Swiss Color er kendt for deres rene pigmenter, der ikke indeholder farlige indholdsstoffer. Alle produkter holdes rene og opdateret igennem kvalitetskontrol for, at opnå den høje kvalitet.

Alle farver er organiske syntetiske dvs. de er rene og bla. fri fra nikkel, tungmetaller, jernoxider og kan derfor ikke give allergiske reaktioner eller træls farve ved fading (blå, grøn, rød, lilla, stærk grå).

Farverne har en meget høj farvestabilitet, de fader stabilt i huden uden at migrerer. De ændre ikke farve igennem tiden og holder længere. Med deres unikke formel, er de ikke biologiske aktive, når de ligges i huden, dvs. At kroppen genkender dem som “sit eget” og vil her ikke begynde, at bekæmpe farven og/eller lave en kapsel omkring farven, som har svært ved, at forsvinde fra huden igen. Pga. farvernes små partikler, vil kroppen udstøde farven igennem lymfesystemet igennem tiden. 

Strukturen er smooth, let i teksturen og nem at arbejde med. Farverne optages hurtigt i huden og er farvestabil også på sigt. Farverne holder sig flotte år efter år og smatter ikke ud i huden. Her vil fx. hårstrå være tynde og fine i huden uanset, hvor længe der går. 

Vi er samtidig de eneste i verden, der uddanner vores kursister grundigt i pigmenter, baggrund, indhold, fading process og herved opnås samtidig certifikat i de pågældende pigmenter der arbejdes med.

    

Hvorfor vælge Swiss Color ?

Forskellen på vores pigmenter/farver og andre mærker er, som beskrevet ovenfor, at vores pigmenter bla. ikke skifter farve i huden over tid, men fader tro til deres oprindelse farve. Der findes ingen farver på markedet, der heler så flot som Swiss Colors. 

På det helede resultatet, der ses her på siden,  er brynet lavet med andet kendt mærke (IKKE VORES PIGMENTER). Brynene blev først lavet som hårstrå, men smattede ud efter 1 år. Hårstråene blev først røde. Herefter er der prøvet, at dække brynene med shading metoden, (samme mærke), de er siden hen gået hen og blevet rød/lilla, og vi har rigtig svært ved, at dække den nuværende farve, da den sidder godt fast i huden.

Derfor er valget af mærke/brand enormt vigtigt, for at lave et smukt arbejde, også på sigt, så du altid har glade kunder, uanset hvor længe der går. 

Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd, når det omhandler selve prisen på en behandlers håndværk, men også når det omhandler, hvilke pigmenter man som behandler vælger at bruge i sine behandlinger- ønsker du kvalitetsfarve, så vil prisen også være derefter. 

Fading på generelle pigmenter er meget forskellige, men denne fading der ses her på det viste billede, er en meget normalt heling på de fleste pigmenter i hele permanente makeup branchen. Disse trælse farver, vil ofte sidde i 10 år + og er enormt svært, at dække igen og/eller fjerne, selv med det nyeste laserudstyr. 

Hvis du vil sikre dig en flot fading på sigt, på dine behandlinger, så anbefaler vi at bruge vores pigmenter og som kunde til permanent makeup vælger en behandler der bruger vores mærke, for at sikre fremtidig flot fading

Farverne skal heller ikke tilpasses ud fra kold/varm hudtone for ikke, at fade stærke grå eller rød farve i huden- de er naturlige ikke biologiske og vil derfor ikke skifte farve. 

Swiss Colors farver er enormt smukke i huden.  Alle vores pigmenter og udstyr overholder alle strenge krav og betingelser og er EU- godkendt. 

Organisk, syntetiske farver af høj kvalitet.

Indeholder ikke:

 • Ingen Jernoxider ci kode: 77491, 77492, 77499
 • Ingen røde, grønne, blå, lilla pigment ved fading over tid
 • Optimal farve optagelse i huden
 • Hurtig optagelse i hunden
 • Ingen migration i huden (farven er stabil og migrerer ikke i huden)
 • Ingen tungmetaller
 • Ingen mineraler (sten, jord)
 • Ingen kemikalier
 • Ingen farve fra dyr
 • Ingen pigmenter
 • Ingen parfume
 • Ingen Sort PHA
 • Ingen Grøn Crome
 • Ingen Gul Tarazin
 • Ingen Hvid Titanium
 • Ingen farlige AZO pigmenter

IKKE TESTET PÅ DYR OG ER VEGANSK

Beskrivelse af pigmenterne

Hvordan bruger du dem på dine kunder

MB – Pigmenter 

Farverne er oprindelig udviklet til microblading, men man kan med fordel også anvende dem og få enormt flotte resultater med shading teknikkerne og nano hairstroke metoden. Disse pigmenter er lavet på grøn/gule base og er derfor smukke i alle hudtoner og hudtyper.
De er gode til, at neutralisere mørke grå, lilla og røde bryn. Pigmenterne vil altid være mørkere i huden ved microblading end shading, og man skal derfor gå ned i tonehøjde ved microblading, hvor shading metoden, der kan man ofte anvende dem efter ”bogen” eller gå en tonehøje op. 

802 Flamingo– er en gul/grøn base, med orange og rødt indhold. Bruges til at putte mindst en dråbe i alle farver fra Brazil og op i tonehøje for ikke, at hele for koldt op ved microblading. Farven bruges samtidig til, at neutralisere grå og mørk farve i huden. Hvor tagets farven anvendes bagefter.

MB 803 olive– Er en gul/grøn basefarve, der bruges til at neutralisere rødfarve fra andet mærke i huden. Den kan med fordel også blandes i de andre farver for en mere grønligbase.

MB Maple 804– er en gul/grøn base farve, der indeholder meget gult.

 • Den kan anvendes til lyshåret alene og/eller fx blandes med Brazil eller anden farve for en mørkere tonehøjde.

MB Brazil 805– er en gul/grøn base farve, der også indeholder et mørkt pigment.

 • Anvendes til mellembrun og mørke hår og kan blandes med Walnut for et mørkere intens look. Brug altid en dråbe flamingo, så farven ikke heler for koldt op. 

Walnut 806- Er en rød/gul base farve og indeholder et mørkt pigment.

Anvendes til mørk hud, til mørkebrunt, og til sort hår afhængig af teknik.

Brug altid en dråbe Flamingo i denne farve, for ikke at hele for koldt. 

Ebony 807– er baseret på et mørkt pigment med gule og grønne undertoner og er derfor ekstremt mørk.

 • Anvendes ved forsigtighed og altid med flamingo.

Coconut 808– er baseret en gul/grøn basefarve og på et mørkt pigment og er derfor ekstremt mørk.

 • Anvendes ved forsigtighed og altid med flamingo.

Dark Chocolate 809– er basseret på en gul/grøn basefarve, samt et mørkt pigment.

Anvendes til at gøre andre farve mere mørke. Denne farve kan også bruges alene med flaningo. Man kan opnå et yderst flot resultatet med flamingo 50/50. 

 

DP- Derma Pigmenter (medicinsk pigmentering)

I juni 2019 lancerede Swiss Color for første gang helt nye farver til Areola og Camoflage pigmentserien. Vi er de første, der tilbyder et så bredt sortiment af forskellige farver til alle hudtoner,  indenfor medicinsk pigmentering.

Farverne anvendes på kroppen på udvalgte områder, alt efter hvilken behandling der tilbydes. Farverne er en blading af naturlige brune, rosé og røde shades, som blandestil en perfekt blading til kroppens individuelle hudtoner. Hele serien tilbyder  velvet, og flydende teksturer med høj dækkeevne. Medicinsk pigmentering strækker sig over Areola, Vitiligo, ar og andre skader efter ulykker og kirurgisk indgreb. Farverne har en lang holdbarhed med en smuk fading over tid uden, den klatter eller migration i huden.

Medicinsk pigmentering strækker sig over Areola, Vitiligo, ar og andre skader. 

Vi arbejder med kunder, der har været udsat for både psykisk og psykisk skader, og derfor er det endnu mere vigtig, at have den korrekte baggrund og baggrundsviden for at arbejde med denne type behandling. 

IB- Intensive Brows pigmenter

IB er specielt udviklet til shading teknikkerne, men kan med fordel anvendes til microblading og nano haristroke med super flotte resultater. 

Pigmenterne er meget varme i farven, og er lavet på rødlige toner som basefarve, men de vil aldrig kunne blive røde i huden og/eller hele rødligt op, men heler derimod meget varme ved shading teknikken.

Alle farve skal blandes med en dråbe orange fra Classic Brown og op af for, at skabe en varm undetone, Man kan med fordel i sted for blande med Gold Brown, Nature Brown eller Medium Brown farverne for at skabe flotte mellemvarme nuancer. 

Pigmenterne vil altid være mørkere i huden ved microblading og nano hairstrokes end shading metoden. Gå altid en farve ned ved disse metoder. Farverne er ikke altid optimale til, at dække gamle røde bryn fra andet mærke, da alle farver har rødlige nuancer i dem. Vil man alligevel prøve, så er det vigtig, at man kender til farveteorien bag PMU- her kan man med fordel tage MB- olive først og efterfølgende targets farven. 

IB 30, Gold brown-  har en domineret gul/grøn basefarve og er derfor perfekt til,
at blande i alle vores pigmenter for en flot mellemvarm farve. Denne farver er specielt flot med Ash Brown 50/50. Disse to farver giver en mellem til mørkebrun nuance ved anvendelse af shading teknikkerne.

Farven er meget lys og kan godt anvendes alene. Efter heling vil farven være så lys, at den selv på den lysteste hud være meget natural. Vi anbefaler som minimum, at bruge denne farven blandes med Medium Brown.

Denne farve kan i nogle tilfælde også ophæve grålige og mørke bryn ophelet fra andre mærker. Farven kan blandes med alle vores andre farver for en glødende brun nuance- et “must have” til samlingen.

IB 31, Nature Brown- har en domineret gul/grøn basefarve med et stref af orange.

Farven er en lys naturfarve. Den kan bruges alene eller i samspil med andre farver i IB sortimentet. Farven er domineret af en smuk brun nuance.

IB 32 Medium Brown– har en domineret gul/grøn med et stref af orange  og er en mellembrun farve.

 • Farven kan anvendes til helt lyse kvinder med lyse bryn. Den heler ofte meget lys i huden. Ønsker man lidt en højere nuance kan en dråbe af fx. ash eller Classic anvendes. Denne farve et “must have” til samlingen.
 • År efter år fader denne farver tro mod dens naturlige farve i huden, både alene, men også når den blandes sammen med andre IB farver. 

IB 33 Classic Brown- har en gul/grøn basefarve.
Farvebasen snyder lidt i helings resultaterne, da denne godt kan hele lidt koldere op end først antaget på nogle hudtyper. 

Denne farve er super flot, som en mellembrun farve.

Denne farve skal blandes med en dråbe orange, hvis den ikke blandes med Gold Brown, Nature Brown eller Medium Brown. 

IB 34 Dark Brown– har en domineret Gul/grøn base med en varm undertone.

Denne farve er en super flot mørkebrun farve- uanset hudtone, så forbliver denne farve i en smuk brun farve. Det er yderst vigtig (som det er med alle pigmenter), at ligge farve soft i huden. Jo længere ned i huden farven kommer, jo mørkere bliver den).

Denne farve skal blandes med en dråbe orange, hvis den ikke blandes med Gold Brown, Nature Brown eller Medium Brown. 

Denne farve er et “must have” til samlingen. 

IB 35 Black Brown

IB Black Brown- har en gul/grøn og rød basefarve.
Denne farve er meget tæt på sort, den bliver meget mørk i huden. Det er derfor yderst vigtig, at kunne sin dybde for at opretholde en varm mørkebrun farve. Farven vil ikke blive sort, men hele til en meget meget mørkebrun varm farve. 

Denne farve skal blandes med en dråbe orange, hvis den ikke blandes med Gold Brown, Nature Brown eller Medium Brown. 

IB 35 Ask Brown–har en gul/grøn og rød basefarve, samt et mørkt pigment.
Den er koldere end de andre farver og er super god til at blande med, og gøre farverne mere kolde i det. Den kan bruges alene eller i samspil med andre. 

Farven vil efter heling være en flot sort aske mørk farve. 

Denne farve skal blandes med en dråbe orange, hvis den ikke blandes med Gold Brown, Nature Brown eller Medium Brown. 

Denne farve er et “must have” til samlingen. 

IB 36 Orange– Gul/grøn og rød basefarve. Denne farve anvendes ved at ophæve grålige bryn pg tilføre varme i alle pigmenter. Den er super effektiv.

Ønsker du at ophæve en kold heling, så vil 1-2 runder være nok og herefter targets farven blandet med orange. Den kan samtidig med fordel blandes med alle farver for, at give en mere varm brun farve. Det er kun fantasien der sætter grænser.

 IL – Intensive Lips Pigmenter

Farverne er nemme, at arbejde med og absorberes hurtigt i huden. Farverne tørre ikke ud under behandlingen, men bibeholder deres lette teksture. Alle farver kan bruges uanset hudtone. Farverne ligges soft i det øverst hudlag for flottest og mest naturlige udtryk. Alle farverne reduceres i farve intensitet efter heling dvs. De er ikke så dominerende i farven efter heling, som de ses på colorstriben (du finder striben, når du trykker ind på hver enkelte farve). 

Alle vores læbefarver fader tro til deres oprindelse farver også over tid. Farverne fader i en pæn nuance og ikke i tydelige klatter. Dvs. at der ikke sidder tydelige farverester i huden over tid. Farvepartiklerne forsvinder let over tid i huden, næsten helt usynligt.  

Farverne er ligeledes farvestabile. 

IL  10 Candy– Gul/orange kold læbefarve, for læberne til, at se varmere ud. Bruges ofte til, at varme andre farver op og neutralisere mørke læber.

IL 11 Strawberry– En dynamisk varm undertone med et intens shade af rød for et stærkt udtryk.

IL 12 Diva– Gul/pink varm undertone, for en fin og synlig læbefarve-

 • Denne er super flot blandet med bla. Peach.

IL 13 Kiss– Kold pink farve med en intens rødlig karakter.

 • Denne farve blandet med Peach og Diva er super flot.

IL 14 Bordeaux– Kold rødlig med blålig undertone for en stærk læbefarve.

 • Denne farve er super flot sammen blandet med bla. Peach

IL 15 Cherry– Dominerede af rødlig/blåligt pigment, går for en klassik rød farve med en kold undertone.

IL 16 Sangria– En stærk mørk tonefarve med en brun/rød undertone. Den er god til at gøre andre læbefarver mørkere i nuancen med. 

 • Denne farve er super flot blandet bla. med Peach.

IL 17 Maron– Jordnær farve med touch af Maron.

IL 18 Rosewood– Meget naturlig i nuancen, og vil efter heling fremstå som nude look. Farven beskrives bedst som en jordnær farve med en stref af lyserød. 

Farven er meget naturlig i huden efter heling. 

IL 19 Peach– En meget lys farve for en diskret nude look. En meget naturlig læbefarve, der giver et ultra naturlig farve. Den er rigtig god som basisfarve til alle andre farver.

 • OBS. Kan kun anvendes alene på lyse læber.

IL 20 Rose Kiss–  En meget flot nude farve med et et stref af rosé, til nutidens ønske om læbefarve.

IL 21 Tangarine– en gul neutralfarve til, at neutralisere mørke læber og/eller læbe der er blevet for mørke.

Farven kan med fordel anvendes i samspil med alle andre farver for en mere gyldent farve. Nuancerne er ikke til at stå for. 

Alle farverne kan blandes på kryds og tværs, alt efter ønske.

 

Eyeliner

Farverne er nemme, at arbejde med og absorberes hurtigt i huden. Farverne tørre ikke ud under behandlingen, men bibeholder deres lette teksture. Alle farver kan bruges uanset hudtone. Farverne ligges soft i det øverst hudlag for flottest og mest naturlige udtryk. Alle farverne reduceres i farve intensitet efter heling dvs. De er ikke så dominerende i farven efter heling, som de ses på colorstriben (du finder striben, når du trykker ind på hver enkelte farve). 

Alle vores læbefarver fader tro til deres oprindelse farver også over tid. Farverne fader i en pæn nuance og ikke i tydelige klatter. Dvs. at der ikke sidder tydelige farverester i huden over tid. Farvepartiklerne forsvinder let over tid i huden, næsten helt usynligt.  

Farverne er ligeledes farvestabile. 

Powerblack – En sort farver til, at lave vippefortætning eller eyeliner med vinge. Farven er dyb, med et naturligt let look i huden. 

Ultrablack – Er en farve til, at lave shading/skygge med eller uden en eyeliner. Farven kan kun lave skygge pga. farve partiklerne og ikke en kraftig kant. 

Jetblack-  er en yderst stærk, sort eyeliner. Denne farve anvendes til dem, der ønsker en kraftig og mørk eyeliner.