Lift Meso er til den kræsende der ønsker en anti age behandling uden kirurgi.

Lift Meso Concept er en ny og effektiv metode til gegenerering og foryngelse af huden. Yderst effektiv til behandling mod rynker og fine linier- det bedste alternativ til botox og restylane.

Huden føles glatter og bliver tilført fugt. Aktive stoffer (hyaluronsyre) er forsigtigt implanteret i det øverste hud med specialdesignede lift MESO modul. De aktive ingredienser giver huden fugt og stimulere regenerering af kollagen og elastiske fibre. Effektiviteten af lift MESO koncept vises allerede efter blot et par applikationer og vil overbevise dig med synlige resultater lige efter endt behandling. Umiddelbart efter den første behandling ses en markant forandring, især på tør, livløs, kedelig, træt hud, og fine linjer.

Ved en behandlingen med Lift MESO Concept bliver der først lavet små huller i huden, der aktivere celledannelsen sammen med en serum der passer til det område der behandles. Disse serummer indeholder naturlige stoffer der bl.a. binder collagen og har indvirkning på heling og gendannelse af væv. Behandlingen udføres med et apparat af høj kvalitet, der gør behandling smertefri.

Du får:

  • Mere glød
  • Reducering af rynker ved mundvig og mund
  • Reducering af rynker omkring øjne og mellem brynene
  • Reducering af mørke render omkring øjenene
  • Udglatning og rynkereducerende på hals
  • Reducering af pore
  • Reducering af ar
  • Reducering af solskader i ansigtet

Vi anbefaler 3-5 behandlinger med 7-14 dages mellemrum. Herefter kræves det en opfyldning hver1-3 måned alt afhængig af hudtype & livsstil for at holde huden frisk.

Hyaluronic Lift up serium

For den daglige støtte af hudforyngelse tilbydes denne høje intensitet serum lavet med 3 gange den lave Molekylær vægt, som bruges til super dybbe og indtrængen til, at opnå en bæredygtig vedligeholdelse af hudens fugtbindende kapacitet- den forhindre hudens dehydrering. Resultatet er en øjeblikkelig nedsættelse af fine linjer som udglattes og plumpes ind i huden og her ses en forbedring af hudens tone og tekstur. Denne serum anbefales til hjemmebrug og bør anvendes to gange dagligt på huden til at styrke virkningen af Lift Meso behandling.

Se priser her