Certificeret Swiss Color Artist & Master artist

 Bryn, læber & eyeliner 

Drømmer du om at være din egen chef?  Ønsker du, tilbyde en af de mest efterspurgte skønhedsbehandling i nyere tid og lære af eliten?  Eller er du nuværende artist og ønsker, at opdatere dit håndværk efter vores unikke fremgangsmåde?

Vi tilbyder certificeret og professionelle permanent makeup uddannelser. Bliv certificeret Swiss Color Artist igennem verdens mest prestigefyldte brand. Vores kernekompetencer er sikre gennemtestet pigmenter lavet af rå A klasse materialer. Vi kan stolt sige, at vi er de eneste på markedet, der til dato kan tilbyde 100% organiske indhold. Dette gør ligeledes også, at vi har patent på processen. Vores rene pigmenter ses ved årlige opfyldninger, hvor kunderne kommer tilbage år efter år med smukke farver i huden- glem alt om røde, grønne, røde, lilla eller blå/grå farve. Aldrig har permanent makeup branchen haft så kraftfulde kvalitets pigmenter som nu. Læs mere om pigmenter og deres indhold længere neden på siden.  

Vores vision er, at videreformidle høj faglig viden og løfte niveauet indenfor permanent makeup i Danmark med unikke kunstneriske færdigheder i samspil med vores CE godkendte udstyr og 100% organiske pigmenter. Vores mission er, at kunne imødekomme både krop og sjæl med en naturlig finish, som ingen kan se men, som alle ligger mærke til. Vores pigmenter efterlader alle kunder med en naturlig finish, samt en flot farve over tid.

Vi mener permanent makeup skal være attraktiv, autentisk og naturligt, som muligt også selvom der går 1-2 år. For at skabe en gennemgående og udtryksfuldt permanent makeup, der både syner og fader efter de naturlige konturer, skal der anvendes specielt udviklede teknikker, opmålingsdiagram, pigmenter og udstyr for, at opnå denne faglighed. Permanent makeup er ikke bare permanent makeup. Det er et kunstværk for hver enkelte artist. Vores speciale ligger i et detaljeret og efter spurgt håndværk, hvor informative informationer er med til at skabe succes. Vi giver dig redskaberne til, at udvikle dit helt eget håndværk og udskille dig ud uanset baggrund og niveau. I 2017 og 2018 kom nye nåle på markedet på verdensplan. Vi  var de første i Danmark til, at tilbyde Nano Lips og Nano Brows i 2017 og Nano hairstoke i 2018. Navnet kommer sig af nåle typer kaldet “nano”. Det er en fin lille nål med en dia på 0,20-0,25. Vi har derfor landet højest erfaring indenfor disse teknikker. 

Vi tilbyder:

Basisuddannelser, MasterClasses og efteruddannelser. I samarbejde med DKF (dansk kosmetologforening henviser vi til landets mest opdateret hygiejne og fagkursus. Efter nye lovkrav p. 1/7-21 skal alle “kosmetiske tatovør” foruden den praktiske og tekniske del ( i vores klinik) have undervisning i disse to emner. Hygiejne kursuset er et endags kursus, som er lovpligtig. V henviser til landets mest erfarne læge indenfor området, Jørgen Serup. Der afholdes kursus jævnligt i Jylland og Sjælland. Ligeledes skal alle have det lovpligtig fagkursus (alle der ikke har arbejdet indenfor branchen på fuldtid i 5 år), som udarbejdes af landets førende hudlæger i samarbejde med DKF. 

Pris: ca. 2000kr. For hvert modul

BY: Vi tilbyder uddannelser i Aarhus og Vejle. Vi kan bookes ved flere tilmeldinger i København området.

 

Nu lovkrav til uddannelsesskoler indenfor permanent makeup i Danmark:

Vi er stolte af, at kunne overholde alle nye retningslinjer og krav vedr. Uddannelse, indhold, længde udstyr og produkter ifg. Ny bekendtgørelse februar 2021 fra SST, som er forudsætningen for, at kunne tilbyde og uddanne i permanent makeup i Danmark efter d 1/7.21 Vi kan derfor ud fra høringen med sikkerhed glæde vores eksisterende kursister over, at de ikke skal igennem yderligere praktiskuddannelse udover de lovpligtige og obligatoriske kursuser, som er gældende for hele branchen. Dog er meget af de nye krav om fagkursusteori og hygiejne allerede i vores uddannelsesinformation og som en del af læringen. 

Certificeret Swiss Color artist og Master artist:  

Vi er stolte af, at kunne tilbyde landets længste og mest dybdegående uddannelser med over 160 timers faglig og praktisk uddannelse pr. Område som basis kursist, som bla. Også er en af de lovmæssige krav. Vores uddannelser er delt op i moduler. Vi anbefaler, at du lære et teknik/område, bryn (heraf Ombre, nano eller microblading), læber eller eyeliner) og arbejder intens med denne før du tillæres andre færdigheder. Med denne fremgangsmåde i samspil med vores erfaring giver det dig en forståelse både fagligt, men også håndværksmæssigt på et højt plan. Du kommer i dybden med den enkelte teknik og opnår kvalitet allerede fra starten. En permanent makeup uddannelse kræver enormt meget øvelse og præcision for, at opnå unikke færdigheder. Vi står klar til, at lære dig alt, hvad vi ved på et højt fagligt og professionelt niveau.

Alle vores teknikker skræddersyes til, hver enkelte kundes konturer, ønsker og udgangspunkt, derfor finder du ingen resultater af vores behandlinger der er ens (bryn, læber, eyeliner). På alle vores uddannelser lærer du unikke teknikker og designs (vi bruger ikke “skabeloner”). Vi oplære dig grundigt i, hvordan du tilegner dig kunstneriske færdigheder og viden til, at skille dig ud. Vi ligger vægt på kvalitet i undervisningen samt et tæt samarbejde. Derfor er vi kun små hold på 1-3 personer på basisuddannelserne. Kvalitet er vores primær fokus. Vores veludviklede teknikker, designs og de pigmenter/farver vi bruger i vores behandlinger skaber opmærksomhed- denne sammensætning vil bane dig vej som ny eller eksisterende artist. 

Vores lange uddannelse sørger for, at du lærer alt i dybden. Vi følger vores kursister helt til døren og certificere først, når den enkelte har opnået landets højeste faglige niveau indenfor det givende felt. Vi stiller høje krav til tegnefærdigheder, baggrundsviden og håndværket, hvilket kan ses på vores certificeret artister. Med et certifikat fra Swiss Color vil du arbejde og kunne brande dig, som en del af eliten på verdensplan. For at opretholde dette høje faglige niveau, arbejder vores uddannelsesansvarlig og Master Træner udelukkende med mikropigmentering af ansigt og krop på dagligbasis. Denne dybdegående og det daglige arbejde sikre dig en uddannelse med fokus, høj faglighed og mest af alt en håndværk, der ikke kan kopieres foruden uddannelse her hos os. På uddannelserne er, der fokus på at lære dig, ALT hvad vi ved. Vi har etableret et uddannelsessystemet, som er opbygget på 5-key point, som med sikkerhed skaber succes til dig som artist. Alle vores uddannelser opdateres løbende for at opretholde vores høje faglige niveau i samspil med vores samarbejdspartnere Swiss Color international. 

International Master Træner
Med over 20 Masters, en international Master træner titel samt sans for kreativitet, udarbejdes og fornyes vores efterspurgte uddannelsesindhold og håndværk løbende i samarbejde med vores samarbejdspartnere.  Alle vores anvendte teknikker, som anvendes i vores behandlinger tillæres også på vores uddannelser. Teknikkerne og vores designs er specialudviklet af Stella Simoné ud fra kunstneriske færdigheder, ny viden og erfaring. Vores professionelle teknikker og resultater er helt unikke, hvilket afspejler vores international Træner, Stella Simonés lange ventetid på behandlinger. I 2019 og 2020 havde hun 1 års ventetid. Resultaterne af behandlingerne er enestående. År efter år kommer kunderne tilbage med stor tilfredshed og flotte farver i huden. Stella Simoné er ligeledes kendt for, at lave exceptionelle, naturlige og detaljeret orienteret resultater.

Stella Simoné er uddannet Markedsføringsøkonom, Finansøkonom og har en BA i International salg og marketingsmanagement. Denne viden sammen med sine mange års erfaringer indenfor permanent makeup på daglig basis sikre dig unikke værktøjer fra begge verdner. Hun lære dig de vigtige detaljer du skal vide. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at vores uddannelser er helt unikke og i en klasse for sig selv.

Swiss Color med sine 30 års erfaring:

Swiss Color har eksisteret de sidste 30 år. Vi er i 65 lande og 5 kontinenter. Vores uddannelsesbaggrund og uddannelsesindhold er bla. udarbejdet ud fra erfaringer og konstant nytænkning for, at kunne levere landets mest eftertragtet uddannelsessystem. Vi som de eneste brand i verden certificerer i pigmenter/farver og deres indhold. Dette betyder at du er godt rustet til at varetage dine kommende kunder med unik baggrundsviden, der gør dig til ekspert på området.


HVORFOR VÆLGE OS ?
En dygtig artist, er i vores øjne en artist, der kan skræddersy hvert enkelt håndværk til det enkelte menneskes ansigtsform og konturer. Dvs. placering af fx. brynet, designet, og flowet, som giver det visuelle udseende. Vi bruger ikke skabeloner, så alle for samme bryn. Vi tilbyder et håndværk, der aldrig er ens uanset, hvem der sendes ud af døren. Lige netop denne egenskab, er en af vores kerne kompetencer. Vores kunstneriske færdigheder strækker sig langt. På alle vores billeder i ``gallariet`` her på siden, Facebook og/eller Instagram vil du se, hvis du kigger godt efter, at intet af vores håndværk/behandlingsmetoder er identisk, selvom de hedder det samme. Vil du også lære denne viden?

Book din plads på næste hold allerede nu.

Tryk her

Den teoretiske og praktiske uddannelse (basisuddannelsen)

Vores uddannelser er delt op i moduler med mulighed for fjern- eller normal undervisning i klinikken. Nogle moduler kræver undervisning i klinikken. Herefter tilhører en masse praktiske dage med online samarbejde/øvelse på måtte imellem hvert modul. Vi sætter en ære i et tæt samarbejde, hvor informative informationer bliver formidleret. Det er din sikkerhed for, at opnå rette færdigheder, der levere op til vores kvalitet.

Vores basisuddannelse er delt op i 5 moduler, hvor man vælger et område (et område indenfor bryn, læber eller eyeliner), de fleste vælger bryn til en start, hvilket vi også ofte anbefaler. Man kan også godt vælge læbepigmentering, alt efter ønske. Hvert område skal lovmæssigt være fuldendt indenfor Max 6 måneder.  Ønsker man en fuld permanent makeup uddannelse med alle permanent makeup behandlinger og medicinsk pigmentering skal man regne med et uddannelsesforløb op til 1,5-2 år. Vores lange uddannelser skaber kvalitet og dybdegående faglig viden. Vi er detaljeorienteret og fordybende i vores undervisning, hvor det kræves fra dig, at du øver. Vi har landets længste uddannelse med fokus kun i et område det er vi stolte af. Vi gør nemlig vores kursister til specialister og det kræver fordybelse. Her hos os vægter vi kvalitet og sikkerhed som første prioritet. For at opretholde denne kvalitet vil uddannelsen bla. Også være mere omfattede. Vi bruger ligeledes ikke mennesker som prøveklude, derfor skal du bla. Igennem en række opgaver og opnå et vist fagligniveau før vi lader sig arbejde på mennekser.

Uddannelsen er opsat således:

Hvert modul varer 1-2 uger med en mødedag ca. hver 14 dag. Efter mødedagen, vil der være læsestof og opgaver, der skal løses indtil vi ses igen. Læs mere under hvert modul:

Du får alle Swiss Colors uddannelsesdokumenter og indhold basseret på 30 års erfaring fra Swiss Color i alt på 110 sider + alle Stella Simonés personlige beretninger og erfaringer indenfor grundlæggende viden og teori, samt hendes unikke kunstneriske færdigheder, som er din bedste start på en professionel uddannelse. 

Basisuddannelsen inkluderer alle 6 moduler og 3 certifikater:

Ved hvert bestået modul vil der blive udleveret certifikater i nedenstående felter:

 1. Pigmenter og indhold
 2. Grundlæggende viden og teori-permanent makeup 
 3. I den givende område/teknik, der tages uddannelse indenfor Ombre brows, nano brows, microblading, læber eller eyeliner.

Ved en basisuddannelse skal et hygiejne kursus og fagkursus være en del af uddannelsen. Disse tages af en ekstern udbyder i samarbejde med Dansk kosmetolog forening. Skriv gerne til os, hvis du har spørgsmål.

Vores uddannelser indeholdte både fagkursusteori og hygiejne inden lovkravet kom. Den viden er stadig med på uddannelserne, som en ekstra viden. Vores grundlæggende viden og teori har mere indhold og dybdegående viden og erfaring, som der ikke tillæres på det lovpligtigfagkursus. 

De 6 uddannelsesmoduler:

Alle 6 moduler tager ca. 6 måneder i alt før de er gennemført. Du vælger selv om din basisuddannelse skal være Ombre brows, Nano hairstroke eller fx. Nano lips. Valget er op til dig.

Uddannelsen i hvert område skal indeholde 160 timers undervisning og praktisk træning.

Hygiejne kursus = 6 timer

Fagkursus = 2 x 6 timer

I alt: 18 timer (hygiejne kursus og fagkursus skal kun tages engang)

 

Priser og efteruddannelse:

Ønsker du efter endt basisuddannelse, at tage flere uddannelser skal du ikke igennem 5 moduler igen. Prisen vil ligeledes også være reduceret.  Har du en anden baggrund fra anden sted, men ønsker at opdatere dig til vores teknikker kan du med den rette baggrund og indhold springe dele over eller komme på vores masterClass.  Masterclass er en efteruddannelse indenfor samme teknik, hvor du gerne vil opgraderes. Har du fx. Ombre brows uddannelse, men ønsker at tillæres fx. Nano hairstroke kan du nøjes med 2-3 moduler afhængig af faglige niveau.

Man kan vælge at betale hele uddannelsen eller opdele den i rater. Vælger man at betale i rater, skal indbetalingen finde sted 30 dage inden det modul man skal betale for. Du kan se priserne under hvert modul.  

Vi kan også være behjælpelige med kredit på hele eller dele af uddannelsen med 12 måneders rentefri. Kontakt os for flere informationer. 

 

Modul 1: Grundlæggende viden og teori (1 del af fagkursuset)

Grundlæggende viden og teori (kan tages om fjernstudie eller undervisning i klinikken) er vores faglige viden, erfaring, som ikke tillæres på det obligatoriske fagkursus. Det er en grund viden vi har brugt i årtier som undervisning for at kunne levere landetshøjeste faglige uddannelser, alt sammen inden de nye lovkrav. 

 • Hudens opbygning
 • Hudtyper
 • Hudtilstande
 • Tatovering vs permanent makeup, baggrund og forhistorie.
 • Hudens opbygning
 • Hudsygdomme
 • Infektionssygdomme (undervisning på fagkursus)
 • Anatomi (undervisning på fagkursuset)
 • Forskellige hudtyper og dens påvirkning på PMU
 • Certificering i pigmenter og deres baggrund og påvirkning på huden.
 • PMU og deres fading processen i huden
 • Kontraindikationer
 • Medicin og dens påvirkning på huden og PMU
 • Allergier vedr. anvendelse af engangsudstyr og produkter
 • Hygiejne info ved udførsel af PMU og rengøring af udstyr
 • Farveteori og anvendelse af forskellige pigmenter
 • Sikkerhed og procedure ved udførsel af en permanent makeup behandling
 • Kunde psykologi og service
 • Forbrugerinformation/samtykke papir
 • Kundekonsultation
 • Risici ved udførsel af permanent makeup.

Undervisning: 32 timer (fremmøde og hjemmelæsning)

En del af disse undervisningstimer ligger ligeledes under hvert modul. 

 

Modul 2:Makeup art (kan tages som fjernundervisning eller undervisning i klinikken)

Modulet tages ofte 1 uge efter 1 modul. Der arbejdes efter dette modul med hjemmeopgaver. 

 • Opmåling og optegning
 • Forskellige forme og udtryk
 • Øvelse på måtte
 • ”The Golden Ratio”
 • Form, størrelse og placering
 • Hemmeligheden bag et smukt og naturligt håndværk
 • Valg af farver
 • Fotografering
 • Tips og tricks

Undervisningstimer: 30 timer

 

Modul 3: Master Hands (delvis Fjernundervisning og praktisk dag i klinikken)

Modulet tages ofte 1 uge efter 2 modul. Der arbejdes efter dette modul med hjemmeopgaver.

 • Klassisk design vs ultra realistisk design
 • Traditionel PMU vs naturlig permanent makeup
 • Unikke tekniske færdigheder og bevægelse
 • Nåle & hastigheder
 • Teknisk naturlig opbygningen og flow
 • Tegnefærdigheder
 • Aftercare instrukser
 • Valg af pigmenter
 • Markedsføring
 • Alle vores hemmeligheder
 • Fremvisning af live model

Undervisningstimer: 30 timer

Vi bruger ikke mennesker som prøveklude. Du vil derfor skulle opnå grundlig viden og kunstneriske færdigheder før vi lader dig behandle på egen hånd. Det kræver enormt meget øvelse og træning at kunne levere et smukt håndværk. Du skal derfor forbedrede dig på, at der skal fordybes i undervisningsmaterialet. Du vil indgå i en onlinegruppe, hvor opgaver skal løses og godkendes før du kan gå videre til næste modul.

 

Modul 4:1 Praktisk dag (tilbydes i klinikken)

Modulet tages ofte 1-3 uger efter 3 modul. Ved godkendt eksamen arbejdes der videre derhjemme, mens vi har en tæt kontakt med online undervisning, hvor rådgivning og informative informationer bliver afprøvet i praksis. 

 • Praktisk modeltræning
 • Semi-eksamen

Undervisning: 25 timer (ca. 10 modeller)

 

Modul 5: 2 Praktisk dag (tilbydes i klinik)

Modulet tages ca. 8-20 uger efter 2 praktiske dag.  

 • Praktisk model træning

Undervisning: 25 timer ( ca. 10 modeller)

Model 6:  3 Praktisk dag (udføres i klinikken)

Modulet tilbydes ofte 6 måneder efter uddannelsesstart. Der inviteres til dette modul efter endt uddannelsesforløb. (gælder basis ikke efteruddannelse eller Masterclasses). Består du dette modul kan du kalde dig for Certificeret Swiss Color Artist. 

 • Praktisk træning
 • Eksamen

Undervisning: 10 timer inklusiv praktisk og skriftlig eksamen.

 

Opsummering af basisuddannelsen:

1: 5- key point, der skaber succes

2: Grundlæggende og faglig høj viden.

3: Permanent makeup art-opmåling og optegning  

4: Master Hands: teknisk træning

5: Traditionel PMU vs naturligt permanent makeup

6: Marketing, foto, sociale medier, strategi m.m.

7: Service, pigmenter og indhold

8: 5 Certifikater, et for hvert område du oplæres i.

9: Alle vores hjemmeligheder

10: Tips og tricks til at få en succesfuld karrierer

Klik på boksene for at få yderligere informationer og priser

100% naturlige, organiske og veganske pigmenter

Vi er de ENESTE på markedet, der til dato tilbyder 100% pure organiske pigmenter. Det betyder bla. også, at vi har patent på processen og indholdet. Swiss Color, er det eneste brand, der besidder denne renlighed og derfor det eneste brand, der kan dokumentere indholdet og oplyser omkring det.
Mange brands bruger ordret “organiske pigmenter”, uden at refererer til, at det ikke er det eneste pigment farven indeholder.  Farveindustrien indenfor permamentmakeup er i rivende udvikling. Alt det du måske vidste førhen om pigmenter er ikke gældende mere. Din opdateret viden start 2021 er her.
95 % af alle farver indeholder både et organisk og inorganiskpigment. Vi kommer til, at gennemgå, hvordan dette hænger sammen og meget mere- gør dig selv klogere på pigmenter generelt, vores farver, kvalitet og hvad, der adskiller os fra andre mærker. Sikkerhed og kvalitet er Swiss Colors varemærke. Vores produkter skaber bla. smukke resultater- ikke mindst tilfredse kunder. Når en kunde har anvendt vores produkter i deres behandlinger, oplever de at kunderne komme igen og igen. Med vores unikke farveformler, er det muligt, at skabe flotte resultater uden misfarvninger som røde, grønne, blå stræk grå eller lilla fading over tid. Vores pigmenter er lavet af rå klasse A materiale, speciel udviklet til permanent makeup og medicinsk pigmentering- både indholdet, men også processen gør, at vi differentier os fra alle andre brands/mærker i hele verden. Og ja, du læste helt rigtigt. Der findes ingen på markedet, der har så rene pigmenter i deres farver. 
På billedet ses et helede resultatet af hårstrå lavet med vores IB pigmenter. Videoen viser, hvordan vores farver ser ud i huden efter 1 år-her ses ingen migration, ændring af farve eller uønsket ujævn fading. Alle hårstrå er stadig intakt med en afdæmpet farve.

Pigment/farvers indhold: 

Der findes 3 base ingredienser, der anvendes til, at lave indholdet i permanent makeup farver. Iron oxide/jernoxider, inorganic/Inorganisk og organic/organisk base pigmenter. Molekylerne er forskellige og har forskellige effekter. Ingredienserne kan være naturlige og/eller syntetiske. De fleste mærker laver kun syntetiske farver den dag i dag, da man med naturlige pigmenter har stor risiko for, at fremkaldelse allergier. Vegetabilske farvestoffer, kan nemlig forårsage alvorlige allergiske reaktioner, for dem der ikke kan tåle dem (farver fra planter og nødder og ikke mindst direkte metal ind i kroppen). 

Hvis et pigment skal være helt rent og kunne kaldes “organisk må det ikke indeholde, Iron oxideeller Titanium doxid, som er et inorgansike pigment. Men hvordan finder man så ud af, hvad farverne indeholder? Det gør man ved, at kigge bag på flasken eller indpakningen på selve farverne. Der står enden det oplyste indholdsnavn eller nedenstående beskrevet CI kode. Man skal dog være opmærksom på, at nogle brands undlader hele indholdsfortegnelsen. Her er er det kun en kemirapport fra en uafhængig part, der reelt kan gennemskue indholdet. 

Iron oxide.

Du finder denne ved navn eller CI kode: De tre mest brugte er: 

CI 77499, CI 77492, CI 77491. Iron oxideer et meget stabil pigment.  Pigmentet er lavet af (sten og støv) fundet naturligt i naturen sammen med farlige metal arter. Pigmentet kaldes også mineraler. Iron oxidehar en stor partikelstørrelse, som giver en god dækkeevne. Iron oxidehar den bagside, at de kan skifte farve i huden. Ofte for mange misfarvninger her iblandt røde eller meget grå/blålige bryn eller eyeliner efter ca. 1 år og frem, som ikke sådan lige forsvinder igen. Dette gælder ligeledes ved læbepigmenter, der har dette indhold. Man kan både med bryn, læber og eyeliner pigmenter med Iron Oxideopleve ujævn fading og a la plamager/klatter i huden over tid. Pigmentet har ligeledes tendens til, at migrerer i huden (smatte ud). Den trælse brynfarve kan være enorm svær, at dække og den er næsten umulig, at fjerne igen med laser.

På billedet ses en behandling med indhold af Iron oxide. Den anvendte metode var først microblading, hvor fadingen over tid først blev rød. Herefter har man prøvet, at dække den røde farve med skygge med samme type pigment af andet mærke. Brynet er over tid blevet til et lilla bryn. 

På nedenstående billede ses et bryn, hvor der er lavet hårstrå med indhold af titanium dioxid. Billedet er taget 2,5-3 år efter den sidste behandling. Der er blevet lavet microblading og skygge. (ikvores arbejde).

Titanium dioxid.  

Du finder denne ved navn eller CI kode: 77891

Pigmentet er et inorganiskog et mineralsk AKA-porcelæn ler og metal pigment. Pigmentet har en lysningseffekt og blandes sammen med Iron oxideeller organiske pigmenter for bedre implementering. Bagsiden ved, at anvende dette pigment er, at dermisikke genkender det som sit “eget”, men som et fremmedlegeme. Huden indkapsler farven, som et kritligenedestof og har herved svært ved, at adskille sig fra det igen. Pigmentet anvendes bla. i solcreme som UV filter.  Titanium integrerer naturligt med ilt. Titanium bruges bla. Også  i 3/4 læbepigmenter, da “solfiltret” får farven til at holde bedre. Titanium bruges hos nogle brands, som et fyldestof. Det binder godt med Iron oxide, da sammensætningen er let optagelig. Titanium bruges ligeledes til, at lave lyse pigmenter. Nogle oplever stærk gråfarve ved fading over tid i huden ved brug af disse pigmenter. Der kan sidde farverester i huden op til 10 år+. Farver der indeholder titanium dioxid kan være svær at fjerne med laser. 

Organisk pigment:

CI kode:77266

En farve er organisk, hvis den KUN indeholder 100% organisk indhold. Et organisk pigment er lavet på carbon. Carbon er lavet på kulstofkæder, som er kulstoffatomer, der danner en organisk molekyle. Det var oprindeligt et pigment naturligt fra naturen. Traditional organisk pigment kan være svært at implementere, samt er det kendt for at have en rigere holdbarhed. For at løse dette problem blander de fleste mærker pigmentet med enden Iron oxide eller Titanium Dioxid. 

Det er her Swiss Color kommer ind i billedet med deres helt unikke formel. De har siden 2013 udviklet 100% rene organiske pigmenter. Udover at være 100% rent, er de glyserin og vandbaseret, hvilket bla. gør, at de adskiller fra andre brands.  Swiss Colors farver er 100% uden botanik jernoxider. Pigmenterne fader ikke bare flot, de ligger sig også flot i huden, som en let skygge, uden at klatte, eller fade i en træls farve eller migrerer i huden- heller ikke over tid. Pigmenterne er farvestabile, selv på de mest udsatte hudtyper og ligger sig yderst naturlig i huden. Farverne holder selv på fedtet, grove og sensitive hudtyper, selv med hårstrå metoden. Dette er altid set før indenfor permanent makeup brands. Farverne er stabile og har en yderst lang holdbarhed uden at klatte. De er ikke biologiske aktive, så farven forsvinder naturligt, og gradvist over en periode, hvis den ikke opfyldes. Partiklerne er mindre, lyse og naturlige, hvilket gør at fading er overforventning. Kropppen genkender dem som sit eget, hvilket betyder,, at dermis ikke prøver at bekæmpe eller indkapsle farven, så den ikke forsvinder fra huden igen. Pga. Farvenes små partikler, vil kroppen udstøde farven igenne, lymfeystemet gennem tiden. Strukturen er smooth, let og nem at arbejde med. Farverne holder sig flotte år efter år. Pigmentet kan let fjernes mes laser. 

        

Pris og sikkerhed:

Pris og kvalitet går altid hånd i hånd. Selve indholdet af pigmenterne, er der stor forskel på. Både inorgansike og organiske pigmenter findes i forskellige kvaliteter og renligheder, hvilket ofte er medbestemmelse til den pris den sælges for. Jo, billigere et blandingspigment er, jo billigere farver kan der tilbydes. Dette endvidere, betyder også rigere kvalitet, indhold og risiko for komplikation af migration af farven, og farveskift til grå/blå, rød, grøn. De fleste brands bruger fyldes stof som Zinnс, Titanium Dioxide, Aluminium eller Barium Salt. I nogle tilfælde vælger nogle brands ikke, at oplyse om hele indholdet. Det er her det kan blive endnu mere tricky. Forbrugeren kan derfor misledes til, at tro at de kan aflæse indholdet, men alligevel ikke ved hvad de reelt indeholder- alle kan lave et flot resultatet lige efter endt behandling, men den rigtige kvalitet ses over tid. Ikke bare på en person eller få personer, men gentagende over en længere årrække på alle behandlede. 

Om man er til det ene eller anden pigment afhænger af den enkelte artist. Vi  har arbejdet med alle type farver, der er har/er på markedet og vi har aldrig set så flotter helinger over tid, som med Swiss Colors. Vi har aldrig haft så mange tilfredse kunder og så stor en kundekreds, som da vi skiftede til dette kvalitetsbrand, derfor konkludere vi at ud fra tilfredshed, at det var det rette valg for os. Den succes vil vi gerne videregive til dig.

Titanium/inorganisk VS Organisk:

95% af alle permanent makeup brands i hele verden har en blanding af inorgansike og organiske pigmenter i deres farver for at skabe stabilitet og holdbarhed. Begge pigmenter har en god mæthed i huden og optages hurtigt. Det kan på sin vis være en god ting, men bagsiden er, at mange oplever alle de overstående beskrevet tiltag.
Flere faktor som dybde, nybegynder, erfaren artist, teknik, hudtype, genetik, farvevalg, mængde af farve osv. Afhænger af graden af det uønsket resultat og fading over tid. Man kommer ikke udenom at flertallet oplever disse oplyste faktor (inklusiv os i klinikken. Vi har prøvet alke typer farver i vores tid som permanent makeup artister). Artisterne på de udførte behandlinger, hvis arbejde ses på ovenstående billeder, var erfarne artister. 

Organisk pigment:

          CI kode:77266

En farve er organisk, hvis den KUN indeholder 100% organisk indhold. Et organisk pigment er lavet på carbon. Carbon er lavet på kulstofkæder, som er kulstoffatomer, der danner en organisk molekyle. Det var oprindeligt et pigment naturligt fra naturen. Traditionel organisk pigment kan være svært at implementere, samt er det kendt for at have en rigere holdbarhed. For at løse dette problem blander de fleste mærker pigmentet med enden Iron oxideeller Titanium Dioxid. 
Det er her Swiss Color kommer ind i billedet med deres helt unikke formel. De har siden 2013 udviklet 100% rene organiske pigmenter. Udover at være 100% rent, er de glyserin, hvilket bla. gør, at de adskiller fra andre brands. Swiss Colors farver er 100% uden botanik jernoxider. Pigmenterne fader ikke bare flot, de ligger sig også flot i huden, som en let skygge, uden at klatte, eller fade i en træls farve eller migrerer i huden- heller ikke over tid. Pigmenterne er farvestabile, selv på de mest udsatte hudtyper og ligger sig yderst naturlig i huden. Farverne holder selv på fedtet, grove og sensitive hudtyper, selv med hårstrå metoden. Dette er altid set før indenfor permanent makeup brands. Farverne er stabile og har en yderst lang holdbarhed uden at klatte. De er ikke biologiske aktive, så farven forsvinder naturligt, og gradvist over en periode, hvis den ikke opfyldes. Partiklerne er mindre, lyse og naturlige, hvilket gør at fading er over forventning. Kroppen genkender dem som sit eget, hvilket betyder,, at dermisikke prøver at bekæmpe eller indkapsle farven, så den ikke forsvinder fra huden igen. Pga. Farvenes små partikler, vil kroppen udstøde farven igennem, lymfeystemetgennem tiden. Strukturen er smooth, let og nem at arbejde med. Farverne holder sig flotte år efter år. Pigmentet kan let fjernes mes laser. 

Vi henvender os til professionelle

Vi henvender os til professionelle eller dem der ønsker, at være det, dem der er i skønhedsbranchen, som ønsker at uddannelse sig indenfor anden felt eller dem der allerede er i branchen.

Vi ligger stor vægt på kvalitet, viden, erfaring og et tæt samarbejde. Vi har baggrundsviden, et unik håndværk og en udspecificeret uddannelsesmateriale, der giver dig de bedste forudsætninger for at lykkes. Vi går meget op i, at dygtiggøre vores kursister og vægter kvalitet højt. Vi vurderer vores succes på vores kursister succes.