Microblading

Lavet med manuelt tool

Er en avanceret uddannelse med micropigmentering af hårstrå med et manuelt tool. 

På dette kursus lærer du om microblading, udførslen, teknikken, og mønstrene i et hårstår bryn. Du lærer de mest opdateret, mest brugte og smukke mønstre, der findes på markedet. Efter endt uddannelsesdage, vil du skulle arbejde hjemme og øve dig. Det kræver enormt hårdt arbejde og øvelse, at blive dygtig til denne metode- samtidig er det hudtype bestemt, om du kan tilbyde denne behandling til dine kunder. Vi anbefaler denne type til 1-2 hudtyper. 

Vi anbefaler derfor, at tage Nano Hairstorke, som første modul, da metoden henvender sig til næste alle hudtyper. Microblading metoden kræver enormt meget øvelse og det korrekte tryk i huden for ikke, at lave ardannelse. Er du nybegynder indenfor permanent makeup, så anbefaler vi det at tage fx. “Nana Hairstroke eller “ombre brows”, som er mere skånsomt for huden, indtil du har den præcise dybde (dette er ikke et krav).

Kurserne

Du har her mulighed for, at opnå stor viden og afprøve teknikker indenfor basisteknikkerne. Microblading er en teknik, der er anvendt i Danmark de seneste mange år og har vundet 1 pladsen for mest detaljeret strå på markedet. Da microblading er et manuelt håndværk,  er der mulighed for, at lave smukke buede og formede små som store hårstrå. 

Vi anbefaler denne metode som et supplement til Nano Hairstroke uddannelsen, hvis man ønsker at arbejde med mere detaljeret arbejde indenfor hårstrå. 

Uddannelsen inkludere for nybegyndere:

 • Ca. 150 siders uddannelsesmateriale
 • Adgang til online videoer med teknik træning
 • 6 måneders uddannelse & sparring i tæt kontakt 
 • Startspakke 
 • Opgave træning på egen hånd
 • Frokost
 • Ubegrænset evigheds support alle efter certificering
 • Certificeret Swiss Color Artist (bestået eksamen)

5 dage fordelt således:

 • 3 teoridage (teori, kontraindikationer, hudtilstande osv). Læs mere her. 
 • Teknik træning (nåle, teknikker, hastigheder)
 • Fremvisning af live-model (Master træner)
 • 2 modeller pr. område + efterfølgende opfyldning (kursister)
 • Opgave træning (tegning, skitse og opmåling).

Kursusister skal gennemgå yderligere mindst 6 måneders kursus for, at opnå certifikat. De 6 måneder er medregnet i prisen. Du vil i tæt samarbejde med vores Master Træner, Stella Simoné opnå en høj kvalitet.

Nogle kursister skal bruge længere tid på, at komme igennem uddannelsen end de 6 mdr., dette afhænger både af kunnen, men også hvor meget arbejde, den enkelte ligger i det og øver hver dag. Efter de 6 måneders uddannelse, betaler man yderligere for ekstra uddannelse, hvis dette er nødvendigt- vi anbefaler derfor at man tager sin uddannelse seriøst og arbejder på sin uddannelse hver dag for at minimere ekstra uddannelsestid.  

OBS. Permanent makeup er et håndværk, hvilket betyder at en basisuddannelse kun er starten på et givent håndværk. Det kræver enormt meget arbejde, at dygtiggøre sig og hele tiden udvikle sin kunnen. Man kan derfor ikke mestre et håndværk på 1-2 eller 3 dage. Du vil derfor skal du afsætte tid til at kunne øve, tegne og fordybe dig for at kunne mestre og levere et unikt håndværk til dine kommende kunder. Her hos Permanent Makeup Academy, gives Stella Simoné dig de redskaber, du skal bruge til at udvikle dig i tæt samarbejde med hende.

Depositum

For tilmelding og reservation på plads på holdet skal du overføre 5000,- ex Moms ved reservation på holdet. Restbeløbet faktureres 1 mdr. før uddannelsesstart

Tilmeldingen er bindende og kan derfor ikke refunderes ved udeblivelse.  Stella Simones forbeholder sig retten til at aflyse et hold, hvis der ikke er nok tilmeldte. Du vil herefter blive tilbudt en plads på næste hold.

Priser på uddannelsen

4 dages kursus inklusiv 6 måneders uddannelse

+ startspakke____________________18000,-

Har du deltaget i et andet bryn kursus hos os

eller anden udbyder af samme faglighed: 

2 dages kursus inklusiv 6 måneders uddannele

+ startspakke ___________________15.500-

Har du deltaget på et andet kursus, indenfor

Microblading hos anden udbyder: 

1 dags Master Degree______________7999,- 

Alle priser er ex. moms 

FINASERING?
12 mdr. Rentefri lån.
Du har nu mulighed for, at finansere dine kursusudgifter og maskine igennem os. Du kan ansøge ved at trykke herunder. Du skal udfylde formularen og får svar indenfor kort tid.
Tryk her