[elfsight_instagram_feed id=”1″]

En eyeliner er ofte for kvinder der svømmer meget, går til aktiv sport eller dem der ikke har mange vippehår og en naturlig markering af øjet fra naturensside. Eyeliner kan også være en fordel, hvis man til dagligt går med meget makeup og gerne vil spare tid om morgenen, samt til frisk ud 24 timer i døgnet. 

Med en lidt kraftigere eyeliner med eller uden skygge, vil det være muligt, at få mere markerede øjne, hvor man ikke ser træt ud uden makeup. En eyeliner er med til, at give øjet facon. Det er ligeledes ikke nødvendigt, at bruge eyeliner efter, at have fået disse avanceret behandlinger.

Disse metode henvender sig, til alle der ønsker at minimere brug af eyelinere i hverdagen. 

Man skal altid regne med 2-3 behandlinger ved opstart med 4 til 14 ugers mellemrum mellem hver behandling. Ofte kan de fleste nøjes med 2 behandlinger

Vippefortætning

Vippefortætning, er en meget tynd eyeliner, der bliver lagt langs vippekanten. Resultatet af denne behandling, vil blive tætte og fyldigere vipper, og se helt naturlige ud uden, at det kan ses, at du har fået lavet en eyeliner. Resultatet vil blive ultra naturligt. 

Vippefortætning henvender sig ofte, til meget lyse hudtyper med delvis eller få vipper og/eller dem, som ønsker et diskret udtryk, men som mangler definition af øjet. 

Eyeliner m. vinge og/eller skygge

Eyeliner med vinge, giver mere markering af øjet, hvor man kan se en synlig eyeliner liggende på vippekanten. Størrelsen og længden kan varierer efter ønske. 

Eyeliner med skygge, giver et mere naturligt look, da man fader “vingen” med ud i en skygge effekt på øjenlåget- resultatet vil være en let puddert eyeliner look, som ikke vil syne kraftig, men liggende sig let i huden, men stadig være synlig. 

Elegant eyeliner

Elegant eyeliner, er en lidt større eyeliner, hvor en skygge bliver lagt ind over øjenlåget og genskaber en mere udtryksfuld hverdagsmakeup. Denne type eyeliner kan laves på forskellige måder, og i forskellige græder af skygge. 

Denne metode henvender sig ofte til de kvinder, der til dagligt går med en del makeup og gerne vil undgå, at bruge tid på dette hver morgen. 

Priser/Stella Simoné

International Master Træner

1 beh. Vippefortætning____________________3500,-

1 beh. Eyeliner med vinge/skygge____________4000,-

1 beh. Elegant eyeliner_____________________4000,-

Efterbehandlinger 

2 beh. 4-14 uger efter____________________1750,-

3 beh. 4-14 uger efter____________________1500,-

Årlig opfyldning/ColorBoost

4-8 mdr.______________________________ 1500,-

9-12 mdr._____________________________ 1750,-

13-18 mdr.____________________________ 2000,-

19-24 mdr.____________________________ 2500,-

2-3 år_______________________________   3000,-

Typisk skal eyeliner igennemsnit opfyldes éngang imellem 1-2 år. For at holde en frisk form og farve.  Det er hudtype bestemt, hvor godt man holder på farven og hvor mange behandlinger man skal have i opstart.