Pearl & Velvet Lips

Fra år 2023 har vi valgt, at tilbyde 2 helt nye teknikker indenfor læbe pigmentering. Vi har dog valgt, at lærer vores kursister omkring Nano Lips. Det har vi bla. fordi det er en gammel klassikere og vi var de første til, at præsenterer denne teknik på markedet i 2017. Velvet Lips og Pearl Lips er vores helt nye, videreudvikle læbe pigmenteringsteknikker. De er afprøvet siden 2021 og resultaterne er fremragende. Vi kan slet ikke for armene ned over resultaterne. 

Læbe pigmenteringen har ændret sig enormt meget siden den kom på markedet. Permanente læber var ofte noget den modne til ældre kvinde fik gjort. Moden var også en velkendt lipliner rundt om læben uden, at farve i selve læben. Den tid er heldigvis over. Vi er gået fra kraftigere farver og udtryk til et mere naturligt finish. Læber har fået en specielt plads i vores sen-moderne tid. Aldrig før har der været så stor fokus på en smukt og udtryksfuld mund, som i dag.

Med permanent makeup på læberne har vi mulighed for, at tilbyde klienter en mere udtryksfuld mund med farve og form. Skabe symmetri og ensartethed. Give farve og form til konturer, der er udvisket over tiden. Mange ønsker lysere læber, rødere læber eller nude lips. Nogle efterspørger et mere kraftigere look, mens andre ønsker en diskret farve og teknik som ikke kan ses med det blottede øje.

Igennem banebrydende teknikker kan vi tilbyde smukke naturlige læber i samspil med Swiss Colors pigmenter. Glem alt om mørke farver, der fader plettet og ujævne over tid. Swiss Colors organiske pigmenter er lavet på carbon, hvilket gør dem helt exceptionelle. Den høje kvalitet ses lige efter endt behandling, men også over tid. Tiden ændre sig hele tiden og det gør klienternes ønsker også. En stor efterspørgsel er bla. at kunne skifte farve over tid. Mange ændre ønsker sammen med tidens trend. Med vores teknikker og pigmenter har du mulighed for, at skræddersy håndværket til den enkelte. Vi arbejder med Swiss Colors pigmenter, som fader lyse og neutrale dvs. kunderne kan skifte nuance, når de skal have deres årlige opfyldinger.  Dette er én af vores kernekompentencer.

Vores læbe pigmenter fader ca. fra 1-2 år. Her har man brug for, at få frisket sine læber op igen. Holdbarhed afhænger ligeledes af genetik, hudtype, teknisk valg og farve brand. Vi tror på et naturligt håndværk er vejen frem. 

Vores farverne holder og er stabile, men vil fade utrolig smuk i huden. På vores læbepigmenteringsuddannelser giver vi dig en professionel gennemgang af de faktor, der spiller ind for, at kunne levere ultra naturlige resultater. Vores læbepigmenteringsuddannelse er udarbejdet på baggrund af erfaringer, nytækning og exceptionel håndværk. Vi har sans for detaljer og lærer dig, at lave farven på læben helt fin og jævn. 

Alle vores teknikker skræddersyes til, hver enkelte kundes konturer, ønsker og udgangspunkt, derfor finder du ingen resultater af vores behandlinger der er ens. På vores uddannelser bliver du en del af eliten.  Vi stiller høje krav til tegnefærdigheder, baggrundsviden og håndværket, hvilket kan ses på vores certificeret artister.  Uanset niveau hjælper vi dig i mål. 

Vi bliver tit spurgt, om man kan lave større læber med permanent makeup. Vores svar er ja, men det er ikke for alle læbetyper samt kommer det også med en konsekvens. Dette og meget mere lærer du på vores uddannelser.

Vi bruger det prestigefyldte brand Swiss Color, som er førende indenfor organiske pigmenter. Ingen jernoxider eller titanium- hvilket skaber smukke resultater nu, men også over tid. De lever ligeledes op til den nye lovgivning REACH. Ønsker du, at tilbyde dine klienter top kvalitet med farver, der fader tro mod deres oprindelige farve over tid og få tilfredse kunder der kommer tilbage år efter år ?  Læs mere om pigmenterne HER

BONUS
Tilmeld dig vores kommende permanent makeup uddannelse med opstart februar 2023 allerede i dag og modtag vores ekstra modul ``Branding og Markedsføring`` og ``Opstart for selvstændige``. Skriv dig op til at blive kontaktet.

Send message

Pearl & Velvet Lips  

 


2x Perfect Lips 

All About lips

Basisuddannelse & efteruddanelse

Du for 2 top teknikker i en uddannelsen. 2023 nyeste trend på verdensplan og i Danmark.  Med disse teknikker og vores erfaring, er du dækket godt ind og kan tilbyde alle kunder uanset læbeform, størrelse, udseende, farve og ønske en læbe behandling. Vi tilbyder basis og avanceret teknikker i samme uddannelse, så du ikke skal ud og købe flere uddannelser efter endt uddannelsesforløb.

Vores Velvet lips og Pearl Lips er en opdateret version af Nano Lips (nano contourless, nano). Teknikkerne er anderledes og vi bruger tildels også andre nåle. Vi tilbyder 2 teknikker i vores kommende uddannelser. Velvet Lips & Pearl Lips har enestående resultater. Læberne kan se mere skinnende, friskere eller matte alt efter ønske. Vi skaber fyldigere, og smukkere læber med teknikkerne i samspil med Swiss colors farver. Med teknikkerne bliver farven helt 100% jævn i huden. Vi lærer dig ligeledes,,hvilke farver der passer til hver enkelte kunde. Kunderne er glade som aldrig før. Aldrig har der været så smukke læber på det danske markedet. Teknikkerne gør behandlingsforløbet kortere og mindsker trauma i huden. Farven optages hurtigere og mindre smertefuldt hos kunden. Whats not to like. 

På uddannelsen lærer du, at anvende flere teknikker til, at kunne lave bla. “lip stick effekt” og “lips gloss/ blush effekt. Alt i alt læber, der skaber fylde og dybde. Læberne er den mest efterspurgte behandling efter bryn. Du lærer bla. om farvevalg, læber, og farve fading. 

Med vores unikke tekniske færdigheder og farver lærer du, at tilbyde smukke naturlige resultater, som kunderne efterspørger. 

Man skal derfor være forberedt på, at skulle bruge meget tid mellem uddannelsesdagene. Jo hurtigere man kommer i mål, jo hurtigere kan man arbejde på egen hånd og tilbyde behandlingerne i egen klinik.

Vores primær fokus er kvalitet. Du vil derfor opleve vores kompetente træner hjælpe dig på vejen til succes. Med sans for detaljer og perfektionisme sørger vi for, at give dig alle redskaber og den faglig viden der skubber dig til at kunne udfører dit helt eget unikke håndværk. 

Læs mere om os, indholdet og opbygningen af uddannelsen.
Tryk her

På uddannelserne

 

Medfølger: 

Alt undervisningsmateriale. Bøger og papir samt alt udstyr til de praktiske opgaver på academiet Det meste af uddannelsen findes også online, hvilket giver frihed til, at arbejde hjemme mellem uddannelsesdagene i dit eget tempo. 17 lovpligtige mødedage på basisuddannelsen og 13 mødedage på efteruddannelserne. MasterClass kan varierer fra 1-5 dage. 

Modeller:

 Vi ser gerne man finder sine egene modeller til den praktiske del af uddannelsen.

Startkitt inkludere: 

På alle vores PMU uddannelser er der inkluderes et startkitt. Alt det du skal bruge for, at komme igang med, at arbejde med kunder i din klinik. Værdien varierer (gælder ikke maskine). Du kan se vores udvalg af maskiner på vores webshop. Tryk HER

Tid og sted:

Forventet uddannelsessted, Løsning/Hedensted. Se, kursusplan Tryk HER 

Adgangskrav:

Alle kan starte på denne uddannelse 

Forventet uddannelsestid:

Uddannelserne er tilpasset, så du kan have et arbejde ved siden af med få mødedage om måneden igennem de 6 måneder. Antal dage på uddannelsen pr. måned kan varierer. Ved tilmelding på holdet for du tilsendt alle uddannelsesdatoerne.

BASISUDDANNELSEN –  All About Perfect Lips. 17 fremmødedage inklusiv eksamen. Uddannelsen strækker sig over 6 måneder og den skal være fuldført indenfor de lovpligtig 6 måneder.

EFTERUDDANNELSE – All About Perfect Lips. 13 fremmødedage inklusiv eksamen. Uddannelsen strækker sig over 6 måneder og den skal være fuldført indenfor de lovpligtig 6 måneder.

MASTERCLASS PRO Artist – Perfect Lips.  1-5 træningsdage. 

Basisuddannelse

Priser

Din garanti på uddannelsen

 • Altid opdateret inklusiv de mest efterspurgte teknikker og smukke resultater. 
 • Uddannelsesindhold og dage, der lever op til ny lovgivning.
 • Adgang til teori og praktisk træning online (studerer når det passer dig).
 • Leverandør af REACH godkendte organiske pigmenter.
 • Ubegrænset support (gælder alle uddannelser).
 • Tilpasset uddannelse løbende efter dit niveau.

All about Perfect Lips – basisuddannelsen (vælg mellem Hairstroke og Ombre brows)

 • Inkluderer flere teknikker og mønstre 
 • 17 fremmødedage inklusiv eksamen 
 • 50 timers teori 
 • 110 timers praktisk træning
 • Startkitt -alt du skal bruge til, at opstarte med kunder i din uddannelse 

Pris 6 måneders uddannelse: 

39.000,- ex moms 

* Har du ikke en maskine kan du købe en af os. 

Der tages forbehold for prisændringer

Pro Artist /Efteruddannelse

Priser

Din garanti på uddannelsen

 • Altid opdateret inklusiv de mest efterspurgte teknikker og smukke resultater. 
 • Uddannelsesindhold og dage, der lever op til ny lovgivning.
 • Adgang til teori og praktisk træning online (studerer når det passer dig).
 • Leverandør af REACH godkendte organiske pigmenter.
 • Ubegrænset support (gælder alle uddannelser).
 • Tilpasset uddannelse løbende efter dit niveau.

All about Perfect Lips – efteruddannelse 

 • Inkluderer flere teknikker og mønstre
 • 13 fremmødedage inklusiv eksamen
 • 110 timers uddannelse
 • Masser af teori 
 • Startkitt -alt du skal bruge til at opstarte med kunder i din uddannelse 

Pris for 6 måneders uddannelse:

29.000,- ex moms

* Har du ikke en maskine kan du købe en af os

Der tages forbehold for prisændringer

Pro Master Artist /MasterClass

Priser

Din garanti på uddannelsen

 • Altid opdateret inklusiv de mest efterspurgte teknikker og smukke resultater.
 • Adgang til teori og praktisk træning online (studerer når det passer dig).
 • Leverandør af REACH godkendte organiske pigmenter.
 • Ubegrænset support (gælder alle uddannelser).
 • Mulighed for tilpasset uddannelse.

 Perfect Lips  

 • Inkluderer flere teknikker og mønstre.
 • Mange timers teori og praktisk træning.
 • 1-5 mødedage
 • Startkitt  
 • Mulighed for privatundervisning 

Pris: 

Fra: 7000,- ex. Moms

Der tages forbehold for prisændringer

Tilmeldingen er først gældende ved overførsel af depositum. Alle tilmeldinger er bindende. Det er ikke muligt, at få refunderet sit depositum fx. ved sygdom. Vi kan i nogle tilfælde tilbyde dig en plads på det efterfølgende kursus. Der er af egen omkostning ikke at møde op på de planlagte dage.

Vi glæder os til at se dig på vores uddannelse 

Vi har 2 maskiner sammen med Genius PRO håndstykke

Læs mere om os, indholdet og opbygningen af uddannelsen.
Tryk her

SL advanced er vores fortrukne maskine til den professionelle.

SL advanced maskinen henvender sig til den professionelle- det er helt klart den maskine vi anbefaler til vores artister, der vil arbejde på et professionelt niveau. Maskinen er robust og stærk uden at larme. Med denne maskine opnår du en høj kvalitet af dit håndværk.

Swiss Liner Advanced er en avanceret pigmenteringsenhed, der gør det muligt for stylisten, at understrege deres kunders naturlige skønhed. Med silkeblød håndtering og lav vibrationsdesign er dette det perfekte værktøj til, at skabe langvarige og præcise resultater. På grund af det nye patronsystem er det let at skifte farve, mens engangshygiejnepatronerne giver en høj grad af sikkerhed.

Pga. maskinens størrelse er denne maskine ideelt til dem, der gerne vil arbejde indenfor området hver dag. Størrelsen gør samtidig maskinen mere kraftfuld i farvelægning og stabilitet.

SL infinity er den “gode” løsning.  

Til alle vores maskiner tilhøre vores  Genius PRO håndstykke. Swiss Liner Infinity imponerer med elegant enkelhed og moderne design, hvilket gør det til et blikfang i et hvert studie. Denne enhed er især velegnet til forskellige pigmenteringer i det kosmetiske og medicinske område. På grund af sin pladsbesparende og praktiske størrelse er denne enhed også ideel til mobile permanente make-up stylister, der rejser meget. 

Pga. maskinens mobilitet og lille maskine anbefaler vi denne maskine til dem, der arbejder med andre tiltag i løbet af dagen. 

Genius PRO håndstykke

Dette håndstykke har en styrke på 2.5 i kraft/stroke og er hid til det stærkeste håndstykke, der er lavet indenfor permanent makeup og medicinsk pigmentering den dag i dag. Dvs. hurtigere behandlinger, mindre traumatisering af huden og bedre pigmentoptagelse. Ikke mindst langt billigere nåle. Der har længe været stor efterspørgsel på nålemoduler. Nålene ligger i pris igennemsnit på 500kr. for 10 stk. hvor normale nåle ligger på 1000kr. 

Håndstykket er et universal håndstykke som passer til alle vores maskiner (gælder også andre permanent makeup maskiner). Kontakt os og hør næmere om din maskine kan tilpasses vores håndstykke, 

Ergonomisk designet til at garantere træthedsfri drift, selv under intense arbejdssessioner. Disse hygiejnepatroner tilbyder den højeste grad af sikkerhed og komfort for en optimeret arbejdsgang.

Kontakt formular
Lad os endelig høre fra dig. Vi svare gerne på spørgsmål. Udfyld formularen og vi vil vende tilbage.

Send message