Webshop
Vi anvender kun pigmenter, produkter og udstyr fra Swiss Color i alle vores uddannelser. Du kan se hele sortimentet ved at gå videre til webshoppen.
Tryk her

Certificeret Permanent makeup og Master Artist

Bryn læber & eyeliner  

Vi er registeret og en godkendt skole, som er et lovkrav for at kunne undervise lovligt i Danmark. Alle vores uddannelser lever op til de nye lovkrav om indhold, længde, og uddannelsesniveau. (Læs mere om kravene herunder ved at trykke dig videre ind til permanent makeup delen. 

Swiss Color er vores samarbejdspartner med over 30års erfaring indenfor området. Swiss Color er Europas førende brand indenfor udstyr, pigmenter og uddannelser af højeste kvalitet. Swiss Color har permanent makeup, medicinsk pigmentering og medicinsk dermaneedling i deres sortiment. Læs mere om dem HER

Vi tilbyder et bredt sortiment af uddannelser, indenfor hvert område, så man kan tilpasse sit studie efter ønske og behov.  Det er individuelt, hvad den enkelte ønsker, derfor har vi skræddersyet flere moduler, der kan sammensættes. 

Alle vores uddannelser opdateres løbende for, at opretholde et højt fagligt niveau. Vi har strenge krav til vores kursister og bestræber os altid på, at imødekommen forskellige niveauer af tegnefærdigheder hos den enkelte. Vores uddannelsesmateriale er uspecificeret ned til mindste detalje, som gør læringen lige til.  Permanent er et håndværk, derfor vil resultatet være forskelligt fra hånd til hånd. 

Stella Simone´s håndværk er meget eftertragtet, hvilket bla. kan ses på hendes efterspørgsel på behandlinger i flere år, hvor hun hat haft 1 års ventetid på behandlinger dvs. en fuld booket kaldender. Den viden sammen med vores faglige stolthed tilbyder vi på vores uddannelser. Vi tilbyder uddannelse, udstyr, farver og tilbehør med det verdenskendte brand, Swiss Color.

Tryk på billedet for at læse mere om permanent makeup uddannelsen

Medicinsk pigmentering 

Vitiligo, Ar, Strækmærker & Areola 

Medicinsk pigmentering henvender sig til alle permanent makeup artister. Det kræver minimum en basis-uddannelse i PMU for, at kunne deltage på denne uddannelse. Uddannelsen behøver ikke være fra os men der anbefales minimum 2 års erfaring. 

Areola, er rekonstruering af brystvorte efter kræft, ulykke eller plastik kirurgi. Her pigmenteret en eller to brystvorter via korrekt opmåling, farvevalg og facon. Meningen er, at genskabe et naturligt resultat og symmetri for den pågældende person og skabe et udseende, der ligende det der var engang. 

Med camouflagedække har vi mulighed for, at tilbyde denne luksuøse behandling til hudsygdommen Vitiligo eller pga. manglene pigment på områder på kroppen. Hudsygdommen Vitiligo betyder, at kroppen nedbryder normale pigmentceller i kroppen, så person har hvide “pletter” på krop og ansigt. Vores farver er special udviklet igennem mange år og testet på højeste niveau. Du kan være helt sikker på at farven i huden forsvinder igen- ligeledes, at den IKKE skifter farver. Vi bruger pigmenter fra Swiss Color som er special udviklet til at anvendes op kroppen. 

Du kan ligeledes tillærer dig teknikkerne til, at reducere ar/strækmærker og camouflage dække heraf. Mange er kede af ar i ansigtet og på kroppen. Her kan vi tilbyde at reducere strækmærker/ar og farvelægge, hvis området har hvide pletter eller plamager.

Dermaneedling SR

Microneedling 

Medicinske dermaneedling behandlinger og produkter til professionelle. 

 

  • Professionel reducering af strækmærker
  • Professionel ar reducering med synlige effekter.
  • Reducering af rødmen.
  • Aktiv Acne behandling.
  • Aktiv anti age behandling til reducering af rynker.
  • Reducering af fine linjer.
  • Reducering af pigmentpletter og mørke render om øjnene.
  • Reducering af pigmentpletter i hele ansigtet.
  • Regenering af hårvækst (skaldet eller hårtab i områder)

Indholdet  af alle vores produkter er organisk, vegansk og lavet på 99,5-100% naturlige plante ingredienser med højt indhold af hyaluron.

Vores professionelle behandlingsudstyr, produkter og hudplejeserie er resultatorienteret med øjeblikkeligvirkning allerede ved første på førelse. Igennem aktive ingredienser og banebrydende innovation har Swiss Color udviklet Derma SR i samspil med hudlæger og plastikkirurger.  Behandlingsprodukterne kan bruges til både professionelle dermannedling behandlinger og traditionelle ansigtsbehandlinger.

Hele serien er opbygget på 20 års erfaring indenfor det medicinske område. Alle produkter har et højt indhold af hyaluron sammen med en DMS base. DMS står for “derma membrane structure”, som er et innovativ udviklet system, der beskytter og genopbygger skadet lippidbarriere, fordi huden genkender denne base som sin egen. Serien indeholder opbygning af collagen og aktive reducering af akne samt en ny generation af komponenter af UVA/UVB beskyttelse (ingen mineral UVA/UVB filter).

Menneskets krop binder naturligt mange forskellige væv. 1g hyaluron kan binde op til 6 liter vand og opføre sig som vand- reserve og giver huden elastisitet og giver modstandsdygtghed. De fleste af vores produkter har et indhold på 2,5% hyaluron. Dette er et meget naturligt komponent til kosmetik men meget få anvender denne høje grad i deres produkter.

Hyaluron (HYA) fractions indeholder forskellige molekyle størrelser, hvis gør dens konsistens unik sammen med indholdet. Dette betyder at produkterne virker i forskellige lag i huden. Huden ser mere jævn, fugtig og fornyet ud.Base ingredienserne er bla. forskellige olier (kokus, oliven, druefrøolie). Produkterne indeholder ligeledes hyaluron, glycolic, salicsyre. A og E vitamin. Kamille-og brændenældeekstrakt.

Du finder udstyret til dermaneedling under fanen “maskiner”. Du finder ligeledes vores hudplejeserie til denne pro serie under fanen “derma SR hudplejeserie”.