Den mest eftertragtet klinik og Cademy indenfor micro pigmentering

Om os

Om Stella Simoné International Swiss Color Træner

Stella Simoné, er certificeret international Swiss Color Master Træner med over 60 marsters fra ind og udland. Hun er samtidig den primær drivkraft, innovative og kreative udvikler indenfor alle behandlinger, og uddannelser i academiet. Stella Simoné, er kendt ved navn i flere verdensdele og har skrevet i internationale permanent makeup magasiner. 

Stella Simoné har haft en stor passion indenfor skønhed de sidste 20 år og er bekendt med fortiden og nutidens trend. Hendes kreative evner startede i barndommen med tegninger og portrætter. Ungdommen blev til uddannelse indenfor kost og træning, hvor hun efterfølgende studerede Finans og Internationalt salg og marketings management. Disse egenskaber sammen med hendes store passion for permanent makeu været med til, at skabe den platform, som forretningen er bygget på den dag i dag.

Rejsen startede i Spanien, hvorefter den udviklede sig til Danmark, hvor forretningen er etableret i dag. Stella Simoné har arbejdet indenfor faget siden 2014. Udover at leverer et kunstnerisk håndværk, der konstant er i udvikling, så følger en personlige udvikling med blandet med en del erfaring. Både som permanent makeup artist, men også som selvstændig- ikke mindst det at drive en stor passion, hendes hjertebarn, academiet og være mor til 3 børn på samme tid.

På det private plan har hun erfaret sig en del livserfaring, som hun anvender som drivkraft i sit arbejde. Disse egenskaber praktiserer hun under de kommende uddannelser.

Hvis Stella Simoné skulle beskrive sig selv på det personlige plan med 3 ord, så er det autentisk, empatisk, og positiv.

Hendes passion for kvalitet ledte hende til Swiss Color i 2018. Swiss Color står for kvalitet og har Slogan ”Beauty That Last”. Swiss Colors kernekompetencer er organiske pigmenter til permanent makeup og medicinsk pigmentering.

Intet mindre end flotte farver i huden også over tid der lever op til REACH lovgivningen. Swiss Color tilbyder kvalitetsudstyr, der er CE godkendt og et høj kvalificerede uddannelsesniveau. 

Vision og Mission

Stella Simonéa  vision er, at videreformidle høj faglig viden og løfte niveauet indenfor permanent makeup i Danmark med unikke kunstneriske færdigheder i samspil med vores CE godkendte udstyr og høj kvalitets behandlingsprodukter og pigmenter.  Mission er, at kunne imødekomme både krop og sjæl med en naturlig finish, som ingen kan se men, som alle ligger mærke til. Vores pigmenter efterlader alle kunder med en naturlig finish, samt en flot farve over tid.

Stella Simoné mener permanent makeup skal være attraktiv, autentisk og naturligt, som muligt også selvom der går 1-2 år. For at skabe en gennemgående og udtryksfuldt permanent makeup, der både syner og fader efter de naturlige konturer, skal der anvendes specielt udviklede teknikker, opmålingsdiagram, pigmenter og udstyr for, at opnå denne faglighed. Permanent makeup er ikke bare permanent makeup. 

Hun  skaber exceptionel, individuel håndværk indenfor medicinsk pigmentering, PMU og Dermaneedling.

Det er hendes passion, at leverer den højeste kvalitet i alle behandlinger, produkter og uddannelser.  Alle vores teknikker skræddersyes til hver enkelte kundes konturer, ønsker og udgangspunkt, derfor finder du ingen resultater af vores behandlinger der er ens. 

Om Swiss Color

“Beauty That last” er det drivende motto. Swiss Color® følger en klar vision om, at blive verdens førende mærke Permanent Make up og Microblading brand i verden. Drevet af beslutsomhed og en uendelig strøm af innovative ideer arbejder de kontinuerligt med, at skabe et globalt brand, der når ud til hvert hjørne af jorden. Med lidenskab og dedikation perfusionerer alt hvad de gør, stræber Swiss Color® efter, at udvikle de mest prestigefyldte og højkvalitetsprodukter, som skønhedsindustrien har at tilbyde. Vi er stolte af at repræsenterer dette Brand i Danmark.