Læbe pigmenteringEr du træt af ujævne læber?

Læber der har mistet deres farve og/eller volumen ?

Ønsker du at give dit ansigtsudtryk mere liv og farve ?

Stella Simone er specialist på området. Hun guider dig til den metode og farve, der passer bedst til dig ud fra æstetik, faglighed og faring.

Stella Ligger stor vægt vægt på personlig rådgivning , vejledning og tillid. Hos mig er du i trygge professionelle hænder. 

Din drøm er min succes.

Info om PMU læber

Permanente læber også kaldet en læbepigmentering er nutidens trend og foryngelse af udtrykket i ansigtet. Du har med denne behandling mulighed for, at få læber, der ser fyldigere, friskere og yngre ud.

Behandlingen kan skabe symmetri og give volumen til mindre og større læbecontourer.  Med denne behandling vil du kunne få en udtryksfuld læbe med/eller uden synlig kant og en selvvalgt farve, der hører nutiden til.  Stella Simoné kreerer alt fra et naturligt finish (også kaldes nude) med en næste usynlig farve, som blender sig ind i din naturlig læbefarve til en mere markant eller farve efter ønske. 

Stella Simoné har specialiseret sig at skræddersy et unik håndværk tilpasset den enkelte.

Der anvendes kun EU godkendte pigmenter og CE- certificeret udstyr i klinikken.  

Her i klinikken for du et detaljeret håndværk der er skabt med omhyggelighed, detaljer med for øje at det skal være autentisk og naturlig også på sigt. 

Permanent makeup på læberne kan ligeledes skabe og korrigere, det naturen har udvisket igennem årerne, eller det vi ikke har fået fra naturens side. Her er der tale om form, størrelse og farve. Man kan vælge mellem naturlige eller mere farvedybe læbefarver. Hvilken farve du skal vælge afhænger af, hvilket resultat du ønsker og hvilken farve du har fra naturens side.

Ønsker man at gå fra meget mørk læberfarve så som mørk/grå/sort til en lysere farve, alt afhængig af udgangspunkt og ønske, kan man sagtens komme op på 3-4 til 5 behandlinger. 

Stella Simoné kan lave et utal af forskelige teknikker og resultater, som skræddersyes ud fra den enkeltes ønske og nuværende læbe facon. Vi kan lave et helt nude look, til en mere kratfuld makeup læbe- dette er op til den enkelte.

Vi finder sammen ud af, hvad der passer dig, når du kommer til din tid i klinikken. Du er også velkommen til, at tage kontakt til os, og høre nærmere om dine muligheder. 

OBS. De fleste billeder er taget lige efter endt behandling, derfor virker farven meget kraftig nog/eller rød eller pink. 

Farven ændre sig efter heling. den vil altid blive lysere og mindre intens. 

Du for altid en komplet vejledning ifølge valg af farve, form og samtykke information. 

Priser

1 beh………………………………….. 4999,

1 beh. (obligatorisk)…………….1999,-

3 beh………………………………….1999,-

Årlig Opfyldning 

9-18 måneder………………………2399,-

19-24 måneder…………………….2799,-

2 år og frem……………………..fra 3200,-