Vælg mellem

3 x Perfect Lips

Basisuddanelse
&
MasterClass

Med sans for detaljer og perfektionisme sørger Stella Simoné for, at give dig alle redskaber og baggrundsviden for, at tilegne dig dit eget helt unikke håndværk.

Stella Simoné Transformere dig til en pro- artist. 

DIN DRØM- MIN SUCCES

 

Permanente læber også kaldet en læbepigmentering er nutidens trend og foryngelse af udtrykket i ansigtet. Du har med denne behandling mulighed for, at få læber, der ser fyldigere, friskere og yngre ud. Få symmetri, volumen til mindre og  få større læbecontourer.  Med denne behandling, vil du kunne få en udtryksfuld læbe med/eller uden synlig kant og en selvvagt farve, der hører nutiden til.

Vi anvender ofte Nano nålene til vores læbepigmenteringer. Vi har som de første i siden 2017 præsenteret denne teknik til Danmark.  Vi har derfor specialiseret os indenfor dette udstyr på højt faglig niveau og erfaring, selvom vores erfaringer  for den generelle læbepigmentering går flere år tilbage. Vi er meget detaljeret og omhyggelig i vores håndværk.

Permanent makeup på læberne kan ligeledes skabe og korrigere, det naturen har udvisket igennem årerne, eller det vi ikke har fået fra naturens side. Her er der tale om form, størrelse og farve. Man kan vælge mellem naturlige eller mere farvedybe læbefarver. Hvilken farve du skal vælge afhænger af, hvilket resultat du ønsker og hvilken farve du har fra naturens side.

Hvis man fra naturens side har lyse til mellemlyse læber og en normal hudtype, så vil man skulle regne at 2 behandlinger.  Ønsker man at gå fra en meget mørke læberfarve så som mørk/grå/sort til en lysere farve, alt afhængig af udgangspunkt og ønske, kan man sagtens komme op på 3-5 b behandlinger.

Stella Simoné kan lave et utal af forskelige teknikker og resultater, som skræddersyes ud fra den enkeltes ønske og nuværende læbe facon. Vi kan lave et helt nude look, til en mere kratfuld makeup læbe- dette er op til den enkelte.

Vi finder sammen ud af, hvad der passer dig, når du kommer til din tid i klinikken. Du er også velkommen til, at tage kontakt til os, og høre nærmere om dine muligheder. 

Forskellige metoder til læber

Vores basisuddannelse & efteruddannelse (hvis du har en uddannelse indenfor PMU i forvejen. Lærer du 3 forkellige teknikker. 

Pearl lips-  er vores nyeste teknik. Pearl lips laves med nyeste nåle moduler, farver, teknik og opmåling. Her har du muligeden for, at tilbyde dine kunder nyeste trend og farvesammensæltning. Pearl lips har et meget naturlig udseende, som ligger sig let og fin i huden. 

Velvet lips- er en mere dækkende og tæt pigmenterede læbe, hvor farven er helt jævn og fin i huden med eller uden lipsgloss. Her laves en skarpt, næsten usynlig kant

Diamond lips er egenligt en Nano læbe pigmenteirng. Diamond lips var en teknik vi anvendte for år tilbage, men som nu igen er blevet populær. Det er en teknik, der giver form og fylde til læberne uden en synlig kant rundt om læberne. Vi har her muligheden for, at ligge farve ned i huden og samtidig give et udtryk af et “lipsGloss effekt” med dybde og effekter, som høre nutidens trend til. 

Denne form for læbe konturer, kan anvendes både med soft look og farve, men også mere jævn mere udtryksfuld farve. 

Metoden henvender sig til dem, der i forvejen har symmetriske læber eller dem der ønsker mere form og fylde til deres læber. 

 

Andre uddannelser

Fra mørke til lysere læber– Det er muligt hos os, at skabe lysere nuancer af læben end den naturlige læbepigmentering man er født med. Det kan være individuelt, hvad og hvor meget farve man ønsker der skal lysnes. 

Vi finder ud af i samspil med dig, hvad dine ønsker jer. 

Metoden henvender sig til dem, der ønsker at få lysnet sine læber. Ofte er det kvinder med mørkere læber. 

OBS: man skal være indstillet på at skulle have minimum 3 ved meget mørke læber. Lilla og grålige kan ofte nøjes med 2-3 behandlinger.

Nano lips kan laves på forskellige måder. Man kan vælge, at lave dem som en contour rundt i kanten og fade farven ind på læben, eller ombre style med forskellige farver for at få dem til at syne større.  

Teknikken giver et udtryk og et stref af naturlighed. Du kan her også vælge helt nude eller mere intense farver, alt efter ønske. Metodens udseende er næsten lige som contourless lips, forskellen er, at her er der en kant, men en meget fin og naturlig, som næsten ikke kan ses, men mere som en definition af hvor læben befinder sig. 

Metoden henvender sig til dem, der ønsker større læber, symmetri, fylde og form og evt, mangler dette fra naturensside. 

Ombre Lips – skabes ud fra kreativitet og viden og læbepigmentering og placering af farve. Vi farvelægger bestemte områder for at skabe dybde til læberne. 

Metoden henvender sig mest til dem, der har noget fylde i læberne i forvejen. Her er det lettest og mest synligt at skabe og fremvise effekter. 

Nude contourless Lips er en teknik, der giver farve til læben uden en synlig kant. Vi har her muligheden for, at ligge farve ned i huden og samtidig give et udtryk af et ekstremt naturligt nude look, som høre nutidens trend til. 

Denne form for læbe konturer, kan anvendes både med soft look og farve, men også mere jævn mere udtryksfuld farve. 

Metoden henvender sig til dem, der i forvejen har symmetriske læber og ikke ønsker at få dem større, men blot ønsker sin nuværende facon med en et stref af farve.