Nano Hairstroke Brows Vs. Nano Ombre Brows 

Fra år 2023 har vi valgt, at udtage to metoder indenfor bryn og tilbyde på vores uddannelser. De har vi af flere årsager. Alle uddannelser er opdateret efter 2023 trend med sans for det klassiske look, der aldrig går af mode. 

Hårstrå designet har været den mest fortrukne og eftertragtet metode indenfor permanent makeup i nyere tid. Hårstrå metoden har eksisteret de sidste 10 år, men ikke som vi kender den i dag. Begge metoder har udviklet sig igennem tiden. Tiden har ligeledes ændret synet på permanet makeup generelt og har skubbet mere og mere til den kreative del i håndværket. Udførselen af teknikkerne er blevet mere let og ikke kraftigt i dets udseende. Flertallet efterspørger naturlige bryn mere end nogensinde før.  Skygge bryn- også kaldet Ombre Brows har været på markedet i de sidste 30 år. Brynet er gået fra en meget lille kraftig streg til et større puddert look.

Hos branchen efterspørges et bryn, der både ser naturligt ud efter behandlingen, men som også fader naturligt i en flot farve over tid. Klienterne ønsker, at farven forsvinder igen fra huden uden misfarvninger eller pletter. Ligepræcis her i denne efterspørgsel ligger én af vores største kompetencer som behandle og underviser. 

Vi høre fra mange kvinder, der har følt sig forblændet og har fået lavet noget, de er blevet kede af på sigt. Fx bryn der ikke forsvinder igen og som ofte ikke er placeret efter deres naturlige knoglestruktur eller hvor brynet er blåt eller rødt. Vi må desværre ofte afvise disse bryn i klinikken. Vi sender derfor flere  og flere til laser før vi kan tilbyde dem en behandling. Vi underviser dig i denne del, så du altid kan levere og tilpasse brynet efter kunden. Ved at anvende de prestigefyldte pigmenter, fra Swiss Color ser du at farver fader tro mod deres oprindelige farve. Klienterne kommer år efter år tilbage med smukke farver i huden.  

Vi giver dig redskaberne til, at kunne udfører et klassisk look med et tvist af nutidens trend, så dine kunders bryn fader flot og let over 1-2 år. Dette er muligt med de rette pigmenter, teknikker og opmåling. Her har du muligheden for, at genskabe det samme bryn eller ændre brynet over tid. Vi giver dig nøglen til Stella Simonés livsværk. 

Vi har arbejdet med Nano Hairstroke siden 2018. Vi var de første til, at tilbyde denne til det danske markedet i dens nuværende form. Derfor mener vi, at vi har den mest dybdegående erfaring på udførsel af teknikken. Metoden ligger nr. 1 på verdensplan over mest eftertragtet metode indenfor hårstrå. Vi har endvidere udviklet på den siden. Det er nemlig muligt, at lave naturlige og meget små hårstrå med maskine. Det kræver bare den rigtige teknik, nåle og pigmenter. 

Mange klienter ønsker hårstrå brynet, men det er ikke altid, at den metode er ideelt for den enkelte. Der er der stadig flere der ender op med Ombre Brows. Ofte er det kundens hudtype, genetik, den generelle brynmængde og ønske af udseendet, der skiller de to metoder ad. På vores uddannelser lærer vi dig forskellen, og hvornår du skal bruge den ene frem for den anden. Nano Ombre Brows har vundet 2 pladen over mest efterspurgte teknik på verdensplan. Siden 2017 har vi udviklet på denne metode og var ligeledes de første til, at tilbyde denne til det danske markedet. 

Vi glæder os til, at vise dig vores opdateret metoder på vores kommende uddannelser. Disse metoder og resultater er ikke set i Danmark endnu. Vil du også være en del af de første, der tillæres landets mest opdateret uddannelse tilbyde smukke resultater ? 

På vores uddannelser bliver du en del af eliten. Du kan vælge enden Nano Hairstroke Brows eller Nano Ombre Brows, som basisuddannelse, efteruddannelse eller MasterClass. Alle uddannelser er af højeste kvalitet med sans for detaljer. 

Nano Hairstroke metoden udformes i flere forskellige nuancer, størrelser og designs. Her lærer du forskellige teknikker og de muligheder du har til, at tilbyde bryn efter klienternes ønske. Du kan også vælge Nano Ombre Brows, hvor du lærer flere forskellige Ombre teknikker. Bla. fra et helt naturligt bryn til et mere defineres bryn. Du kan læse mere om selve teknikerne længere nede på siden.  

Vi anbefaler, at du som ny permanent makeup artist går i dybden med den ene metode og først tillærer dig den anden bagefter for, at sikre dig en dybere forståelse og anvendelse indenfor det enkelte område. 

Efter endt basisuddannelsen hos os (eller et andet sted fra) har du mulighed for, at uddanne dig videre indenfor en af de oplyste metoder på en af vores MasterClass. Vores Masterclass ligge ofte fra 1-5 dage. Basisuddannelsen og efteruddannelsen tager op til 6 måneder. Er du allerede uddannet et andet sted fra, men ønsker, at opdatere dine teknikker efter vores, så vil en efteruddannelse eller Masterclass være noget for dig. Hvilken en du skal vælge afhænger af din erfaring. Begge metoder kræver en maskine. 

Vi bruger det prestigefyldte brand Swiss Color, som er førende indenfor organiske pigmenter. Ingen jern oxider eller titanium- hvilket skaber smukke resulater også over tid. Pigmenterne lever op til den nye lovgvívning REACH. Ønsker du, at tilbyde dine klienter top kvalitet med farver, der fader tro mod deres oprindelige farve over tid. Ønsker du at få tilfredse kunder, der kommer tilbage år efter år ?

Tilmeld dig vores uddannelser allerede i dag og bliv opdateret. 

BONUS
Tilmeld dig vores kommende permanent makeup uddannelse med opstart februar 2023 allerede i dag og modtag vores ekstra modul ``Branding og markedsføring og ``Opstart for selvstændige``.

Skriv dig op til at blive kontaktet.

Send message

SOFT Nano Hairstroke Brows & KLASSISK Nano Brows

 

3 X NANO HAIRSTROKE 

All About Perfect Hairstroke 

Du for 3 top teknikker i et kursus. De mest brugte og efterspurte teknikker på verdensplan indenfor Hairstroke. Med disse teknikker og vores viden, er du dækket ind og kan tilbyde et smukt resultat uanset kunde.  Kursuset indeholder basis og avanceret teknikker, så du ikke skal ud og efteruddanne dig til højere niveau efter endt uddannelse.  

Soft og klassisk Nano hairstroke er vores mest avanceret metode indenfor permanent makeup. Soft Nano Hairstoke er vores nyeste bud på et realistisk bryn med dybde. Denne kan laves klassisk eller som fluffy bryn. Den klassiske er mere et tradionelt design og mere kraftigere i dens struktur. Alle teknikkerne kan udformes sammen og i forskellige grene alt afhængig af den enkeltes ønskes og brynhåret udseende. 

Siden 2018 har vi arbejdet på, at udvikle det perfekte hårstrå bryn til alle hudtyper og ønsker.  I 2023 står vi klar med vores helt nye Soft nano hairstroke med eller uden det fluffy look. Metoden er en forlængelse af vores klassiske Nano hairstroke og også kaldet 3D Nano bryn.

På denne uddannelse lærer vi dig flere forskellige designs indenfor metoden, samt 3 forskellige hårstrå design. Vi lærer dig forskellen, og hvornår du kan bruge den ene frem for den anden. Dette skaber en stor tryghed hos dine kommende kunder, så du altid kan sende dem ud af døren med lige netop det de ønsker – nogle gange mere end de forventer. 

Perfect Nano Hairstroke er et modul, hvor du bla. lærer om udførslen, teknikken, og mønstrene i et naturlig hårgroteirng i brynet. Du lærer de mest opdateret, mest brugte og smukke mønstre, der høre tiden til for, at kunne designe og tilbyde et bryn tilpasset, den enkelte kundes bryn. Du lærer at farvelægge, skabe dybde og shadei brynet. Nano Hairstroke henvender sig til dem, der ønsker, at tilbyde et naturligt bryn. Metoden kan anvendes til flere hudtype. Samt giver denne metode længere holdbarhed og naturligere resultatet, samt flottere fading i huden over tid end andre metoder indenfor hårstrå bryn. 

Vores Hairstroke er ligeledes en skånsom metode for huden. Selve teknikken kræver dedikation til tegnefærdigheder, for at kunne praktisere det unikke hårstrå mønstre der skræddersyes til den enkelte. Vores unikke designs og teknikker er veludviklet ud fra kreative færdigheder. Du vil på uddannelsen blive uddannet i, at kunne tilbyde et unikt design til hver enkelte kunde. 

Rigtig mange bliver overrasket over, hvor meget tid, det kræver, at kunne fuldføre dette modul, hvis man aldrig har haft en blyant i sine hænder eller har/er meget kreativ i forvejen. Har man fx. ikke tegnet før, eller er god til, at visualisere ud fra det man ser, så skal man forvente, at bruge mere tid derhjemme på at øve. Uanset tegnefærdigheder skal man forvente, at løse opgaver derhjemme igennem uddannelsesforløbet.  Man skal derfor være forberedt på, at skulle bruge meget tid mellem uddannelsesdagene. Jo hurtigere man kommer i mål, jo hurtigere kan man arbejde på egen hånd og tilbyde behandlingerne i egen klinik.

Vores primær fokus er kvalitet. Du vil derfor opleve vores kompetente træner hjælpe dig på vejen til succes. Med sans for detaljer og perfektionisme sørger vi for, at give dig alle redskaber og baggrundsviden for, at tilegne dig dit eget helt unikke håndværk. 

Læs mere om os, indholdet og opbygningen af uddannelsen.
Tryk her

SOFT Nano Brows, FASHION Nano Brows & OMBRE Nano brows

 

3 x Ombre Brows 

All About Perfect Ombre Brows 

Du for 3 top teknikker i et kursus. De mest brugte og efterspurte teknikker på verdensplan indenfor Ombre brows. Med disse teknikker er du dækket ind og kan tilbyde alle kunder uanset bryn og ønske til dine kunder. Kursuset indeholder basis og avanceret teknikker, så du ikke skal ud og efteruddanne dig til højere niveau efter endt uddannelse.  

Du lærer de mest opdateret, mest brugte teknikker og opmålinges metoder til bryn. Med denne viden, har du mulighed for, at kunne udvikle dig og tilbyde de mest efterspurgte shading bryn, samtidig med, at du kan eftergive dine kunders ønske og tilbyde teknik uanset hudtype og få tilfredse kunder.  Fra et meget soft og let udseende, til et mere markeret dækning af brynet  med eller uden ombre effekt. Du kan skabe både makeup looket eller det mere naturlige resultat med alle teknikkerne. Her er det kun fantasien der sætter grænser. Denne metode henvender sig til alle hudtyper- blandet andet dem, der ønsker et naturligt bryn men fx. ikke har hudtypen til at kunne få hårstrå. Du lære hvornår, du skal bruge de forskellige teknikker, og nåle, så du altid kan levere et smukt resultatet uanset, hvilken kunde du for ind af døren. Metoden er uundværlig og “must have” til permante bryn. Du får det hele i en pakkeløsning. Vi sørger for basis og avanceret teknikker, hvor du kan skabe dit helt eget unikke håndværk og tilbyde alle smukke shading bryn.

Vi har arbejdet med Nano Ombre siden 2017 og var de første til at præsenterer denne teknik til det danske markedet. Derfor mener vi, at vi har landets mest dybdegående erfaring. Helingen af farven over tid spiller en væsenlig rolle. Det gør den generelt i alle vores uddannelser. Vi har set vores teknikker komme tilbage år efter år. Vi har efterudviklet hele tiden og står nu igen klar med vores klassiske ombre bryn med et twist af 2023 trend. 

Ved denne teknik er det yderst vigtig, at farven ligges i huden ved korrekt dybde, teknik samt nåle og hastighed for, at få brynet til at se, så naturligt ud som muligt. Det er lige så vigtigt, at kunne få farven til, at forsvinde igen indenfor 1-2 år. Vi arbejder efter konceptet “less is more”. 

På uddannelserne

 

Medfølger: 

Alt undervisningsmateriale. Bøger og papir samt alt udstyr til de praktiske opgaver på academiet Det meste af uddannelsen findes også online, hvilket giver frihed til, at arbejde hjemme mellem uddannelsesdagene i dit eget tempo. 17 lovpligtige mødedage på basisuddannelsen og 13 mødedage på efteruddannelserne. MasterClass kan varierer fra 1-5 dage. 

Modeller:

 Vi ser gerne man finder sine egene modeller til den praktiske del af uddannelsen.

Startkitt inkludere: 

På alle vores PMU uddannelser er der inkluderes et startkitt. Alt det du skal bruge for, at komme igang med, at arbejde med kunder i din klinik. Værdien varierer (gælder ikke maskine). Du kan se vores udvalg af maskiner på vores webshop. Tryk HER

Tid og sted:

Forventet uddannelsessted, Løsning/Hedensted. Se, kursusplan Tryk HER 

Adgangskrav:

Alle kan starte på denne uddannelse 

Forventet uddannelsestid:

Uddannelserne er tilpasset, så du kan have et arbejde ved siden af med få mødedage om måneden igennem de 6 måneder. Antal dage på uddannelsen pr. måned kan varierer. Ved tilmelding på holdet for du tilsendt alle uddannelsesdatoerne.

BASISUDDANNELSEN –  All About Perfect Brows. 17 fremmødedage inklusiv eksamen. Uddannelsen strækker sig over 6 måneder og den skal være fuldført indenfor de lovpligtig 6 måneder.

EFTERUDDANNELSE – All About Perfect Brows. 13 fremmødedage inklusiv eksamen. Uddannelsen strækker sig over 6 måneder og den skal være fuldført indenfor de lovpligtig 6 måneder.

MASTERCLASS PRO Artist – Perfect Brows. 1-5 træningsdage. 

Læs mere om os, indholdet og opbygningen af uddannelsen.
Tryk her

Basisuddannelse

Priser

Din garanti på uddannelsen

 • Altid opdateret inklusiv de mest efterspurgte teknikker og smukke resultater. 
 • Uddannelsesindhold og dage, der lever op til ny lovgivning.
 • Adgang til teori og praktisk træning online (studerer når det passer dig).
 • Leverandør af REACH godkendte organiske pigmenter.
 • Ubegrænset support (gælder alle uddannelser).
 • Tilpasset uddannelse løbende efter dit niveau.

All about Perfect brow – basisuddannelsen (vælg mellem Hairstroke og Ombre brows)

 • Inkluderer flere teknikker og mønstre 
 • 17 fremmødedage inklusiv eksamen 
 • 50 timers teori 
 • 110 timers praktisk træning
 • Startkitt -alt du skal bruge til, at opstarte med kunder i din uddannelse 

Pris 6 måneders uddannelse: 

39.000,- ex moms 

* Har du ikke en maskine kan du købe en af os. 

Der tages forbehold for prisændringer

Pro Artist /Efteruddannelse

Priser

Din garanti på uddannelsen

 • Altid opdateret inklusiv de mest efterspurgte teknikker og smukke resultater. 
 • Uddannelsesindhold og dage, der lever op til ny lovgivning.
 • Adgang til teori og praktisk træning online (studerer når det passer dig).
 • Leverandør af REACH godkendte organiske pigmenter.
 • Ubegrænset support (gælder alle uddannelser).
 • Tilpasset uddannelse løbende efter dit niveau.

All about Perfect brows – efteruddannelse (vælg mellem Hairstroke og Ombre brows)

 • Inkluderer flere teknikker og mønstre
 • 13 fremmødedage inklusiv eksamen
 • 110 timers uddannelse
 • Masser af teori 
 • Startkitt -alt du skal bruge til at opstarte med kunder i din uddannelse 

Pris for 6 måneders uddannelse:

29.000,- ex. Moms

* Har du ikke en maskine kan du købe en af os

Der tages forbehold for prisændringer

Pro Master Artist /MasterClass

Priser

Din garanti på uddannelsen

 • Altid opdateret inklusiv de mest efterspurgte teknikker og smukke resultater.
 • Adgang til teori og praktisk træning online (studerer når det passer dig).
 • Leverandør af REACH godkendte organiske pigmenter.
 • Ubegrænset support (gælder alle uddannelser).
 • Mulighed for tilpasset uddannelse.

All about Perfect Brows  (vælg mellem Hairstroke og Ombre brows)

 • Inkluderer flere teknikker og mønstre.
 • Mange timers teori og praktisk træning.
 • 1-5 mødedage
 • Startkitt  
 • Mulighed for privatundervisning 

Pris: 

Fra 7000,-

Der tages forbehold for prisændringer

Tilmeldingen er først gældende ved overførsel af depositum. Alle tilmeldinger er bindende. Det er ikke muligt, at få refunderet sit depositum fx. ved sygdom. Vi kan i nogle tilfælde tilbyde dig en plads på det efterfølgende kursus. Der er af egen omkostning ikke at møde op på de planlagte dage.

Vi glæder os til at se dig på vores uddannelse 

Vi har 2 maskiner sammen med Genius PRO håndstykke

SL advanced er vores fortrukne maskine til den professionelle.

SL advanced maskinen henvender sig til den professionelle- det er helt klart den maskine vi anbefaler til vores artister, der vil arbejde på et professionelt niveau. Maskinen er robust og stærk uden at larme. Med denne maskine opnår du en høj kvalitet af dit håndværk.

Swiss Liner Advanced er en avanceret pigmenteringsenhed, der gør det muligt for stylisten, at understrege deres kunders naturlige skønhed. Med silkeblød håndtering og lav vibrationsdesign er dette det perfekte værktøj til, at skabe langvarige og præcise resultater. På grund af det nye patronsystem er det let at skifte farve, mens engangshygiejnepatronerne giver en høj grad af sikkerhed.

Pga. maskinens størrelse er denne maskine ideelt til dem, der gerne vil arbejde indenfor området hver dag. Størrelsen gør samtidig maskinen mere kraftfuld i farvelægning og stabilitet.

SL infinity er den “gode” løsning.  

Swiss Liner Infinity imponerer med elegant enkelhed og moderne design, hvilket gør det til et blikfang i et hvert studie. Denne enhed er især velegnet til forskellige pigmenteringer i det kosmetiske og medicinske område. På grund af sin pladsbesparende og praktiske størrelse er denne enhed også ideel til mobile permanente make-up stylister, der rejser meget. 

Pga. maskinens mobilitet og lille maskine anbefaler vi denne maskine til dem, der arbejder med andre tiltag i løbet af dagen. 

Genius PRO håndstykke

Tilhører alle vores maskiner. Håndstykket er universal og kan tilkøbes til de fleste maskiner.  Dette håndstykke har en styrke/stroke på 2.5 og er hid til det stærkeste håndstykke, der er lavet indenfor permanent makeup og medicinsk pigmentering den dag i dag. Dvs. hurtigere behandlinger, mindre traumatisering af huden og bedre pigmentoptagelse. Ikke mindst langt billigere nåle. Der har længe været stor efterspørgsel på nålemoduler. Nålene ligger i genemsnitspris på 500kr. for 10 stk. hvor priser på “normale” nåle ligger på 1000kr. 

Håndstykket er et universal håndstykke, som passer til alle vores maskiner (gælder også andre permanent makeup maskiner). Kontakt os og hør næmere om din maskine kan tilpasses vores håndstykke, 

Ergonomisk designet til at garantere træthedsfri drift, selv under intense arbejdssessioner. Disse hygiejnepatroner tilbyder den højeste grad af sikkerhed og komfort for en optimeret arbejdsgang.

Kontakt formular
Lad os endelig høre fra dig. Vi svare gerne på spørgsmål. Udfyld formularen og vi vil vende tilbage.

Send message