Eyeliner 

Vores permanente eyeliner giver mere liv og makering af øjet og kan anvendes til alle typer øjenforme. Med vores unikke teknikker har vi mulighed for, at skabe helt naturlige resultater alt efter ønske.

Vores anvende farver til eyeliner fader utroligt flot over tid. Du vil her ikke skulle bekymre dig om farven. Farverne/pigmenterne vi anvender i vores behandlinger fader tro mod dens oprindelige farve og bliver hverken grå, grøn eller mat at se på. Den beholder dens smukke naturlige farve over tid, mens den gradvist forsvinder, takket være Swiss Colors 100% organiske pigmenter/farver til permanent makeup. Læs mere om pigmenterne og deres indhold HER

Eyeliner er ofte for kvinder der svømmer meget, går til aktiv sport eller dem der ikke har mange vippehår (er meget lys omring øjet) og mangler/ønsker en naturlig markering af øjet, som de ikke har fra naturensside. Eyeliner kan også være en fordel, hvis man til dagligt går med meget makeup og gerne vil spare tid om morgenen, samt til frisk ud 24 timer i døgnet eller har et job, hvor man ikke har mulighed for at have makeup på. Vi kræser om detaljerne og bruger derfor langtid på vores behandlinger. Du kan forvente at første behandling vil tage 3-4 timer

Man kan både få en mere kraftigere eyeliner med eller uden skygge, som er den mere kraftigere version af en eyeliner. Ligeledes kan man også få lavet en helt tynd finer eyeliner, der indrammer øjet uden at man kan se, at man har fået lavet noget. Man ser her friskere ud, uden fx. mascara.

Eyeliner metoden henvender sig, til alle der ønsker at minimere brug af eyelinere i hverdagen eller bare har et ønske om at se friskere ud uden makeup.  

Man skal altid regne med 2-3 behandlinger ved opstart med 4 til 14 ugers mellemrum mellem hver behandling. Ofte kan de fleste nøjes med 2 behandlinger

Vippefortætning

Vippefortætning, er en meget tynd eyeliner, der bliver lagt langs vippekanten. Resultatet af denne behandling, vil blive tætte og fyldigere vipper, og se helt naturlige ud uden, at det kan ses, at du har fået lavet en eyeliner. Resultatet vil blive ultra naturligt.

Vippefortætning henvender sig ofte, til meget lyse hudtyper med delvis eller få vipper og/eller dem, som ønsker et diskret udtryk, men som mangler definition af øjet. 

Eyeliner m. vinge og/eller skygge

Eyeliner med vinge, giver mere markering af øjet, hvor man kan se en synlig eyeliner liggende på vippekanten. Størrelsen og længden kan varierer efter ønske. 

Eyeliner med skygge, giver et mere naturligt look, da man fader “vingen” med ud i en skygge effekt på øjenlåget- resultatet vil være en let puddert eyeliner look, som ikke vil syne kraftig, men liggende sig let i huden, men stadig være synlig. 

Elegant eyeliner

Elegant eyeliner, er en lidt større eyeliner, hvor en skygge bliver lagt ind over øjenlåget og genskaber en mere udtryksfuld hverdagsmakeup. Denne type eyeliner kan laves på forskellige måder, og i forskellige græder af skygge. 

Denne metode henvender sig ofte til de kvinder, der til dagligt går med en del makeup og gerne vil undgå, at bruge tid på dette hver morgen. 

Priser/Stella Simoné

International Master Træner

Behandlingstiden på 1 beh. ca. 3-4 timer

1 beh. Vippefortætning____________________3500,-

1 beh. Eyeliner med vinge/skygge____________4000,-

1 beh. Elegant eyeliner_____________________4000,-

Efterbehandlinger 

Behandlingstiden for 2 beh. 2-3 timer

2 beh. 4-14 uger efter____________________1900,-

3 beh. 4-14 uger efter____________________1650,-

Årlig opfyldning/ColorBoost

4-8 mdr.______________________________ 1700,-

9-12 mdr._____________________________ 1900,-

13-18 mdr.____________________________ 2200,-

19-24 mdr.____________________________ 2700,-

2-3 år_______________________________   3200,-

Typisk skal eyeliner igennemsnit opfyldes éngang imellem 1-2 år. For at holde en frisk form og farve.  Det er hudtype bestemt, hvor godt man holder på farven og hvor mange behandlinger man skal have i opstart. 

Har du spørgsmål ?
Udfyld formularen og bliv kontatet

Send message

Ønsker du at uddanne dig til permanent makeup artist ?

Permanent makeup uddannelse vejle