Grund info om uddannelserne: 

Ønsker du at dele betalingen op er dette muligt. Du kan også vælge, at betale det hele på engang eller finansere dele eller hele uddannelsen og evt.maskine igennem vores samarbejdspartner. 

6 måneders basisuddannelse (undervisning i klinikken)

I alt på 160 timers undervisning, her i blandt teoretisk og praktisk. 

 

(vælg mellem Nano hairstroke, Ombre brows, eller microblading) 

Alle uddannelser vil blive opdateret til 2022. Priser samt indhold er kun gældende for allerede planlagte kursuser i 2022. 

  • I alt på 6 moduler som basis kursist 
  • Uddannelsestid 6 måneder
  • Inklusiv online undervisning + opgaver

 

* Alle uddannelser inkludere startkitt

* Der tilbydes fuld forplejning på kursusdagene 

* Man skal helst selv finde sine modeller.

Udstyr:

Det kræver maskine til alle vores metoder.

Maskinen kan anvendes til alle uddannelser

og efterudannelser (foruden microblading

uddannelsen),der anvender man et manuelt

værktøj kun til den behandling.

Har du ikke en maskine, så kan du tilkøbe fra os.

Se vores udvalg af maskiner på webshoppen

 TRYK HER

4 forskellige bryn uddannelser 

 

4D Nano Hairstorke Brows + shading 

3D Nano Hairstorke Brows 

3* Shading Brows (Ombre, Fashion og Soft Brows)

Microblading Brows 

Vores Perfect brows kan tages som en basisuddannelse, efteruddannelse eller Masterclass. Vi tilbyder Danmarks mest grundige, detaljeret og længste permanent makeup uddannelse med et helt exceptionelt håndværk. Vores faglige viden er baseret på 30 års erfaring og udvikling i samarbejde med vores internationale samarbejdspartnere. Vores vision er, at skabe exceptionel, individuel håndværk, som ingen vil kunne se, men alle vil ligge mærke til. Det er vores passion, at levere den højeste kvalitet til vores kunder og kursister. Alle vores teknikker skræddersyes til hver enkelte kundes konturer, ønsker og udgangspunkt, derfor finder du ingen resultater af vores behandlinger der er ens (bryn, læber, eyeliner). På alle vores uddannelser lære du unikke teknikker og designs- vi bruger ikke “skabeloner”,men oplærer dig grundigt i, hvordan du tilegner dig kunsteriske færdigheder og viden til at skille dig ud. Vi ligger vægt på kvalitet i undervisningen samt et tæt samarbejde. Derfor er vi kun små hold på 1-3 personer på basis-uddannelserne. Kvaliteten er vores primær fokus. Vores veludviklet teknikker, designs og de pigmenter/farver vi bruger i vores behandlinger skaber opmærksomhed- denne sammensætning vil bane dig vej som ny eller allerede eksisterende artist. 

Vores tilgang, kvalitet, og erfaring imødekommer alle uanset faglige baggrund. Vores uddannelser varer ofte 6 måneder, hos nogle kursister lidt længere tid. Dvs. Vi følger vores kursister helt til døren og certificere først, når den enkelte har opnået landets højeset faglige niveau indenfor det givende felt. Vi stiller høje krav til tegnefærdigheder, baggrundsviden og håndværket, hvilket kan ses på vores certificeret artister. For at opretholde dette høje faglige niveau, tilbyder vi kun et sortiment af uddannelse indenfor permanent makeup og medicinsk pigmentering. Vores kernekompetence ses i vores yderst detaljeret og naturlige håndværk. Vores professionelle teknikker og resultater er helt unikke, hvilket afspejler vores international Træner, Stella Simonés lange ventetid på behandlinger. Hele uddannelsessystemet er bygget op på 5-key point, som med sikkerhed skaber succes på vores uddannelser. Vi bruger kun 100% organiske pigmenter, som er din kvalitet til en flot resultat over tid. 

 

4D Nano Hairstroke

– Avanceret masterclass

4D Nano Hairstroke Info: Vi anbefaler dette kursus til eksisterende artister, der allerede arbejder med maskine og evt. Hårstrå metoden i en eller anden udstrækning. Vi tilbyder avanceret træning i form at design, opmåling og unikke teknikker og tegnefærdigheder, der skaber yderst præcise små hårstrå, der beholder deres form og farve år efter år. Med denne metode har du mulighed for, at tilbyde dine kunder et avanceret håndværk med et ultra realistisk udseende. 

Det følger der med: vores avanceret MasterClass er et to dags-kursus, hvor du bla. lære om Swiss Colors unikke pigmenter, teori, baggrund, optegning, opmåling, og design. Her til for du en intern viden omkring Master Hands. Vi garantere landets højeste faglighed og viden. 

Startkitt inkludere værdi: 2500,-

På alle vores PMU uddannelser er der inkluderes et startkitt. Værdien varierer for hver modul. 

Tid og sted: Vi tilbyder kursuser i Vejle og Aarhus. Tryk HER  for, at komme videre til vores kursus kaldender.

Adgangskrav: Alle kan starte på denne uddannelse. Vi anbefaler minimum en basisuddannelse, da kursuset kan være meget avanceret for nye PMU artister.  Er Mangler man den nødvendige viden for at deltage, så stækker vi et forløb sammen, der tilpasses den enkeltes behov. 

Pris MasterClass (1-2 x træningsdage): 7000,- til 12.500,- ex moms

Pris basisuddannelse (6 måneders uddannelse): 20.500,- ex moms 

Basisuddannelsen indeholder 50 timers undervisningsmateriale. Du kan læse mere om “grundlæggende viden og teori” tryk HER

_____________________________________________________________________

4D Nano hairstroke er vores mest avanceret metode indenfor permanent makeup. Selve hårstrå metoden i sig selv har længe været, den mest eftertragtet permanent makeup behandling, siden den ramte det danske markedet for lidt under et årti tilbage. 

Vores 4D Nano Hairstroke er vores nyeste bud på et realistisk hårstrå med dybde og farver. Med unikke teknikker og tillært viden, har du nu muligheden for, at tilbyde dine kunder et ultra naturligt resultatet. Glem alt om det “traditionelle” hårstrå bryn med kanter lavet med microblading. Denne udgave er en udvikling fra vores tidligere 3D Nano hairstroke, som vi præsenterede, som de første for det danske market i 2018. 

4D. Nano Hairstroke er et modul, hvor du bla. lærer om udførslen, teknikken, og mønstrene i et naturlig hårgroteirng i brynet. Du lærer de mest opdateret, mest brugte og smukke mønstre, der høre tiden til for, at kunne designe og tilbyde et bryn tilpasset, den enkelte kundes bryn. Du lære at farvelægge dybde og shading i brynet som skaber et naturligt udtryk. 4D Nano Hairstroke henvender sig til dem, der ønsker at tilbyde et naturligt bryn til flere hudtype, samt giver denne metode længere holdbarhed og naturligere resulatet, samt flottere fading i huden over tid end microblading metoden..

4D Nano Hairstroke er ligeledes en skånsom metode, da der er lavere risiko for ardannelse, hvis man ikke laver den korrekte dybde fx.som ny-begynder. Selve teknikken kræver dedikation til tegnefærdigheder, for at kunne praktisere et hårstrå mønstre skræddersyet til den enkelte. Vores unikke designs og teknikker er veludviklet ud fra kreative færdigheder. Du vil på uddannelsen blive uddannet i, at kunne tilbyde et unikt design til hver enkelte kunde. Vi bruger ikke en”skabelon” som uddannelses design. Vores professionelle skræddersyet håndværk kan ses længere nede i fotoboksen.

Rigtig mange bliver overrasket over, hvor meget tid, det kræver, at kunne fuldføre dette modul, hvis man aldrig har haft en blyant i sine hænder eller har/er meget kreativ i forvejen. Har man ikke tegnet før, eller er god til, at visualisere ud fra det man ser, så skal man forvente, at bruge længere tid end gennemsnittet på dette modul for, at komme igennem uddannelsen. Man skal derfor være forberedt på, at skulle bruge meget tid før man opnår tilladelse til, at kunne arbejde med denne metode uden opsyn.

Vores primær fokus er kvalitet. Du vil derfor opleve vores kompetente træner hjælpe dig på vejen til succes. Med sans for detaljer og perfektionisme sørger vi for, at give dig alle redskaberne og baggrundsviden for, at tilegne dig dit eget helt unikke håndværk.

Microblading har længe været den meste eftertragtet blandt kunder pga. dens mulighed for helt naturlige hårstrå. Dog er det set at gentagende hos nogle hudtyper, at gentagende opfyldninger kan skabe ar-væv i huden. Med Nano hairstroke kan du gentage år efter år uden at traumatisere huden. Pga. veludviklet nålesystemer har vi mulighed for at lave helt tynde hårstrå, som Miroblading bare i en mere naturlig form. Denne metode er den mest revoluserende teknik indenfor PMU og har været det en del af efterhånden.  

Er man nybegynder, så har man stadig mulighed for at deltage på dette kursus, dog anbefaler vi, at man tager 3D Nano Hairstoke først for, at forstå den reelle opbygning. det afhænger ofte af den enkelte og baggrund, samt ønske. Hårstrå metoden er generelt en meget avanceret teknik at udfører.

 

 

3D Nano Hairstroke

– Basis & avanceret

3D Nano Hairstroke Info: dette kursus kan både tages af nybegynder og øvede. Kursuset henvender sig både til, dem der mere er til det klassiske hårstrå design og til dem, der teknisk ikke ønsker, at begive sig ud i et mere avanceret design end hårstrå metoden allerede er. Designer er ofte til dem, der ikke har arbejdet med maskine før. Kontakt os, hvis du er i tvivl om noget. 

Det følger der med: vores Basis uddannelse er et 5 dages kursus, der forløber sig over 6 måneder. Udover dette er der en masse onlinetræning og opgaver der skal løses. Du lærer om Swiss Colors unikke pigmenter, teori, baggrund, optegning, opmåling, unikke teknikke og design. Her til for du en intern viden. Vi garantere landets højeste faglighed og viden. 

Startkitt inkluderet værdi: 5500kr. (basis) & 2500,- (masterclass)

På alle vores PMU uddannelser er der inkluderes et startkitt. Værdien varierer for hver modul. 

Tid og sted: Vi tilbyder kursuser i Vejle og Aarhus. Tryk HER  for, at komme videre til vores kursus kaldender.

Adgangskrav: Alle kan starte på denne uddannelse uanset niveau eller erfaring. 

Pris Basisuddannelsen (6 x måneders uddannelse) 20.000,- ex moms 

Pris MasterClass: (1-2 x træningsdage): 7000,- til 12.500,- ex. moms 

Basisuddannelsen indeholder 50 timers “grundlæggende viden og teori”. Læs mere om indholdet tryk HER

____________________________________________________________________

Denne teknik er den samme som oplyst ovenfor. Dog er hårstrå designet og opbygningen anderledes end 4D Nano Hairstroke. Teknikken henvender sig mere til det klassiske look indenfor hårstrå metoden. De er altid en smagssag om man er til det ene eller andet (3D eller 4D). Teknikken er nemmere at gå til, da vi mere går efter en opmålinger, hvor i mod et 4D bryn laves mere i frihånd. Selve hårstrå placeringen er også mere avanceret. 

Er man ny indenfor permanent makeup og ønsker man som det første at tillærer sig hårstrå metoden, vil vi i mange tilfælde anbefale denne metode. Herefter kan man opgradere til en 1-dags Masterclass og lære 4D Nano hairstroke efter endt certificering. Det er altid godt at kunne flere forskellige niveauer.

 

4* Perfect Ombre brows  

– Basis & avanceret

Du for 4 top teknikker i et kursus. De mest brugte og efterspurte teknikker på verdensplan indenfor Ombre brows. Med disse teknikker og en grund baggrundsviden, er du dækket ind og kan tilbyde alle kunder uanset bryn ønske og udseende til dine kunder. 

* Nano Ombre brows 

*Nano Fashion Ombre Brows 

*Nano Soft Ombre Brows

* Nano Powder Brows 

4* Perfect Nano brows: Dette kursus kan benyttes af basis kursister og eksisterende kursister. Modulerne er lavet så alle kan være med. Teknikkerne er helt unikke. 

Det følger der med: du lære vores fire top shading teknikker, som du kan tilbyde dine kunder. Du lære de forskellige teknikker og shading muligheder der er, for, at skabe forskellige udseender og dybder i et bryn. Dette kursus tager teknikken “ombre brows” til helt nye højer. Shading teknikken i sig selv, er en af de “nemmeste” at lære for en ny-begynder. Vi anbefaler ofte, at man starter med denne teknik. Har man en anden baggrund for en anden udbyder, men ønsker at tillærer sig ny opdateret faglig og kunstnerisk viden, så tager dette kursus dig til et højere niveau, hvor eksklusive resulater opnået.  

Startkitt inkludere værdi: 2500,- (masterclass) & 5500,- (basisuddannelsen) 

På alle vores PMU uddannelser er der inkluderes et startkitt. Værdien varierer for hver modul. 

Tid og sted: Vi tilbyder kursuser i Vejle og Aarhus. Tryk HER  for, at komme videre til vores kursus kaldender.

Adgangskrav: Alle kan starte på denne uddannelse uanset niveau eller erfaring. 

Pris MasterClass (1-2 x træningsdage): 7000,- til 12.500,- ex moms

Pris basisuddannelse (6  måneders uddannelse): 20.500,- ex moms 

Basisuddannelsen indeholder bl.a.  “grundlæggende viden og teori. Læs mere om indholdet af alle vores uddannelser tryk HER

___________________________________________________________________

Vi tilbyder intense træningsdage med 4 forskellige mikropigmentering af Ombre Brows. Med denne uddannelse opnår du flere top teknikker. Du lære alle de fornødne shading teknikker og metoder indenfor skyggelægning af bryn. Det vil bla. betyde, at du ikke skal ud og betale for efterudannelse. Du får det hele i en pakkeløsning. Vi sørger for basis og avanceret teknikker, hvor du kan skabe dit helt eget unikke håndværk og tilbyde alle smukke shading bryn, uanset hudtype og/eller ønske. Efter endt uddannelse, vil du blive certificeret og få en Master Degree indenfor shading teknikken.

Du lærer de mest opdateret, mest brugte teknikker og opmålinger af bryn, der findes på markedet lige i øjeblikket. Med denne viden, har du mulighed for, at kunne udvikle dig og tilbyde de mest efterspurgte shading bryn, samtidig med, at du kan eftergive dine kunders ønske og tilbyde teknik uanset hudtype og få tilfredse kunder. På denne uddannelse, lærer du alle teknikker indenfor shading. Du lærer Ombre style i form af Ombre brows, som er det klassiske udtryksfulde bryn, som de fleste kender. Brynet kan laves mere intens og vil her hedde Nano Powder Brows. Nano Fashion Ombre brows, er et mere defineret bryn og en af de meste eftertragtet på verdensplan i øjeblikket blandt unge mennesker. Brynet har et mere kantet udstryk end vores andre teknikker. 

Brynet er mere jævn i farven og har synlige kanter- et bryn med et nuanceret makeup look. Soft Ombre brows er en naturlige shading teknik, hvor man skaber dybde ud fra et ultra naturligt resultat, som henvender sig til dem, der ønsker et naturligt bryn men fx. ikke har hudtypen til at kunne få hårstrå. Du lære hvornår, du skal bruge de forskellige teknikker, og nåle, så du altid kan levere et smukt resultatet uanset, hvilken kunde du for ind af døren.

Arbejder du med maskine og har taget en anden PMU uddannelse eller fx. en hårstrå teknik i forvejen, så kig vores masterclass. Vi tilbyder denne i en mere avanceret udgave.

 

Microblading Brows

– Basis & avanceret

Microblading: dette kursus kan benyttes af basis kursister og eksisterende kursister. Modulerne er lavet så alle kan være med. Teknikkerne er unikke. 

Det følger der med: oplæring i den efterspurgte teknik, som er kendt som sine crispy strokes lavet med et manuelt tool. Flere unikke designs og strå placeringer, der skaber et naturligt flow. Korrekt teknik, design, dybde og pigmenter skabes det bedste resultat. 

Startkitt inkludere værdi: 2500,- (basis eller masterclass)

På alle vores PMU uddannelser er der inkluderes et startkitt. Værdien varierer for hver modul. 

Tid og sted: Vi tilbyder kursuser i Vejle og Aarhus. Tryk HER  for, at komme videre til vores kursus kaldender.

Adgangskrav: Alle kan starte på denne uddannelse uanset niveau eller erfaring. 

Pris MasterClass (1-2 x træningsdage): 7000,- til 12.500,- ex moms

Pris basisuddannelse (6 måneders uddannelse): 20.500,– ex moms 

Basisuddannelsen indeholder bla. 50 timers “grundlæggende viden og teori”. Læs mere om indholdet af alle vores uddannelser tryk HER

_________________________________________________________________

Microblading teknikken kræver erfaring med dybde for at kunne skabe helt unikke hårstrå. Microblading har haft første pladsen det seneste år til pga, muligheden for at kunne lave helt naturlige hårstrå. Siden 2018 har Nano hairstroke langsomt overtaget, da vi nu har mulighed for at kunne lave helt små hårstrå med veludviklet nåle moduler. Metoden kræver høj faglighed, samt tegnefærdigheder for, at kunne mestre og meget meget øvelse. Microblading laves med et lille micro blad. Metoden kræver yderst præcision af dybde for ikke, at lave ar i huden. Vores uddannelser er af højeste kvalitet. Vi tillære dig færdighederne til, at kunne mestre denne teknik. 

Nogle skal bruge rigtig lang tid på at tillære sig denne færdighed. Man skal derfor påregne at øve rigtig meget, hvis man ikke har nogen former for baggrund indenfor bryn konceptet og øje for detaljer. Ønsker man hurtigere at komme igang med permanent makeup indenfor bryn, så anbefaler vi Ombre brows eller Nano Hairstoke. 

Er man til udfordring og ønsker at udfordre sine kreative evner, så er denne uddannelse måske noget for dig. 

På Microblading uddannelsen lærer du om udførslen, teknikken, og mønstrene i et hårstår bryn. Du lærer de mest opdateret, mest brugte og smukke mønstre, der findes på markedet. Metoden laves med et manuelt tool, hvilket vil sige, at der er et utal af måder, hvorpå man kan designe hårstrå, så de tilpasses den enkeltes hårgrotering. 

Det kræver enormt hårdt arbejde og øvelse, at blive dygtig til denne metode- samtidig er det hudtype bestemt, om du kan tilbyde denne behandling til dine kunder. Vi anbefaler denne metode til 1-2 hudtyper. 

Vi anbefaler ofte denne metode til erfarne artister, der ønsker, at udvikle deres håndværk indenfor hårstrå. Dette er ingen hindring, hvis man ønsker at starte sin rejse som permanent makeup artist indenfor microblading. 

Det er meget individuelt, hvor hurtigt man tillæres disse færdigheder.

INFO:
Læs mere om Swiss Color, uddannelserne, opbygningen og indholdet.
Tryk her
FINANSERING?
12 mdr. Rentefri lån.
Du har nu mulighed for, at finansere dine kursusudgifter og maskine igennem os. Du kan ansøge ved at trykke herunder. Du skal udfylde formularen og får svar indenfor kort tid.
Tryk her