Certificeret Swiss Color Artist 

 Bryn, læber & eyeliner 

Vi tilbyder Danmarks mest grundige og detaljeret permanent makeup uddannelse. Alle uddannelser inkluderer flere dages teori, samt praktiske dage med model-træning, under supervision af vores Internationale Master træner.  Stella Simoné, er træner på alle uddannelserne. Hun er uddannet på internationalt plan igennem Swiss Color og har opnået sin Internationale titel, som kun få i Danmark besidder og som den eneste i Jylland.

Vi henvender os til professionelle, der er i skønhedsbranchen eller ønsker at være det. Vi ligger stor vægt på kvalitet, viden, erfaring og et tæt samarbejde. Vi har baggrundsviden, et unik håndværk og en udspecificeret uddannelsesmateriale, der  giver dig de bedste forudsætninger for at lykkes. På alle uddannelserne hører en del hjemmeopgaver med, som skal bestås, sammen med den praktisk del, før man kan blive certificeret Swiss Color Artist. Vi går meget op i, at dygtiggøre vores kursister og vægter kvalitet frem for kvantitet. Uddannelserne varer ofte, for hvert modul 6 måneder i alt, hos nogle deltagere lidt længere. Man skal derfor være forbedret på, at der skal arbejdes hårdt og bruges mange timer for at komme i mål. 

Vi tilbyder et bredt sortiment af uddannelser, indenfor hvert område, så man kan tilpasse sit studie efter ønske og behov.  Det er individuelt, hvad den enkelte ønsker, derfor har vi skræddersyet flere moduler, der kan sammensættes. Vi tilbyder basis og avanceret træning i samme kursus, som de eneste i Danmark på de områder, hvor efterspørgslen kræver, at man kan flere teknikker. Vi har som noget helt nyt delt nogle af vores moduler op, så man kan tage basis uddannelse og avanceret uddannelse i et. 

Vælger man både basis og avanceret uddannelse i et, behøver man ikke købe flere kurser, indenfor samme modul for, at lære alle teknikker indenfor et given felt. Vælger du en basis uddannelse, så har du mulighed ved endt uddannelse, at opgradere dig på en Master uddannelse. Vi giver dig den fornødne viden, du skal bruge til, at udvikle dit eget håndværk i tæt samarbejde, og under oplæring af vores International Master Træner, Stella Simoné. Vi har strenge krav til, hvornår kursister må behandle på levende modeller uden opsyn. Derfor vil du skulle fuldføre en række opgaver, før vi kan give tilladelse til, at arbejde på egen hånd- både af hensyn til dine kommende kunder, men også dig selv og din omtale på sigt. 

Alle vores uddannelser opdateres løbende for, at opretholde et højt fagligt niveau. Vi har strenge krav til vores kursister og bestræber os altid på, at imødekommen forskellige niveauer af tegnefærdigheder hos den enkelte. Vores uddannelsesmateriale er uspecificeret ned til mindste detalje, som gør læringen lige til.  Permanent er et håndværk og der vil derfor være stor forskel på behandlinger og uddannelsessteder. 

Stella Simone´s håndværk er meget eftertragtet, hvilket bla. kan ses på hendes knap et års ventetid på behandlinger. Vi tilbyder uddannelse, udstyr, farver og tilbehør med det verdenskendte brand, Swiss Color. Læs mere om vores produkter til PMU uddannelsen her

Klik på boksene for at få yderligere informationer og priser