Nyheder

Swiss color blev grundlagt i 1989 af Engrid Bregner. Hun har i de sidste 30 år bekræftiget sig med udvikling af permanent makeup udstyr, permanent makeup farver og alt tilbehør & uddannelse til permanent makeup industrien.

Firmet startede i sin tid i Østrig og Tyskland under navnet “Beauty Cosmetics”, som hurtigt blev et stort og anerkendt navn. Firmaet har den dag i dag partner i over 55 lande og er i 5 continenter, Asien, Europa, Nord America, Syd America og Austrailen. Branded Swiss Color er kendt for deres rene produkter der ikke indeholder farlige indholdsstoffer, tungmetaller, irondioxid (røde bryn), nikkel m.m. Deres farver er de dyreste på markedet, da de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og derfor bruger rigtig mange penge på, at holde produkterne rene og opdateret igennem kvalitetskontrol.

Ingrid er født og opvokset i Østrig. Hendes passion og krative evner afspejler i dag Swiss color´s unikke produkter og forfinde ingredienser. Ingrid har mere end 30 års erfaring indenfor permanent makeup og medicinske behandlinger. Hun er i dag en anerkendt behandlinger verden over. Hun lancerede sine første farver i 1993 og har sidenhen etableret et kæmpe akademi, som er hovedsædet for hele Swiss Color Family den dag i dag i Angerberg, Østrig.

Efter mange år i den permanent makeup branchen fandt hun ligeledes en stor passion i medicinske område Areola. Disse typer behandlinger bliver brugt verden over for konturering af fx. mangelende brystvorter efter kræftramte kvinder. Hun er i dag en af verdensførende indenfor dette område og beskæftigere sig primær med dette som undervisning og i samspil med hospitaler og andre privateinstitutioner.

 

Pigmenter/farver 

-tilbyder farver til alle permanent makeup metoder:

Shaing bryn (ombre, nanosoft shading brows ec.), nanobalding, microblading, alle typer læbepigmenteting, ariola og eyeliner.

Alle farver er lavet på inorganiske og organiske produkter. Farverne har en meget høj farvestabilitet, de fader stabailt uden røde bryn. De ændre ikke farve igennem tiden og holder længere. Med deres unikke formel er de ikke biologiske aktive når de ligges i huden, dvs. At kroppen genkender dem som “sit eget” og vil her ikke begynde at bekæmpe farve og/eller lave en kapsel omkring den (så farven ikke forsvinder fra huden igen). Pga. Deres små partikler vil kroppen udstyde farven igennem lymfesystenet igennemtiden.

 

Udstyr 

Swiss Color har 4 forskellige maskiner.

Swiss Liner TOP sensi Drive

Speed 50-150

Vægt 900g.

Info:

Denne maskine har en specielt sensi-drive-funktion, som gør at maskinen måler hudens modstand og herefter tilpasser sig den enkeltes hudtype.

Detter en en digital maskine med et display.

 

Swiss Liner Advanced

Speed 50-150

Vægt 900g

Info:

Mest anvendte maskine i verden. Meget lav lyd og vibration. Du kan selv vælge imellem TOP og Classis håndstykke. Er meget ideel for problematiske hudtyper og mediciske områder.

 

Swiss Color Liner Infinity

Speed 50-150

Vægt 750g.

Info:

En lille fin mobil maskine. Høj præcision. Der kan vælges mellem 2 forskellige håndstykkerm classic og TOP.  Dog kan maskinen kun bruges i et par timer. Herefter skal den have 30min. pause før man kan forsætte igen. Dette skyldes den lille motor der er i maskinen.

 

Swiss Liner Symphony 2

Speed 50-120

Vægt:

Meget lille maskine og lille vægt I håndstykke. En meget fint valg til nybegyndere.

 

Nåle

Håndstykker

1 Classic

2 Top hygiene

3 Symphony

NÅLE TYPER

1 Nano ( 1+ 2)

1 micro

1 point

3 micro

3 outline

3 round

3 power

3 slope

4 flat

5 round

5 shader

5 power

5 magnum

5 slope

7 round

9 magnum

Lift meso nåle

 

Microblading 

Microbalding startset

Microbladingpen

Microblading blades, 12, 14 og 18U. (stainless steel 100%)

 

Accecories

Bryn opmålingslinial

Sc contour tegneblyanter

Contour Pencil

Perfekt Bryn compas (opmåling af bryn)

Træningsmåtter

Træningshoveder

Acryl holder til farver

Perfekt lip bindeskinne (holder munden fast under læbepigmentering)

Bryn trimmer

Swiss Color Maske

Cream Grazia (aftercare crème)

Lip balsam/naturebalm ( stift med SPF 15 til bryn og læber)

Magnifyring med LED (lys med forstørrelsesglas til fx. Bedre syn ved hårstrå)

SC brow brush (børste til microblading)

Microbørster + hylster

 

Lift Mese Concept 

Lift Meso Startspakke

Hyaluronic lift up (serium)

Trophocare

Tissucare

Eyecare

Clycol Acid 10&- 20%

Neutralisator

Lift meso anti age mask

 

Nåle til lift Meso Concept 

Lift Meso Top hyfiene Cartrifges

Lift Classic Hygiene carteridges

Lift Symphony Hygiene carteridges

Lift Meso 6 micro classic

 

Kontakt os gerne og få tilsendt en prisliste samt katalog.

 

Du kan se hele kataloget online her her