Microblading uddannelse 

Er en avanceret uddannelse med micropigmentering af hårstrå med et manuelt tool og manuelt shading.

På dette kursus lære du om microblading, udførslen, teknikken, og mønstrene i hårstår bryn. Du lære de mest opdateret, mest brugte og smukke mønstre der findes på markedet. Hvor du efterfølgende skal arbejde hjemme og øve dig. Det kræver enormt meget arbejde og blive dygtig til denne metode indenfor bryn- samtidig er det hudtype bestemt om du kan tilbyde denne behandling til dine kunder. Vi anbefaler derfor at tage nanoblading som første modul.

Microblading kursuset er et professionelt uddannelsestilbud til basis-kursister og eksisterende PMU artister, der ønsker et exceptionelt håndværk i verdensklasse, sammen med opdateret viden, et unikt håndværk og eksklusive produkter med mere end 25 års erfaring.

Kurserne

Du har her mulighed for, at opnå stor viden og afprøve teknikker indenfor basisteknikkerne. Microblading er en teknik, der er anvendt i Danmark de seneste mange år og har vundet 1 pladsen for mest detaljeret og strå på markedet. Da microblading er et manuelt håndstykke, så er der mulighed for, at lave smukke buede og formede hårstrå, som de fleste den dag i dag efterspørger.

 

Kursusister skal gennemgå yderligere 6 måneders kursus for, at opnå certifikat. Dette er medregnet i prisen. Du vil i tæt samarbejde med vores Master Træner, Stella Simoné opnå en høj kvalitet.

Denne metode kræver enormt meget øvelse og det korrekte tryk i huden for ikke, at lave ardannelse. Er du nybegynder indenfor permanent makeup, så anbefales det at tage fx. “Nanoblading eller “ombre brows”, som er mere skånsomt for huden, indtil du har den præcise dybde (dette er ikke et krav).

OBS. Permanent makeup er et håndværk, hvilket betyder at en basisuddannelse kun er starten på et givent håndværk. Det kræver enormt meget arbejde, at dygtiggøre sig og hele tiden udvikle sin kunnen. Man kan derfor ikke mestre et håndværk på 1-2 eller 3 dage. Du vil derfor skal du afsætte tid til at kunne øve, tegne og fordybe dig for at kunne mestre og levere et unikt håndværk til dine kommende kunder. Her hos Permanent makeup Academy gives Stella Simoné dig de redskaber, du skal bruge til at udvikle dig i tæt samarbejde med hende.

Uddannelsen inkludere:

 • Ca, 150 siders uddannelsesmateriale
 • Adgang til online videoer med teknik træning
 • 6 måneders uddannelse & sparring
 • Startspakke værdi 8000,-
 • Opgave træning på egen hånd
 • Efter ca. 12 uger kommer i ned igen og skal behandle sin model til deres 2 opfyldning under supervision af Stella Simoné.
 • Ubegrænset evigheds support alle
 • Frokost
 • Certificeret Swiss Color Artist (bestået eksamen)

5-6 dage fordelt således:

 • 3 teoridage (teori, kontraindikationer, hudtilstande osv). Læs mere her. 
 • Teknik træning (nåle, teknikker, hastigheder)
 • Fremvisning af live-model (Master træner)
 • 2 modeller pr. område (kursister)
 • Opgave træning (tegning, skitse og opmåling).

Pris: 18-000- ex. moms

 

———————————————————————

Depositum

For tilmelding og reservation på plads på holdet skal du overføre 5000,- ex Moms ved reservation på holdet. Restbeløbet faktureres 1 mdr. før uddannelsesstart

Tilmeldingen er bindende og kan derfor ikke refunderes ved udeblivelse.  Stella Simones forbeholder sig retten til at aflyse et hold, hvis der ikke er nok tilmeldte. Du vil herefter blive tilbudt en plads på næste hold

FINASERING?
12 mdr. Rentefri lån.
Du har nu mulighed for, at finansere dine kursusudgifter og maskine igennem os. Du kan ansøge ved at trykke herunder. Du skal udfylde formularen og får svar indenfor kort tid.
Tryk her