Eye Master

Lavet med maskine

Vi tilbyder intense træningsdage med mikropigmetering af eyeliner med de 4 mest efterspurgte top teknikker.

Eye Master er et eksklusivt og professionelt uddannelsestilbud til basis -kursister eller allerede eksisterende PMU artister, der ønsker at lærer basis og avanceret teknikker for, at dygtiggøre sig og tilbyde deres kunder opdateret viden og et smukt håndværk. 

Du lærer på denne uddannelse, de mest opdateret, mest brugte teknikker og opmålinger af øjne, der findes på markedet lige i øjeblikket. Med denne viden har du mulighed for, at kunne udvikle dig og tilbyde de mest efterspurgte eyeliner på markedet. Du vil her få en viden hvorpå, at du allerede fra starten af kan være konkurrencedygtig og lave smukke øjne uden, at skulle igennem flere kursuser senere hen. 

Vippefortætning & almindelig eyeliner- du lærer basis teknikkerne til en enkelt vippefortætning, som er en smal eyeliner der giver/syner af fyldigere vipper samt en almindelige eyeliner, som er en lidt bedere eyeliner, som er med til at erstatte den daglige makeup, som de fleste bruger til, at definere deres øjne med.

Butterfly + liner med skygge- du lære en avanceret teknik, der skaber et mere markeret look med og uden skygge. Metoden kan anvendes i forskellige udstrækninger og laves med eller uden farve. Denne form for eyeliner, er god til dem der ønsker et dusty look, hvor eyelineren ikke er i fokus, men mere en let skygge rundt om øjet. Denne teknik er meget efterspurgt lige i øjeblikket.

Uddannelsen inkludere for nybegyndere:

 • Ca, 150 siders uddannelsesmateriale
 • Adgang til online videoer med teknik træning
 • 6 måneders uddannelse & sparring i tæt kontakt 
 • Startspakke 
 • Opgave træning på egen hånd
 • Frokost
 • Ubegrænset evigheds support alle efter certificering
 • Certificeret Swiss Color Artist (bestået eksamen)

5 dage fordelt således:

 • 3 teoridage (teori, kontraindikationer, hudtilstande osv). Læs mere her
 • Teknik træning (nåle, teknikker, hastigheder)
 • Fremvisning af live-model (Master træner)
 • 2 modeller pr. område + efterfølgende opfyldning (kursister)
 • Opgave træning (tegning, skitse og opmåling).

Kursusister skal gennemgå yderligere mindst 6 måneders kursus for, at opnå certifikat. De 6 måneder er medregnet i prisen. Du vil i tæt samarbejde med vores Master Træner, Stella Simoné opnå en høj kvalitet.

Nogle kursister skal bruge længere tid på, at komme igennem uddannelsen end de 6 mdr., dette afhænger både af kunnen, men også hvor meget arbejde, den enkelte ligger i det og øver hver dag. Efter de 6 måneders uddannelse, betaler man yderligere for ekstra uddannelse, hvis dette er nødvendigt- vi anbefaler derfor at man tager sin uddannelse seriøst og arbejder på sin uddannelse hver dag for at minimere ekstra uddannelsestid.  

 

OBS. Permanent makeup er et håndværk, hvilket betyder at en basisuddannelse kun er starten på et givent håndværk. Det kræver enormt meget arbejde, at dygtiggøre sig og hele tiden udvikle sin kunnen. Man kan derfor ikke mestre et håndværk på 1-2 eller 3 dage. Du vil derfor skal du afsætte tid til at kunne øve, tegne og fordybe dig for at kunne mestre og levere et unikt håndværk til dine kommende kunder. Her hos Permanent Makeup Academy, gives Stella Simoné dig de redskaber, du skal bruge til at udvikle dig i tæt samarbejde med hende.

Depositum

For tilmelding og reservation på plads på holdet skal du overføre 5000,- ex Moms ved reservation på holdet. Restbeløbet faktureres 1 mdr. før uddannelsesstart

Tilmeldingen er bindende og kan derfor ikke refunderes ved udeblivelse.  Stella Simones forbeholder sig retten til at aflyse et hold, hvis der ikke er nok tilmeldte. Du vil herefter blive tilbudt en plads på næste hold

Priser på uddannelsen

3 dages kursus inklusiv 6 måneders uddannelse

+ startspakke____________________15500,-

 

Har du deltaget på et andet kursus, indenfor

Eyeliner hos anden udbyder: 

1 dags Master Degree______________7999,- 

Alle priser er ex. moms 

FINANSERING?
12 mdr. Rentefri.
Du har mulighed for, at finansere dine kursusudgifter og maskine igennem os. Du kan ansøge ved at trykke herunder. Du skal udfylde formularen og får svar kort efter.
Tryk her