Lip Master

Lavet med maskine

Vi tilbyder intense træningsdage med mikropigmentering af læber med flere top teknikker. Vi tilbyder både basis og avanceret teknikker, så du er godt rustet på til, at tilbyde dine kommende kunder alle slags metoder. Dette gør bla. at du ikke skal ud og tage flere uddannelser indenfor samme felt.

Du vil efter endt uddannelse blive certificeret Master indenfor læbe pigmentering. 

Du vil her på denne uddannelse opnå de meste eksklusive læber, der har en lang holdbarhed og et naturligt resultatet der ikke er set i branchen før. Du vil samtidig lære hurtige, og effektive behandlinger til dine kunder. Du vil efter endt kursus være konkurrencedygtig og kunne tilbyde de smukkeste læber til dine kunder i forskellige udstrækninger efter kundens ønske.

Lip liner med contour- du lære her basis teknikkerne til, at lave en smuk læbekant med contour. Læberne kan laves som en full lip eller ombre style pga, hastighed og nåle valg bliver læberne dusty at kigge på. Metoden kan også laves mere kratig. 

Nano lips/ Contourless lips- du lærer avanceret teknikker, der kræver præcision og erfaring. Du vil med denne teknik og nåle skabe lang holdbarhed og præcision. Teknikken giver anledning til, at skabe en læbefarve uden synlig kant. Dine kunder vil elske denne teknik- denne teknik, er den mest efterspurgte på markedet i øjeblikket. Da der anvendes specielle nåle og kræver øvelse med dybde, så er det vigtig at man kan sin dybde inden man tilbyder denne behandling til sine kommende kunder.

Uddannelsen inkludere for nybegyndere:

 • Ca, 150 siders uddannelsesmateriale
 • Adgang til online videoer med teknik træning
 • 6 måneders uddannelse & sparring i tæt kontakt 
 • Startspakke 
 • Opgave træning på egen hånd
 • Frokost
 • Ubegrænset evigheds support alle efter certificering
 • Certificeret Swiss Color Artist (bestået eksamen)

5 dage fordelt således:

 • 3 teoridage (teori, kontraindikationer, hudtilstande osv). Læs mere her. 
 • Teknik træning (nåle, teknikker, hastigheder)
 • Fremvisning af live-model (Master træner)
 • 2 modeller pr. område + efterfølgende opfyldning (kursister)
 • Opgave træning (tegning, skitse og opmåling).

Kursusister skal gennemgå yderligere mindst 6 måneders kursus for, at opnå certifikat. De 6 måneder er medregnet i prisen. Du vil i tæt samarbejde med vores Master Træner, Stella Simoné opnå en høj kvalitet.

Nogle kursister skal bruge længere tid på, at komme igennem uddannelsen end de 6 mdr., dette afhænger både af kunnen, men også hvor meget arbejde, den enkelte ligger i det og øver hver dag. Efter de 6 måneders uddannelse, betaler man yderligere for ekstra uddannelse, hvis dette er nødvendigt- vi anbefaler derfor at man tager sin uddannelse seriøst og arbejder på sin uddannelse hver dag for at minimere ekstra uddannelsestid.  

 

OBS. Permanent makeup er et håndværk, hvilket betyder at en basisuddannelse kun er starten på et givent håndværk. Det kræver enormt meget arbejde, at dygtiggøre sig og hele tiden udvikle sin kunnen. Man kan derfor ikke mestre et håndværk på 1-2 eller 3 dage. Du vil derfor skal du afsætte tid til at kunne øve, tegne og fordybe dig for at kunne mestre og levere et unikt håndværk til dine kommende kunder. Her hos Permanent Makeup Academy, gives Stella Simoné dig de redskaber, du skal bruge til at udvikle dig i tæt samarbejde med hende.

Depositum

For tilmelding og reservation på plads på holdet skal du overføre 5000,- ex Moms ved reservation på holdet. Restbeløbet faktureres 1 mdr. før uddannelsesstart

Tilmeldingen er bindende og kan derfor ikke refunderes ved udeblivelse.  Stella Simones forbeholder sig retten til at aflyse et hold, hvis der ikke er nok tilmeldte. Du vil herefter blive tilbudt en plads på næste hold

Priser på uddannelsen

3 dages kursus inklusiv 6 måneders uddannelse

+ startspakke____________________15.500,-

 

Har du deltaget på et andet kursus, indenfor

Læber hos anden udbyder: 

1 dags Master Degree______________7999,- 

Alle priser er ex. moms 

FINANSERING ?
12 mdr. Rentefri.
Du har nu mulighed for, at finansere dine kursusudgifter og maskine igennem os. Du kan ansøge ved at trykke herunder. Du skal udfylde formularen og får svar indenfor kort tid.
Tryk her