Permanent Makeup Academy

//Swiss Color Danmark 

Vi tilbyder Danmarks mest grundige, detaljeret og længste permanent makeup uddannelse med et helt exceptionelt håndværk. Vores faglige viden er baseret på 30 års erfaring og udvikling i samarbejde med vores internationale samarbejdspartnere.  

Stella Simoné er en eftertragtet artist- hendes professionelle tilgang, unikke håndværk, kvalitets udstyr og farver fra Swiss Color har banet vejen for hendes succes. Resultaterne af behandlingerne er enestående. År efter år kommer kunderne tilbage med stor tilfredshed.

VISIONEN

Vores vision er, at videreformidle høj faglig viden og løfte niveauet indenfor permanent makeup i Danmark med unikke kunstneriske færdigheder i samspil med vores CE godkendte udstyr og 100% organiske pigmenter. Vores mission er, at kunne imødekomme både krop og sjæl med en naturlig finish, som ingen kan se men, som alle ligger mærke til. Vores pigmenter efterlader alle kunder med en naturlig finish, samt en flot farve over tid.

Vi mener permanent makeup skal være attraktiv, autentisk og naturligt, som muligt også selvom der går 1-2 år. For at skabe en gennemgående og udtryksfuldt permanent makeup, der både syner og fader efter de naturlige konturer, skal der anvendes specielt udviklede teknikker, opmålingsdiagram, pigmenter og udstyr for, at opnå denne faglighed. Permanent makeup er ikke bare permanent makeup. Det er et kunstværk for hver enkelte artist. Vores speciale ligger i et detaljeret og efter spurgt håndværk, hvor informative informationer er med til at skabe succes. Vi giver dig redskaberne til, at udvikle dit helt eget håndværk og udskille dig ud uanset baggrund og niveau. i 2017 og 2018 kom nye nåle på markedet på verdensplan. Vi var de første i Danmark til at tilbyde Nano Lips og Nano Brows i 2017 og Nano hairstoke i 2018. Navnet kommer sig af nåle typer kaldet “nano”. Det er en fin lille nål med en dia på 0,20-0,25. Vi har derfor landet højest erfaring indenfor disse teknikker.

Vi skabe exceptionel, individuel håndværk, som ingen vil kunne se, men alle vil ligge mærke til. Det er vores passion, at levere den højeste kvalitet i vores behandlinger, produkter og uddannelser. Alle vores teknikker skræddersyes til hver enkelte kundes konturer, ønsker og udgangspunkt, derfor finder du ingen resultater af vores behandlinger der er ens (bryn, læber, eyeliner). Vi bruger ingen skabeloner til undervisning, men tillærer dig kunsteriske færdigheder, som skiller dig ud som artist. På alle vores uddannelser lære du unikke teknikker og designs. Vi bruger ikke “skabeloner”, men oplære dig grundigt i, hvordan du tilegner dig kunstneriske færdigheder og viden til at skille dig ud. 

International Master Træner

Stella Simoné er grundlægger og ejer af Permanent Makeup Academy og Swiss Color Danmark. Hun er certificeret international Master Træner igennem Swiss Color. Stella Simoné er samtidig den primær drivkraft, innovative og kreative udvikler indenfor alle behandlinger, og uddannelser i Danmark i tæt samarbejde med Swiss Color.

Stella Simoné  har haft en stor passion indenfor skønhed de sidste 20 år og er bekendt med fortiden og nutidens trend. Hendes kreative evner startede i hendes barndom med tegninger og portrætter. Ungdommen startede indenfor kost og træning, hvor hun studerede Finans og Markedsføring. Disse egenskaber sammen med hendes store passion for permanent makeup har været med til, at skabe den platform, som forretningen er bygget på den dag i dag. 

Siden 2014 har Stella Simoné udelukkende beskæftiget mig med permanent makeup på daglig basis uden undtagelser. Rejsen startede i Spanien, hvorefter den udviklede sig til Danmark, hvor forretningen er etableret i dag.

Stella Simoné er en eftertragtet artist- hendes professionelle tilgang, unikke håndværk, kvalitets udstyr og farver fra Swiss Color har banet vejen for hendes succes. Resultaterne af behandlingerne er enestående. År efter år kommer kunderne tilbage med stor tilfredshed. I 2019 og 2020 har der været stor efterspørgsel på hendes håndværk, hvilket har betydet knap et års ventetid på behandlinger. Stella Simoné er ligeledes kendt for, at lave exceptionelle, naturlige og detaljeret orienteret resultater.

World Brand Swiss Color

Swiss Color® er en global virksomhed med ekspertise inden for Permanent Make up, Microblading & Beauty. Her i blandt kvalitetsprodukter og udannelser. Virksomhed blev etableret i Schweiz i 2003 af Ingrid Bregenzer. Hun fungere den dag i dag som hoved ansvarlig med hendes søster Helga. Ingrid startede sin karriere som permanent makeup artist for 30 år siden og er en af de første indenfor denne permanent makeup industri, som vi kender den i dag. Swiss Colors internationale hovedkvarter er beliggende i Angerberg, Østrig. I dag er Swiss Color leverandør til 65 lande verden over og 5 kontinenter.

“Beauty That last” er det drivende motto. Swiss Color® følger en klar vision om, at blive verdens førende mærke Permanent Make up og Microblading brand i verden. Drevet af beslutsomhed og en uendelig strøm af innovative ideer arbejder de kontinuerligt med, at skabe et globalt brand, der når ud til hvert hjørne af jorden. Med lidenskab og dedikation perfusionerer alt hvad de gør, stræber Swiss Color® efter, at udvikle de mest prestigefyldte og højkvalitetsprodukter, som skønhedsindustrien har at tilbyde.

Certificeret Dermaneedling og BB-glow behandler 

By L er vores Dermaneedling og BB-glow behandler. Hun er oprindelig uddannet i lift meso (non invasive), men er blevet opgraderet til  vores nyeste medicinske Dermaneedling system, som er resultatorienteret. Hun har de seneste år erfaret sig indenfor feltet.

Certificeret Kosmetiker 

Tina er uddannet kosmetiker med speciale i Spa. Hun tilbyder traditionel ansigtsbehandlinger, wellness massage, voks, ret og bryn. Hendes faglighed kommer til udtryk i hendes viden og kompetencer. Hun arbejder ud fra en holistisk tilgang og vejleder og udretter udfra høj den enkeltes behov og ønsker. Med flere års arbejde indenfor Spa og wellness fra bla. Vejle Fjord gør det hende til eliten indenfor hendes fag. 

 

BILLEDE ER PÅ VEJ

Personlig assistent 

Billede og tekst er på vej