BRYN

Permanente bryn er næsten for alle og kan anvendes til alle typer bryn, der mangler form, fylde, ved asymmetri eller efter sygdom og ulykke. Vi anbefaler forskellige metoderne helt individuelt ud fra hver enkeltes udgangspunkt, ønske og hudtype.

Da vi alle er individuelle i koglestrukturen, ansigt, brynform, brynstørrelse, brynmængde , hudtype osv. kan vi aldrig sammenligne os med andre. Dvs. At vi aldrig kan få et bryn, en anden har, samt vil man heller ikke kunne fx. sammenligne sig med andre i antal behandlinger det måtte kræve for, at få et jævnt resultat, samt holdbarhed på sigt. Alle vores bryn bliver skræddersyet efter kunsteriske færdighedet tilpasset den enkelte, derfor vil du heller ikke kunne få en andens bryn, men man kan lave en form, der er tilpasset og med den type metode der ønskes. Ud fra kunsteriske færdigheder opmåles, og pigmenteres et unikt håndværk. Vores unikke håndværk kan ses på detaljerne, som vi altid kræser om. Vi bruger ofte 3 timer på din første behandling her hos os. Vores lidenskab og perfektionisme tager tid, hvilket kan ses på de forskelligheder hvert enkelte bryn vi har skabt igennem tiden. Dvs. ingen af vores bryn-udseende ligner hinanden. Hvert enkelte bryn har en unik histore. Vores behandlinger er altid detaljeret ned til mindste detaljer.

Vi anvender kun 100% organiske pigmenter /farver fra Swiss Color. Det er det eneste brand der til dato tilbyder disse pigmenter/farver til bryn. Dette betyder, at du ikke skal frygte for misfarvede bryn over tid. dvs. at de ikke er biologiske aktive og derfor ikke kan skifte farve grøn, blå eller rød. til Læs mere om pigmenterne og resultaterne af deres pigmenter vs andres. Tryk HER

Har man en sensitiv hud med let til rødmen, eller grov hud med store synlige pore, vil man med stor sandsynlighed have svære ved, at optage farve end ved normale hudtyper. Til disse hudtyper anbefaler vi ofte Ombre brows (vi har flere forskellige teknikker til det som giver forskellige udtryk)- er man i tvivl om sin hudtype, så kan man altid sende en besked og et billede til os, og vi hjælper dig med valg af metode, inden man booker sin tid, hvis man ønsker dette.  Vi tager altid konsulationen op selve dage inden behandlingen (hvis andet ikke ønskes). Læs gerne om de forskellige metoder,  under de nedenstående 3 kategorier, inden du beslutter dig for, at bestille en tid hos os. Det er samtidig værd at vide, at de fleste skal have 3 behandlinger med 4-14 ugers mellemrum mellem hver i opstarts behandlinger, mens der er nogle der skal have flere. Vi kan aldrig forudsige, hvordan huden reagerer eller antal behandlinger. 

Ingen metoder vil kunne erstatte en kraftig aftensmakeup. Selve farvelægningen i huden med vores teknikker og farver vil resultatmæssigt altid blive naturligt. Vi kan altid “efterligne” en let dagsmakeup, som kan spare dig tid i hverdagen. Man vil her have et udgangspunkt at tegne efter, hvis man ønsker sin “makeup” skal være kraftig. I de fleste tilfælde ønsker de fleste et let naturlig resultatet, hvor de ser “naturlige” ud uden makeup og herved selv farvelægger ekstra farve med makeup efter behov til hver dag og fest. 

Man må gerne have gjort sig nogle tanker omkring den metode man ønsker sig. Det endlige valg bliver besluttet på behandllingsdagen. Her gennemgår vi hele processen, forløbet og finder i samspil med dig den rette metode, der passer til din hudtype og ønske.

Generel viden om hårstrå:

Nano hårstrå og microblading heler ekstremt naturligt op og vil ikke kunne erstatte en let, eller kraftig hverdagsmakeup. Metoderne anvendes til dem, der ønsker et naturligt hverdagslook ud fra det udgangspunkt, de har i forvejen og/eller et naturligt bryn, at ligge sin makeup efter, så der bibevares et naturligt udtryk uden makeup. 

Hvis man går meget op i, at alle kanter på brynene skal være helt lige, skal man ikke vælge det ”naturlige bryn”, for der er INGEN naturlige bryn, der er fuldstændig lige i grotering og placering af hår. Ønsker man helt lige hjørner og form eller et bestemt design i starten af brynet, skal man vælge bryn lavet som skygge (ombre, shading, powder brows osv.) Denne teknik erstatter mere det makeup up look man selv lægger til daglig.

Nano Hairstroke

Nano hairstroke/Nanoblading, er en metode, hvor man anvender en professionel maskine med små nano nåle på størrelse med et microblad, der er specialfremstillede til at pigmentere den øverste del af huden.

Vi har to teknikker til at udføre denne behandling. Alt afhængig af udgangspunkt, vælger vi den ene eller andet. Man har også selv lov til at ønske. Vi laver i mange tilfælde en kombination af både 3D og 4D Nano Hairstroke.

Resultatet minder meget om det samme som microblading. Vi anvender nano nåle helt til ned 0,20. Metoden henvender sig til flere hudtyper, samt er den mere skånsom end hårstrå lavet med et microblad. Envidere ligger farven sig meget mere let i huden og vil ofte se mere naturligt ud end microblading metoden efter heling.

Denne metode er vores fortrukne indenfor hårstrå. Vi var de første i Danmark der præsentere og anvendte denne “teknik” til Nano hairstorke og Ombre brows i 2017. Nye moduler kaldt nano nåle kom til Europa i 2018 og den bølge var vi med på via vores internationale academy, som altid holder os opdateret på innovative løsninger med speciale i det naturlige håndværk. Med disse nåle har det være muligt, at skabe det samme resultatet som microblading. Vi har været de første på dansk jord til, at anvende disse nano nåle i vores bryn-metoder. Vi har derfor erfaret os en stor viden over de seneste år. Vi kan derfor skabe yderst naturlige resultater, der vækker opsigt med en næsten usynlig korrigering via vores erfaringer og et unikt håndværk. 

Metoden er for normal, til fedtet hudtyper med lidt eller tildens til urenheder. Har man en sensitiv hudype med eller uden grov- hudtruktur med synlige pore, så anbefaler vi ofte Ombre brows.

Antal disponeret hår i bryn og design, afhænger af den individuelle hårvækst og ønske om udseende. Selve designet i hårgroteringen bestemmes først ud af den “normale” grotering og herefter ønske.

Har man fra naturensside slet ingen hår, så anbefaler vi 4D Nano hairstroke, Combo Brows eller Ombre brows for pænest resultatet.

Combo brows er en mellemting mellem hårstrå og skygge bryn/ombre. Combo brows er en ældre udgave af vores 4D Nano Hairstroke.  Med denne metode har vi mulighed for at skabe dybde og effekter som et hyper naturligt bryn. 

[mpc_carousel_image preset=”default” loop=”true” speed=”500″ layout=”fluid” enable_force_height=”true” force_height=”450″ images=”3124,3120,3649,3125,3123,3122,3121,3126,3144,3146,3143″ gap=”10″ start_at=”1″ image_size=”large” image_opacity=”100″ image_hover_opacity=”100″ animation_in_type=”transition.slideLeftBigIn” animation_in_offset=”100″ animation_in_duration=”300″ animation_in_delay=”0″ mpc_navigation__preset=”default”]

Ombre Brows

Ombre Brows, kan laves på et utal af måder.  Alt fra Valg af placering af farve, intensitet, valg af farve og nål kan have stor indflydelse på det endelige resultat. 

Vi tilbyder teknikerne, Nano Ombre Brows, Nano Fashion Ombre Brows, Soft Ombre brows og powder brows. Der er en del misforståelse omkring disse teknikker. Ofte forbinder mange denne metode med en sort streg og et bryn, der er placeret oppe i panden. Dette er ikke korrekt. Hvis denne metode laves med korrekt dybde og teknik, er det muligt, at skabe et let pudderet look, som næsten kan være usynlig.

Her hos os bliver disse bryn lavet med et ”soft” pudderet finish, som heler helt naturligt. Resultatet bliver langt mere naturligt end, hvad man selv kan lave med sit almindelig makeup.

Hvis man ønsker et mere markeret og tætfarvet bryn, med skarpe kanter kan man med fordel ønske Fashion brows, så brynet ser mere optegnet ud. 

OBS. Vi kan dog aldrig erstatte en kraftig aften makeup, da disponering af farve ned i huden og makeup ikke har samme kraftighed efter heling af brynet. Samtidig ligger det mere til vores kunsteriske færdigheder at lave alt permanent makeup, så det ikke kan ses med det blottede øje. Man vil derfor stadig skulle tegne sine bryn op, hvis man ønsker et kraftigt look. Fordelen er dog, at man vil have en reel form at tegne op efter, hvilket spare en del tid om morgenen. 

Metoden henvender sig til alle slags hudtyper, og som den eneste metode, hvis du har sensitiv, grov og urenhud, samt alle type bryn uanset hårmængde og udseende. 

[mpc_carousel_image preset=”default” loop=”true” speed=”500″ layout=”fluid” enable_force_height=”true” force_height=”450″ images=”3153,3149,3668,3666,3150,3151,3664,3662,3655″ gap=”10″ start_at=”1″ image_size=”large” image_opacity=”100″ image_hover_opacity=”100″ animation_in_type=”transition.slideLeftBigIn” animation_in_offset=”100″ animation_in_duration=”300″ animation_in_delay=”0″ mpc_navigation__preset=”default”]

Microblading

Microblading, er en metode, hvor der anvendes et manuelt tool til, at disponere farve ned i huden, som ligner hårstrå. Man kan genskabe manglende hårvækst og bare “pletter”, hvor man med få, næsten usynlige korrigeringer giver form og fylde.

OBS: denne metode henvender sig til et mindre tal og kun til normale hudtyper.  Har du ikke en “normal hudtype”, men mere over til den fedtede, så læs herunder om Nano Hairstroke. 

Metoden er til normale hudtyper. Har man en sensitiv hudype med eller uden grov- hudtruktur med synlige pore, så anbefaler vi metoder der laves med en maskine. 

Antal disponeret hår i bryn og design, afhænger af den individuelle hårvækst og ønske om udseende. Selve designet i hårgroteringen bestemmes først ud af den “normale” grotering og herefter ønske.

Har man fra naturensside slet ingen hår, så anbefaler vi Combo Brows eller Ombre brows for pænest resultatet.

[mpc_carousel_image preset=”default” loop=”true” speed=”500″ layout=”fluid” enable_force_height=”true” force_height=”450″ images=”3136,3132,3133,3137,3135,3134,3145,3146,3147″ gap=”10″ start_at=”1″ image_size=”large” image_opacity=”100″ image_hover_opacity=”100″ animation_in_type=”transition.slideLeftBigIn” animation_in_offset=”100″ animation_in_duration=”300″ animation_in_delay=”0″ mpc_navigation__preset=”default”]

Combo Brows

(Microblading & shading eller Nano Hairstoke & shading).

Combo Brows, denne metode er en kombination af både hårstrå og shading. Den henvender sig ofte til dem, der næsten ingen eller slet intet bryn har. Med Combo brows er det muligt, at dækker manglende “huller” og ujævnheder, der måtte være i ens naturlige bryn og flettede brynet mere sammen til et naturligt finish. Vores nyeste opdatering af denne metode, er vores 4D Nano Hairstroke. 

Man har mulighed for, at vælge en let skygge, som giver et lidt dybere bryn eller mere kraftig  look, som en mellemting mellem microblading bryn og Ombre Brows- alt afhængig af ens naturlige grotering og ønske.  

Disse to metoder heler henholdsvis naturligt og kan laves mere “optegnet”. Man vil her kunne lave et bryn, der kommer mere tæt på en hverdagsmakeup- alt afhængig af hvor meget farve og hvilken teknik, der anvendes til at disponeres farve ned i huden.

Metoden henvender sig til normale, til tørre og tendens til fedtet hudtyper, samt alle typer bryn, men specielt til dem med intet, delvis ingen eller meget lidt bryn, som ønsker et hårstrå-bryn.  

Priser/Stella Simoné

International Master Træner

Behandlingstiden på 1 beh. ca. 3 timer 

1 beh. 3D 6 4D Nano Hairstroke____________4000,-

1 beh. Perfect Ombre Brow (alle)____________4000,-

1 beh. Combo Brows_____________________4000,-

1 beh. Microblading______________________4000,-

Efterbehandlinger

Behandlingstiden på 2 beh. ca. 2 timer 

2 beh. 6-14 uger efter____________________1650,-

3 beh. 6-14 uger efter____________________1650,-

Årlig opfyldning/ColorBoost

4-8 mdr.______________________________ 1700,-

9-12 mdr._____________________________ 1900,-

13-18 mdr.____________________________ 2200,-

19-24 mdr.___________________________   2700,

2-3 år_______________________________   3200

Typisk skal bryn igennemsnit opfyldes éngang imellem 6-12 mdr. For at holde en frisk form og farve.  Det er bla. hudtype bestemt, hvor godt man holder på farven.

Har du spørgsmål ?
Udfyld formularen og bliv kontaktet

Send message