Permanent makeup Artist

Stella Simoné er certificeret International Swiss Color Master træner, og indehaver af Permanent Makeup Academy (anno 2014) og er distributør/forhandler af det verdenskendte brand Swiss Color. Hun bestyrer og behandler i klinikkerne og uddanner kursister i Vejle og Aarhus.

Håndværket:

Stella Simoné mestre unikke teknikker og færdigheder. Hendes kunnen ses i hendes unikke håndværk, som er præciseret til den mindste detalje, sammen med en stor kundetilfredshed. Med den ideelle opmåling gør hun det muligt, at skabe et ansigt igennem en semi-permanent makeup behandling der ser naturlig ud, ved at fremhæve ansigtets naturlige træk igennem næste usynlig korrigering.

Med hendes unikke håndværk og disse kvalitetsprodukter kan hun skabe de linjer, former og farver som tiden har udvisket, eller som aldrig har været der fra naturens side. Med en næsten usynlig korrigering, kan hun skabe symmetri til et overplukket bryn, et mere fyldigt og formet bryn, volumen til læber eller markering af øjet.

Stella Simoné, ønsker at skabe og udforme den bedste udgave af dig selv.   

Uddannelsesbaggrund: 

Stella Simone er uddannet igennem ind og udland. Hun er konstant i udlandet flere gange om året for at holde sig opdateret på den nyeste viden. Hun er uddannet igennem tidens største kunster indenfor feltet, der har været til dato.

Hun har ligeledes en baggrund indenfor international salg & marketingsmanegement hvor  hun i sit uddannelsesforløb forelsket sig i skønhedsbranchen, efter et længere forløb hos en af Danmarks største kosmetiske klinikker i Kbh.  Hun fandt meget hurtigt ud af, at denne branche var det hun ville. I 2014 besluttede Stella Simoné sig for, at gøre brug af hendes kunstneriske færdigheder og tog sin første uddannelse indenfor mikropigmentering.

I 2016 vælger hun at springe ud som selvstændig og lejer sig ind hos en frisør i Vejle. I august 2017 åbner hun sin egen klinik i hjertet af Vejle. I marts 2018 åbner hun lokale i Aarhus.

I marts 2018 bliver hun certificeret master træner igennem det anerkendte brand Swiss Color. Hun har her åbnet dørene for et internationale samarbejde, som distributør af kvalitets udstyr & produkter til det danske markedet. Du vil her finde alle slags pmu uddannelser-og efteruddannelse indenfor permanent makeup i hendes sortiment. Stella Simoné sætter en ære i et smuk, detaljeret arbejde med gode relationer og en proffessionel rådgivning.

Elev: Dijana M

Permanent makeup Artist og vippeteknikker.

Dijana har været elev i Vejle siden Maj 2019 og har gennemgået Danmark mest grundige uddannelse indenfor PMU her hos os. Hun er uddannet i Stella Simonés principper, opmålinger og brynforme.

Håndværket:

Dijana har tidligere været uddannet andet sted fra og søgte mere viden og fornyelse af håndværket her hos os. Efter endt kursus her hos os viste vi, at Dijana have store kvalifikationer til, at blive en dygtig artist. Vi har derfor tilbud Dijana en plads her hos os. Hun er nysgerrig, og kæmper hver dag for, at lære og blive den bedste. Hun er allerede vokset på meget korttid. Dijana tilbyder Ombre brows i alle teknikker og er under uddannelse af Nanoblading brows.

Dijana har det meste af sit liv gået op i skønhed med krop og sjæl. Hun har afprøvet adskillige kosmetiske behandlinger igennem tiden og har stor faglig viden bla. på denne baggrund:

Uddannelsesbaggrund:

Dijana har været behandler på en stor skønhedsklinik i København i 2 år. Hvor hun både har lavet permanent makeup og andre kosmetiske behandlinger, så som meso behandlinger.

Lift meso behandler:  Lene L.

Lene er ansættes pr. 1/9-19 til at tilbyde Lift Meo behandlinger i klinikken.

Lene har en lang erfaring indenfor skønhed. Da hun var meget ung, havde hun allerede stor interesse for denne branche. Hun har de sidste 35 år afprøvet mange holistiske behandlinger igennem tiden og har en enormt viden omkring mange forskellige behandlingers virkninger, brands osv.

Lene er uddannet hos os i Januar 2019, som Lift Meso behandler.