Eye Master

Vi tilbyder intense træningsdage med mikropigmetering af eyeliner med de 4 mest efterspurgte top teknikker.

Eye Master er et eksklusivt og professionelt uddannelsestilbud til basis -kursister eller allerede eksisterende PMU artister, der ønsker at lære basis og avanceret teknikker for, at dygtiggøre sig og tilbyde deres kunder opdateret viden og et smukt håndværk. Vi har markedets bedste kvalitet, erfaring og ekslusive produkter med over 25 års erfaring.

Du lære på alle Elegant Eyeliner dage- de mest opdateret, mest brugte teknikker og opmålinger af øjne der findes på markedet lige i øjeblikket. Med denne viden har du mulighed for, at kunne udvikle dig og tilbyde de mest efterspurgte eyeliner på markedet. Du vil her få en viden hvorpå, at du allerede fra starten af kan være konkurrencedygtig og lave smukke øjne uden, at skulle igennem flere kursuser.

Vippefortætning & almindelig eyeliner- på dette kursus lære du basis teknikkerne til en enkelt vippefortætning, som er en smal eyeliner der giver/syner af fyldigere vipper. Den almindelige eyeliner er en lidt bedre eyeliner, som er med til at erstatte den daglige makeup, som de fleste bruger til, at definere deres øjne med.

Butterfly + liner med skygge- på dette kursus lære du en avanceret teknik, der skaber et mere markeret look med og uden skygge. Metoden kan anvendes i forskellige udstrækninger og laves med eller uden farve. Denne form for eyeliner er god til dem der ønsker et dusty look, hvor eyelineren ikke er i fokus, men mere en let skygge rundt om øjet. Denne teknik er meget efterspurgt lige i øjeblikket.

Uddannelsen inkludere:

 • Ca, 150 siders uddannelsesmateriale
 • Adgang til online videoer med teknik træning
 • 6 måneders uddannelse & sparring
 • Startspakke værdi 8000,-
 • Opgave træning på egen hånd
 • Efter ca. 12 uger kommer i ned igen og skal behandle sin model til deres 2 opfyldning under supervision af Stella Simoné.
 • Ubegrænset evigheds support alle
 • Frokost
 • Certificeret Swiss Color Artist (bestået eksamen)

4-5 dage fordelt således:

 • 3 teoridage (teori, kontraindikationer, hudtilstande osv). Læs mere her. 
 • Teknik træning (nåle, teknikker, hastigheder)
 • Fremvisning af live-model (Master træner)
 • 2 modeller pr. område (kursister)
 • Opgave træning (tegning, skitse og opmåling).

Basis kursusister skal gennemgå yderligere 6 måneders kursus for, at opnå certifikat. Dette er medregnet i prisen. Du vil i tæt samarbejde med vores Master Træner, Stella Simoné opnå en høj kvalitet via online support. Når du er klar, så vil du tilbydes at komme til den endelig eksamen og herefter modtage det endelige certifikat.Masterclass kursisterne modtager et certifikat efter endt kursusdag.

OBS. Permanent makeup er et håndværk, hvilket betyder at en basisuddannelse kun er starten på et givent håndværk. Det kræver enormt meget arbejde, at dygtiggøre sig og hele tiden udvikle sin kunnen. Man kan derfor ikke mestre et håndværk på 1-2 eller 3 dage. Du vil derfor skal du afsætte tid til at kunne øve, tegne og fordybe dig for at kunne mestre og levere et unikt håndværk til dine kommende kunder. Her hos Permanent makeup & Akademi gives Stella Simoné dig de redskaber du skal bruge til at udvikle dig i tæt samarbejde med hende.

Pris: 15.500,- ex. moms

 

———————————————————————————————————-

Depositum

For tilmelding og reservation på plads på holdet skal du overføre 5000,- ex Moms ved reservation på holdet. Restbeløbet faktureres 1 mdr. før uddannelsesstart

Tilmeldingen er bindende og kan derfor ikke refunderes ved udeblivelse.  Stella Simones forbeholder sig retten til at aflyse et hold, hvis der ikke er nok tilmeldte. Du vil herefter blive tilbudt en plads på næste hold

FINANSERING?
12 mdr. Rentefri.
Du har mulighed for, at finansere dine kursusudgifter og maskine igennem os. Du kan ansøge ved at trykke herunder. Du skal udfylde formularen og får svar kort efter.
Tryk her
Udgifter forbundet med Elegant Eyliner kursuset:

Tilkøb af maskine er en tillægsudgift til kurserne, såfremt du ikke har en i forvejen. Du kan optage finansering igennem os til kursus, maskiner og produkter op til 12 mdr. rentefri.