Lip Master

Vi tilbyder intense træningsdage med mikropigmentering af læber med flere top teknikker. Vi tilbyder både basis og avanceret teknikker, så du er godt rustet på til at tilbyde dine kommende kunder alle slags metoder. Dette gør bla. at du ikke skal ud og tage flere uddannelser indenfor samme felt.

Du vil her opnå de meste ekslusive læber, der har en lang holdbarhed og et naturligt resultatet der ikke er set i branchen før. Du vil samtidig lære hurtige, og effektive behandlinger til dine kunder. Du vil efter endt kursus være konkurrencedygtig og kunne tilbyde de smukkeste læber til dine kunder i forskellige udstrækninger efter kundens ønske.

Lip liner med contour- du lære her basis teknikkerne til, at lave en smuk læbekant med contour. Læberne kan laves som en full lip eller ombre style pga, hastighed og nåle valg bliver læberne dusty at kigge på. Metoden kan også laves mere kratig, som en lipliner med contour.

Nano lips/ Contourless lips- du lære  avanceret teknikker, der kræver præcision og erfaring. Du vil med denne teknik skabe lang holdbarhed og præcision. Teknikken giver anledning til, at skabe en læbefarve uden synlig kant. Dine kunder vil elske denne teknik- denne teknik er den mest efterspurgte på markedet i øjeblikket. Da der anvendes specielle nåle og kræver øvelse med dybde, så er det vigtig at man kan sin dybde inden man tilbyder denne behandling til sine kommende kunder.

Lip Master kursus, er et professionelt uddannelsestilbud til basis-kursister og eksisterende PMU artister der ønsker et exceptionelt håndværk i verdensklasse.

Uddannelsen inkludere:

 • Ca, 150 siders uddannelsesmateriale
 • Adgang til online videoer med teknik træning
 • 6 måneders uddannelse & sparring
 • Startspakke værdi 7500,-
 • Opgave træning på egen hånd
 • Efter ca. 12 uger kommer i ned igen og skal behandle sin model til deres 2 opfyldning under supervision af Stella Simoné.
 • Ubegrænset evigheds support alle
 • Frokost
 • Certificeret Swiss Color Artist (bestået eksamen)

4-5 dage fordelt således:

 • 3 teoridage (teori, kontraindikationer, hudtilstande osv). Læs mere her. 
 • Teknik træning (nåle, teknikker, hastigheder)
 • Fremvisning af live-model (Master træner)
 • 2 modeller pr. område (kursister)
 • Opgave træning (tegning, skitse og opmåling).

Basis kursusister skal gennemgå yderligere 6 måneders kursus for, at opnå certifikat. Dette er medregnet i prisen. Du vil i tæt samarbejde med vores Master Træner, Stella Simoné opnå en høj kvalitet via online support. Når du er klar, så vil du tilbydes at komme til den endelig eksamen og herefter modtage det endelige certifikat. Masterclass kursisterne modtager et certifikat efter endt kursusdag.

OBS. Permanent makeup er et håndværk, hvilket betyder at en basisuddannelse kun er starten på et givent håndværk. Det kræver enormt meget arbejde, at dygtiggøre sig og hele tiden udvikle sin kunnen. Man kan derfor ikke mestre et håndværk på 1-2 eller 3 dage. Du vil derfor skal du afsætte tid til at kunne øve, tegne og fordybe dig for at kunne mestre og levere et unikt håndværk til dine kommende kunder. Her hos Permanent makeup & Akademi gives Stella Simoné dig de redskaber du skal bruge til at udvikle dig i tæt samarbejde med hende

Pris: 15.500- ex. moms

—————————————————————————

Depositum

For tilmelding og reservation på plads på holdet skal du overføre 5000,- ex Moms ved reservation på holdet. Restbeløbet faktureres 1 mdr. før uddannelsesstart

Tilmeldingen er bindende og kan derfor ikke refunderes ved udeblivelse.  Stella Simones forbeholder sig retten til at aflyse et hold, hvis der ikke er nok tilmeldte. Du vil herefter blive tilbudt en plads på næste hold

FINANSERING ?
12 mdr. Rentefri.
Du har nu mulighed for, at finansere dine kursusudgifter og maskine igennem os. Du kan ansøge ved at trykke herunder. Du skal udfylde formularen og får svar indenfor kort tid.
Tryk her
Udgifter forbundet med Brow Master kursuset:

Tilkøb af maskine er en tillægsudgift til kurserne, såfremt du ikke har en i forvejen. Du kan optage finansering igennem os til kursus, maskiner og produkter.