Permanent Makeup Academy

//Swiss Color Danmark 

Stella Simoné er en eftertragtet artist- hendes professionelle tilgang, unikke håndværk, kvalitets udstyr og farver fra Swiss Color har banet vejen for hendes succes. Resultaterne af behandlingerne er enestående. År efter år kommer kunderne tilbage med stor tilfredshed.

VISIONEN

Vores vision er, at videreformidle høj faglig viden og løfte niveauet indenfor permanent makeup i Danmark med unikke kunstneriske færdigheder i samspil med vores CE godkendte udstyr og organiske pigmenter uden jern oxider/mineraler og titanium. Vores mission er, at kunne imødekomme både krop og sjæl med en naturlig finish, som ingen kan se men, som alle ligger mærke til. Vores pigmenter efterlader alle kunder med en naturlig finish, samt en flot farve over tid.

Vi mener permanent makeup skal være attraktiv, autentisk og naturligt, som muligt også selvom der går 1-2 år. For at skabe en gennemgående og udtryksfuldt permanent makeup, der både syner og fader efter de naturlige konturer, skal der anvendes specielt udviklede teknikker, opmålingsdiagram, pigmenter og udstyr for, at opnå denne faglighed. Permanent makeup er ikke bare permanent makeup. 

Vi skaber exceptionel, individuel håndværk, som ingen vil kunne se, men alle vil ligge mærke til. Det er vores passion, at levere den højeste kvalitet i vores behandlinger, produkter og uddannelser. Alle vores teknikker skræddersyes til hver enkelte kundes konturer, ønsker og udgangspunkt, derfor finder du ingen resultater af vores behandlinger der er ens. 

International Master Træner

Stella Simoné, er certificeret international Swiss Color Master Træner med over 60 marsters fra ind og udland. Hun er samtidig den primær drivkraft, innovative og kreative udvikler indenfor alle behandlinger, og uddannelser i academiet. Stella Simoné, er kendt ved navn i flere verdensdele og har skrevet i internationale permanent makeup magasiner. 

Stella Simoné har haft en stor passion indenfor skønhed de sidste 20 år og er bekendt med fortiden og nutidens trend. Hendes kreative evner startede i barndommen med tegninger og portrætter. Ungdommen blev til uddannelse indenfor kost og træning, hvor hun efterfølgende studerede Finans og Internationalt salg og marketings management. Disse egenskaber sammen med hendes store passion for permanent makeu været med til, at skabe den platform, som forretningen er bygget på den dag i dag.

Rejsen startede i Spanien, hvorefter den udviklede sig til Danmark, hvor forretningen er etableret i dag. Stella Kører mod hendes 9 år som permanent makeup artist og hendes 7 år, som selvstændig. Udover at leverer et kunstnerisk håndværk, der konstant er i udvikling, så følger en personlige udvikling med blandet med en del erfaring. Både som permanent makeup artist, men også som selvstændig- ikke mindst det at drive en stor passion, hendes hjertebarn, academiet og være mor til 3 børn på samme tid.

På det private plan har hun erfaret sig en del livserfaring, som hun anvender som drivkraft i sit arbejde. Disse egenskaber praktiserer hun under de kommende uddannelser i 2023. Hvis Stella Simoné skulle beskrive sig selv på det personlige plan med 3 ord, så er det autentisk, empatisk, og positiv.

Hendes passion for kvalitet ledte hende til Swiss Color i 2018. Swiss Color står for kvalitet og har Slogan ”Beauty That Last”. Swiss Colors kernekompetencer er organiske pigmenter til permanent makeup og medicinsk pigmentering uden jern oxider eller titanium. Intet mindre end flotte farver i huden også over tid der lever op til REACH lovgivningen. Swiss Color tilbyder kvalitetsudstyr, der er CE godkendt og et høj kvalificerede uddannelsesniveau. 

World Brand Swiss Color

Swiss Color® er en global virksomhed med ekspertise inden for Permanent Make up, Microblading & Beauty. Her i blandt kvalitetsprodukter og udannelser. Virksomhed blev etableret i Schweiz i 2003 af Ingrid Bregenzer. Hun fungere den dag i dag som hoved ansvarlig med hendes søster Helga. Ingrid startede sin karriere som permanent makeup artist for 30 år siden og er en af de første indenfor denne permanent makeup industri, som vi kender den i dag. Swiss Colors internationale hovedkvarter er beliggende i Angerberg, Østrig. I dag er Swiss Color leverandør til 65 lande verden over og 5 kontinenter.

“Beauty That last” er det drivende motto. Swiss Color® følger en klar vision om, at blive verdens førende mærke Permanent Make up og Microblading brand i verden. Drevet af beslutsomhed og en uendelig strøm af innovative ideer arbejder de kontinuerligt med, at skabe et globalt brand, der når ud til hvert hjørne af jorden. Med lidenskab og dedikation perfusionerer alt hvad de gør, stræber Swiss Color® efter, at udvikle de mest prestigefyldte og højkvalitetsprodukter, som skønhedsindustrien har at tilbyde.

 Stella Simonés personlig assistent og medicinsk dermaneedling behandler 

Lene er klinikkens all- around kvinde. Hun er uddannet i vores Dermaneedling behandlinger samtidig varertager og løfter hun klinikken under Stella Simonés barsel. Det er hende du møder på telefonen, socialemedier, mailen og ved pakkeforsendelser i øjeblikket. 

Hun er oprindelig uddannet i lift meso (non invasive), men er blevet opgraderet på videreuddannelse i vores nyeste medicinske Dermaneedling system, som er resultatorienteret. Hun har de seneste mange år erfaret sig indenfor feltet.