PROFESSIONEL PERMANENT MAKEUP UDDANNELSE i Aarhus & Vejle

Vi tilbyder Danmarks mest grundige, detaljeret og certificeret permanent makeup uddannelse. Alle uddannelser inkludere flere teori dage, samt praktiskedage med model-træning under supervision af vores Master træner. Hertil høre en del hjemmeopgaver med, som skal beståes før man kan blive certificeret Swiss Color Artist. Uddannelserne varer ofte 6 måneder i alt.

Vi tilbyder et bredt sortiment af uddannelser til skønhedsbranchen. Det er individuelt, hvad den enkelte ønsker, derfor har vi skræddersyet flere moduler, der kan sammensættes alt efter ønske på kryds og tværs.

Vi tilbyder basis og avanceret træning i en del af vores uddannelser i hvert modul, som de eneste i Danmark. Dette betyder, at du ikke skal købe flere kurser indenfor samme modul for lære alle teknikkerne. Vi giver dig alt den fornødne viden du skal bruge til, at udvikle dit eget håndværk i tæt samarbejde, og under oplæring af Stella Simoné.

Vi har strenge krav til, hvornår kursister må behandle på levende modeller uden opsyn. Derfor vil du skulle fuldføre dele af uddannelsen derhjemme, før vi tillader at du arbejder på egen hånd.

Stella Simoné er certificeret International Swiss Color Master træner på alle uddannelserne. Vi tilbyder uddannelse, udstyr, farver og tilbehør med det verdenskendte brand, Swiss Color. Vi er i 55 lande og 5 kontinenter og er de førende indenfor organiske, allergivenlige produkter uden kemikalier, affaldsstoffer parfume osv.

NANOBLADING BROWS

Basis uddannelse

Nanoblading er et modul, hvor du kan vælge at lære Nanoblading, som er hårstrå lavet med maskine. Denne metode giver ekstra holdbarhed og henvender sig til mange hudtyper.  Du lære ligeledes om de mest gense mønstre i et bryn for, at skabe et naturligt flow i brynet, som passer til hvert kundes hårstrå grotering

LÆS MERE  HER

LIP MASTER

Basis & avanceret uddannelse

Læbe uddannelsen er et modul, hvor du lære alle teknikker indenfor læbe pigmentering, lipliner med contour, nano lips, contourless lips. Her har du mulighed for, at skræddersy alle type læber typer uanset hudtype og ønske.  Fra helt naturlige læber til mere markante, samt hurtigere behandlinger og mere avanceret og tidskrævende behandlinger.

LÆS MERE HER

MICROBLADING BROWS

Basis uddannelse

Microblading er et modul, hvor du lære at anvende et manuelt værktøj til, at lave hårstrå bryn. Du lære alle mønstre, som er en del af det naturlige flow i brynet. Denne metode er kun til få hudtyper, så det anbefales at vælge denne som et suppliment til fx. Master brows eller Nanoblading,

LÆS MERE HER

EYE MASTER

Basis & avanceret uddannelse

Eyeliner uddannelsen et modul, hvor du lære alle teknikker indenfor eyeliner, vippefortætning, almindelige eyeliner, eyeliner med vinge og skygge. Du har her mulighed for, at lære alle tekniske eyeliner typer og tilgodese alle dine kunders ønsker uanset hudtype og ønske.

LÆS MERE HER

MASTERCLASS

Udannelse for erfarende artister 

Er du uddannet i en basis teknik indenfor et område og ønsker du  at lære vores avanceret teknikker, så kan du komme på vores “1 dags” MasterClass. Vi tilbyder denne trænings i alle vores moduler. Forudsætningen for, at kunne komme på dette kursus er, at du har en baggrundsuddannelse fra os eller fra en anden udbyder, hvor kvaliteten er lige så høj.

LÆS MERE HER

BROW MASTER

Basis & Avanceret uddannelse

Brow Master er et modul, hvor du lære alle shading teknikker, ombre, soft, powder og pointlism brows. Her vil du lære de meste efterspurgte teknikker på markedet i øjeblikket og have mulighed for, at tilbyde dine kunder uanset hudtype og ønske alle type bryn indenfor denne kategori. Fra helt naturlige til mere make up a like bryn.

LÆS MERE HER

COMBO BROWS /3D BRYN

MASTERCLASS

Udannelse for erfarende artister 

Er du uddannet i en basisteknik indenfor microblading eller nanoblading og ønsker du, at lære Combo Brows metoden, som er en 3D effekt lavet og placeret mellem hårstråne, så kan du komme på vores “1 dags” MasterClass. Forudsætningen for, at kunne komme på dette kursus er, at du har en baggrundsuddannelse fra os eller fra en anden udbyder, hvor kvaliteten er lige så høj.

LÆS MERE HER