Disse type behandlinger, er forbeholdt erfarne permanent makeup artister. Uddannelsen bygger på videreerfaring fra tidligere tillærte færdigheder, som det kræves for at udfører behandlingerne korrekt.

Du behøver ikke være uddannet af os for, at kunne deltage på denne uddannelse og/eller købe vores produkter. Vi vurderer ud fra din kunnen, om du har mulighed for at komme direkte på Master kursus. 

Dog vil vi aldrig anbefale, at man arbejder indenfor dette felt, uden korrekt baggrund i pigmenter og/eller områder, da man kan gøre endnu mere skade end gavn på allerede udsatte personer, der ofte har det svært med dem selv og deres sygdomshistorie eller lidelse.

Vi har alt udstyr og uddannelser til:

  • Areola – rekonstruktion af brystvorte efter udlykke eller kræftbehandling.
  • Vitiligo- camoflage dække af denne autoimmune sygdom, som vises ved hvide pletter på huden, der ikke kan optage farve.
  • Ar efter fx. operation, kejsersnit, ulykke eller strækmærker

 

 Areola, Vitiligo, Ar og Camoflauge behandlinger 

Pigmenter

Alle pigmenter til udførsel af medicinsk pigmentering. Vi tilbyder 12 forskellige farver, der kan blandes, så de tilpasses den enkeltes hudtone.

Du kan læse om alle vores farver her

For mere dybdegående farvelære til behandlinger, hvor du har uddannelse andet sted fra anbefaler vi som minimum, at du tager kontakt til os for grundig farvelære. 

Andet udstyr

Udstyr til vi anbefaler til udførsel af medicinsk pigmentering.

Scar Relaxing

Anvendes på ar og strækmærker. Scar relaing er også en del af vores Dermaneedling concept sortiment, som bla. kan bruges til Dermaneeding behandlinger, der har flere fordele. Læs mere her

Maskiner og nåle

Alle vores maskiner kan anvendes både til permanent makeup, medicinsk pigmentering, Scalp pigmentering, Hair vitalizer, ogf lift meso/microneedling. Vi tilbyder et utal af nåle, der henvender sig til hver behandling.