Lash Lift & Brow Lift/ Brow Lamination

Brow Lamination er et skønheds trick, hvor der gives fylde og form til et bryn med dine naturlige brynhår. Konceptet er startet i Rusland, hvor det senere har spredt sig til USA og resten af EU. Denne type behandling var så småt begyndt, at slå igennem i 2019, mens 2020 bliver gennembruddet. 

Brow Lamination, også kaldet “brow Lift”, er en naturlig kreatinfusion til øjenbrynene. Kreatinforbindelsen, der bruges indeholder essentielle olier, vitamin B og mineraler, der er specialdesignet til, at give næring, antioxidanter og hydrering til enhvert hårstrå.

Denne behandling vil rette hårstrå ud, tilføje længde og volumen. Brynet redes, styles og holder brynene på plads. Brow Lamination fastholder brynet i den ønskede form. 

Denne type behandling er fantastisk til alle hårtyper. For dem der ønsker at “tæmme” uregelmæssigt” krøllede eller stive bryn. Metoden er også god til dem, der ønsker at give deres bryn fylde og form, samt symmetri- dette er med til at give ensartet hårmønstre. 

Man kan med fordel få lavet Brow Lamination oven på sine Ombre Brows, hvis man ønsker sine hår stylet i en bestemt retning, så de flugter mere i ens nuværende form og ser mere busket ud. 

Man kan sige, at denne type behandling, har meget til fælles med Lash lift, som får ens naturlige vipper til, at blive mere synlige og bue op af. 

Brow Lamination kan sammensættes med Tint/farve og Henna styling. Vi beskriver de forskellige behandlinger herunder. 

Holdbarhed: 4-8 uger. 

Henna Brows er en farvelægning af brynene med Henna farve fra Indien. Henna farven går historisk tilbage til urtiden og er en af de ældste skønhedsbehandlinger vi har den dag i dag. Ved at optegne korrekt form, og farvelægge kan man skabe symmetri, og intens farve på huden. Henna brows er godt til dem, der ønsker kraftigere bryn, der forsvinder igen, a la det man kan optegne med makeup- eller til dem der er i tvivl om de ønsker permanent makeup. 

Holdbarhed på huden ca. 2-7 dage

Holdbarhed brynhår ca. 6-8 uger 

Ønsker man længere holdbarhed end den oplyste behandling kan give, så anbefaler vi permanente bryn. Læs mere om denne behandling her

Lash Lift, er til dig der ønsker markeret og “længere” vipper. Behandlingen forlænger dine vipper. Man bukker dem med en specialvæske, så de både ser mere fyldigere og længer ud. Har man lysevipper i forvejen, så kan man vælge, at få vippefarve på hårerne, som for resultatet til, at se ud som om man har mascara på. Behandlingen og produkterne er de samme, som der står beskrevet omkring brow lamination. 

Holdbarhed: 4-8 uger

Vi anbefaler ikke denne behandling:

Brow lamination

 • Hvis du mangler hele eller store dele af dit bryn. Huller er ok 
 • Hvis du har ridser
 • Ar i øjenbrynet

Brow, Henna & Lash Lift

 • Betændelse i øjenbryn eller øjeområdet 
 • Personer med allergi
 • Personer der nogensinde har haft reaktioner på kosmetik
 • Hvis du har forbrænderinger 

 

Efter behandlingen: 

De første 24 timer må du ikke

 • Gå i bad/vaske ansigtet
 • Gnide i brynene
 • Påføre olier omring brynområdet
 • Anvende makeup på brynene
 • Ingen sauna, dampbad, træning eller svømmehal.

 

Den generelle holdbarhed på alle behandlinger er meget individuelt. Vi kan derfor ikke holdes ansvarlig for længde og virkningen af behandlingerne. 

Forskellige behandlinger

Brow Lamination

 

Brow Lamination helt neutral dvs. Vi bibeholder din naturlige brynhårsfarve og laver hun selve Brow Laminationen på dig. Resultatet vil blive ultra naturligt ud fra dit naturlige udgangspunkt. 

Brow lamination + farve

Brow Laminations + farve. Her farver vi dine brynhår i en ønsket farve for, at give dine Brow Lamination bryn et mere kraftigere look. Denne behandling, vil fremhæve brynene en del og gøre dem synlige.

Brow Lamination + Henna

Brow Lamination + Henna. Henna er stabil bryn farve, der holder på huden op til 14 dage og på hårerne op til 8 uger. Brynet opmåles, hvor der ligges en grundskygge, a la den makeup man evt., selv ligger til daglig. Resultatet bliver en let skygge på huden. Henna kan laves alene eller sammen med Brow Lamination.

Lash Lift

Lash Lift + farve kan anvendes af alle. Dog skal man være opmærksom på, at meget korte og knækkede vipper ikke kan behandles i første omgang. Har man af en eller anden grund dette, så kontakt os gerne inden der bookes til en behandling og hør om dine muligheder. 

Priser

Lash & Brow Master

Lash & brow Master

Brow Lamination

Brow Lamination + styling______________650,-

Brow Lamination + Henna + styling______850,-

Henna Brows + styling________________650,-

Lash Lift

Lash lift + farve _____________________450,-

Lash Lift + Brow Lamination

____________________________________950,-

+ Henna_____________________________300,-