Swiss Color er kendt for deres rene pigmenter, der ikke indeholder farlige indholdsstoffer. Alle produkter holdes rene og opdateret igennem kvalitetskontrol for, at opnå den høje kvalitet.

Alle farver er organiske syntetiske dvs. de er rene og bla. fri fra nikkel, tungmetaller, jernoxider og kan derfor ikke give allergiske reaktioner eller træls farve ved fading (blå, grøn, rød, lilla, stærk grå).

Farverne har en meget høj farvestabilitet, de fader stabilt i huden uden at migrerer. De ændre ikke farve igennem tiden og holder længere. Med deres unikke formel, er de ikke biologiske aktive, når de ligges i huden, dvs. At kroppen genkender dem som “sit eget” og vil her ikke begynde, at bekæmpe farven og/eller lave en kapsel omkring farven, som har svært ved, at forsvinde fra huden igen. Pga. farvernes små partikler, vil kroppen udstøde farven igennem lymfesystemet igennem tiden. 

Strukturen er smooth, let i teksturen og nem at arbejde med. Farverne optages hurtigt i huden og er farvestabil også på sigt. Farverne holder sig flotte år efter år og smatter ikke ud i huden. Her vil fx. hårstrå være tynde og fine i huden uanset, hvor længe der går. 

Vi er samtidig de eneste i verden, der uddanner vores kursister grundigt i pigmenter, baggrund, indhold, fading process og herved opnås samtidig certifikat i de pågældende pigmenter der arbejdes med.

    

Hvorfor vælge Swiss Color ?

Forskellen på vores pigmenter/farver og andre mærker er, som beskrevet ovenfor, at vores pigmenter bla. ikke skifter farve i huden over tid, men fader tro til deres oprindelse farve. Der findes ingen farver på markedet, der heler så flot som Swiss Colors. 

På det helede resultatet, der ses her på siden,  er brynet lavet med andet kendt mærke (IKKE VORES PIGMENTER). Brynene blev først lavet som hårstrå, men smattede ud efter 1 år. Hårstråene blev først røde. Herefter er der prøvet, at dække brynene med shading metoden, (samme mærke), de er siden hen gået hen og blevet rød/lilla, og vi har rigtig svært ved, at dække den nuværende farve, da den sidder godt fast i huden.

Derfor er valget af mærke/brand enormt vigtigt, for at lave et smukt arbejde, også på sigt, så du altid har glade kunder, uanset hvor længe der går. 

Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd, når det omhandler selve prisen på en behandlers håndværk, men også når det omhandler, hvilke pigmenter man som behandler vælger at bruge i sine behandlinger- ønsker du kvalitetsfarve, så vil prisen også være derefter. 

Fading på generelle pigmenter er meget forskellige, men denne fading der ses her på det viste billede, er en meget normalt heling på de fleste pigmenter i hele permanente makeup branchen. Disse trælse farver, vil ofte sidde i 10 år + og er enormt svært, at dække igen og/eller fjerne, selv med det nyeste laserudstyr. 

Hvis du vil sikre dig en flot fading på sigt, på dine behandlinger, så anbefaler vi at bruge vores pigmenter og som kunde til permanent makeup vælger en behandler der bruger vores mærke, for at sikre fremtidig flot fading

Farverne skal heller ikke tilpasses ud fra kold/varm hudtone for ikke, at fade stærke grå eller rød farve i huden- de er naturlige ikke biologiske og vil derfor ikke skifte farve. 

Swiss Colors farver er enormt smukke i huden.  Alle vores pigmenter og udstyr overholder alle strenge krav og betingelser og er EU- godkendt. 

Organisk, syntetiske farver af høj kvalitet.

Indeholder ikke:

 • Ingen Jernoxider ci kode: 77491, 77492, 77499
 • Ingen røde, grønne, blå, lilla pigment ved fading over tid
 • Optimal farve optagelse i huden
 • Hurtig optagelse i hunden
 • Ingen migration i huden (farven er stabil og migrerer ikke i huden)
 • Ingen tungmetaller
 • Ingen mineraler (sten, jord)
 • Ingen kemikalier
 • Ingen farve fra dyr
 • Ingen pigmenter fra planter, der kan give allergi.
 • Ingen parfume
 • Ingen Sort PHA
 • Ingen Grøn Crome
 • Ingen Gul Tarazin
 • Ingen Hvid Titanium
 • Ingen farlige AZO pigmenter

IKKE TESTET PÅ DYR

Beskrivelse af pigmenterne

Hvordan bruger du dem på dine kunder

MB – Pigmenter 

Farverne er oprindelig udviklet til microblading, men man kan med fordel få enormt flotte resultater med shading teknikkerne og nano haristorke metoden.

Disse pigmenter er lavet på grøn/gule base og er derfor smukke i alle hudtoner og hudtyper. De er samtidig gode til, at neutralisere mørke grå, lilla og røde bryn.

Pigmenterne vil altid være mørkere i huden ved microblading end shading og man skal derfor gå ned i farve niveau ved denne metode, hvor shading metoden, der kan man ofte anvende dem efter ”bogen” eller gå en tone høje op, hvis man ligger farven let i huden.

MB 802 Flamingo– er en gul/grøn base, med orange og rødt indhold. Bruges til at putte mindst en dråbe i alle farver fra Brazil og op i tonehøje for ikke, at hele for koldt op. Farven bruges samtidig til, at neutralisere grå og mørk farve i huden. Hvor tagets farven anvendes bagefter.

MB 803 olive– er en gul/grøn basefarve, der bruges til at neutralisere rød farve fra andet mærke i huden.  Og herefter anvendes tagets farven.

MB Maple 804– er en gul/grøn base farve, der indeholder meget gult.

 • Anvendes til lyshåret alene og kan fx blandes med Brazil eller anden farve for en mørkere farve.

MB Brazil 805– er en gul/grøn base farve, der også indeholder et mørkt pigment.

 • Anvendes til mellembrun hårfarver og kan blandes med walnut for et mørkere intens look.

Walnut 806– er en rød/gul base farve og indeholder et mørkt pigment.

 • Anvendes til mørk hud til mørkebrunt til sorthår afhængig af teknik.

Ebony 807– er baseret på et mørkt pigment med gule og grønne undertoner og er derfor ekstremt mørk.

 • Anvendes ved forsigtighed og altid med flamingo.

Coconut 808– er baseret en gul/grøn basefarve og på et mørkt pigment og er derfor ekstremt mørk.

 • Anvendes ved forsigtighed og altid med flamingo.

Dark Chocolate 809– er basseret på en gul/grøn basefarve, samt et mørkt pigment.

Anvendes til at gøre andre farve mere mørke, samt har den en flot resultatet med flamingo 50/50 indhold, men pas på farven heler meget mørkt.

 

DP- Derma Pigmenter (medicinsk pigmentering)

I juni 2019 lancerede Swiss Color for første gang helt nye farver til Areola og Camoflage pigmentserien. Vi er de første, der tilbyder et så bredt sortiment af forskellige farver til alle hudtoner,  indenfor medicinsk pigmentering.

De naturlige brune, rosé og røde shades blandes til et perfekt blading til kroppens naturlige farver. For at kunne sammensætte naturlige farver, der passer korrekt til hver hudtype, skal man oplæres i farverne, før de kan bruges helt korrekt. Hele serien tilbyder en velvet, flydende teksturer med høj dækkeevne.

Medicinsk pigmentering strækker sig over Areola, Vitiligo, ar og andre skader efter ulykker.

Lang holdbarhed- vi tilbyder holdbarhed op til et år med en smuk fading over tid til den “normale” farve i huden.

Det kræver høj uddannelsesbaggrund, at arbejde med disse farver, da det kan have store konsekvenser, ikke at ligge farverne i korrekt dybde. Vi anbefaler uddannelse hos os, inden brug af farver og udførsel af disse behandlinger, for at sikre en korrekt udførsel.

Man skal være permanent makeup artist for, at kune videreuddanne sig indenfor dette felt.

Vi arbejder med kunder, der har været udsat for både psykisk og psykisk skader, og derfor er det endnu mere vigtig, at have en høj faglighed og baggrundsviden på dette emne. Du skal være permanent makeup artist for, at kunne blive optaget på uddannelsen og fremvise høj kvalitet af håndværk, da dybde er altafgørende for resultaterne.

IB- Intensive Brows pigmenter

IB er specielt udviklet til shading teknikkerne, men kan med fordel anvendes til microblading og nano haristroke med super flotte resultater. 

Pigmenterne er meget varme i farven, og er lavet på rødlige toner som basefarve, men de vil aldrig kunne blive røde i huden og/eller hele rødligt op, men heler derimod meget varme ved shading teknikken. 

Alle farve skal blandes med en dråbe orange fra Classic Brown og op af for, at sikre den varme undertone i huden efter heling.

Pigmenterne vil altid være mørkere i huden ved microblading og nano hairstrokes end shading metoden. Gå altid en farve ned ved disse metoder. Farverne er ikke altid optimale til, at dække gamle røde bryn fra andet mærke, da alle farver har rødlige nuancer i dem. Vil man alligevel prøve, så er det vigtig, at man kender til farveteorien bag PMU- her kan man med fordel tage MB- olive først og efterfølgende target farven. 

IB 30, Gold brown– har en gul/grøn og rød basefarve og er derfor perfekt til, at anvende og blande med i alle farver for en flot neutral brun farve. Farven er meget lys og kan godt anvendes alene, men det anbefaler vi ikke, da den næsten ikke giver nogen farve. Denne farve er smuk blandet med alle andre farver for en flot brun nuance. 

IB 31, Nature Brown– har en Gul/grøn og orange basefarve.

 • Anvendes ikke alene, men som et godt supplement til, at varme andre farver op og blande for en flot brunlig nuance.

IB 32 Medium Brown– har en gul/grøn og orange basefarve og er en varm mellembrun farve.

 • Farven kan anvendes til helt lyse kvinder. Den heler ofte meget lys i huden og man vil ofte vælge, at blande en dråbe mørkere farve i evt. Classic Brown.

IB 33 Classic Brown– har en gul/grøn basefarve. Farvebasen snyder lidt i helings resultaterne, da denne godt kan hele lidt koldt op end først antaget. Denne farve er super flot, som en mellembrun farve.

 • En varm brun farve, der kan anvendes til de fleste lyse til mørkhåret kvinder, der ikke ønsker mørke, men defineret bryn. 

IB 34 Dark Brown– gul/grøn og rød basefarve. Denne farve er en super flot mørkebrun farve med varme i sig.

IB 35 Black Brown– Gul/grøn og rød basefarve. Denne farve er meget tæt på sort, den bliver meget mørk i huden.

IB 35 Ask Brown– Gul/grøn og rød basefarve, samt et mørkt pigment. Den er koldere end de andre farver og er super god til at blande med og gøre farverne mere kolde i det. Kan med forsigtighed anvendes alene i mørke hudtyper med orange.

IB 36 Orange– Gul/grøn og rød basefarve. Denne farve anvendes ved at ophæve grålige bryn. Den er super effektiv. 1-2 runder og herefter targets farven blandet med orange. Den kan samtidig med fordel blandes med alle farver for, at give en mere varm brun farve. Det er kun fantasien der sætter grænser.

 IL – Intensive Lips Pigmenter

Farverne er nemme, at arbejde med og absorberes hurtigt i huden. Alle farver kan bruges uanset hudtone. Farverne skal ligges soft i det øverst hudlag for flottest og mest naturlige udtryk.

Farverne heler tro til deres oprindelse farver. Da farverne ligger sig let i huden, så fader de også i en pæn nuance og ikke i tydelige klatter- ingen hvide eller blålige strenger i huden ved fading over tid. Farverne er ligeledes farvestabile.

IL  10 Candy– Gul/orange kold læbefarve, for læberne til, at se varmere ud. Bruges ofte til, at varme andre farver op og neutralisere mørke læber.

IL 11 Strawberry– En dynamisk varm undertone med et intens shade af rød for et stærkt udtryk.

IL 12 Diva– Gul/pink varm undertone, for en fin og synlig læbefarve-

 • Denne er super flot blandet med bla. Peach.

IL 13 Kiss– Kold pink farve med en intens rødlig karakter.

 • Denne farve blandet med Peach og Diva er super flot.

IL 14 Bordeaux– Kold rødlig med blålig undertone for en stærk læbefarve.

 • Denne farve er super flot sammen blandet med bla. Peach

IL 15 Cherry– Dominerede af rødlig/blåligt pigment, går for en klassik rød farve med en kold undertone.

IL 16 Sangria– En stærk mørk tonefarve med en brun/rød undertone. Den er god til at gøre andre læbefarver mørkere i nuancen med. 

 • Denne farve er super flot blandet bla. med Peach.

IL 17 Maron– Jordnær farve med touch af Maron.

IL 18 Rosewood– Meget naturlige i nuancen og vil efter heling fremstå som nude look.

IL 19 Peach– En meget lys farve for en diskret nude look. En meget naturlig læbefarve, der giver et ultra naturlig farve. Den er rigtig god som basisfarve til alle andre farver.

 • OBS. Kan kun anvendes alene på lyse læber.

IL 20 Rose Kiss–  En meget flot nude farve, til nutidens ønske om læbefarve.

IL 21 Tangarine–  En gul neutralfarve til, at neutralisere mørke læber og/eller læbe der er blevet for mørke.

Alle farverne kan blandes på kryds og tværs, alt efter ønske.

 

OS- eyeliner 

OS Powerblack – En sort eyeliner farver til at lave vippefortætning eller eyeliner med vinge. Farven er dyb, med et intens look. 

OS Ultrablack – Er en eyeliner farve til at lave shading/skygge med eller uden en eyeliner. Farven kan kun lave skygge og ikke en kraftig kant. Anvendes sammen med powerblack.