Bliv certificeret permanent makeup artist igennem Swiss Color. Vi tilbyder høj faglighed og professionisme igennem vores uddannelser. Uddannelsen er opbygget således, at man kan have et arbejde sideløbende, mens man gennemfører uddannelsen.

Vi tilbyder intense træningsdage med mikropigmetering af eyeliner med flere efterspurgte top teknikker. Vores eyeliner uddannelse er et eksklusivt og professionelt uddannelsestilbud til basis -kursister eller allerede eksisterende PMU artister, der ønsker at lærer basis og avanceret teknikker for, at dygtiggøre sig og tilbyde deres kunder opdateret viden og et smukt håndværk i samspil med vores unikke farver. 

Du lærer på denne uddannelse, de mest opdateret, mest brugte teknikker og opmålinger af øjne, der findes på markedet lige i øjeblikket. Med denne viden har du mulighed for, at kunne udvikle dig og tilbyde de mest efterspurgte eyeliner på markedet. Du vil her få en viden hvorpå, at du allerede fra starten af, kan være konkurrencedygtig og lave smukke eyelinere uden, at skulle igennem flere kursuser senere hen. 

Uddannelsen kan tages både som, basis og avanceret uddannelse i et, eller basis-uddannelse alene. Vi vil meget gerne være behjælpelig til, at finde netop den løsning, der passer til dig.

Basis og avanceret uddannelse 

Vippefortætning & almindelig eyeliner- du lærer basis teknikkerne til en enkelt vippefortætning, som er en smal eyeliner der giver/syner af fyldigere vipper samt en almindelige eyeliner, som er en lidt bedere eyeliner, som er med til, at erstatte den daglige makeup, som de fleste bruger til, at definere deres øjne med.

Liner med skygge- du lære en avanceret teknik, der skaber et mere markeret look med og uden skygge. Metoden kan anvendes i forskellige udstrækninger og laves med eller uden farve. Denne form for eyeliner, er god til dem der ønsker et dusty look, hvor eyelineren ikke er i fokus, men mere en let skygge rundt om øjet. Denne teknik er meget efterspurgt lige i øjeblikket.

6 måneders uddannelse

1 Modul: Grundlæggende viden og teori

 • Grundlæggende teori om PMU, kontraindikationer, hudtilstande, hudtyper osv. er et krav for at kunne deltage på vores uddannelser. Modulet skal kun tages engang. Læs mere her

Dette modul skal kun tages, hvis du ikke har taget det hos os før, eller har en baggrund af samme høje faglighed.

2 Modul: Opmåling & placering af læber

 • Analyse af ansigtet
 • Opmåling og optegning af eyeliner 
 • Live model fremvisning af Master træner
 • Teknikker, hastigheder, nåle.
 • Forskellige øjenformer

Inklusiv startspakke (ved køb af maskine) Værdi:  5.500,-

4 Modul:

 • 2 x Model træning

5 Modul:

 • Teori eksamen
 • 2 x model træning

Under uddannelsen:

 • 6 måneders intens uddannelse (herefter evighedssupport)
 • Adgang til online videoer med teknik træning
 • Opgave træning på egen hånd
 • Certificeret Swiss Color Artist (bestået eksamen)

Basis uddannelse 

Vippefortætning & almindelig eyeliner- du lærer basis teknikkerne til en enkelt vippefortætning, som er en smal eyeliner der giver/syner af fyldigere vipper samt en almindelige eyeliner, som er en lidt bedere eyeliner, som er med til at erstatte den daglige makeup, som de fleste bruger til, at definere deres øjne med.

3    måneders uddannelse

1 Modul: Grundlæggende viden og teori

 • Grundlæggende teori om PMU, kontraindikationer, hudtilstande, hudtyper osv. er et krav for at kunne deltage på vores uddannelser. Modulet skal kun tages engang. Læs mere her

Dette modul skal kun tages, hvis du ikke har taget det hos os før, eller har en baggrund af samme høje faglighed.

2 Modul: Opmåling & placering af eyeliner

 • Analyse af ansigtet
 • Opmåling og optegning af eyeliner
 • Live model fremvisning af Master træner
 • Teknikker, hastigheder, nåle.
 • Forskellige øjneformer

Inklusiv startspakke (ved køb af maskine) Værdi:  5.500,-

5 Modul:

 • Teori eksamen
 • 2 x model træning

Under uddannelsen:

 • 3 måneders intens uddannelse (herefter evighedssupport)
 • Adgang til online videoer med teknik træning
 • Opgave træning på egen hånd
 • Certificeret Swiss Color Artist (bestået eksamen)

1 dags MasterClass

MasterClass er en uddannelsesdag for dem, der har en eyeliner uddannelse,  men som ønsker, at opgradere deres viden, mønstre og teknikker ud fra vores faglighed og kunnen. Masterclass er for alle, der ønsker opdateret viden. Uddannelsen er for alle. Du bliver certificeret Master i det givende felt ved endt uddannelsesdag. Læs mere om den her

Maskiner til uddannelsen

 

Har du ikke en permanent makeup maskine i forvejen, så kan du købe en igennem os eller på afdrag igennem vores samarbejdspartner.

Vi har 3 forskellige maskiner, som du kan vælge imellem. På alle maskinerne, er der 2 års garanti. Maskinerne er produceret i EU og er EU- godkendte. De lever alle op til kvalitetskrav og er specialt fremstillede til professionelle behandlinger.

SL Symphony, er en lille maskine, som ofte henvender sig til nybegyndere. Motoren er lille men effektiv. Maskinen er en fin økonomi løsning til, at starte med. Ønsker man at arbejde med mere avanceret permanent makeup hver dag i flere timer, så anbefaler vi en af vores andre maskiner.  Der findes ikke nåle til Dermaneedling eller medicinsk pigmentering til denne maskine.

SL Infinity, er en mellem stor maskine. Denne maskine, kan anvendes til alle type behandlinger indenfor permanent makeup. Der findes et utal af nåle til forskellige behandlinger bla. nåle til Dermaneedling, og medicinsk pigmentering. Maskinen er lille og derfor nem at rejse med. Maskinen er en god løsning, til dem der ønsker, at arbejde og udvikle sig indenfor dette fag.

SL Advanced, er til den professionelle, som ønsker høj kvalitet og størst udbytte af sine behandlinger. Alle type nåle passer til denne maskine. Motoren er stor, hvilket betyder, at man kan sidde uafbrudt hver dage hele ugen i mange timer. Maskinen er helt klart den, vi anbefaler til vores kunder, der ønsker at arbejde indenfor Swiss Color på et højt fagligt niveau. Maskinen kan ligeledes anvendes til medicinsk pigmentering og Dermaneedling.

Du kan læse mere om maskinerne i vores online katalog eller på vores webshop

Depositum

Depositum

For tilmelding og reservation på plads på holdet skal du overføre 5000,- ex Moms ved reservation på holdet. Restbeløbet faktureres 1 mdr. før uddannelsesstart

Tilmeldingen er bindende og kan derfor ikke refunderes ved udeblivelse.  Stella Simones forbeholder sig retten til at aflyse et hold, hvis der ikke er nok tilmeldte. Du vil herefter blive tilbudt en plads på næste hold.

Priser

Basis One Classic eyeliner:

 3 måneders uddannelse

_______________________________10.000,- 

 Grundlæggende viden & Teori

________________________________2.500,-

Eye Master:

6 måneders uddannelse

_______________________________15.500,-

MasterClass: 

1 dags Master Degree

_________________________________7.999,- 

Alle priser er ex. moms 

Samlet løsning

Ved køb af uddannelse og maskine, får man et startkitt til en værdi af 5.500,-

Økonomi løsningen inklusiv startspakke

SL Symphony + udannelse + grundlæggende viden:

_________________________________19.900,-

Den gode løsning inklusiv startspakke

SL Infinity + udannelse + grundlæggende viden:

_________________________________28.800-

Den professionelle løsning inklusiv startspakke

SL Advanced + udannelse + grundlæggende viden:

__________________________________33.300,-

Priser på maskinerne: 

SL Symphony pris: 7.400,-

SL Infinity Pris: 16.300,-

SL Advanced pris: 20.800,-

Alle priser er ex. moms 

FINANSERING?
12 mdr. Rentefri.
Du har mulighed for, at finansere dine kursusudgifter og maskine igennem os. Du kan ansøge ved at trykke herunder. Du skal udfylde formularen og får svar kort efter.
Tryk her