Vi tilbyder Danmarks mest grundige, detaljeret og længste permanent makeup uddannelse med et helt exceptionelt håndværk. Vores faglige viden er baseret på 30 års erfaring og udvikling i samarbejde med vores internationale samarbejdspartnere. Vores vision er, at skabe exceptionel, individuel håndværk, som ingen vil kunne se, men alle vil ligge mærke til. Det er vores passion, at levere den højeste kvalitet til vores kunder og kursister. Alle vores teknikker skræddersyes til hver enkelte kundes konturer, ønsker og udgangspunkt, derfor finder du ingen resultater af vores behandlinger der er ens (bryn, læber, eyeliner). På alle vores uddannelser lære du unikke teknikker og designs- vi bruger ikke “skabeloner”,men oplære dig grundigt i, hvordan du tilegner dig kunsteriske færdigheder og viden til at skille dig ud. Vi ligger vægt på kvalitet i undervisningen samt et tæt samarbejde. Derfor er vi kun små hold på 1-3 personer på basis-uddannelserne. Kvaliteten er vores primær fokus. Vores veludviklet teknikker, designs og de pigmenter/farver vi bruger i vores behandlinger skaber opmærksomhed- denne sammensætning vil bane dig vej som ny eller allerede eksisterende artist. 

Vores tilgang, kvalitet, og erfaring imødekommer alle uanset faglige baggrund. Vores uddannelser varer ofte 6 måneder, hos nogle kursister lidt længere tid. Dvs. Vi følger vores kursister helt til døren og certificere først, når den enkelte har opnået landets højeset faglige niveau indenfor det givende felt. Vi stiller høje krav til tegnefærdigheder, baggrundsviden og håndværket, hvilket kan ses på vores certificeret artister. For at opretholde dette høje faglige niveau, tilbyder vi kun et sortiment af uddannelse indenfor permanent makeup og medicinsk pigmentering. Vores kernekompetence ses i vores yderst detaljeret og naturlige håndværk. Vores professionelle teknikker og resultater er helt unikke, hvilket afspejler vores international Træner, Stella Simonés lange ventetid på behandlinger. Hele uddannelsessystemet er bygget op på 5-key point, som med sikkerhed skaber succes på vores uddannelser. 

Vi var de første i Danmark til at præsentere Nano lips teknik til det danske market i 2017. Derfor har vi bla. landets højeste faglighed og erfaring. 

Læs mere om uddannelsernes opbygning, vores internationbale samarbejde, indhold, pigmenter,  mm. Ved at trykke på HER

Læbe pigmentering: 

Du kan vælge at tage både basis og avanceret kursus i et med alle teknikker og opnå en Master degree. Du kan også vælge at tage en metode af gangen eller tilvælge den du ønsker. 

På dette modul lære du avanceret teknikker, hvor du kan skabe dit helt eget unikke håndværk og tilbyde alle smukke læber, uanset ønske. Du lærer de mest opdateret, mest brugte teknikker og opmålinger af læber, der findes på markedet lige i øjeblikket. Med denne viden har du mulighed for, at kunne udvikle dig og tilbyde de mest efterspurgte læbe-pigmenteringer. Læber har den hårdeste opmålingsdisciplin. Vi anbefaler derfor, at man har erfarring med permanent makeup i forvejen. Dette er ikke et krav. 

Teknikkerne: 

Alle vores teknikker er specialudviklet. Uanset teknik vil alle vores læbepigmenteringer i samspil med vores pigmenter fade uden pletter eller synlig kanter. Farverne holder og er stabile, men vil fade utrolig smuk i huden. På vores læbepigmenteringsuddannelser giver vi dig en professionel gennemgang af de faktor, der spiller ind for at kunne levere ultra naturlige resultater. Valg af farve brand og teknik har meget at sige om det fremtidige resultat. Vores læbepigmenteringer er udarbejdet på baggrund af erfaringer, nytækning og exceptionel håndværk. 

Grund info om uddannelserne: 

Ønsker du at dele betalingen op er dette muligt. Du kan også vælge, at betale det hele på engang eller finansere dele eller hele uddannelsen og evt.maskine igennem vores samarbejdspartner. 

 

6 måneders basisuddannelse

(vælg mellem 3* Nano Lips, 2 x nano lips eller Ombre lips ) 

  • I alt på på 4 moduler.
  • Uddannelsestid 6-12 måneder
  • Inklusiv online undervisning + opgaver

Ekstra tilkøb:

“Grundlæggende viden og teori pris. 2500,-

  • Tages kun engang og kun af basis artister
  • Inklusiv hygiejne 

Vi kommer ligeledes til at tilbyde det lovpligtige fagkurset til efteråret. Alle artister skal gennemføre dette før d. 1/7-2022 

* Alle uddannelser inkludere startkitt

* Der tilbydes fuld forplejning på kursusdagene 

* Man skal helst selv finde sine modeller.

Udstyr:

Det kræver maskine til alle vores metoder.

Maskinen kan anvendes til alle uddannelser

og efterudannelser (foruden microblading

uddannelsen),der anvender man et manuelt

værktøj kun til den behandling.

Har du ikke en maskine, så kan du tilkøbe fra os.

Se vores udvalg af maskiner på webshoppen

 TRYK HER

 

3* Perfect Nano Lips 

Du for 3 top teknikker i et kursus. De mest brugte og efterspurte teknikker på verdensplan. Med disse teknikker og en grund baggrundsviden, er du dækket ind og kan tilbyde alle kunder uanset læbeform, størrelse, udseende og ønske en læbe behandling. Du får:

*Nano Lips

*Nano Contourless Lips

*Nano Frensh Kiss

Perfect Nano Lips Info: dette kursus kan tages som en basis kursus eller masterclass. Vi lære dig vores mest efterspurgte teknikker 

Det følger der med: vores avanceret MasterClass er et to dags-kursus, hvor du bla. lære om Swiss Colors unikke pigmenter, teori, baggrund, optegning, opmåling, og design. Her til for du en intern viden omkring Master Hands. Vi garantere landets højeste faglighed og viden. 

Startkitt inkludere værdi: 4500,- (basis) & 2500,- (masterclass)

På alle vores PMU uddannelser er der inkluderes et startkitt. Værdien varierer for hver modul. 

Tid og sted: Vi tilbyder kursuser i Vejle og Aarhus. Tryk HER  for, at komme videre til vores kursus kaldender.

Adgangskrav: Alle kan starte på denne uddannelse. 

Pris MasterClass (1-2 x træningsdage): 7000,- til 12.500,- ex moms

Pris basisuddannelse (4 x træningsdage): 15.500,- ex moms 

På basis uddannelsen kræves det, at du tager “grundlæggende viden og teori” (vores fagkursus), læs mere om indholdet af alle vores uddannelser tryk HER

____________________________________________________________________

Vi har arbejdet med disse teknikker og metoder siden 2017. Teknikerne har været udviklet undervejs og opdateret. De er baseret på tidligere erfaringer fra 2017 med et pift af det nyeste trend 2020-2021. Det der gør denne metode helt exceptionelt. 

Du lære at anvende flere farver og dybde samt teknikker til at lave “lips stick effekt”,  en naturlig læbe og en læbepigmentering der indrammer og skaber fylde og dybde. 

En læbe pigmentering høre nutiden med. Læberne er den mest efterspurgte behandling efter bryn.

Du lære om farvevalg, forskellige læber, og farve fading.

De 3 billeder herunder visere resultaterne af de 3 teknikker.

Alle uanset baggrund kan komme på uddannelsen.

 

Diamond lips 

– Avanceret teknik for erfarende artister

Info: Vi har arbejdet med denne metode siden 2017. Vi har ikke brugt den så meget, men af en eller anden grund, er den blevet eftertragtet igen. Den er baseret på tidligere erfaringer fra 2017 med et pift af det nyeste trend 2020-2021. Det der gør denne metode helt exceptionelt er sammensætningen, så resultatet bliver en let lysningseffekt. Vores metode er derfor gennemtestet over flere år og resultat på sigt

Det følger der med: vores avanceret MasterClass er et 1- dags-kursus, hvor du bla. lære om Swiss Colors unikke pigmenter, teori, baggrund, optegning, opmåling, og design. Her til for du en intern viden omkring Master Hands. Vi garantere landets højeste faglighed og viden. 

Startkitt inkludere værdi: 2500,-

På alle vores PMU uddannelser er der inkluderes et startkitt. Værdien varierer for hver modul. 

Tid og sted: Vi tilbyder kursuser i Vejle og Aarhus. Tryk HER  for, at komme videre til vores kursus kaldender.

Adgangskrav: kræver en basisuddannelse

Pris MasterClass (1 x træningsdage): 7000,- ex. moms 

_______________________________________________________________

På basis uddannelsen kræves det, at du tager “grundlæggende viden og teori” (vores fagkursus), læs mere om indholdet af alle vores uddannelser tryk HER

Resultatet af denne specialfremstillede teknik kan laves med eller uden lips gloss effekt. Metoden er god til dem, der ønsker en fuld dækket læbe i en let og mere dækkende teknik evt. med et stref af gloss. Selve farven kan varieres i intensitet, så den henvender sig efter den enkeltes ønsker. 

Denne teknik kan anvendes på alle aldre og læbestørrelser. Den er et godt supplement i sted for fillers og til dem, der ønsker Lip Gloss effekt. 

 

*Nano Ombre Lips

*Contourless Lips 

– Basis og advanceret 

 

Info: Nano lips er vores klassikere. Nano lips ramte for alvor Danmark for i 2017. Vi var de første, der lanceret denne til det danske market og er derfor eliten indenfor teknikken. Nano lips kan laves på et utal af måder. Resultatet afhænger af teknikkerne der er anvendt og pigmenterne/farverne, der anvendes til metoden.  Vi har videreudviklet på dette metode og har fundet den helt præcise teknik for de smukkeste læber også over tid. Nano Lips kan laves som contorless, uden synlig kant indrammet i en smuk farve eller Nano ombre lips med en mere defineret kant uden at det er en lipliner. Du lære på begge dicipliner på denne uddannelse.

Det følger der med: vores avanceret MasterClass er et 2- dags-kursus eller en 4 dags basis-uddannelse, hvor du bla. lære om Swiss Colors unikke pigmenter, teori, baggrund, optegning, opmåling, og design. Her til for du en intern viden omkring Master Hands. Vi garantere landets højeste faglighed og viden. 

Startkitt inkludere værdi: 4500,- (basis) & 2500,-( masterclass) ex.moms 

På alle vores PMU uddannelser er der inkluderes et startkitt. Værdien varierer for hver modul. 

Tid og sted: Vi tilbyder kursuser i Vejle og Aarhus. Tryk HER  for, at komme videre til vores kursus kaldender.

Adgangskrav: Alle kan deltage 

Pris MasterClass (1 x træningsdage): 7000,- ex. moms 

_______________________________________________________________

 

 

Metoden kan også anvedes som en “lip stick” effekt. Metoden er special god til at indramme læberne, store som små. Asymmetriske som symmetriske. Du lære ligeledes også her at lave en fullip. Selve teknikken bestemmer udseendet samt farvevalg og placering. 

 

Ombre Lips

– Basis

Info: Basis Ombre lips er en lidt ældre klassiker. Den kan laves på et utal af måder med forskellige nåle og teknikker. Uanset, hvilken form den bliver lavet på, så er resultatet enestående. Ved at anvende flere tonede farver på de rigtige steder, skabes dybde reflekser og et naturligt finish. Metidens resultat er et lidt kraftigere og tet look, selvom læberne stadig kan laves dusty. Teknikker er specielt god til nybegyndere, der vil arbejde med en metode. 

Det følger der med: vores avanceret MasterClass er et – dags-kursus, hvor du bla. lære om Swiss Colors unikke pigmenter, teori, baggrund, optegning, opmåling, og design. Her til for du en intern viden omkring Master Hands. Vi garantere landets højeste faglighed og viden. 

Startkitt inkludere værdi: 2500,-

På alle vores PMU uddannelser er der inkluderes et startkitt. Værdien varierer for hver modul. 

Tid og sted: Vi tilbyder kursuser i Vejle og Aarhus. Tryk HER  for, at komme videre til vores kursus kaldender.

Adgangskrav: Alle kan deltage 

Pris MasterClass (1 x træningsdage): 7000,- ex. moms 

Pris basisuddannelse ( 3 x træningsdage):  12.500,-

_______________________________________________________________

Metoden gå bedst til medium til store læber. Metoden har en semi intens effekt. Metoden henvender sig ofte til dem, der ikke har erfaringen indenfor permanent makeup i forvejen og er helt ny i feltet. Nålene er mindre traumatiserende. behandlingenstiden er mindre end ved fx. nano nåle anvendelse. 

Lysning af mørke læber 

-Avanceret teknik for erfarne artister 

Info: Teknikken henvender sig til dem, der ønsker at arbejde mere i dybden med læber og lysning af læber. Mange kvinderhar meget melanin i huden, hvilket skaber møtkere læberi forskellige nuancer. Du lære på dette modul af lysne fra sort, til brune og blå-lilla læber. 

Info: Vi har arbejdet med denne metode siden 2017. Vi har ikke brugt den så meget, men af en eller anden grund, er den blevet eftertragtet igen. Den er baseret på tidligere erfaringer fra 2017 med et pift af det nyeste trend 2020-2021. Det der gør denne metode helt exceptionelt er sammensætningen, så resultatet bliver en let lysningseffekt. Vores metode er derfor gennemtestet over flere år og resultat på sigt

Det følger der med: vores avanceret MasterClass er et 1- dags-kursus, hvor du bla. lære om Swiss Colors unikke pigmenter, teori, baggrund, optegning, opmåling, og design. Her til for du en intern viden omkring Master Hands. Vi garantere landets højeste faglighed og viden. 

Startkitt inkludere værdi: 2500,-

På alle vores PMU uddannelser er der inkluderes et startkitt. Værdien varierer for hver modul. 

Tid og sted: Vi tilbyder kursuser i Vejle og Aarhus. Tryk HER  for, at komme videre til vores kursus kaldender.

Adgangskrav: kræver en basisuddannelse

Pris MasterClass (1 x træningsdage): 7000,- ex. moms 

_______________________________________________________________

Info:
Læs mere om Swiss Color, uddannelserne, opbygningen og indholdet.
Tryk her
FINANSERING ?
12 mdr. Rentefri.
Du har nu mulighed for, at finansere dine kursusudgifter og maskine igennem os. Du kan ansøge ved at trykke herunder. Du skal udfylde formularen og får svar indenfor kort tid.
Tryk her