Bliv certificeret permanent makeup artist igennem Swiss Color. Vi tilbyder høj faglighed og professionisme igennem vores uddannelser. Uddannelsen er opbygget således, at man kan have et arbejde sideløbende, mens man gennemfører uddannelsen.

Vi tilbyder intense træningsdage med 3 forskellige mikropigmentering af bryn. Med denne uddannelse opnår du flere top teknikker. Du lære alle de fornødne teknikker og metoder indenfor skygglægning af bryn. Det vil bla. betyde, at du ikke skal ud og betale for efterudannelse. Du får det hele i en pakkeløsning. Vi sørger for basis og avanceret teknikker, hvor du kan skabe dit helt eget unikke håndværk og tilbyde alle smukke shading bryn, uanset hudtype og/eller ønske. Efter endt uddannelse, vil du blive certificeret og få en Master Degree indenfor shading teknikken.  

Du lærer de mest opdateret, mest brugte teknikker og opmålinger af bryn, der findes på markedet lige i øjeblikket. Med denne viden, har du mulighed for, at kunne udvikle dig og tilbyde de mest efterspurgte shading bryn, samtidig med, at du kan eftergive dine kunders ønske og tilbyde teknik uanset hudtype og få tilfredse kunder. På denne uddannelse, lærer du alle teknikker indenfor shading. Du lærer Ombre style i form af, soft, medium og fuld shading. Du lære hvornår, du skal bruge de forskellige teknikker, og nåle, så du altid kan levere et smukt resultatet uanset, hvilken kunde du for ind af døren.

Basis & Avanceret

6 månders uddannelse

1 Modul: Grundlæggende viden og teori

 • Grundlæggende teori om PMU, kontraindikationer, hudtilstande, hudtyper osv. er et krav for at kunne deltage på vores uddannelser. Modulet skal kun tages engang. Læs mere her

Dette modul skal kun tages, hvis du ikke har taget det hos os før, eller har en baggrund af samme høje faglighed.

2 Modul: Opmåling & placering af brynet

 • Analyse af ansigtet
 • Opmåling og optegning af brynet

3 Modul: Teknisk træning

 • Live model fremvisning af Master træner
 • Teknikker, hastigheder, nåle.
 • 3 shading teknikker (Soft, medium og powder brows)

Inklusiv startspakke (ved køb af maskine) Værdi: 5.500,-

4 Modul:

 • 2 x Model træning

5 Modul:

 • Teori eksamen
 • 2 x model træning

Under uddannelsen:

 • 6 måneders intens uddannelse (herefter evighedssupport)
 • Adgang til online videoer med teknik træning
 • Opgave træning på egen hånd
 • Certificeret Swiss Color Artist (bestået eksamen)

Kursusister skal ofte gennemgå alle 6 måneders for, at fuldføre uddannelsen. De 6 måneders uddannelse er medregnet i prisen. Du vil i tæt samarbejde med vores Internationale Master Træner, Stella Simoné, opnå en høj faglighed. Efter de 6 måneders uddannelse, betaler man yderligere for ekstra uddannelse, hvis dette er nødvendigt- vi anbefaler derfor, at man tager sin uddannelse seriøst og arbejder på sin uddannelse, hver dag for at minimere ekstra uddannelsestid.

Man skal kunne mestre teknikkerne tilstrækkeligt for, at kunne opnå certifikat. Man skal derfor forbedrede sig på, at der skal øves hver eneste dag.

Efteruddannelse 

Efteruddannelsen, er til dem, der allerede arbejder med permanente bryn, men som ønsker, at kunne mestre shading/Ombre metoden. Forudsætningen for, at kunne komme på vores efteruddannelse kræves det, at man har en basis-uddannelse i permanente bryn (uanset metode). Basis-uddannelsen skal være af samme faglighed, hvis du ikke er uddannet af os.

Modul 3-5 er inkluderet i denne uddannelse, som er beskrevet herunder. 

3 måneders uddannelse

3 Modul: Teknisk træning

 • Live model fremvisning af Master træner
 • Teknikker, hastigheder, nåle.
 • 3 shading teknikker (Soft, medium og powder brows)

Inklusiv startspakke (ved køb af maskine) Værdi: 5.500,-

4 Modul:

 • 2 x Model træning

5 Modul:

 • Teori eksamen
 • 2 x model træning

Under uddannelsen:

 • 6 måneders intens uddannelse (herefter evighedssupport)
 • Adgang til online videoer med teknik træning
 • Opgave træning på egen hånd
 • Certificeret Swiss Color Artist (bestået eksamen)

1 Dags MasterClass

MasterClass er en uddannelsesdag for dem, der har en Shading/ombre uddannelse, men som ønske,r at opgradere deres viden og teknikker ud fra vores faglighed og kunnen. Masterclass er for alle, der ønsker opdateret viden. Uddannelsen er for alle. Du bliver certificeret Master i det givende felt, ved endt uddannelsesdag. Læs mere om den her

Maskiner til uddannelsen 

Har du ikke en permanent makeup maskine i forvejen, så kan du købe en igennem os eller på afdrag igennem vores samarbejdspartner. 

Vi har 3 forskellige maskiner, som du kan vælge imellem. På alle maskinerne, er der 2 års garanti. Maskinerne er produceret i EU og er EU- godkendte. De lever alle op til kvalitetskrav og er specialt fremstillede til professionelle behandlinger. 

SL Symphony, er en lille maskine, som ofte henvender sig til nybegyndere. Motoren er lille men effektiv. Maskinen er en fin økonomi løsning til, at starte med. Ønsker man at arbejde med mere avanceret permanent makeup hver dag i flere timer, så anbefaler vi en af vores andre maskiner.  Der findes ikke nåle til Dermaneedling eller medicinsk pigmentering til denne maskine. 

SL Infinity, er en mellem stor maskine. Denne maskine, kan anvendes til alle type behandlinger indenfor permanent makeup. Der findes et utal af nåle til forskellige behandlinger bla. nåle til Dermaneedling, og medicinsk pigmentering. Maskinen er lille og derfor nem at rejse med. Maskinen er en god løsning, til dem der ønsker, at arbejde og udvikle sig indenfor dette fag.

SL Advanced, er til den professionelle, som ønsker høj kvalitet og størst udbytte af sine behandlinger. Alle type nåle passer til denne maskine. Motoren er stor, hvilket betyder, at man kan sidde uafbrudt hver dage hele ugen i mange timer. Maskinen er helt klart den, vi anbefaler til vores kunder, der ønsker at arbejde indenfor Swiss Color på et højt fagligt niveau. Maskinen kan ligeledes anvendes til medicinsk pigmentering og Dermaneedling. 

 

DU kan læse mere om maskinerne i vores online katalog eller på vores webshop

Priser på uddannelsen

Ombre Brows:

 6 måneders uddannelse

_______________________________18.000,- 

 Grundlæggende viden & Teori

________________________________2.500,-

Efteruddannelse:

3 måneders uddannelse

_______________________________15.500,-

MasterClass: 

1 dags Master Degree

_________________________________7.999,- 

Alle priser er ex. moms 

Samlet løsning

Ved køb af uddannelse og maskine, får man et startkit med til en værdi af: 5.500,-

Økonomi løsningen inklusiv startspakke

SL Symphony + udannelse + grundlæggende viden:

_________________________________27.900,-

Den gode løsning inklusiv startspakke

SL Infinity + udannelse + grundlæggende viden:

_________________________________36.800-

Den professionelle løsning inklusiv startspakke

SL Advanced + udannelse + grundlæggende viden:

__________________________________41.300,-

Priser på maskinerne:

SL Symphony pris: 7.400,-

SL Infinity Pris: 16.300,-

SL Advanced pris: 20.800,-

Alle priser er ex. moms 

FINANSERING?
12 mdr. Rentefri lån.
Du har nu mulighed for, at finansere dine kursusudgifter og maskine igennem os. Du kan ansøge ved at trykke herunder. Du skal udfylde formularen og får svar indenfor kort tid.
Tryk her