Bliv certificeret permanent makeup artist igennem Swiss Color. Vi tilbyder høj faglighed og professionisme igennem vores uddannelser. Uddannelsen er opbygget således, at man kan have et arbejde sideløbende, mens man gennemfører uddannelsen.

Hårstrå metoden har længe været, den mest eftertragtet permanent makeup behandling, siden den ramte det danske markedet for lidt under et årti tilbage. Nano Hairstroke er et modul,  hvor du bla. lærer om udførslen, teknikken, og basis mønstrene i et naturlig hårgroteirng i brynet. Du lærer de mest opdateret, mest brugte og smukke mønstre, der høre tiden til for, at kunne designe og tilbyde et bryn tilpasset, den enkelte kundes bryn. Nano Hairstroke henvender sig til dem, der ønsker at tilbyde et naturligt bryn til flere hudtyper, samt giver denne metode længere holdbarhed end microbalding. 

Nano Hairstroke er ligeledes en mere skånsom metode, da der er lavere risiko for ardannelse, hvis man ikke laver den korrekte dybde. Selve teknikken kræver dedikation til tegnefærdigheder, for at kunne praktisere et hårstrå mønstre til, enhver brynhår. Rigtig mange bliver overrasket over, hvor meget det kræver, at kunne fuldføre dette modul, hvis man aldrig har haft en blyant i sine hænder eller har/er meget kreativ i forvejen.

Har man ikke tegnet før, eller er god til, at visualisere ud fra det man ser, så skal man forvente, at bruge meget tid på dette for, at komme igennem uddannelsen. Man skal derfor være forberedt på, at skulle bruge meget tid før man opnår tilladelse til, at kunne arbejde med denne metode uden opsyn. 

Basis uddannelse

Modulet indeholder basis træning af Nano Hairstroke. Du lærer et exceptionel design baseret på 4 starts point i brynet. Der er ingen hårgrotering, der er ens, derfor kræver denne uddannelse enormt høj faglighed. Den faglighed for du her hos os. Hårstrå bryn handler om placering af strå, teknik og dybde. Vi giver vi dig de fornødne redskaber til, at kunne udvikle dig. Vi bestræber os altid på, at videregive informative informationer, der kan udvikle din kunnen også i fremtiden.

Permanent makeup er et håndværk. Derfor vil nogen opleve, at kunne fuldfører og komme igennem uddannelsen hurtigt, mens andre skal bruge længere tid på det. 

6 månders uddannelse

1 Modul: Grundlæggende viden og teori

 • Grundlæggende teori om PMU, kontraindikationer, hudtilstande, hudtyper osv. er et krav for at kunne deltage på vores uddannelser. Modulet skal kun tages engang. Læs mere her

Dette modul skal kun tages, hvis du ikke har taget det hos os før, eller har en baggrund af samme høje faglighed.

2 Modul: Opmåling & placering af brynet

 • Analyse af ansigtet
 • Opmåling og optegning af brynet

3 Modul: Teknisk træning

 • Live model fremvisning af Master træner
 • Teknikker, hastigheder, nåle.
 • De 4 værdifulde mønstre

Inklusiv startspakke (ved køb af maskine) Værdi:  5.500,-

4 Modul:

 • 2 x Model træning

5 Modul:

 • Teori eksamen
 • 2 x model træning

Under uddannelsen:

 • 6 måneders intens uddannelse (herefter evighedssupport)
 • Adgang til online videoer med teknik træning
 • Opgave træning på egen hånd
 • Certificeret Swiss Color Artist (bestået eksamen)

Kursusister skal ofte gennemgå alle 6 måneders for at fuldføre uddannelsen. De 6 måneders uddannelse er medregnet i prisen. Du vil i tæt samarbejde med vores Internationale Master Træner, Stella Simoné opnå en høj faglighed. Efter de 6 måneders uddannelse, betaler man yderligere for ekstra uddannelse, hvis dette er nødvendigt- vi anbefaler derfor, at man tager sin uddannelse seriøst og arbejder på sin uddannelse hver dag for at minimere ekstra uddannelsestid.  

Man skal kunne mestre teknikkerne tilstrækkeligt for, at kunne opnå certifikat. Man skal derfor forbedrede sig på, at der skal øves hver eneste dag. 

Efteruddannelse

Efteruddannelsen, er til dem, der allerede arbejder med permanente bryn, men som ønsker, at kunne mestre hårstrå metoden. Forudsætningen for, at kunne komme på vores efteruddannelse kræves det, at man har en basis-uddannelse i permanente bryn (uanset metode). Basis-uddannelsen skal være af samme faglighed, hvis du ikke er uddannet af os.

Modul 3-5 er inkluderet i denne uddannelse, som er beskrevet herunder. 

3 måneders uddannelse 

3 Modul: Teknisk træning

 • Live model fremvisning af Master træner
 • Teknikker, hastigheder, nåle.
 • De 4 værdifulde mønstre

Inklusiv startspakke (ved køb af maskine)

Værdi: 5.500,-

4 Modul:

 • 2 x Model træning

5 Modul:

 • Teori eksamen
 • 2 x model træning

Under uddannelsen:

 • 3 måneders intens uddannelse (herefter evighedssupport)
 • Adgang til online videoer med teknik træning
 • Opgave træning på egen hånd
 • Certificeret Swiss Color Artist (bestået eksamen)

1 Dags MasterClass

MasterClass er en uddannelsesdag for dem, der har en hårstrå uddannelse indenfor nano, men som ønsker, at opgradere deres viden, mønstre og teknikker ud fra vores faglighed og kunnen. Uddannelsen er for alle. Du bliver certificeret Master i det givende felt ved endt uddannelsesdag. Læs mere om den her

Maskiner til uddannelsen

Har du ikke en permanent makeup maskine i forvejen, så kan du købe en igennem os eller på afdrag igennem vores samarbejdspartner. 

Vi har 3 forskellige maskiner, som du kan vælge imellem. På alle maskinerne, er der 2 års garanti. Maskinerne er produceret i EU og er EU- godkendte. De lever alle op til kvalitetskrav og er specialt fremstillede til professionelle behandlinger. 

SL Symphony, er en lille maskine, som ofte henvender sig til nybegyndere. Motoren er lille men effektiv. Maskinen er en fin økonomi løsning til, at starte med. Ønsker man at arbejde med mere avanceret permanent makeup hver dag i flere timer, så anbefaler vi en af vores andre maskiner.  Der findes ikke nåle til Dermaneedling eller medicinsk pigmentering til denne maskine. 

SL Infinity, er en mellem stor maskine. Denne maskine, kan anvendes til alle type behandlinger indenfor permanent makeup. Der findes et utal af nåle til forskellige behandlinger bla. nåle til Dermaneedling, og medicinsk pigmentering. Maskinen er lille og derfor nem at rejse med. Maskinen er en god løsning, til dem der ønsker, at arbejde og udvikle sig indenfor dette fag.

SL Advanced, er til den professionelle, som ønsker høj kvalitet og størst udbytte af sine behandlinger. Alle type nåle passer til denne maskine. Motoren er stor, hvilket betyder, at man kan sidde uafbrudt hver dage hele ugen i mange timer. Maskinen er helt klart den, vi anbefaler til vores kunder, der ønsker at arbejde indenfor Swiss Color på et højt fagligt niveau. Maskinen kan ligeledes anvendes til medicinsk pigmentering og Dermaneedling. 

Du kan læse mere om maskinerne i vores katalog eller webshop. 

Depositum

For tilmelding og reservation på plads på holdet skal du overføre 5000,- ex Moms ved reservation på holdet. Restbeløbet faktureres 1 mdr. før uddannelsesstart

Tilmeldingen er bindende og kan derfor ikke refunderes ved udeblivelse.  Stella Simones forbeholder sig retten til at aflyse et hold, hvis der ikke er nok tilmeldte. Du vil herefter blive tilbudt en plads på næste hold.

Priser på uddannelsen

Basis Nano Hairstroke:

 6 måneders uddannelse

_______________________________18.000,- 

 Grundlæggende viden & Teori

________________________________2.500,-

Efteruddannelse:

3 måneders uddannelse

_______________________________15.500,-

MasterClass: 

1 dags Master Degree

_________________________________7.999,- 

Alle priser er ex. moms 

Samlet løsning

Ved køb af uddannelse og maskine får man et startkit med til en værdi af 5500,-

Økonomi løsningen inklusiv startspakke

SL Symphony + udannelse + grundlæggende viden:

_________________________________27.900,-

Den gode løsning inklusiv startspakke

SL Infinity + udannelse + grundlæggende viden:

_________________________________36.800-

Den professionelle løsning inklusiv startspakke

SL Advanced + udannelse + grundlæggende viden:

__________________________________41.300,-

SL Symphony pris: 7.400,-

SL Infinity Pris: 16.300,-

Sl Advanced pris: 20.800,-

Alle priser er ex. moms 

FINANSERING?

12 mdr. Rentefri lån.
Du har nu mulighed for, at finansere dine kursusudgifter og maskine igennem os. Du kan ansøge ved at trykke herunder. Du skal udfylde formularen og får svar indenfor kort tid.
Tryk her