Certificeret Swiss Color Artist 

 Bryn, læber & eyeliner 

Hvem henvender vi os til ?

Vi tilbyder certificeret og professionelle permanent makeup uddannelser. Bliv certificeret Swiss Color Artist igennem verdens mest prestigefyldte brand, Swiss Color.

Går du og drømmer om, at blive din egen chef? Har du måske et ønsker om, at tilbyde permanent makeup og ændre menneskers liv? Eller er du i branchen på nuværende tidspunkt og ønsker, at udvikle dig? Eller har du en helt fjerde baggrund? Uanset baggrund eller niveau, så tilbyder vi uddannelser til alle.

Vi har lige så mange nye selvstændige, som ønsker, at springe ud og leve af, at være deres egen herre, som dem der allerede er på markedet, men som ønsker, at tilføje eller udvikle sig til et højere niveau indenfor permanent makeup.

Uddannelsen er for professionelle, der ønsker en uddannelse med topkvalitet og høj faglighed. Udover dette hjælper vi dig med din egen personlig udvikling. Både i det håndværksmæssige, men også på det personlige plan.

Vi har alle forskellige drømme og motivers forskelligt for, at op nå dem. Vi lærer dig forskellen og hvorfor det ene ikke nødvendigvis undlader det andet. Er du klar, at komme på din livs rejse på en fed uddannelse i vores fælles team?  Bliv din helt egen unikke udgave af dig selv og vis det igennem ben -hårdt arbejde og et efterspurgt smukt håndværk.

 

 

 

 

Hvad kan du forvente på vores uddannelser?

På vores uddannelser lærer vi dig de mest efterspurgte og smukke resultater indenfor permanent makeup. Vi er altid på forkant med nyeste trend og teknikker og viderefører dem så de stemmer overens med vores værdisæt. Det skal være smukt, naturligt og holdbart. Derfor læner vi os op af konceptet ”less is more”.

Vores kernekompetencer er et naturligt og naturtro håndværk også over tid. Når du starter din uddannelse hos op oplæres du bla. i farveteori, pigmenter og deres påvirkning på huden. Dette faktum kan være alfa omega i et smukt resultat. Du lærer bla. Hvorfor valg af pigmenter har en indflydelse på dit resultat og hvorfor vi anbefaler branded, Swiss Color.  

Vi var de første der tilbød Nano Ombre brows og lips siden 2017 samt Nano Hairstrokes brows siden 2018 i Danmark. Vi har været de første, der har præsenterer disse teknikker og har siden da videreudviklet på dem. Derfor mener vi, at vi har landet største faglighed, når det kommer til de nyeste teknikker i ind-og udland. 

Uddannelserne er opbygget over flere moduler, som skaber overblik, klarhed og struktur. Vi har lært meget af vores forhenværende kursister og har derefter skræddersyes det mest komplekse, ligetil og fleksibel uddannelsesindhold med opstart i 2023. Vi tager dig fra A til B gradvist igennem forløbet. Uddannelserne tilpasses løbende ud fra den enkeltes behov og ønsker uanset niveau.  

Vi vægter de menneskelige værdier rigtig højt i vores akademy, hvor du er i centrum. Vi indgår i dialog igennem vores uddannelser, hvor vi er ydmyge og respektfulde i vores tilgang til vores kursister. Vi tror på, at dialog og konstruktiv kritik er vejen frem. Vi vægter ligeledes den personlige udviklingsdel i uddannelsen lige så højt, som den faglige. Vi ønsker, at se dig få succes på alle fronter. Vi giver dig redskaberne til, at kunne udleve dine drømme- herefter er det op til dig, hvor langt du vil gå for, at opnå dem.

Permanent makeup er ikke bare permanent makeup i vores øjne.  Det er et kunstværk for hver enkelte artist. Vores speciale ligger i et detaljeret og efter spurgt håndværk, hvor informative informationer er med til at skabe succes. Vi giver dig redskaberne til, at udvikle dit helt eget håndværk og skille dig ud uanset baggrund og niveau.

Det er benhårdt arbejde, at blive en god permanent makeup artist. For os handler det ikke kun om, at lærer dig, at lave permanent makeup. Vi tror samtidig også på, at den indre kerne, dig i selvet og alt det du omgiver dig med, er med til at opnå dine drømme- også indenfor dette komplekse håndværk. Vi tilbyder redskaber og rammer, der støtter dig i igennem forløbet. Igennem vores egen succes videregiver vi informationer og viser vejen. Vi er tilhænger af kvalitet frem for kvantitet. Vores uddannelser er i mindre grupper og med få optagelser pr. hold pr. år. Dette sikre dig et godt og nært studiemiljø med en tæt relation til vores underviser, Stella Simoné

Vi mener permanent makeup skal være attraktiv, autentisk og naturligt også selvom der går 1-2 år. For at skabe en gennemgående og udtryksfuldt permanent makeup, der både syner og fader efter de naturlige konturer, skal der anvendes specielt udviklede teknikker, opmålingsdiagram, pigmenter og udstyr for, at opnå denne faglighed. 

Vi glæder os til at se dig. Tilmeld dig vores næste hold allerede i dag.Vi står altid klar til, at rådgive dig i alle de spørgsmål du måtte have.  

Vision & Mission 

Stella Simoné åbner op for helt nye uddannelser indenfor permanent makeup i starten af 2023 med helt nye tiltag. Book din plads på holdet og kom med på din livsrejse- kreativt, fagligt og personligt. Bliv en del af et kommende fælleskab, hvor drømme bliver til virkelighed, hvor vi hjælper og inspirerer hinanden.

Vores vision er, at videreformidle høj faglig viden og løfte niveauet indenfor permanent makeup i Danmark med unikke kunstneriske færdigheder i samspil med vores CE godkendte udstyr og organiske pigmenter uden jern oxider/mineraler og titanium. Vores mission er, at kunne imødekomme både krop og sjæl med en naturlig finish, som ingen kan se men, som alle ligger mærke til. Vores pigmenter efterlader alle kunder med en naturlig finish, samt en flot farve farve over tid- glem alt om blå, lilla, rød og grønne bryn.

Vi skaber exceptionelt, individuelt håndværk, som ingen vil kunne se, men alle vil ligge mærke til. Det er vores passion, at levere den højeste kvalitet i vores behandlinger, produkter og uddannelser. Alle vores teknikker skræddersyes til, hver enkelte kundes konturer, ønsker og udgangspunkt, derfor finder du ingen resultater af vores behandlinger der er ens.

Vi står klar til, at lærer dig alt vi ved. Efter endt uddannelse vil du stå stærkt med et prestigefyldt brand bag dig. Glemt alt om dårlig håndværk, huller i kalderen, og klienter der ikke kommer igen. Vi har svaret og viser dig vejen.

Hvad er succes for os 

Succes er for os er, når vi ser vores klienter få den selvtillid og glæde igennem vores kunstnerisk håndværk. Vi oplever, at mange klienters omgangskreds tilkendegiver, hvor flot et stykke arbejde Stella Simoné kreerer. Så smukt, unikt, naturligt og autentisk- uden at man kan se det er ”tatoveret”.

Som behandler er glæden stor ved, at kunne hjælpe klienter med fx. deres morgenrutiner. De ser friskere ud, når de står op uden, at skulle bruge timer foran spejlet. Ofte udviskes konturer i takt med, at vi bliver ældre. Brynhår bliver mindre eller er overplukket. Farverne i ansigtet fader og vi ”forsvinder” i samme nuance i vores hud, læber og bryn.  Nogle har være igennem et sygdomsforløb, hvor de har mistet bryn og vipper. Der kan være mange aspekter i, hvad der for kvinder og mænd til, at tage valget om at få permanent makeup.  

Igennem banebrynde innovative teknikker og sans for det naturlige med konceptet ”Less is more” genskaber vi det naturen har udvisket eller som aldrig har været der. Vi tilbyder exceptionelt udbytte af vores skønhedsbehandling igennem permanet makeup både som et behandlingssted men også uddannelsessted. For os, er det et mesterværk, at kunne skræddersy, hvert enkelt håndværk til den enkelte ud fra hudtype, genetik, ønske, farve og se glæden i vores klienters øjne efter endt behandling.

Vi måler bla. Også vores succes på, hvor mange der vender tilbage over tid og stadig er glade for deres permanent makeup. Vi tilbyder unikke tekniske færdigheder, der aldrig går af mode.   Igennem få principper skaber vi tryghed, og et smukt håndværk, der år efter år stadig er pænt. Vi videregiver informative informationer, hvor klienterne vejledes. Vi tilbyder naturtro behandlinger, hvor farven over tid ikke bliver grøn, blå, lilla, eller rød. Farvere fader tro mod deres oprindelige farve. Vores teknikker gør det muligt, at ændre metoden over tid, så den altid kan tilpasses nytidens trend.

Vi måler ligeledes vores succes på, hvor stor en interesse, der er for Stella Simoné s håndværk, som behandler. Hun har i en årrække haft op 1 års ventetid på et behandlingsforløb. Denne visdom og anerkendelse fra hendes klienter har betydet, at hun er en af de mest eftertragtet indenfor permanent makeup den dag i dag. Stella Simonés store passion er, at kunne lave et mesterværk, hver eneste gang hun sender en klients ud af døren. Uanset, hvor mange gange du har eller vil komme til Stella Simoné, som klients eller kursist, så kan du trygt stole på, at du vil opnå tidens trend med et tvist af det klassiker look, der altid vil være tidsløs. 

På vores uddannelser giver vi dig værktøjerne til, at komme tættere på dine mål i branchen. i Vores BONUS materiale for du alle vores hemmeligheder- bla. det der skal til for, at få succes og få en fuld booket kalender og interesse for dit håndværk. Ved at følge vores ”5 key point” samt vores selvudviklingsmetoder. 

Stella Simoné føler sig beriget og beæret over, at kunne få lov til, at sætte et stort positiv præg på andres liv om end det er som behandler eller som underviser. Det at kunne gøre en forskel, inspirerer og motiverer andre kvinder til, at opnå deres drømme. 

BONUS
Tilmeld dig vores kommende permanent makeup uddannelse med opstart februar 2023 allerede i dag og modtag vores ekstra bonus modul i ”Branding og Markedsføring” og ”Opstart for selvstændige”. Skriv dig op til at blive kontaktet.

Send message

Hvad tilbyder vi:

 

Vi tilbyder fleksible uddannelser, hvor du har mulighed for, at have et arbejde/din klinik ved siden af. Alle basisuddannelser og efteruddannelser forgår over 6 måneder inklusiv en eksamen. Ifølge ny lovgivning skal alle artister igennem 160 timers basisuddannelse indenfor 6 måneder fra start til slut. Alle efteruddannelse skal bestå af minimum 110 timers praktisk træning, hvis man ønsker, at arbejde med et andet område end det man allerede er uddannet i. Herefter er der ingen krav om længde eller indhold af MasterClass.    

Vi tilbyder alle tre uddannelsesforhold. For at læse om de forskellige metoder vi tilbyder, så kan du trykke dig ind på bryn, læber eller eyeliner herunder eller i emnefeltet.

Den nye lovgivning pr. 1/7-21.

Vi er stolte af, at kunne overholde alle nye retningslinjer og krav til uddannelsesindhold. Vi er en godkendt skole hos DKF brancheforening, som underviser ifg. Ny bekendtgørelse nr. 959 af 05/2021 fra SST. Det er forudsætningen for, at kunne tilbyde og uddanne i permanent makeup i Danmark efter d 1/7-21. Det er et lovkrav, at PMU skoler skal godkendes før uddannelserne er gældende.  Dertil er det et lovkrav, at tage et Hygiejne kursus og fagkursus. Disse kursuser kan bookes i DKF brancheforening inden eller under uddannelsen hos os. Hygiejne og fagkurserne er lovbestemte og priserne sat af brancheforeningen. Du for mere af vide inden opstart af uddannelsen. Du er altid velkommen til, at skrive til os og høre mere.

MasterClass
Er en uddannelse indenfor et område fx. bryn eller læber, som du allerede har en uddannelse i. Du kan tilmelde dig næste hold allerede i dag. Forventet opstart februar 2023. Skriv til os og hør mere.

Teoretiske og praktiske PMU uddannelse

Basis og efterudannelse

(Bryn, læber eller eyeliner)

Vores uddannelser er delt op i moduler. Alle moduler kræver tilstedeværelse i Academiet efter ny lovgivning. I alt har man 160 timers mødepligt på basisuddannelsen.  Dette er inklusiv hygiejne kursus og fagkursus som tages igennem vores brancheforening DKF.  

Dvs. der er ca. 140 timer lovpligtige fremmøde i academiet. I alt 16 dage + en eksamen. De 16 dage fordeles ud på 6 måneder. Under uddannelsesforløbet har du adgang til det meste af vores undervisning online.

Søger du efteruddannelse indenfor en et nyt felt og allerefe har en basisuddannelse, så er det lovmæssige krav kun 110 timers undervisning, som skal ske ved fremmøde. Du har ligeleds her også adgang online til modulerne. 

Vores basisuddannelse er delt op i 5 moduler, hvor man vælger et område ( indenfor bryn, læber eller eyeliner), de fleste vælger bryn til en start. Man kan også godt vælge læbepigmentering, alt efter ønske. Hvert område skal lovmæssigt være fuldendt indenfor Max 6 måneder. Dette gælder både efteruddannelse og basisuddannelserne Ønsker man en fuld permanent makeup uddannelse med alle permanent makeup behandlinger og medicinsk pigmentering skal man regne med et uddannelsesforløb op til 1,5-2 år. Vores lange uddannelser skaber kvalitet og dybdegående faglig viden. Vi er detaljeorienteret og fordybende i vores undervisning. Vi gør vores kursister til specialister og det kræver fordybelse. Her hos os vægter vi kvalitet og sikkerhed som første prioritet. For at opretholde denne kvalitet vil uddannelsen bla. Også være mere omfattede. Vi bruger ligeledes ikke mennesker som “prøveklude”, derfor skal du bla. Igennem en række opgaver og opnå et vist fagligniveau før vi lader sig arbejde på mennekser.

Er du allerede permanent makeup artist i forvejen er modulerne det samme. Herved minimeres selve uddannelsestimerne med relevant indhold.

 

Uddannelsen er opsat således:

Hvert modul varer 1-2 uger med en mødedag ca. gang hver 14 dag. Læs mere under hvert modul (antal dage pr. fremmøde på en mdr. kan varierer).

 

Basisuddannelsen inkluderer alle 5 moduler og 3 certifikater ved bestået eksamen :

 1. Grundlæggende viden og teori-permanent makeup (2 dage)
 2. Opmåling & optegning (2 dage)
 3. I den givende teknik, der tages uddannelse indenfor (4-6 dage)
 4. Modeller og praktisk træning (6-8 dage)
 5. Eksamen (1 dag)

Antal dage pr. modul kan varierer alt afhængig af ens personlige fremgang og uddannelsesform. Vi tilrettelægger ud fra den enkeltes kunnen og niveau. Alle har fremmødepligt på basisuddannelsen i 17 dage og efteruddannelse på 12 dage for, at uddannelsen er godkendt efter ny lovgivning. 

Tilmeld dig i dag
Vi har få ledige pladser på basisuddannelsen med opstart februar 2023. Book din plads nu.

Send message

De 5 uddannelsesmoduler:

Indholdet pr. modul kan varierer en smule alt afhængig af teknik. De fleste moduler kan ses på vores online platform igen og igen, når det passer dig. Man skal samtidig gør sig indstillet på, at der skal arbejdes derhjemme under alle moduler i de forskellige områder. Dvs. man skal påregne, at sætte flere timer af om ugen til, at øve udover de 17 obligatoriske og lovpligtige fremmødedage. 

 

Modul 1: Grundlæggende viden og teori 

Grundlæggende viden og teori er vores faglige viden og erfaring igennem tiden. Det er en grundviden vi har brugt i årtier som undervisning for, at kunne levere landetshøjeste faglige uddannelser, alt sammen inden de nye lovkrav. 

 • Hudens opbygning
 • Hudtyper
 • Hudtilstande
 • Tatovering vs permanent makeup, baggrund og forhistorie.
 • Hudens opbygning
 • Hudsygdomme
 • Infektionssygdomme (undervisning på fagkursus)
 • Anatomi (undervisning på fagkursuset)
 • Forskellige hudtyper og dens påvirkning på PMU
 • Certificering i pigmenter og deres baggrund og påvirkning på huden.
 • PMU og deres fading processen i huden
 • Kontraindikationer
 • Medicin og dens påvirkning på huden og PMU
 • Allergier vedr. anvendelse af engangsudstyr og produkter
 • Hygiejne info ved udførsel af PMU og rengøring af udstyr
 • Farveteori og anvendelse af forskellige pigmenter
 • Sikkerhed og procedure ved udførsel af en permanent makeup behandling
 • Kunde psykologi og service
 • Forbrugerinformation/samtykke papir
 • Kundekonsultation
 • Risici ved udførsel af permanent makeup.

 

Modul 2: Makeup art 

Indeholder bla.

 • Opmåling og optegning
 • Forskellige forme og udtryk
 • Øvelse på måtte
 • ”The Golden Ratio”
 • Form, størrelse og placering
 • Hemmeligheden bag et smukt og naturligt håndværk
 • Valg af farver
 • Fotografering
 • Tips og tricks

 

Modul 3: Master Hands 

Indeholder bla. 

 • Klassisk design vs ultra realistisk design
 • Traditionel PMU vs naturlig permanent makeup
 • Unikke tekniske færdigheder og bevægelse
 • Nåle & hastigheder
 • Teknisk naturlig opbygningen og flow
 • Tegnefærdigheder
 • Aftercare instrukser
 • Valg af pigmenter
 • Markedsføring
 • Alle vores hemmeligheder

 

Vi bruger ikke mennesker som “prøveklude”.Det er individuelt hvornår den enkelte går videre fra dette modul. Det afhænger af den enkelte. Du vil derfor skulle opnå en forståelse og udførsel af kunstneriske færdigheder før vi lader dig behandle på egen hånd superviset af Stella Simoné. Det kræver enormt meget øvelse og træning, at kunne levere et smukt håndværk. Du skal derfor forbedrede dig på, at der skal fordybes i undervisningsmaterialet. 

Modul 4: Praktisk træning på modeller  

 • Praktisk modeltræning

 

Modul 5: Eksamen

Modulet tilbydes inden udgangen af 6 måneder efter uddannelsesstart. Datoen er fast. Består du dette modul kan du kalde dig for Certificeret Swiss Color Artist. 

 • Skriftlig eksamen
 • Model træning 

Tilmeld dig i dag
Vi har få ledige pladser på basisuddannelsen med opstart februar 2023. Book din plads nu.
Tryk her

Underviser, Stella Simoné

International Swiss Color Træner

Stella Simoné, er certificeret international Swiss Color Master Træner med over 60 marsters fra ind og udland. Hun er samtidig den primær drivkraft, innovative og kreative udvikler indenfor alle behandlinger, og uddannelser i academiet. Stella Simoné, er kendt ved navn i flere verdensdele og har skrevet i internationale permanent makeup magasiner. 

Stella Simoné har haft en stor passion indenfor skønhed de sidste 20 år og er bekendt med fortiden og nutidens trend. Hendes kreative evner startede i barndommen med tegninger og portrætter. Ungdommen blev til uddannelse indenfor kost og træning, hvor hun efterfølgende studerede Finans og Internationalt salg og marketings management. Disse egenskaber sammen med hendes store passion for permanent makeu været med til, at skabe den platform, som forretningen er bygget på den dag i dag.

Rejsen startede i Spanien, hvorefter den udviklede sig til Danmark, hvor forretningen er etableret i dag. Stella Kører mod hendes 9 år som permanent makeup artist og hendes 7 år, som selvstændig. Udover at leverer et kunstnerisk håndværk, der konstant er i udvikling, så følger en personlige udvikling med blandet med en del erfaring. Både som permanent makeup artist, men også som selvstændig- ikke mindst det at drive en stor passion, hendes hjertebarn, academiet og være mor til 3 børn på samme tid.

På det private plan har hun erfaret sig en del livserfaring, som hun anvender som drivkraft i sit arbejde. Disse egenskaber praktiserer hun under de kommende uddannelser i 2023. Hvis Stella Simoné skulle beskrive sig selv på det personlige plan med 3 ord, så er det autentisk, empatisk, og positiv.

Hendes passion for kvalitet ledte hende til Swiss Color i 2018. Swiss Color står for kvalitet og har Slogan ”Beauty That Last”. Swiss Colors kernekompetencer er organiske pigmenter til permanent makeup og medicinsk pigmentering uden jern oxider eller titanium. Intet mindre end flotte farver i huden også over tid der lever op til REACH lovgivningen. Swiss Color tilbyder kvalitetsudstyr, der er CE godkendt og et høj kvalificerede uddannelsesniveau. 

Klik på boksene for at få yderligere informationer og priser

EYELINER

Her ses et udsnit af Stella Simonés håndværk