Info, betingelser, priser og forholdsregler ved model tider. 

Der kan ikke bookes til modeltid, hvis du ikke har fået en henvisning til denne side. 

Læs alle informationer omkring permanent makeup, forventning, den metode du ønsker at være model til her ,inden du siger ja, til en kosmetisk tatovering.

Model pris: 750,-

Beløbet skal sendes til nummer: 59970 ved booing. Depositummet fratrækkes på sidste behanding dvs. at man betaler fuldpris de første 2 behandlinger og for sit depositum refunderet på sidste behandling.

Beløbet/tiden er bindende og kan ikke refunderes ved afbud. 

Efterbehandlingsprisen aftales typisk med din behandler.  Prisen ligger ofte på 750kr. pr. behandling for 2 og 3 behandling.

Modeller skal være indstillet på:

 • at de er på skole og at de ikke har den store indflydelse på deres behandling.
 • at ventetid kan forekomme, også eventuelt meget lang ventetid.
 • at venner & familie til ikke er velkomne, til at deltage disse dage, da det kan virke forstyrrende for nogle kursister. Modellen skal ankomme alene.
 • at behandlingen skal fuldføres på trods af smerte. Vi gør naturligvis, alt hvad vi kan, for at smertelindre dig løbende. Det er dog ikke muligt, at stoppe proceduren midt i behandlingen, da dette er en undervisningssituation og da behandlingen skal fuldføres. Modellen/du skal altså have gennemtænkt det nøje!
 •  Master træneren vil tage over, hvis kursisten ikke kan fuldføre behandlingen. 
 • Alle bryn placeres naturligt i ansigtet, via en ætisk opmåling, der skaber et afslappet ansigtsudtryk. (vi laver ikke Nike eller Mac’d bryn).
 • Du skal forvente et meget naturligt resultatet. Vore farver er organiske syntetiske, som er din sikkerhed for allergivenlige produkter. Vi kan derfor ikke lave et kraftigt makeup look.

Yderligere må modeller ikke:

 • Have permanent make-up i forvejen!
 • Og modeller skal generelt, have et godt helbred!
 • Må ikke indtage medicin
 • Gerne med en normalhudtype! (fedtet hud er okay til ombre brows og Nano hairstroke eller Combi Brows). 

 

Model behandling.

Det er samtidig vigtig, at være opmærksom på, at den reducerede modelpris på kursuset betyder, at du er indforstået med, at du må bruges til ”øvelse” for en basis kursist, som er ved at tage uddannelse i Permanent Makeup. Dette betyder, at du har sagt, ja til at der ikke er nogen garanti for resultatet. Du skal altid påregne mindst 3 behandlinger i alt med 4-8 ugers mellemrum mellem hver behandling, som er helt normalt procedure for, at opnå et tilfredsstillende resultatet for en øvet artist.

Udover de normale risici der er forbundet med, at få en kosmetisk tatovering (mere info her på siden under “behandlinger og priser”, så vil en model tid være mere udsat. Du får på dagenudleveret et samtykke papir, hvor generelle risici og forventning til permanent makeup står beskrevet. Nogle hudtyper har svære ved, at optage farve end andre og det er altid kursisten kunnen, der bestemmer det endelige resultatet.

Forventning:

Ønsker du et sikkert tilfredsstillende resultat, hvor der udføres 100pct af kompetencer og erfaren hånd, så skal du ikke vælge at melde dig som model til en basiskursist.

Forholdsregler op til behandlingen:

Du må ikke være påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer, når permanent make-up påføres/tatoveres. Hvis du er gravid eller ammende, frabedes det at få påført en kosmetisk tatovering.

 • 7 dage inden din behandling bør du undgå: alle helsekost produkter, kosttilskud, fiskeolietabletter og andet, da det kan virke blodfortyndende.
 • 3 dage inden bør du undgå alt smertestillende medicin (foruden panodil). Indtages nogen former for andet medicin skal der informeres om det.
 • 48 timer før må der ikke nydes alkohol.
 • 24 timer inden skal du yderligere undgå stærk og saltet mad, samt alt koffein heriblandt cola, kaffe, te, energidrink osv.
 • Du må heller ikke være solbrændt på selve dagen, så pas på med solen/solariet op til. Der skal helst gå nogle dage fra man har været ude i solen til, at man får sin permanent makeup behandling.

Overholdes disse retningslinjer ikke vil du risikere, at bløde og udstøde pigmentet/farven, som vil betyde flere behandlinger. Hudtype og genetik bestemmer ligeledes hvor godt man holder på farven og hvordan resultatet bliver i sidste ende sammen med overholdelse af aftercaren.

Forholdsreglerne skal overholedes op til alle behandlinger dvs. Ved hver touch up du skal have. Det er op til dig selv at huske dette.

PMU og holdbarhed:

Når der refereres til, at permanent makeup holder op til 5 år, er det en sandhed med modifikationer.
Det er korrekt, at der hos nogle kan sidde farverester af pigment, men man kommer altså ikke udenom, at skulle genopfriske sin permanente makeup. Anbefalingen lyder på et årlig Colorboost/opfyldning af bryn imellem 6-12 mdr. for at opretholde det flotteste resultat i form og farve.

OBS: Det man skal regne med i forhold til holdbarhed og dette gælder ved alle typer behandlinger indenfor permanent makeup er, at hudtype, livsstil, sol-eksponering, medicin, hudbehandlinger, produkt forbrug, stress niveau, hormonbalance etc. Har indflydelse på længden af holdbarheden. Nogle skal derfor have en årlig opfyldning før 6 mdr.

Bliver form eller farve “træls” betyder det, at det er tid til en opfyldning. Får du ikke din opfyldning i tide, kan det betyde 2 opfyldninger i sidste ende, da der er forsvundet for meget farve til at kunne dække brynet på 1 behandling.

Kontakt os for at høre nærmere

Billeder af vores forhenværende udannelses model-arbejde