Produkter og uddannelser til skønhedsbranchen

Hvem henvender vi os til:

Vi henveder os til professionelle eller dem der ønsker, at være det, dem der er i skønhedsbranchen, som ønsker at uddannelse sig indenfor anden felt eller dem der allerede er i branchen. 

Vi ligger stor vægt på kvalitet, viden, erfaring og et tæt samarbejde. Vi har baggrundsviden, et unik håndværk og et udspecificeret uddannelsesmateriale, der giver dig de bedste forudsætninger for at lykkes. Vi går meget op i, at dygtiggøre vores kursister og vægter kvalitet højt. Vi vurderer vores succes på vores kursister succes.

Vi er et professionelt academy og forhandler team både i indland og udland. Vi forhandler udstyr og farver til permanent makeup, Microblading, Medicinsk pigmentering og Dermaneedling. Til vores medicinske Dermeedling system tilhøre et hudplejesystemt, som er et resultatorienteret, både hudpleje og behandlingsystemmet er udarbejdet i samspil med hudlæger og plastikkirurger. 

Hvem er Swiss Color:

Swiss Color har eksisteret de sidste 30 år og er eliten indenfor pigmenter, udstyr og kvalitet. Vi er i 65 lande og 5 kontinenter. Vores uddannelsesbaggrund og uddannelsesindhold er bla. udarbejdet ud fra erfaringer og konstant nytænkning for, at kunne levere landets mest eftertragtet uddannelsessystem. Vi som de eneste brand, der certificerer i pigmenter/farver og deres indhold- så du er godt rustet til, at varetage dine kommende kunder med unik baggrundsviden og exceptionelle resultater.  

Vi er de ENESTE på markedet, der til dato tilbyder 100% pure organiske pigmenter. Det betyder bla. også, at vi har patent på processen og indholdet. Swiss Color, er det eneste brand, der besidder denne renlighed og derfor det eneste brand, der kan dokumentere indholdet og oplyser omkring det.

Mange brands bruger ordret “organiske pigmenter”, uden at refererer til, at det ikke er det eneste pigment farven indeholder. 

95 % af alle andre permanent makeup pigmenter på markedet indeholder både et organisk og Inorganisk pigment.  Sikkerhed og kvalitet er Swiss Colors varemærke. Vores produkter skaber bla. smukke resultater- ikke mindst tilfredse kunder. Når en kunde har anvendt vores produkter i deres behandlinger, oplever de at kunderne komme igen og igen. Med vores unikke farveformler, er det muligt, at skabe flotte resultater uden misfarvninger som røde, grønne, blå eller lilla fading over tid. Vores pigmenter er lavet af rå klasse A materiale, speciel udviklet til permanent makeup- både indholdet, men også processen gør, at vi differentier os fra alle andre brands/mærker i hele verden. Og ja, du læste helt rigtigt. Der findes ingen på markedet, der har så rene pigmenter i deres farver. Læs mere om pigmenterne HER

Hvad tilbyder vi:

Vi tilbyder Danmarks mest grundige, detaljeret og længste permanent makeup uddannelse med et helt exceptionelt håndværk. Vores faglige viden er baseret på 30 års erfaring og udvikling i samarbejde med vores internationale samarbejdspartnere. Vores vision er, at skabe exceptionelt, individuelt håndværk, som ingen vil kunne se, men alle vil ligge mærke til. Det er vores passion, at levere den højeste kvalitet til vores kunder og kursister. Alle vores teknikker skræddersyes til hver enkelte kundes konturer, ønsker og udgangspunkt, derfor finder du ingen resultater af vores behandlinger der er ens (bryn, læber, eyeliner). På alle vores uddannelser lære du unikke teknikker og designs. Vi bruger ikke “skabeloner”, men oplære dig grundigt i, hvordan du tilegner dig kunstneriske færdigheder og viden til at skille dig ud. Vi ligger vægt på kvalitet i undervisningen samt et tæt samarbejde. Derfor er vi kun små hold på 1-3 personer på basisuddannelserne. Kvaliteten er vores primær fokus. Vores veludviklede teknikker, designs og de pigmenter/farver vi bruger i vores behandlinger skaber opmærksomhed- denne sammensætning vil bane dig vej som ny eller eksisterende artist. 

Erfaring med et professionelt håndværk:

Uden udtagelser har vi beskæftiget os med permanent makeup, som et håndværk og kun denne, hver eneste dag, hele året rundt. Denne viden har givet os den fulde erfaring med teknik, udstyr, design, hudtyper, risici og det at arbejde med forskellige farver og pigmenter. Denne viden kombineret med Swiss Colors 30 års erfaring, gør os til eliten i Danmark. Stella Simoné, er vores Internationale Master træner på alle uddannelserne. Hun er uddannet på national og internationalt plan. Stella Simoné har bla. over 20 Master Degree´s. I samspil med hendes kreative evner udvikler hun unikke teknikker og design. Derfor er hendes håndværk helt exceptionel og kan derfor ikke kopires. Hendes kunstneriske færdigheder ses i hendes resultater- du finder ikke ét udarbejdet håndværk (bryn, læber, eyeliner) der er ens. Dvs. at vi bla. ikke behandler eller underviser vores kursister ud fra en skabelon, men efter nøje kunstneriske færdigheder. Stella Simone har opnået sin Internationale titel med fire discipliner igennem Swiss Color. Denne titel er der kun få i Danmark, der besidder og hun er den eneste i Jylland. 

Stella Simoné er en eftertragtet artist- hendes professionelle tilgang, unikke håndværk, kvalitets udstyr og farver fra Swiss Color har banet vejen for hendes succes. Resultaterne af behandlingerne er enestående. År efter år kommer kunderne tilbage med stor tilfredshed. I 2019 og 2020 har der været stor efterspørgsel på hendes håndværk. Det betyder, at hun har haft knap et års ventetid på behandlinger. Stella Simoné er ligeledes kendt for, at lave exceptionelle, naturlige og detaljeret orienteret resultater.

Vores hudplejeserie samt produktserie til microneedling:

Produktserien fra Derma SR, som er et dermaneedling behandlingssystem. Hele serien er baseret på et 5trins hyaluronsystem med bla. A og E vitaminer. Produkterne er resultatorienterede og indeholder 99,5% naturligt indhold. Produkterne er veganske og organiske. 

VISIONEN

Vores vision er, at videreformidle høj faglig viden og løfte niveauet indenfor permanent makeup i Danmark med unikke kunstneriske færdigheder i samspil med vores CE godkendte udstyr og 100% organiske pigmenter. Vores mission er, at kunne imødekomme både krop og sjæl med en naturlig finish, som ingen kan se men, som alle ligger mærke til. Vores pigmenter efterlader alle kunder med en naturlig finish, samt en flot farve over tid.

Vi mener permanent makeup skal være attraktiv, autentisk og naturligt, som muligt også selvom der går 1-2 år. For at skabe en gennemgående og udtryksfuldt permanent makeup, der både syner og fader efter de naturlige konturer, skal der anvendes specielt udviklede teknikker, opmålingsdiagram, pigmenter og udstyr for, at opnå denne faglighed. Permanent makeup er ikke bare permanent makeup. Det er et kunstværk for hver enkelte artist. Vores speciale ligger i et detaljeret og efter spurgt håndværk, hvor informative informationer er med til at skabe succes. Vi giver dig redskaberne til, at udvikle dit helt eget håndværk og udskille dig ud uanset baggrund og niveau. i 2017 og 2018 kom nye nåle på markedet på verdensplan. Vi var de første i Danmark til at tilbyde Nano Lips og Nano Brows i 2017 og Nano hairstoke i 2018. Navnet kommer sig af nåle typer kaldet “nano”. Det er en fin lille nål med en dia på 0,20-0,25. Vi har derfor landet højest erfaring indenfor disse teknikker.

Permanent makeup // Swiss Color Danmark

Vi tilbyder professionelt udstyr og farver til permanent makeup branchen. Vi har et helt unikt brand og produkt på markedet. Vi, som de eneste i verden har et pigment til farvelægning af huden (bryn, læber og eyeliner), som gør, at du ikke oplever træls fading over tid. Dvs. Du slipper for røde, grønne, hvid eller anden træls farve ved fading. Vores kvalitetsfarver er produceret og gennemtestet og fornyet gradvist i de sidste 30 år. Leder du efter et mærke, der levere gang på gang, mens kunderne kommer tilbage gang på gang med flotte farver. Tryk på billedet og kom videre til vores webshop.

Uddannelser // Swiss Color Danmark 

 • Permanent makeup (udstyr, farver og accoseries)
 • Dermaneedling/Derma SR (behandlingsprodukter + salgsprodukter)
 • Medicinsk Pigmentering (areola, Vitiligo og camouflage)

Tryk på linket og kom videre til info om uddannelserne

Derma SR // Swiss Color Danmark

Derma SR, er Danmarks nyeste medicinsk udviklet produkter, der er resultatetorienteret. Produkterne er udviklet af Swiss Colors igennem flere år. De har arbejdet videre på deres første koncept “lift Meso Koncepot” og udarbejdet aktive produkter, der kan afhjælpe flere problem områder.

Du finder produkter til traditionel ansigtsbehandlinger, dermaneedling og HomeCare slagsprodukter til dine kunder for optimale resulater i samme serie.

Alle produkter er anbefalet og lavet i samspil med hudlæger og plastikkirurger.

Tryk på billedet og kom videre til vores webshop.

Medicinsk pigmentering// Swiss Color Danmark 

Vi tilbyder alt udstyr og farver til medicinsk pigmentering. Du finder kvalitetsfarver til camoufalge af ar og strækmærker, samt til vitiligo. Vi tilbyder også alt udstyr til Ar og strækmærker reducering. 

Tryk på billedet og kom videre til webshoppen.

Vores pigmenter, er de ENESTE på markedet, som er 100% organiske.  Læs mere om, hvad dette betyder og hvordan du kan se forskellen ved at trykke “læs mere” længere nede. 

Vores pigmenter indeholder ikke farlige stoffer eller bla. ingen inorganiske pigmenter: 

 • Ingen Jernoxider (inorganisk) CI kode: 77491, 77492, 77499
 • Ingen Titanium Dioxid (inorganisk) CI kode: 77891
 • Ingen røde, grønne, blå, lilla pigment ved fading over tid
 • Ingen migration i huden
 • Ingen tungmetaller
 • Ingen mineraler (sten, jord)
 • Ingen kemikalier
 • Ingen farve fra dyr
 • Ingen pigmenter fra planter
 • Ingen parfume
 • Ingen Sort PHA
 • Ingen Grøn Crome
 • Ingen Gul Tarazin
 • Ingen Hvid Titanium
 • Ingen farlige AZO pigmenter
 • Ingen Zinnc
 • Ingen Aluminium
 • Ingen Barium Salt
IKKE TESTET PÅ DYR OG ER VEGANSK

PMU Katalog 

Se hele vores online katalog her. Du finder permanent makeup, udstyr & accessories

TRYK katalog 2019

Dermaneedling Katalog 

Se hele vores online katalog her. Du finder vores microneedling udstyr, produkter til behandling og videresalg her.

TRYK Derma katalog

Læs mere om de forskellige produkter ved at trykke på billederne