Eyeliner pigmentering

 

Ønsker du at se frisk ud uden at skulle ligge en eyeliner hver morgen ?

Drømme du om at spare tid om morgenen og/eller se frisk ud hele året rundt uanset om du er i sol, snevejr eller i vand ?

Ønsker du at give dit ansigtsudtryk mere liv og farve ?

Stella Simone er specialist på området. Hun guider dig til den metode og farve, der passer bedst til dig ud fra æstetik, faglighed erfaring.

Stella Ligger stor vægt på faglighed, rådgivning , vejledning og tillid.

Hos mig er du i trykke professionelle hænder. Din drøm er min succes.

Info om eyeliner

Permanente yeliner giver mere liv og makering af øjet og kan anvendes til alle typer øjenforme. Med mine unikke teknikker har jeg  mulighed for, at skabe helt naturlige resultat alt efter ønske.

Vores anvende farver til eyeliner fader utroligt flot over tid. Du vil her ikke skulle bekymre dig om farven. Farverne/pigmenterne vi anvender i vores behandlinger fader tro mod dens oprindelige farve. Holdbarheden af eyeliner kan varier fra årlige opfyldinger til 2-7 års holdbarhed. Forsvinder farven eller bliver den mindre sort trænger din eyeliner til en opfyldning.

Eyeliner er ofte til kvinder der svømmer meget, går til aktiv sport eller dem der ikke har mange vippehår og/eller er meget lys omring øjet. Til dem der mangler/ønsker en naturlig markering af øjet, som de ikke har fra naturensside. Eyeliner kan også være en fordel, hvis man til dagligt går med meget makeup og gerne vil spare tid om morgenen, samt til frisk ud 24 timer i døgnet eller har et job, hvor man ikke har mulighed for at have makeup på. Vi kræser om detaljerne og bruger derfor langtid på vores behandlinger.

Man kan både få en mere kraftigere eyeliner med eller uden skygge, som er den mere kraftigere version af en eyeliner. Ligeledes kan man også få lavet en helt tynd finer eyeliner, der indrammer øjet uden at man kan se, at man har fået lavet noget. Man ser her friskere ud, uden fx. mascara.

Eyeliner metoden henvender sig, til alle der ønsker at minimere brug af eyelinere i hverdagen eller bare har et ønske om at se friskere ud uden makeup.  

Vippefortætning

Vippefortætning, er en meget tynd eyeliner, der bliver lagt langs vippekanten. Resultatet af denne behandling, vil blive tætte og fyldigere vipper, og se helt naturlige ud uden, at det kan ses, at du har fået lavet en eyeliner. Resultatet vil blive ultra naturligt.

Vippefortætning henvender sig ofte, til meget lyse hudtyper med delvis eller få vipper og/eller dem, som ønsker et diskret udtryk, men som mangler definition af øjet. 

Eyeliner med vinge eller skygge

Eyeliner med vinge, giver mere markering af øjet, hvor man kan se en synlig eyeliner liggende på vippekanten. Størrelsen og længden kan varierer efter ønske. 

Eyeliner med skygge, giver et mere naturligt look, da man fader “vingen” med ud i en skygge effekt på øjenlåget- resultatet vil være en let puddert eyeliner look, som ikke vil syne kraftig, men liggende sig let i huden, men stadig være synlig. 

Elegant eyeliner

Elegant eyeliner, er en lidt større eyeliner, hvor en skygge bliver lagt ind over øjenlåget og genskaber en mere udtryksfuld hverdagsmakeup. Denne type eyeliner kan laves på forskellige måder, og i forskellige græder af skygge. 

Denne metode henvender sig ofte til de kvinder, der til dagligt går med en del makeup og gerne vil undgå, at bruge tid på dette hver morgen. 

Priser

1 beh…………………………. 3500/4000,-

1 beh. (obligatorisk)…………….1999,-

3 beh………………………………….1500,-

Årlig Opfyldning 

9-18 måneder………………………2299,-

19-24 måneder…………………….2799,-

2 år og frem……………………..fra 3000,-