Nano Hairstroke

Lavet med maskine

Nano hairstroke er en avanceret uddannelse indenfor hårstrå metoden.

Nano Hairstroke er et modul,  hvor du bla. lære om udførslen, teknikken, og mønstrene i et hårstår bryn. Du lære de mest opdateret, mest brugte og smukke mønstre der høre tiden til, for at kunne udøve et bryn tilpasset den enkelte kundes hårgrotering.

Denne metode henvender sig til dem, der ønsker at tilbyde et naturligt bryn.  Resultatet er meget lig med microblading pga. vores helt nye nano nåle. Nano hairstroke metode er mere skånsom for huden og er god til nybegyndere. Desuden holder den bedre på udsatte hudtyper end microblading og kan derfor anvendes på på de fleste hudtyper. Vi anbefaler klart denne metode, hvis du ønsker at kunnne tilbyde næsten alle dine kunder hår bryn. (microblading er kun for 1-2 hudtyper). Nano Hairstroke laves med maskine og har derfor en meget lav risiko for ardannelse.

Kurserne

Du har her mulighed for, at opnå stor viden og afprøve teknikker indenfor basis teknikker. Du lære dire mønstre, så du har mulighed for at tilpasse hvert enkelte til dine kommende kunder. 

Hårstrå er det mest efterspurgte i Danmark i øjeblikket, men også den mest avanceret, at kunne mestre. Man skal derfor påregne, at øve rigtig meget under og efter uddannelsesforløbet i klinikken. 

Uddannelsen inkludere for nybegyndere:

 • Ca, 150 siders uddannelsesmateriale
 • Adgang til online videoer med teknik træning
 • 6 måneders uddannelse & sparring i tæt kontakt 
 • Startspakke 
 • Opgave træning på egen hånd
 • Frokost
 • Ubegrænset evigheds support alle efter certificering
 • Certificeret Swiss Color Artist (bestået eksamen)

5 dage fordelt således:

 • 3 teoridage (teori, kontraindikationer, hudtilstande osv). Læs mere her
 • Teknik træning (nåle, teknikker, hastigheder)
 • Fremvisning af live-model (Master træner)
 • 2 modeller pr. område + efterfølgende opfyldning (kursister)
 • Opgave træning (tegning, skitse og opmåling).

Kursusister skal gennemgå yderligere mindst 6 måneders kursus for, at opnå certifikat. De 6 måneder er medregnet i prisen. Du vil i tæt samarbejde med vores Master Træner, Stella Simoné opnå en høj kvalitet.

Nogle kursister skal bruge længere tid på, at komme igennem uddannelsen end de 6 mdr., dette afhænger både af kunnen, men også hvor meget arbejde, den enkelte ligger i det og øver hver dag. Efter de 6 måneders uddannelse, betaler man yderligere for ekstra uddannelse, hvis dette er nødvendigt- vi anbefaler derfor at man tager sin uddannelse seriøst og arbejder på sin uddannelse hver dag for at minimere ekstra uddannelsestid.  

OBS. Permanent makeup er et håndværk, hvilket betyder at en basisuddannelse kun er starten på et givent håndværk. Det kræver enormt meget arbejde, at dygtiggøre sig og hele tiden udvikle sin kunnen. Man kan derfor ikke mestre et håndværk på 1-2 eller 3 dage. Du vil derfor skal du afsætte tid til at kunne øve, tegne og fordybe dig for at kunne mestre og levere et unikt håndværk til dine kommende kunder. Her hos Permanent Makeup Academy, gives Stella Simoné dig de redskaber, du skal bruge til at udvikle dig i tæt samarbejde med hende.

Depositum

For tilmelding og reservation på plads på holdet skal du overføre 5000,- ex Moms ved reservation på holdet. Restbeløbet faktureres 1 mdr. før uddannelsesstart

Tilmeldingen er bindende og kan derfor ikke refunderes ved udeblivelse.  Stella Simones forbeholder sig retten til at aflyse et hold, hvis der ikke er nok tilmeldte. Du vil herefter blive tilbudt en plads på næste hold

Priser på uddannelsen

4 dages kursus inklusiv 6 måneders uddannelse

+ startspakke____________________18000,-

 

Har du deltaget i et andet bryn kursus hos os

eller anden udbyder af samme faglighed: 

2 dages kursus inklusiv 6 måneders uddannele

+ startspakke ___________________15.500-

 

Har du deltaget på et andet kursus, indenfor

Nano hair strokes hos anden udbyder: 

1 dags Master Degree______________7999,- 

Alle priser er ex. moms 

FINANSERING?

12 mdr. Rentefri lån.
Du har nu mulighed for, at finansere dine kursusudgifter og maskine igennem os. Du kan ansøge ved at trykke herunder. Du skal udfylde formularen og får svar indenfor kort tid.
Tryk her