Følg os på instagram @stella_simone_pmu_academy

Certificeret Swiss Color Artist

Bryn, læber og eyeliner

Vi tilbyder Danmarks mest grundige og detaljeret permanent makeup uddannelse. Alle uddannelser inkluderer flere dages teori, samt praktiskedage med model-træning, under supervision af vores Internationale Master træner, Stella Simoné.

Vi henvender os til professionelle, der er i skønhedsbranchen eller ønsker at være det. Vi ligger stor vægt på kvalitet, viden og erfaring. Vi har baggrunden og et unik håndværk til, at kunne give dig de bedste forudsætninger for at lykkes. 

Hertil hører en del hjemmeopgaver med, som skal bestås, før man kan blive certificeret Swiss Color Artist. Uddannelserne varer ofte for hvert modul 6 måneder i alt, hos nogle deltagere lidt længere. 

Vi tilbyder et bredt sortiment af uddannelser, indenfor hvert område, så man kan tilpasse sit studie efter ønske.  Det er individuelt, hvad den enkelte ønsker, derfor har vi skræddersyet flere moduler, der kan sammensættes.

Vi tilbyder basis og avanceret træning i samme kursus på de områder, hvor efterspørgslen kræver, at man kan flere teknikker. 

Dette betyder, at du ikke skal købe flere kurser, indenfor samme modul for lære alle teknikkerne. Vi giver dig alt den fornødne viden du skal bruge til, at udvikle dit eget håndværk i tæt samarbejde, og under oplæring af Stella Simoné.

Vi har strenge krav til, hvornår kursister må behandle på levende modeller uden opsyn. Derfor vil du skulle fuldføre en række opgaver, før vi kan give tilladelse til at arbejde på egen hånd- både af hensyn til dine kommende kunder, men også dig selv og din omtale på sigt. 

Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd. Vi går op i kvalitet frem for kvantitet. 

Stella Simoné er certificeret International Swiss Color Master træner på alle uddannelserne. Vi tilbyder uddannelse, udstyr, farver og tilbehør med det verdenskendte brand, Swiss Color. Læs mere om vores produkter til PMU uddannelsen her

Permanent makeup

Klik på boksende herunder for at få flere oplysninger på det enkelte kursus og priser

Medicinsk pigmentering

Certificeret Swiss Color Master i Medicinsk Pigmentering

Areola, ar , Vitiligo og camouflage

Alle uddannelser henvender sig til permanent makeup artister. Det kræver minimum en basis-uddannelse i PMU for at kunne deltage på denne uddannelse. Uddannelsen behøver ikke være fra os. 

Modulet er delt op i to  Man kan tage Areola for sig selv, og/eller Vitiligo og camaoflage.  Ønsker man kun den ene del, så er dette os muligt.

Nye kursuser

Certificeret Swiss Color behandler

Dermaneedling

Nye produkter på vej start 2020.

Bla. 8 forskellige behandlinger og 39 serummer.

  • Professionel ar reducering med synlige effekter.
  • Intens hår genering af tynd og/eller manglende hår.
  • Reducering af rødmen.
  • Aktiv Acne behandling.
  • Aktiv anti age behandling til reducering af rynker.
  • Reducering af fine linjer.
  • Reducering af pigmentpletter og mørke render om øjnene.
  • Reducering af pigmentpletter i hele ansigtet.

Mere info vil komme.