Permanente bryn er næsten for alle og kan anvendes til alle typer bryn, der mangler form, fylde og ved asymmetri. Vi anbefaler forskellige metoderne, helt individuelt ud fra udgangspunkt, ønske og hudtype.

Da vi alle er individuelle i koglestrukturen, ansigt, brynform, brynstørrelse, brynmængde , hudtype osv. kan vi aldrig sammenligne os med andre. Dvs. At vi aldrig kan få et bryn, en anden har, samt vil man heller ikke kunne sammenligne sig med andre i antal behandlinger, dette måtte kræve for, at få et jævnt resultat, samt holdbarhed på sigt. 

Har man en sensitiv hud med let til rødmen, eller grov hud med store synlige pore, vil man med stor sandsynlighed have svære ved, at optage farve end ved normale hudtyper. Til disse hudtyper anbefaler vi kun ombre brows- er man i tvivl om sin hudtype, så kan man altid sende en besked og et billede til os, og vi hjælper dig med valg af metode, inden man booker sin tid. 

Læs gerne om de forskellige metoder,  under de nedenstående 3 kategorier, inden du beslutter dig for, at bestille en tid hos en behandler. Det er samtidig værd at vide, at de fleste skal have 3 behandlinger med 4-14 ugers mellemrum mellem hver i opstarts behandlinger, mens der er nogle der skal have flere. Vi kan aldrig forudsige, hvordan huden reagerer eller antal behandlinger. 

Ingen metoder vil ikke kun erstatte en kraftig aftensmakeup/dagsmakeup. Selve farvelægningen i huden med vores permanent makeup behandling, vil kunne hjælpe i hverdagen til at spare tid, da man vil have et udgangspunkt og tegne efter, hvis man ønsker det skal være kraftig. 

I de fleste tilfælde ønsker de fleste et let naturlig resultatet, hvor de ser “naturlige” ud uden makeup og herved selv farvelægger ekstra farve med makeup efter behov. 

Generel viden om hårstrå:

Nano hårstrå og microblading heler ekstremt naturligt op og vil ikke kunne erstatte en let, eller kraftig hverdagsmakeup. Metoderne anvendes til dem, der ønsker et naturligt hverdagslook ud fra det udgangspunkt, de har i forvejen og/eller et naturligt bryn, at ligge sin makeup efter, så der bibevares et naturligt utryk uden makeup. 

Hvis man går meget op i, at alle kanter på brynene skal være helt lige, skal man ikke vælge det ”naturlige bryn”, for der er INGEN naturlige bryn, der er fuldstændig lige i grotering og placering af hår. Ønsker man helt lige hjørner og form eller et bestemt design i starten af brynet, skal man vælge bryn lavet som skygge (ombre, shading, powder brows osv.) Denne teknik erstatter mere det makeup up look man selv lægger til daglig.

Nano Hairstroke

Nano hairstroke/Nanoblading, er en metode, hvor man anvender maskine med små nano nåle på størrelse med et microblad.  Resultatet bliver næstem det samme som microblading. Metoden henvender sig til flere hudtyper, samt er den mere skånsom end hårstrå lavet med et microblad. Envidere ligger farven sig meget let i huden og vil ofte se mere naturligt ud end microblading metoden.

Metoden er for normal, til fedtet hudtyper med lidt eller tildens til urenheder. Har man en sensitiv hudype med eller uden grov- hudtruktur med synlige pore, så anbefaler vi powder brows.

Antal disponeret hår i bryn og design, afhænger af den individuelle hårvækst og ønske om udseende. Selve designet i hårgroteringen bestemmes først ud af den “normale” grotering og herefter ønske.

Har man fra naturensside slet ingen hår, så anbefaler vi Combo Brows eller Ombre brows for pænest resultatet.

Combo brows er en mellemting mellem hårstrå og skygge bryn/ombre

Microblading

Microblading, er en metode, hvor der anvendes et manuelt tool til, at disponere farve ned i huden, som ligner hårstrå- man kan genskabe manglende hårvækst og bare “pletter”, hvor man med få, næsten usynlige korrigeringer giver form og fylde.

OBS: denne metode henvender sig til et mindre tal og kun til normale hudtyper.  Har du ikke en “normal hudtype”, men mere over til den fedtede, så læs herunder om Nano Hairstroke. 

Metoden er til normale hudtyper. Har man en sensitiv hudype med eller uden grov- hudtruktur med synlige pore, så anbefaler vi powder brows.

Antal disponeret hår i bryn og design, afhænger af den individuelle hårvækst og ønske om udseende. Selve designet i hårgroteringen bestemmes først ud af den “normale” grotering og herefter ønske.

Har man fra naturensside slet ingen hår, så anbefaler vi Combo Brows eller Ombre brows for pænest resultatet.

Combo brows er en mellemting mellem hårstrå og skygge bryn/ombre

Ombre Brows

(alle shading teknikker, soft, medium & powder brows)

Ombre Brows, der er en del misforståelse omkring disse teknikker. Ofte forbinder mange denne metode med en sort streg og et bryn, der er placeret oppe i panden. Dette er ikke korrekt. Hvis denne metode laves med korrekt dybde og teknik, er det muligt, at skabe et let pudderet look, som næsten kan være usynlig.

Her hos os bliver disse bryn lavet med et ”soft” pudderet finish, som heler helt naturligt. Resultatet bliver langt mere naturligt end, hvad man skal kan lave med almindelig makeup.

Hvis man ønsker et mere markeret og tætfarvet bryn, med skarpe kanter kan man med fordel anvende Powder Brows teknikken for dette, så brynet ser mere optegnet ud.

Vi laver både soft, medium og fulddækket (powder brows) teknikker.

OBS. Vi kan dog aldrig erstatte en kraftig aftenmakeup, da disponering af farve ned i huden og makeup ikke har samme kraftighed efter heling af brynet. Man vil stadig skulle tegne sine bryn op, hvis man ønsker et kraftigt look. Fordelen er dog, at man vil have en reel form at tegne op efter, hvilket spare en del tid om morgenen. 

Metoden henvender sig til alle slags hudtyper, og som den eneste metode, hvis du har sensitiv, grov og urenhud, samt alle type bryn uanset hårmængde og udseende. 

Combo Brows

(Microblading & shading eller Nano Hairstoke & shading).

Combo Brows, denne metode er en kombination af både hårstrå og shading. Den henvender sig ofte til dem, der næsten ingen eller slet intet bryn har. Med Combo brows er det muligt, at dækker manglende “huller” og ujævnheder, der måtte være i ens naturlige bryn og flettede brynet mere sammen til et naturligt finish.

Man har mulighed for, at vælge en let skygge, som giver et lidt dybere bryn eller mere kraftig  look, som en mellemting mellem microblading bryn og Ombre Brows- alt afhængig af ens naturlige grotering og ønske.  

Disse to metoder heler henholdsvis naturligt og kan laves mere “optegnet”. Man vil her kunne lave et bryn, der kommer mere tæt på en hverdagsmakeup- alt afhængig af hvor meget farve og hvilken teknik, der anvendes til at disponeres farve ned i huden.

Metoden henvender sig til normale, til tørre og tendens til fedtet hudtyper, samt alle typer bryn, men specielt til dem med intet, delvis ingen eller meget lidt bryn, som ønsker et hårstrå-bryn.  

Priser/Stella Simoné

International Master Træner

 

1 beh. Microblading______________________4000,-

1 beh. Nano hairstoke____________________4000,-

1 beh. Combo Brows_____________________4000,-

Efterbehandlinger 

2 beh.6-14 uger efter____________________1500,-

3 beh. 6-14 uger efter____________________1500,-

Årlig opfyldning/ColorBoost

4-8 mdr.______________________________ 1500,-

9-12 mdr._____________________________ 1750,-

13-18 mdr.____________________________ 2000,-

19-24 mdr.___________________________   2500,

2-3 år_______________________________   3000,-

Typisk skal bryn igennemsnit opfyldes éngang imellem 6-12 mdr. For at holde en frisk form og farve.  Det er bla. hudtype bestemt, hvor godt man holder på farven.