10 Days

7 Days

5 Days

10 Days

Uddannelse i Bryn


Vælg mellem

3 x Nano Hairstorke

eller

3x Ombre Brows

Basisuddannelse
&
Masterclass

Med sans for detaljer og perfektionisme sørger Stella Simoné for, at give dig alle redskaber og baggrundsviden for, at tilegne dig dit eget helt unikke håndværk.

Stella Simoné Transformere dig til en pro- artist. 

DIN DRØM- MIN SUCCES

Alle uddannelser er opdateret efter 2024 trend med sans for det klassiske look, der aldrig går af mode samt alt det nye, der er på mode, så du kan lave lige præcis det håndværk du selv kan identificerer dig med.

Hårstrå designet har været den mest fortrukne og eftertragtet metode indenfor permanent makeup i nyere tid. Hårstrå metoden har eksisteret de sidste år ti, men ikke som vi kender den i dag.

Både Ombre Brows og Hårstrå metoden har udviklet sig igennem de sidste 30 år. Tiden har ligeledes ændret synet på permanet makeup generelt og har skubbet mere og mere til den kreative del i håndværket. Udførselen af teknikkerne er blevet mere let og ikke kraftigt i dets udseende. Flertallet efterspørger naturlige bryn mere end nogensinde før.  Skygge bryn- også kaldet Ombre Brows har været på markedet i de sidste 30 år. Brynet er gået fra en meget lille kraftig streg til et større puddert look.

Hos branchen efterspørges et bryn, der både ser naturligt ud efter behandlingen, men som også fader naturligt i en flot farve over tid.

Klienterne ønsker, at farven forsvinder igen fra huden uden misfarvninger eller pletter. Ligepræcis her i denne efterspørgsel ligger én af vores største kompetencer som behandle og underviser. 

Vi høre fra mange kvinder, der har følt sig forblændet og har fået lavet noget, de er blevet kede af på sigt. Fx bryn der ikke forsvinder igen og som ofte ikke er placeret efter deres naturlige knoglestruktur eller hvor brynet er blåt eller rødt.

Vi sender derfor flere  og flere til laser før vi kan tilbyde dem en behandling. Vi underviser dig i denne del, så du altid kan levere og tilpasse brynet efter kunden, korrigerer og vælge de rigtige pigmenter til den enkelte client.

Ved at anvende de prestigefyldte pigmenter, fra Swiss Color ser du at farverne fader naturtro mod deres oprindelige farve, hvis rigtige teknikker og indhold anvendes.

Stella Simoné  giver dig redskaberne til, at kunne udfører et klassisk look med et tvist af nutidens trend, så dine kunders bryn fader flot og let over 1-2 år. Dette er muligt med de rette pigmenter, teknikker og opmåling. Her har du muligheden for, at genskabe det samme bryn eller ændre brynet over tid. Vi giver dig nøglen til Stella Simonés livsværk. 

Vi har arbejdet med Nano Hairstroke siden 2018. Vi var de første til, at tilbyde denne til det danske markedet i dens nuværende form. Derfor mener vi, at vi har den mest dybdegående erfaring på udførsel af teknikken. Metoden ligger nr. 1 på verdensplan over mest eftertragtet metode indenfor hårstrå. Vi har endvidere udviklet på den siden. Det er nemlig muligt, at lave naturlige og meget små hårstrå med maskine. Det kræver bare den rigtige teknik, nåle og pigmenter. 

Mange klienter ønsker hårstrå brynet, men det er ikke altid, at den metode er ideelt for den enkelte. Der er der stadig flere der ender op med Ombre Brows. Ofte er det kundens hudtype, genetik, den generelle brynmængde og ønske af udseendet, der skiller de to metoder ad. På vores uddannelser lærer vi dig forskellen, og hvornår du skal bruge den ene frem for den anden. Nano Ombre Brows har vundet 2 pladen over mest efterspurgte teknik på verdensplan. Siden 2017 har vi udviklet på denne metode og var ligeledes de første til, at tilbyde denne til det danske markedet. 

Vi glæder os til, at vise dig vores opdateret metoder på din kommende uddannelse hos Stella Simoné. 

Vil du også være en del af de første, der tillæres landets mest opdateret uddannelse tilbyde smukke resultater ? 

Stella Simonés motto er : lær af eliten- bliv en del af eliten.

Vi anbefaler, at du som ny permanent makeup artist går i dybden med Ombre Brows og først tillærer dig Nano hairstorke som en Masterclass efterfølgende for at sire dig en dybere forståelse og anvendelse indenfor det enkelte område. 

En Masterclass ligge ofte fra 1-5 dage. Basisuddannelsen og efteruddannelsen tager op til 6 måneder. Er du allerede uddannet et andet sted fra, men ønsker, at opdatere dine teknikker efter Stella Simoné, så vil en efteruddannelse eller Masterclass være noget for dig. Hvilken en du skal vælge afhænger af din erfaring og baggrund efter ny -lovgivning.

Alle metoder behandles med samme maskine, så du skal kun tilkøbe en maskine.

Vi bruger det prestigefyldte brand Swiss Color, som er førende indenfor organiske og mineralske pigmenter.  Pigmenterne lever op til den nye lovgivning REACH. Ønsker du, at tilbyde dine klienter top kvalitet med farver, der fader tro mod deres oprindelige farve over tid. Ønsker du at få tilfredse kunder, der kommer tilbage år efter år ?

Tilmeld dig vores uddannelser allerede i dag og bliv opdateret. 

3 x Nano Hairstorke Brows

Du for 3 top teknikker i et kursus. De mest brugte og efterspurte teknikker på verdensplan indenfor Hairstroke. Med disse teknikker og vores viden, er du dækket ind og kan tilbyde et smukt resultat uanset kunde.  Kursuset indeholder basis og avanceret teknikker, så du ikke skal ud og efteruddanne dig til højere niveau efter endt uddannelse.  

Soft og klassisk Nano hairstroke er vores mest avanceret metode indenfor permanent makeup. Soft Nano Hairstoke er vores nyeste bud på et realistisk bryn med dybde. Denne kan laves klassisk eller som fluffy bryn. Den klassiske er mere et tradionelt design og mere kraftigere i dens struktur. Alle teknikkerne kan udformes sammen og i forskellige grene alt afhængig af den enkeltes ønskes og brynhåret udseende. 

Siden 2018 har vi arbejdet på, at udvikle det perfekte hårstrå bryn til alle hudtyper og ønsker.  I 2023 stod vi klar med vores helt nye Soft nano hairstroke med eller uden det fluffy look. Metoden er en forlængelse af vores klassiske Nano hairstroke og også kaldet 3D Nano bryn.

På denne uddannelse lærer Stella Simoné dig flere forskellige designs indenfor metoden, samt 3 forskellige hårstrå design. Hun lærer dig forskellen, og hvornår du kan bruge den ene frem for den anden. Dette skaber en stor tryghed hos dine kommende kunder, så du altid kan sende dem ud af døren med lige netop det de ønsker – nogle gange mere end de forventer. 

Perfect Nano Hairstroke er et modul, hvor du bla. lærer om udførslen, teknikken, og mønstrene i et naturlig hårgroteirng i brynet. Du lærer de mest opdateret, mest brugte og smukke mønstre, der høre tiden til for, at kunne designe og tilbyde et bryn tilpasset, den enkelte kundes bryn. Du lærer at farvelægge, skabe dybde og shade i brynet. Nano Hairstroke henvender sig til dem, der ønsker, at tilbyde et naturligt bryn. 

Metoden kan anvendes til flere hudtype. Samt giver denne metode længere holdbarhed og naturligere resultatet, samt flottere fading i huden over tid end andre metoder indenfor hårstrå bryn. 

Vores Hairstroke er ligeledes en skånsom metode for huden. Selve teknikken kræver dedikation til tegnefærdigheder, for at kunne praktisere det unikke hårstrå mønstre der skræddersyes til den enkelte. Vores unikke designs og teknikker er veludviklet ud fra kreative færdigheder. Du vil på uddannelsen blive uddannet i, at kunne tilbyde et unikt design til hver enkelte kunde. 

Rigtig mange bliver overrasket over, hvor meget tid, det kræver, at kunne fuldføre Nano hairstorke. Derfor er dette en Masterclass hos Stella Simoné, som du har adgang til i et år. 

 Uanset tegnefærdigheder skal man forvente, at løse opgaver derhjemme igennem uanset uddannelsesforløb og metode. 

3 x Ombre Brows

Du for 3 top teknikker i et kursus. De mest brugte og efterspurte teknikker på verdensplan indenfor Ombre brows. Med disse teknikker er du dækket ind og kan tilbyde alle kunder uanset bryn og ønske til dine kunder. Kursuset indeholder basis og avanceret teknikker, så du ikke skal ud og efteruddanne dig til højere niveau efter endt uddannelse. 

 

Du lærer de mest opdateret, mest brugte teknikker og opmålinges metoder til bryn. Med denne viden, har du mulighed for, at kunne udvikle dig og tilbyde de mest efterspurgte shading bryn, samtidig med, at du kan eftergive dine kunders ønske og tilbyde teknik uanset hudtype og få tilfredse kunder.  Fra et meget soft og let udseende, til et mere markeret dækning af brynet  med eller uden ombre effekt. Du kan skabe både makeup looket eller det mere naturlige resultat med alle teknikkerne. Her er det kun fantasien der sætter grænser. Denne metode henvender sig til alle hudtyper- blandet andet dem, der ønsker et naturligt bryn men fx. ikke har hudtypen til at kunne få hårstrå. Du lære hvornår, du skal bruge de forskellige teknikker, og nåle, så du altid kan levere et smukt resultatet uanset, hvilken kunde du for ind af døren. Metoden er uundværlig og “must have” til permante bryn. Du får det hele i en pakkeløsning. Vi sørger for basis og avanceret teknikker, hvor du kan skabe dit helt eget unikke håndværk og tilbyde alle smukke shading bryn.

Vi har arbejdet med Nano Ombre siden 2017 og var de første til at præsenterer denne teknik til det danske markedet. Derfor mener vi, at vi har landets mest dybdegående erfaring. Helingen af farven over tid spiller en væsenlig rolle. Det gør den generelt i alle vores uddannelser. Vi har set vores teknikker komme tilbage år efter år. Vi har efterudviklet hele tiden og står nu igen klar med vores klassiske ombre bryn med et twist af 2023 trend. 

Ved denne teknik er det yderst vigtig, at farven ligges i huden ved korrekt dybde, teknik samt nåle og hastighed for, at få brynet til at se, så naturligt ud som muligt. Det er lige så vigtigt, at kunne få farven til, at forsvinde igen indenfor 1-2 år. Vi arbejder efter konceptet “less is more”.