Vi tilbyder kun naturligt permanent makeup.

Permanent makeup er en semi permanent behandling, hvor du kan opnå et, velplejet og naturligt udseende 24 timer i døgnet uden, at skulle forny din makeup hver dag.

Vi tilbyder professionel certificeret rådgivning med mange års erfaring. Stella Simoné er International SC træner for en af verdens ledende firmaer indenfor permanent makeup. Hun skaber tryghed og sikkerhed i et unikt håndværk, igennem banebrydende kvalitet, rettet mod det enkelte menneskes skønhed. Eleverne i klinikken har Danmarks mest grundige uddannelse og længste uddannelse og er uddannet i hendes principper i teknik, opmåling og grundlæggende viden om faget.

Alle behandlinger bliver skræddersyet, til den enkeltes ønsker og ansigtsstruktur med æteriske skønhedsopmålinger.

Vi bruger kun organiske produkter og farver af højeste kvalitet bla. uden kemikalier, tungmetaller, parfume, nikkel osv. Alt vores udstyr er godtkendt af EU.

Vi bruger et professionelt udstyr fra Swiss Color, som har mere end 30 års erfaring og nyudviklet produkter. Firmaet er samtidig de eneste i verden, der levere produkter af denne kvalitet. Vi går ikke på kompromis med vores kunders sikkerhed, som er vores 1 prioritet.

Læs mere om indholdet og vores produkter og farver under fanen "swiss Color".

For at opfylde disse krav, skubber Stella Simoné hele tiden til grænserne for videnskab, teknologi og kreation.

I kliniske og smukke omgivelser byder vi dig/jer velkommen i klinikkerne.

BOOK AARHUS & VEJLE
Onlinebooking
Tryk her

  BRYN

  Naturtro bryn også kaldet hairstroke – lavet med microbalding eller Nanoblading.

  Microblading er semi permanent makeup metode, lavet som hårstrå, der giver det mest naturlige resultat, hvor man med få, næsten usynlige korrigeringer giver form og fylde til et lille eller overplukket bryn der mangler form.

  Med denne teknik og kvalificeret ekslusivt håndværk  er det muligt, at skabe et jævnt, fyldigt og naturligt bryn, ved at placere farve ned i huden der ligner hårstrå.

  Har man ikke noget hår selv eller meget lyse hår, skabes brynet ud fra det udgangspunkt man har i forvejen.

  Nanoblading metoden laves som helt fine tynde hårstår, ligesom der kan laves med microblading. Forskellen på microblading og nanoblading er, at denne metode er lavet med maskine, så den er langt mere skånsom end permanent makeup lavet med et microblad og er bedre til visse hudtyper. Den heler mere naturligt i huden- lige som en fin skygge, som blender sig ind i resten af brynet. Resultatet er ikke så markant men mere blødt i huden.

  Det er stadig hudtypebestemt, hvor godt man opheler hårstrå. Man kan sige, at ønsker man strå og har man ikke den ideelle hudtype, så vil denne metode være et ideelt valg, da man typisk vil vende tilbage med en let skygge i huden uden hårstrå, hvis huden ikke heler som forventet. Herefter jævner man med mere farve og vil ende ud med et ombre bryn.

  Hvis man går meget op i, at alle kanter på brynene skal være helt lige, skal man ikke vælge det ”naturlige bryn”, for der er INGEN naturlige bryn, der er fuldstændig lige i grotering og placering af hår. Ønsker man helt lige hjørner og form eller et bestemt design i starten af brynet, skal man vælge bryn lavet med maskine (ombre, shading, powder brows osv.) Denne teknik erstatter det makeup up look man selv lægger til daglig.

  Denne permanent makeup metode henvender sig ofte til dem der har lidt bryn i forvejen, men som mangler form og fylde.

  Metoden er meget populær hos alle de kendte verden over. Her har du mulighed for få et bryn med et resultat, der syner helt naturligt, som de fleste efterspørger i dag. Det er værd at vide, at ikke alle hudtyper er ideelt for denne metode.

  Se billeder af vores arbejde her

  Process

  Microblading er et blad med forskellige antal blade. Nanoblading er en utra tynd nål. Efter opmåling af brynet ud fra æteriske skønhedsopmålinger og din godkendelse af formen, laves brynet manuelt. Her disponeres farve ned i huden med farve.

  Der tilbydes bedøvelse under behandlingen. Behandlingen er for de fleste smertefrit.

  Hybrid bryn også kaldet 3D bryn- lavet med microblading og/eller maskine.

  Denne semi permanent makeup metode giver et meget naturligt resultatet med ekstra dybde.

  Denne type bryn henvender sig ofte til dem, der næsten ingenting eller slet intet bryn har. Hybrid bryn er en kombination mellem naturtro hår og en let skygge.

  Her kan vi skabe et mere jævnt naturligt bryn, uden at det ser optegnet ud. Med denne metode er det muligt sammen med vores håndværk og kvalificeret viden, at skabe et naturligt bryn, ved at placere hårstrå i huden til det allerede eksisterende eller ikke eksisterende bryn.

  Resultatet af dennne metode vil være er jævnt naturtro bryn med dybde og effekter i brynet. Dybden bliver skabt som en let skygge over brynet.

  Process

  Microblading er et blad med forskellige antal blade. Nanoblading er en utra tynd nål. Efter opmåling af brynet ud fra æteriske skønhedsopmålinger og din godkendelse af formen, laves brynet manuelt. Her disponeres farve ned i huden med farve.

  Der tilbydes bedøvelse under behandlingen. Behandlingen er for de fleste smertefrit.

   

  Se billeder af vores arbejder her

  Shading teknikker – ombre brows, soft, medium shading og powder brows

  Denne type permanent makeup bryn kan laves med et utal af teknikker.

  Der er en typisk misforståelse omkring disse teknikker. Ofte forbinder mange denne metode med en sort streg og et bryn der er placeret oppe i panden. Dette er ikke korrekt. Hvis denne metode laves med korrekt dybde og teknik, er det muligt at skabe et let pudderet look. Her hos os bliver disse bryn lavet med et ”soft” pudderet finish, som heler helt naturligt.

  Hvis man ønsker et mere markeret og tætfarvet bryn med skarpe kanter kan der anvendes en teknik for dette, så brynet ser mere optegnet ud.

  Det endelig resultatet af denne metode heler som en let skygge der skaber og indrammer øjne og ansigt.

  Alle hudtyper kan få denne type behandling. Hudtypen afhænger af, hvor mange behandlinger du skal have.

  Powder brows er ofte til dem, der ønsker et mere markeret bryn med kant og som ofte tegner deres bryn op med makeup i hverdagen.

  Se billeder af vores arbejder her

  Process

  Powder brows laves med maskine. Her disponeres farve ned i huden via en nål. Denne metode kan ikke sammenlignes med en tatoveringsmaskine. Vi bruger et professionelt udstyr, der henvender sig til permanent makeup og specielle udviklede farver hertil.  Selve teknikken til denne behandling, bestemmes ud fra kundens ønske sammen med ønske om farvevalg.

  Der tilbydes bedøvelse under behandlingen. Behandlingen er for de fleste smertefrit.

  LÆBER

  Ombre, nano, 3D & contourless lips

  Med denne semi permanent makeup behandling har du mulighed for, at få læber der ser fyldigere, friskere og yngre ud. Vi skaber mere symmetri i størrelse og skævhed. Ved denne behandling, vil du kunne få en udtryksfuld læbe med/eller uden synlig kant og selvvagt farve der hører nutiden til.

  Permanent makeup på læberne kan ligeledes skabe og korrigere det naturen har udvisket igennem årerne, eller det vi ikke er født med. Her er der tale om form, størrelse og farve.

  Man kan vælge mellem naturlige eller mere farvedybe læbefarver. Hvilken farve du skal vælge afhænger af, hvilket resultat du ønsker og hvilken farve du har fra naturens side.

  Vi kan lave et utal af forskeligge teknikker og resultater, som der skræddersyes ud fra den enkeltes ønske. De mest efterspurgte er:

  Nano lips- laves med en bestemt nål og teknik. Giver et yderst præcis resultatet og lang holdbarhed.

  Contourless lips – er læber uden synlig kant. Kan laves i en naturlig farve eller mere stærkfarve.

  3D læber laves som nano lips, men med 3-4 forskellige farver.

  Se billeder af vores arbejder her

  Proces

  Permanent makeup på læberne laves med maskine. Her disponeres farve ned i huden via en nål. Denne metode kan ikke sammenlignes med en tatoveringsmaskine. Stella Simoné bruger et professionelt udstyr der henvender sig til permanenent makeup og specielle udviklede farver her til.

  Behandlingen kan mærkes, selvom vi bruger bedøvelse, men smerten er hurtigt overstået. Informere ved booking om du har haft forkølelsessår (nogensinde).

  EYELINER

  Eyeliner- almindelig & avanceret

  Med denne semi permanent makeup eyeliner, vil det være muligt at få mere markerede øjne, hvor man ikke ser træt ud uden makeup. Behandlingen er med til at give øjet facon. Det er ligeledes ikke nødvendigt, at bruge eyeliner efter at have fået denne avanceret behandling.

  Disse behandlinger henvender sig til alle der ønsker markeret øjne, dem der ofte bruger makeup og ligge eller ønsker en eyeliner i hverdagen.

  Vi tilbyder flere former for eyeliner. De mest efterspurgte er:

  Eyeliner med skygge- en eyeliner langsvippekanten med shading/skygge på øjelåget.

  Se billeder af vores arbejder her

  Proces

  Til denne behandling bruges en maskine og via en nål disponeres der farve ned i huden. Der ligges bedøvelse inden og under behandlingen. Denne type behandling er ofte smertefri, men kan føles lidt ubehagelig, da man arbejder omkring øjet.

  Eyeliner – lille/vippefortætning

  En semi permanent makeup behandling. Vippefortætning er en meget tynd eyeliner, der bliver lagt langs vippekanten. Resultatet af denne behandling, vil blive et mere markeret øje, en større synlighed og mere tætte og fyldigere vipper.

  Denne metode henvender sig ofte til meget lyse hudtyper med lyse, delvis få eller ingen vipper og/eller dem som ikke ønsker et makeup look.

  Med denne metode kan du få synlig markering af øjet med få korrigeringer, imens du stadig ser naturligt ud.

  Med denne type behandling har du mulighed for, at have friske øjne 24 timer i døgnet, selv når du ikke har makeup på.

  Se billeder af vores arbejder her

  Proces

  Til behandlingen bruges maskine og en nål til at disponere farve ned i huden. Der lægges bedøvelse inden og under behandlingen. Denne type behandling er ofte smertefri, men kan føles lidt ubehagelig, da man arbejder omkring øjet.

  Om permanent makeup

  Generel, men vigtig viden

  Permanent makeup som også kaldes en kosmetisk tatovering kan være en del misvisende i selve navnet, da denne type behandling kun er en semi-permanent behandling og intet har med en ”normal” tatovering at gøre, eller det at behandlingen er permanent.

  Ved permanent makeup arbejder man kun i epidermis som er det yderste hudlag. Her disponerer man pigmentfarverne ned i huden, som gradvist forsvinder i løbet af et par år fra den synlige hudflade. I sjældne tilfælde kan nogle farve sidde længere tid i huden. Holdbarheden er derfor individuelt og afhænger bl.a. af flere faktorer, så som hudtype, genetik og livsstil. Hos Stella Simoné bruges branded Swiss Color, som er et anerkendt mærke med EU-godkendte farver og udstyr af højeste kvalitet. Det verdenskendte brand har over 30 års erfaring på udviklede og gennemtestet produkter. Læs mere om Swiss Color her

  Alle behandlinger udføres af Stella Simoné, som er certificeret permanent makeup Master træner. Behandlingerne bliver udført med et professionelt udstyr, som kun er egnet til permanent makeup. Hun efteruddanner sig hele tiden, så hun altid er med på de nyeste teknikker og udstyr for at tilbyde dig den bedste kvalitet.

  Permanent makeup er efterhånden blevet et naturligt valg indenfor skønhedspleje. Ved at fremhæve ansigtets naturlige træk gennem næsten usynlig korrigering. Her kan man skabe symmetri, de læber, bryn og markeringer af øjet, som naturen ikke har skabt eller som er blevet udvisket igennem årerne.

  Med disse type behandlinger kan enhver kvinde opnå et velplejet og udtryksfuldt udseende 24 timer i døgnet. Du kan svømme, svede, sove og dyrke sport uden at bekymre dig om makeuppen løber.

  Permanent makeup er et håndværk der kan laves manuelt eller med maskine. Hos Stella Simoné bliver alle behandlinger lavet ud fra æstetiske principper, så hver enkelt behandling skræddersyes efter den enkelte persons ansigtsstruktur. Igennem en sikker hånd og sans for struktur opmåles og korrigeres det ønskede resultat.

  Permanent makeup er specielt for:

  Kvinder der ønsker et perfekt udseende 24 timer i døgnet, uden at have tid eller lyst til at forny deres makeup flere gange om dagen. Specielt for kvinder med lys hud, hvor bryn og læber ikke er ret synlige.

  Kvinder har mulighed for, at genopfriske konturer, som alderen har udvisket eller fx via overplukning af sine bryn. Udover dette er en udtryksfuld mund det der hører nutidens skønhedsideal til. Kvinder der træner meget har også gavn af permanent makeup, da det er et godt alternativ fremfor makeup, da det ikke løber.

  Permanent makeup kan også tilføre det naturen ikke har skabt og give symmetri i bryn og læber. Markering og facon til øjet.

  Forholdsregler op til behandlingen af permanent makeup 

  Fortæl altid ved booking, hvis du har nogle hud og/eller andre sygdomme eller indtager fastmedicin ?

  Du må ikke være påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer, når permanent make-up påføres/tatoveres. Hvis du er gravid eller ammende, frabedes det at få påført en kosmetisk tatovering.

  7 dage inden din behandling bør du undgå: alle helsekost produkter, kosttilskud, fiskeolietabletter og andet, da det kan virke blodfortyndende.

  3 dage inden bør du ungå alt smertestillende medicin (foruden panodil). Indtages nogen former for andet medicin skal der informeres om det.

  • 48 timer før må der ikke nydes alkohol.
  • 24 timer inden skal du yderligere undgå stærk og saltet mad, samt alt koffein heriblandt cola, kaffe, te, energidrink osv.
  • Du må heller ikke være solbrændt på selve dagen, så pas på med solen/solariet op til. Der skal helst gå nogle dage fra man har været ude i solen til, at man får sin permanent makeup behandling.
  • Hvis du skal have udført permanent make-up på læberne og har oplevet at få et forkølelsessår (nogensinde), bør du kontakte din læge for, at få en forebyggende kur mod dette i tabletform. Pillerne skal tages 2 dage før og 3-5 dage efter behov. Pillerne indtages 5x 200mg fordelt ud på hele dagen. (spørg for flere informationer)

  Overholdes disse retningslinjer ikke, vil du risikere at bløde og udstøde pigmentet/farven, som vil betyde flere behandlinger. Hudtype og genetik bestemmer ligeledes hvor godt man holder på farven og hvordan resultatet bliver i sidste ende sammen med aftercare instrukserne (se afsnittet aftercare)

  Forholdsreglerne skal overholedes op til alle behandlinger dvs. Ved hver touch up du skal have. Det er op til dig selv at huske dette.

  Sådan forgår behandlingen, før under hos Permanent Makeup Academy

  Alle behandlinger starter med udleveret information omkring permanent makeup, forventning, risici mm. Der underskrives herefter en samtykkeerklæring, hvor man giver sin underskrift på, at man har læst og forstået alle informationer.  Herefter vil der være en personlig snak om ønske og forventninger. Der ydes ligeledes bedøvelse under hele forløbet, så smerte formindskes. Derefter sker opmåling og optegning, hvor kunden skal bekræfte og godkende, før det permanente bryn påbegyndes.

  Under hygiejniske forhold arbejdes der i det yderste lag af huden (epidermis), hvor pigmentet/ farven disponeres ned i. Nogle oplever en let smerte og andre en lidt større. Dette er meget forskelligt og individuelt. Det er derfor vigtig at man er forberedt- har spist og fået væske inden behandlingen.

  Efter behandlingen skal du forvente at det område, hvor der er blevet pigmenteret/farvelagt vil være rødt og hævet i nogle timer. Du kan sagtens køre bil og/eller tage direkte på arbejde efterfølgende.

  Herefter vil helingsprocessen vare typisk fra 7-10 dage. Der vil i løbet af denne tid dannes sårskorpe på huden, der gradvist vil forsvinde. Det er derfor vigtigt i disse dage, at overholde aftercare -instrukserne, da 70% af det endelige resultat, afhænger af dit forløb bagefter og hvorvidt du overholder retningslinjerne (læs mere i afsnittet aftercare på siden).

  Man skal i gennemsnit altid regne med mindst 3 behandlinger i alt, før et resultat ses som færdigt. Antal behandlinger varier fra hudtype, genetik, livsstil heriblandt hormonelle forandringer, solforbrug, medicinforbrug osv. Der kan her være enkelte hudtyper, der skal have flere. Dette ses som en sjældent risici.

  Alle behandlinger skal forgå med 4 – max 8 ugers mellemrum for, at opnå det bedste resultat. Det er derfor vigtig, at man kommer til sine efterfølgende touch up´s i dette tidsrum, da det ellers kan betyde flere behandlinger i sidste ende før et pænt og jævnt resultat opnås.

  Nogle hudtyper vil kræve flere behandlinger, hvilket betyder at selve hudtypen har svært ved, at holde på pigmentet/farven. Derfor kan der desværre ikke give nogen garantier for, at pigmentet forbliver i huden eller, hvor mange behandlinger der skal til og hvor længe holdbarhedsperioden er. Vi kan derfor ikke holdes ansvarlig for mangelene pleje, mangelene efterbehandlinger, ukorrekte oplysninger ift. medicin og heldbredstilstande.

  Det er ligeledes ikke muligt at forudsige, hvordan huden vil reagere, og det endelige resultatet, da der arbejdes i levende hud. Du skal derfor være indforstået med at det er på eget “ansvar” og reklamationer er derfor ikke mulige.  Det er dog meget sjældent at resultatet ikke kan blive tilfredsstillende.

  Efter 1 behandling

  Det er meget normalt din nylavede permanent makeup vil være ujævnt, mangle farve hist og pist efter 1 behandling og heling. Det behandlede område har højest sandsynligt heller ikke holdt farve samme sted. Der kan derfor forekomme asymmetri.
  Samtidig kan farven ændre sig fra meget utydelig til rødlige streger. Dette skyldes at det er en ny tynd hud, der kommer frem og skal have tid til at hele.

  Farven og udseendet på dine nye permanent makeup behandling vil ændre sig gradvist, efterhånden som huden heler og genopbygges. Man kan derfor ikke regne med den endelige farve af brynet før 3-4 uger efter behandlingsdagen.
  Når du kommer til 2 behandling, kan du trygt regne med, at vi som behandlere retter alle de små ujævnheder til.

  Holdbarhed

  Ønsker du at fremme holdbarheden af din nye permanent behandling er der nogle ting du kan gøre:

  • Brug altid solcreme med højt faktor på dit permanente område.
  • Brug aldrig cremer, kosmetisk behandling, peelinger med og uden laser, ansigtsrens og andre kosmetolog behandlinger på det pigmenterede område. Dette skal forgå 2 cm. fra pigmentet.

  Man skal dog forvente at nogle hudtyper holder rigere på farven end andre. Ligeledes så vil holdbarheden på meget naturlige bryn være rigere, end ved et mere tæt pigmenteret/farvet bryn. Dette hænger sammen med, at jo mindre farve, der ligges i huden, jo rigere holdbarhed. Her skal man regne med, at skulle have en opfyldning hver 6 måned (sjældne tilfælde før).

  Derfor forventes det, at man indenfor en tidsperiode på 6-12 måneder skal komme til sin årlige Colorboost/opfyldning.  Læber og eyeliner vil man ofte kunne gå lidt længere med ca. 1-2 år igennemsnit.  Ønsker man ikke, at få opfyldt sin permanent makeup mere, så vil det permanente område gradvist forsvinde over nogle år. Jo ældre man er jo bedre holder farven i huden. Kommer man derimod “for sent” til sin opfyldning, kan det betyde, at man skal have 2 behandlinger i sted for én- bestil derfor altid din tid i god til, så du ikke skal betale for unødvendige opfyldninger.

  Ofte stillede spørgsmål

  Holdbarhed, valg af metode, aftercare

  Hvilket bryn skal jeg vælge ?

  Hvis man går meget op i, at alle kanter på brynene skal være helt lige, skal man ikke vælge det ”naturlige bryn”, for der er INGEN naturlige bryn, der er fuldstændig lige i grotering og placering af hår. Så ønsker man helt lige hjørner og form eller et bestemt design i starten af brynet, skal man vælge Powder brows (ombre, shading osv.) der erstatter det makeup up look man selv lægger til daglig meget bedre.

  Hvor længe holder permanent makeup?

  Jo mere naturligt look, jo rigere holdbarhed desværre. Dette skyldes, at man disponerer langt mindre farve ned i huden. Fordi farven disponeres meget fint og så overfladisk som overhovedet muligt i huden, vil det også forsvinde langt hurtigere. Dette er samtidig også gældende ved valg af lyse farver.

  Generel holdbarhed?

  Når der refereres til at permanent makeup holder op til 5 år, er det en sandhed med modifikationer.
  Det er korrekt, at der hos nogle kan sidde rester af pigment, men man kommer altså ikke udenom, at skulle genopfriske sit permanente makeup. Anbefalingen lyder på  Colorboost/opfyldning af bryn imellem 6-12 mdr. for, at opretholde det flotteste resultat i form og farve. Ofte kan du med læber & eyeliner gå længere tid uden opfyldning igennemsnit 1-3 år.

  OBS: Det man skal regne med i forhold til holdbarhed og dette gælder ved alle typer behandlinger indenfor permanent makeup er, at hudtype, livsstil, sol-eksponering, medicin, hudbehandlinger, produkt forbrug, stress niveau, hormonbalance etc. Har indflydelse på længden af holdbarheden. Nogle skal derfor have en årlig opfyldning før 6 mdr.

  Bliver form eller farve “træls” betyder det, at det er tid til en opfyldning. Får du ikke din opfyldning i tide, kan det betyde 2 opfyldninger i sidste ende, da der er forsvundet for meget farve til at kunne dække brynet på 1 behandling.

  Hvorfor fader mine bryn i en rødlig eller grålig tone ?

  Farveindhold sammen med genetik og hudtype har betydning for, hvordan dit permanent makeup vil fade igennem tiden. De fleste fader i en neutral farve, mens nogle vil fade i en grålig tone. Dette anses for, at være helt normalt- får dine kommende/nuværende bryn en træls farve, så skal du komme ind og få et colorboost. Dette kræver ofte kun 1 behandling og så er dine bryn pæne i farve igen. Der findes to forskellige farveprodukter på markedet. Inorganiske farver, som kan have tendens til, at blive røde med tiden og organiske farver der ofte fader naturlige og/eller grålige. Vi anvender kun organiske farver, der ikke bliv er røde med tiden. Spørg for flere informationer.

  Er alle hudtyper ideelt for det “naturlige”,microblading/hairstoke?

  Nej, desværre. Det er ikke alle hudtyper, der er velegnede til denne metode og det er desværre ikke alle der får et godt resultat. Dette gør sig gældende for fedtet/olieret/grove, samt sensitive hudtyper. Det bliver ganske enkelt ikke altid et super flot resultat med synlige hårstrå.  Man kan her gøre et forsøg med nanoblading. Nanoblading laves med maskine. Her her man samme mulighed for, at lave hårstrå. Dog ses det at hårstår laves med maskine har en længere holdbarhed og synlighed ved udsatte hudtyper der ønsker hårstrå. Bliver resultatet ikke tilfredstillenden kan man altid ændre til powder brows. Powder brows er for alle hudtyper (omrbre, soft shading osv.)

  Kan alle få permanent makeup?

  Ik alle er kandidater for permanent makeup. (læs emnet om ”hvornår er man ikke kandidat til at få permanent makeup”). Har du en af de oplyste tilstande, så bedes du kontakte Stella Simoné og får en afklaring om du kan få permanent makeup og evt. Risici ved dette.

  Selvom man ikke har nogle af de beskrevne tilstande vil nogle hudtyper have svært ved at optage og holde på farven.

  Hvor mange behandlinger skal der til? (opstart).

  Én behandling er aldrig nok. Som udgangspunkt skal man gennemsnit regne med 3 behandlinger i alt med 4-8 ugers mellemrum, før brynene betragtes som færdige. (Dette er gældende ved normale hudtyper).

  Nogle hudtyper har svær ved, at optage farven. Dette ses ved at der skal flere end de gennemsnitlige 3 behandlinger til før farven holder ved. Disse hudtyper er sjældne, men de ses engang indimellem, hvor der skal 4-5 behandlinger til før et resultat ses som færdigt. Dette er en helt normal procedure.

  Det er meget normalt at brynene vil være ujævne, mangle farve hist og pist efter 1. behandling. De har højest sandsynligt heller ikke holdt farve samme sted på begge bryn efter heling, hvilket kan syne som asymmetri. Samtidig kan farven ændre sig fra meget utydelig, til rødlige streger når såret er faldet af. Dette skyldes, at det er ny tynd hud der er nedenunder. Det ændrer sig gradvist efterhånden, som huden heler og genopbygges. Man kan derfor ikke regne med den endelige farve ved alle typer behandlinger, før end på 30 dag.

  Når man kommer til 2 behandling, kan man trygt regne med at vi, som behandlere retter alle de små ujævnheder til.

  Er aftercare vigtig ?

  Når behandlingen er slut, og vi har udført vores arbejde og så er det dig der skal passe og pleje dine bryn efter de retningslinjer du har fået af din behandler. 70% af resultatet afhænger af om man følger aftercaren. Du får udleveret aftercare instrukser efter din behandling.

  Overholder man sin aftercare til punkt og prikke, er der en meget større sandsynlighed for, at man vil hele pænt og bevare så meget af farven som muligt, hvilket kan spare en for flere unødvendige touch ups, som koster penge. Samtidig er der ingen garanti for holdbarhed eller resultat, da der arbejdes i leverede hud, hvilket vi som behandler ikke har nogen indflydelse på.

  Koster det penge at holde sit permanentmakeup ved lige?

  Ja, det koster penge at holde sit nye permanent makeup vedlige. Man skal som beskrevet længere oppe, regne med en opfyldning imellem 6-12 måneder for, at holde et frisk look. Det kan komme bag på nogen, at permanent makeup skal holdes ved lige. Permanent makeup er kun en semi-permanent makeup behandling, som ligges i det øverste hudlag og som gradvist vil forsvinde i takt med at huden fornyer sig ca. Hver 30 dag.

  Ligesom ved alle andre kosmetiske behandlinger skal disse type behandlinger også holdes ved lige.

  AFTERCARE

  Efter behandlingerne

  Din aftercare afhænger 70% af dit resultat i sidste ende .

  Du for samtidig udleveret aftercare- instrukser til netop dit permanent makeup område efter endt behandling.  Nedenfor kan du læse om alt det du skal overholde efter din kosmetiske tatovering.

  Ting du ikke må under helingsperioden, som vare ca. 7-10 dage:

  • Du må på ingen måder rører ved området under heling.
  • Det pigmenterede område må ikke blive vådt, få makeup på sig, cremer, sved eller lignende. Du skal derfor passe på når du går i bad, og skal helst ikke træne før der er gået en uge efter endt behandling.
  • Der skal undgås solarie/sol indtil det behandlede område er helet, helst ikke før 14 dage.
  • Du må ikke kradse, klø eller have noget stramt på det behandlede område.
  • Du skal passe på med at presse hovedet ned i hovedpuden. Prøv at sove så roligt som du kan, indtil heling er overstået.
  • Du må ikke tage i svømmehallen, gå i saltvand eller sauna i 14 dage.
  • Det anbefales ikke at få andre behandlinger (filler, botox) før heling er sket.
  • Der anbefales ligeledes ikke at få kemiske peelinger med eller uden laser, antiage-behandlinger før heling (OBS påfør ALDRIG disse behandlinger efterfølgende direkte på det pigmenterede område)
  • Du skal undgå alkohol op til 48 timer efter end behandling

  Overholedes disse retningslinjer ikke kan det have konsekvenser for resultatet. Risici ved ikke at overholde overstående: pigmentet/farven kan have svært ved at hænge ved, infektion kan forekomme, farveforskel og holdbarheden kan forringes.

  Holdbarhed

  Ønsker du at fremme holdbarheden af din nye permanent behandling, er der nogle ting du kan gøre:

  • Brug altid solcreme med højt faktor på dit permanente område
  • Brug aldrig cremer, kosmetisk behandling, peelinger med og uden laser, ansigtsrens og andre kosmetolog behandlinger på det pigmenterede område. Dette skal forgå 2 cm. fra pigmentet

  Du kan forvente at skulle holde din kosmetiske tatovering ved lige. Det kræver i gennemsnit én behandling mellem 6-12 måneder at holde et frisk look.

  Man skal dog forvente at nogle hudtyper holder rigere på farven end andre. Ligeledes så vil holdbarheden på meget naturlige bryn være rigere end ved et mere tæt pigmenteret/farvet bryn. Dette hænger sammen med at jo mindre farve der ligges i huden, jo rigere holdbarhed. Her skal man regne med at skulle have en opfyldning hver 6 måned (hos nogle hudtyper oftere og andre længere).

  HVORNÅR ER MAN IKKE KANDIDAT

  Til permanent makeup behandlinger

  Hvis du lider af én eller flere af følgende tilstande, tilrådes det ikke at få en kosmetisk tatovering, eller få påført permanent make-up.

  • Diabetes (kan i nogle tilfælde godt få permanent makeup)
  • Hæmofili
  • Kronisk hudsygdom
  • Kontakt allergi
  • Immunlidelse
  • Kardiovaskulære sygdomme
  • Brug af antikoagulanter
  • Påførelse på områder der har været udsat for et plastikkirurgisk indgreb eller strålebehandling
  • Påførelse på områder med buler, mørke modermærker, hævelse eller anden form for irritation

   

  Er du i tvivl, så kontakt os gerne. Fortæl altid ved booking, hvis du lider af andre sygdomme eller indtager medicin.