1 DAG LIFT MESO CONCEPT KURSUS

Uddannelsesdagen inkludere:

 • Hud og alders forandringer
 • Behandlingsprocedure
 • Kontraindikationer
 • Arbejde på levende model
 • Maskine og lift meso valg
 • Certifikat (efter endt kursus)
 • Frokost

 

Pris:

1 dags kursus

4500,-

Maskine er pårævet og er en tillægsudgift (hvis du ikke har en i forvejen). Du kan altid anvende vores permanent makeup maskiner. Har du en tilsvarende, så har du mulighed for at bruge denne på kursuset.

Priserne på maskinerne finder du her

Startspakke 1 pris: 4100,-

Startspakke pro pris:  6070,-

Der kan også vælges enkelte produkter efter eget valg

(se hvad pakkerne indeholder på vores onlinekatalog her

Alle priser er ex. moms

Depositum

For tilmelding og reservation på plads på holdet skal du overføre 3000,- ex Moms ved reservation på holdet. Restbeløbet faktureres 1 mdr. før uddannelsesstart

Tilmeldingen er bindende og kan derfor ikke refunderes ved udeblivelse.  Stella Simones forbeholder sig retten til at aflyse et hold, hvis der ikke er nok tilmeldte. Du vil herefter blive tilbudt en plads på næste hold.

FINANSERING?
12 mdr. Rentefri.
Du har nu muligheden for, at finansere dine kursusudgifter og maskine igennem os. Du kan ansøge ved at trykke herunder. Du skal udfylde formularen og får svar indenfor kort tid.
Tryk her

Lift Meso Concept er til den kræsende klinik, der gerne vil tilbyde deres kunder en Anti age behandling uden kirurg.

Lift Meso Concept er en ny og effektiv metode til gegenerering og foryngelse af huden. Yderst effektiv til behandling mod rynker og fine linier- det bedste alternativ til botox og restylane.

Huden føles glatter og bliver tilført fugt. Aktive stoffer (hyaluronsyre) er forsigtigt implanteret i det øverste hud med specialdesignede lift MESO modul. De aktive ingredienser giver huden fugt og stimulere regenerering af kollagen og elastiske fibre. Effektiviteten af lift MESO koncept vises allerede efter blot et par applikationer og vil overbevise dig med synlige resultater lige efter endt behandling. Umiddelbart efter den første behandling ses en markant forandring, især på tør, livløs, kedelig, træt hud, og fine linjer.

​Ved en behandlingen med Lift MESO Concept bliver der først lavet små huller i huden, der aktivere celledannelsen sammen med en serum der passer til det område der behandles. Disse serummer indeholder naturlige stoffer der bl.a. binder collagen og har indvirkning på heling og gendannelse af væv. Behandlingen udføres med et apparat af høj kvalitet, der gør behandling smertefri.

Du får med dette produkt:

 • Mere glød
 • Reducering af rynker ved mundvig og mund
 • Reducering af rynker omkring øjne og mellem brynene
 • Reducering af mørke render omkring øjenene
 • Udglatning og rynkereducerende på hals
 • Reducering af pore
 • Reducering af ar
 • Reducering af solskader i ansigtet

Hyaluronic Lift up serium

For den daglige støtte af hudforyngelse tilbydes denne høje intensitet serum lavet med 3 gange den lave Molekylær vægt, som bruges til super dybbe og indtrængen til, at opnå en bæredygtig vedligeholdelse af hudens fugtbindende kapacitet- den forhindre hudens dehydrering. Resultatet er en øjeblikkelig nedsættelse af fine linjer som udglattes og plumpes ind i huden og her ses en forbedring af hudens tone og tekstur. Denne serum anbefales til hjemmebrug og bør anvendes to gange dagligt på huden til at styrke virkningen af Lift Meso behandling.

Lift Meso hygiene cartridges (nåle)

Lift MESO hygiejne patroner giver mulighed for en sikker og effektiv indtrængning af vores aktive serum hyaluronsyre (HA), uden nogen smerte i epidemis. Helt uden kirurgi. Disse blækpatroner er udstyret med en lille hygiejne plade, som har 18 stimulation point til at åbne huden forsigtigt og med 13 små huller til, at give en ensartet strøm af de aktive ingredienser ind i huden. Længden af denne hygiejne plade er 0,5 mm, derfor vil indtrængen i huden ikke overstiger mere end 0,3 mm under overfladen af huden.Denne fantastiske fleksible hygiejne plade gør det nemt at vippe, konvekse og aktiveringere de vanskelige områder af huden og let at gennemføre den nødvendige behandling.

Vi anbefaler 3-5 behandlinger med 7-14 dages mellemrum. Herefter kræves det en opfyldning hver 1-3 måned alt afhængig af hudtypetilstand & livsstil.

Ønsker du uddannelse i denne type behandling og tilbyde den i din klinik, så tilbyder vi kurser løbende kig med længere nede.