Webshop
Vi anvender kun produkter fra Swiss Color til alle vores uddannelser. Du kan se hele sortimentet og produkter ved at gå videre til webshoppen.
Tryk her

Vi er registeret og en godkendt skole, som er et lovkrav for at kunne undervise lovligt i Danmark. Alle vores uddannelser lever op til de nye lovkrav om indhold, længde, og uddannelsesniveau. (Læs mere om kravene herunder ved at trykke dig videre ind til permanent makeup delen. 

Vi tilbyder bla. dele af uddannelserne som fjern- og online undervisning (hvis dette ønskes), eller kan der bookes undervisning i klinikken efter ønske. Alle praktiske dage kan tages i Vejle og fra efteråret 2021 igen i Aarhus. Kommer du langvejsfra men ønsker at uddanne dig igennem os, så skriv til os. 

Vi tilbyder Danmarks mest grundige og detaljeret permanent makeup uddannelse. Alle uddannelser inkluderer flere dages teori, samt praktiske dage med model-træning, under supervision af vores Internationale Master træner.  Stella Simoné, er træner på alle uddannelserne. Hun er uddannet på internationalt plan bla. igennem Swiss Color, som er et østrisk firma som allerede har været pålagt de nye lovkrav i flere år. Stella Simoné haropnået sin Internationale titel, som kun få i Danmark besidder og som den eneste i Jylland. 

Swiss Color er vores samarbejdspartner med over 30års erfaring indenfor området. Swiss Color er Europas førende brand indenfor udstyr, pigmenter og uddannelser af højeste kvalitet. Swiss Color har permanent makeup, medicinsk pigmentering og medicinsk dermaneedling i deres sortiment. De er samtidig de ENESTE, der kan tilbyde 100% organiske pigmenter. Læs mere om dem HER

Vi henvender os til professionelle, der er i skønhedsbranchen eller ønsker at være det. Vi ligger stor vægt på kvalitet, viden, erfaring og et tæt samarbejde. Vi har baggrundsviden, et unik håndværk og en udspecificeret uddannelsesmateriale, der  giver dig de bedste forudsætninger for at lykkes. På alle uddannelserne hører en del hjemmeopgaver med, som skal bestås, sammen med den praktisk del, før man kan blive certificeret Swiss Color Artist. Vi går meget op i, at dygtiggøre vores kursister og vægter kvalitet frem for kvantitet. Uddannelserne varer ofte, for hvert modul 6 måneder i alt for en metode/område. Man skal derfor være forbedret på, at der skal arbejdes hårdt og bruges mange timer for at komme i mål.

Vi tilbyder et bredt sortiment af uddannelser, indenfor hvert område, så man kan tilpasse sit studie efter ønske og behov.  Det er individuelt, hvad den enkelte ønsker, derfor har vi skræddersyet flere moduler, der kan sammensættes. Vi tilbyder basis og avanceret træning i samme kursus, som de eneste i Danmark på de områder, hvor efterspørgslen kræver, at man kan flere teknikker, som er special udviklet og tilpasset de 5 hudtyper. Du kan her med vores baggrundsviden tilbyde alle PMU behandlinger uanset hudtype.   Vi har som noget helt nyt delt nogle af vores moduler op, så man kan tage basis uddannelse og avanceret uddannelse i et.

Vælger man både basis og avanceret uddannelse i et, behøver man ikke købe flere kurser, indenfor samme modul for, at lære alle teknikker indenfor et given felt. Vælger du en basis uddannelse, så har du mulighed ved endt uddannelse, at opgradere dig på en Master uddannelse. I nogle tilfælde er vores uddannelser så avanceret at man er nød til at tage en basis uddannelse først og efteruddannelse senere hen. Vi giver dig den fornødne viden, du skal bruge til, at udvikle dit eget håndværk i tæt samarbejde, og under oplæring af vores International Master Træner, Stella Simoné. Vi har strenge krav til, hvornår kursister må behandle på levende modeller uden opsyn. Derfor vil du skulle fuldføre en række opgaver, før vi kan give tilladelse til, at arbejde på egen hånd- både af hensyn til dine kommende kunder, men også dig selv og din omtale på sigt. Vi øver ikke på mennesker, kun på måtter. 

Alle vores uddannelser opdateres løbende for, at opretholde et højt fagligt niveau. Vi har strenge krav til vores kursister og bestræber os altid på, at imødekommen forskellige niveauer af tegnefærdigheder hos den enkelte. Vores uddannelsesmateriale er uspecificeret ned til mindste detalje, som gør læringen lige til.  Permanent er et håndværk, derfor vil resultatet være forskelligt fra hånd til hånd. 

Stella Simone´s håndværk er meget eftertragtet, hvilket bla. kan ses på hendes efterspørgsel på behandlinger. I 2019 og 2020 havde hun 1 års ventetid på behandlinger dvs. en fuld booket kaldender. Den viden sammen med vores faglige stolthed tilbyder vi på vores uddannelser. Vi tilbyder uddannelse, udstyr, farver og tilbehør med det verdenskendte brand, Swiss Color. Læs mere om vores produkter til PMU uddannelsen her

Tryk på billedet for at læse mere om permanent makeup uddannelsen

Kommende kursus 2021

Medicinsk pigmentering 

Vitiligo, Ar, Strækmærker & Areola 

Medicinsk pigmentering henvender sig til alle permanent makeup artister. Det kræver minimum en basis-uddannelse i PMU for, at kunne deltage på denne uddannelse. Uddannelsen behøver ikke være fra os med minimum 2 års erfaring

Areola, er rekonstruering af brystvorte efter kræft, ulykke eller plastik kirurgi. Her pigmenteret en eller to brystvorter via korrekt opmåling, farvevalg og facon. Meningen er, at genskabe et naturligt resultat og symmetri for den pågældende person og skabe et udseende, der ligende det der var engang. 

Med camouflagedække har vi mulighed for, at tilbyde denne luksuøse behandling til hudsygdommen Vitiligo. Hudsygdommen betyder, at kroppen nedbryder normale pigmentceller i kroppen, så person har hvide “pletter” på krop og ansigt. Vores farver er special udviklet igennem mange år og testet på højeste niveau. Vi kan som de eneste tilbyde 100% organiske pigmenter til alle behandlinger. Vi tilbyder derfor sikker uddannelse og brug af vores farver, der ikke heler blå, grønne, hvide over tid. 

I samme uddannelse får du ligeledes teknikkerne til, at reducere ar/strækmærker og camouflage dække heraf. Mange er kede af ar i ansigtet og på kroppen. Her kan vi tilbyde at reducere strækmærker/ar og farvelægge, hvis området har hvide pletter eller plamager.

Modulet er delt op i to. Man kan tage Areola, Vitiligo og Camoufalge dække af ar og strækmærker eller tilvælge Areola eller Vitiligo/Camouflage for sig selv.  

Kommende kursus 2021

Dermaneedling SR

Microneedling 

Medicinske dermaneedling behandlinger og produkter til professionelle. 

  • Professionel ar reducering med synlige effekter.
  • Intens hår genering af tynd og/eller manglende hår.
  • Reducering af rødmen.
  • Aktiv Acne behandling.
  • Aktiv anti age behandling til reducering af rynker.
  • Reducering af fine linjer.
  • Reducering af pigmentpletter og mørke render om øjnene.
  • Reducering af pigmentpletter i hele ansigtet.

Indholdet  af alle vores produkter er organisk, vegansk og lavet på 99,5% naturlige plante ingredienser med højt indhold af hyaluron.

Vores professionelle behandlingsudstyr, produkter og hudplejeserie er resultatorienteret med øjeblikkeligvirkning allerede ved første på førelse. Igennem aktive ingredienser og banebrydende innovation har Swiss Color udviklet Derma SR i samspil med hudlæger og plastikkirurger.  Behandlingsprodukterne kan bruges til både professionelle dermannedling behandlinger og traditionelle ansigtsbehandlinger.

Hele serien er opbygget på 20 års erfaring indenfor det medicinske område. Alle produkter har et højt indhold af hyaluron sammen med en DMS base. DMS står for “derma membrane structure”, som er et innovativ udviklet system, der beskytter og genopbygger skadet lippidbarriere, fordi huden genkender denne base som sin egen. Serien indeholder opbygning af collagen og aktive reducering af akne samt en ny generation af komponenter af UVA/UVB beskyttelse (ingen mineral UVA/UVB filter).

Menneskets krop binder naturligt mange forskellige væv. 1g hyaluron kan binde op til 6 liter vand og opføre sig som vand- reserve og giver huden elastisitet og giver modstandsdygtghed. De fleste af vores produkter har et indhold på 2,5% hyaluron. Dette er et meget naturligt komponent til kosmetik men meget få anvender denne høje grad i deres produkter.

Hyaluron (HYA) fractions indeholder forskellige molekyle størrelser, hvis gør dens konsistens unik sammen med indholdet. Dette betyder at produkterne virker i forskellige lag i huden. Huden ser mere jævn, fugtig og fornyet ud.Base ingredienserne er bla. forskellige olier (kokus, oliven, druefrøolie). Produkterne indeholder ligeledes hyaluron, glycolic, salicsyre. A og E vitamin. Kamille-og brændenældeekstrakt.

Du finder udstyret til dermaneedling under fanen “maskiner”. Du finder ligeledes vores hudplejeserie til denne pro serie under fanen “derma SR hudplejeserie”.

Vi søger instruktører og forhandlere i hele landet. Kontakt os for yderligere spørgsmål.