Vi tilbyder

Permanent makeup Behandlinger

Vi tilbyder højtkvalificerede permanent makeup behandlinger til den kræsne, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet. Vi anvender kun Swiss Color pigmenter og udstyr i vores behandlinger. 

01.

Permanent makeup/kosmetisk tatovering

Vil tilbyder alle behandlinger indenfor permanent makeup. 

02.

Medicinsk tatovering

Vi tilbyder ar reducering, areola, og camouflage af vitiligo og andre lyse områder

03.

Dermaneedling og meso behandlinger

Vi tilbyder Hair los, ar reducering, anti age behandlinger.

04.

Bryn

Vi tilbyder alle behandlinger indenfor bryn. Nano hairstroke, Ombre brows, Powder brows, Hybird, Combo brows osv. 

05.

Læber

Vi tilbyder alle behandlinger indenfor læber. Velvet lips, Hollywood Lips, Nano lips, Contorless lips, Ombre lips 

06.

Eyeliner

Vi tilbyder alle behandlinger indenfor eyeliner. Vippe fortætning, eyeliner med vinge og buttery eller skygge

Info

Generel Information om permanent makeup

Læs hele siden igennem, inden du beslutter dig for, at få permanent makeup. Dette gælder også model behandlinger fortaget i klinikken.

Det er vigtig, at du har sat sig ind i, hvad det betyder, nu og fremadrettet.

Permanent makeup er en semi permanent behandling, hvor du kan opnå et velplejet og naturligt udseende 24 timer i døgnet. Behandlingen udføres ved, at farvelægge udvalgte områder i ansigtet. Her indrammes og skabes farve og form til, enhver kvinde/mands manglende hårvækst, asymmetri, overplukning, eller pga. heldbredsmæssige årsager. Vi er specialister i, at guide dig til den metode, der passer bedst til dig, med din individuelle baggrund og hudtype.

Permanent makeup er et kunstnerisk håndværk. Det kræver en hel del viden og erfaring, samt hårdt arbejde og træning hver dag for, at kunne mestre tillærte teknikker, tilpasse disse og vejlede, til hver enkeltes hudtype, ansigt, ønske og respekten for det naturlige flow. Det kan ikke siges nok gange, at permanent makeup ikke bare er permanent makeup. Dette er et håndværk for, hvert enkelte behandler. Dette betyder også, at kvaliteten og designet er meget forskelligt fra person til person.

Da der arbejdes i ansigtet anbefaler vi, at man ikke går på kompromis med integritet, faglighed og kunstneriske færdigheder, som er alt afgørende for udfaldet af behandlingen. Pris og kvalitet går oftes hånd- i hånd. De fleste gode artister, har brugt mange penge på uddannelser, og har erfaring i baggagen, hvilket afspejler prisen på deres håndværk. Envidere betyder valg af farve, der bruges til permanent makeup, rigtig meget for det endelige resultatet, da farven tilpasses den enkeltes nuancer.

Vi anvender arbejder udelukkende med udstyr, pigmenter og produkter fra Swiss Color. Vi taler altid om pigmenter, heling og ønske over tid med dig.  Jeg, Stella Simone anbefaler altid, at du følge mig/den ønskede artist kontinuerlig arbejde, samt at søge forståelse og viden omkring de farver der anvendes før du vælger om denne behandling er noget for dig.

Farveindholdet i pigmenterne/de farver der anvendes har en reel betydning for, hvordan resultatet ser ud efter 1-2 år- Det at lave et flot resultatet nu og her, viser ikke om de anvendte farver i behandlingen er af høj kvalitet. Det at kunne fremvise smukke resultater gang på gang året rundt er vi i specialister i. Vi arbejder med organiske og mineraler indhold i vores farve med hver deres styrke og svageheder. Organiske pigmenter har det med at hele koldere over tid, hvor mineraler har det med at hele varmere over tid. Holdbarheden på disse to er også meget forskellige. Ud fra hudtype, teknisk og valg af holdbarhed finder vi lige kræves den farve og det indhold, der passer til dig.

Alle behandlinger i klinikken bliver udført med et professionelt udstyr, som kun er egnet til permanent makeup. Vi efteruddanner os løbende, så vi altid er med på de nyeste teknikker og udstyr for, at kunne tilbyde dig den bedste kvalitet. Alt udstyr og farver lever op til regler og betingelser, der står i overrensstemmelse med EU´s høje krav og kriterier.  Vores udstyr og produkter er bla. CE godkendt. Vi overholder alle retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og Sikkerhedstyrrelsen efter nye påkrav til “kosmetiske tatovør” pr. 1/7-21. Bekendtgørelsen om kosmetisk tatovering (BEK nr. 959 af 11/05/21).

Stella Simoné er yderligere statsgodkendte skole, som er godkendt af DKF som behandler og undervisere.Stella Simoné er vores International Swiss Color Træner. Hun er bla. drivkraften i firmaet og den du møder, når du henvender dig ang. spørgsmål. Hun er en meget eftertragtet artist pga. hendes helt naturlige og detaljeret kunsteriske færdigheder- hendes professionelle tilgang, unikke håndværk, kvalitets udstyr sammen med farver fra Swiss Color har bla. banet vejen for hendes succes. Resultaterne af behandlingerne er enestående. Alle teknikker er udarbejdet efter kunsteriske færdigheder og erfaringer over mange år. Vi anvender ikke en “skabelon” til vores behandlinger. Alle behandlinger bliver nøje skræddersyet efter den enkelte. Stella Simoné er kendt for, at lave exceptionelle, naturlige og detaljeorienteret resultater.

 

Hvad kan man opnå med permanent makeup ?

Permanent makeup, som også kaldes en kosmetisk tatovering, kan være en del misvisende i selve navnet, da denne type behandling kun er en semi-permanent behandling og intet har med en ”normal” tatovering, at gøre, eller det at behandlingen er permanent. Ved permanent makeup arbejder man kun i epidermis, som er det yderste hudlag. Her disponerer man pigmentfarverne ned i huden, som gradvist forsvinder i løbet af et par år fra den synlige hudflade. I nogle tilfælde kan visse pigmenter/farver sidde i huden længere tid. Ved ekstreme tilfælde, hvor der er blevet gjort brug af billige farver/pigmenter eller ved  forkert brug af teknik/tryk og ved manglende grundig uddannelse af artisten, kan farverester i huden være permanente. 

Det er derfor vigtig, at lave en grundig undersøgelse af den artist, du ønsker skal lave dit permanent makeup- det sidder trods alt lige i ansigtet og det kan blive en lang og bekostelig affære, at skulle igennem laserfjernelse, hvis dit nylavede PMU ikke bliver som forventet. Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd. 

Permanent makeup er et håndværk, der kan laves manuelt eller med maskine. Her hos os bliver alle behandlinger lavet ud fra æstetiske principper, så hver enkelt behandling skræddersyes efter den enkelte persons ansigtsstruktur. Igennem en sikker hånd og sans for struktur opmåles og korrigeres det ønskede resultat.

Starting From $75

Hvem henvender permanent makeup sig til ?

Kvinder der ønsker et perfekt udseende 24 timer i døgnet, uden at have tid eller lyst til at forny deres makeup flere gange om dagen. Specielt for kvinder med lys hud, hvor bryn og læber ikke er ret synlige. Kvinder har mulighed for, at genopfriske konturer, som alderen har udvisket eller fx via overplukning af sine bryn. Udover dette er en udtryksfuld mund, det der hører nutidens skønhedsideal til. Kvinder der træner meget har også gavn af permanent makeup, da det er et godt alternativ fremfor makeup der løber. Permanent makeup kan også tilføre, det naturen ikke har skabt og give symmetri i bryn og læber og markering og facon til øjet. Permanent makeup hjælper den moderne kvinde, både som en travl karriere kvinde, men også den travle mor, der ikke har tiden eller overskud til at forny sig selv igennem dagen. Det rette håndværk kan skabe et frisk og naturligt udtryk hele dagen. Permanent makeup kan skabe glæde og velvære for den enkelte. 

Starting From $48
woman, beauty, monochrome-2350565.jpg
check, tick, check box-146099.jpg

Hvornår er man ikke kandidat ?

Hvis du lider af én eller flere af følgende tilstande, tilrådes det  ofte ikke at få påført permanent make-up. Kontakt os og hør nærmere.

 

Kontraindikationer: 

·       Hæmofili

·       Kronisk hudsygdom

·       Ekstremt kontakt allergi

·       Kardiovaskulære sygdomme

·       Brug af antikoagulanter

·       Keloid ar 

·       Bindevævssygdom

·       Psoriasis på det ønskede område

·       Lupus

·       Påførelse på områder der har været udsat for et plastikkirurgisk indgreb eller strålebehandling

·       Påførelse på områder med buler, mørke modermærker, hævelse eller anden form for irritation

 

Forbigående kontraindikationer

·       Gravitet/amning

·       Hormon salver

·       Herpes i det ønskede område

·       Betændelse i kroppen

·       Acne behandling i form af creme eller piller. Her skal man vente 6 måneder

·       Andre hormorner/steioder. Her skal man vente 6 måneder

·       Laser behandlinger af gammelt PMU. Her skal man vente 5 uger fra sidste behandling.

Er du i tvivl, så kontakt os gerne. Fortæl altid ved booking, hvis du lider af en/eller flere sygdomme eller indtager medicin.

 

Starting From $40

Har du fået en pmu behandling du ikke er tilfreds med ?

Har du et udgangspunkt vi ikke kan sige ja, så har man mulighed for, at blive sendt videre til vores samarbejdspartner. Tag gerne kontakt til os og hør om dine muligheder. Send os gerne et billede, så rådgiver vi dig derfra.  

Starting From $64
makeup, face, woman-2983550.jpg
World's Fastest

Behandlingsforløbet fra start til slut

Information om sikkerhed og procedure: 

Alle behandlinger starter med udleveret information omkring permanent makeup, forventning, risici mm. Der underskrives herefter en samtykkeerklæring, hvor man giver sin underskrift på, at man har læst og forstået alle informationer.  Herefter vil der være en personlig snak om ønske og forventninger. Der ydes ligeledes bedøvelse under hele forløbet, så smerte formindskes. Derefter sker opmåling og optegning, hvor du skal bekræfte og godkende, før det permanente bryn påbegyndes.

Proceduren: 

Under hygiejniske forhold arbejdes ,der i det yderste lag af huden (epidermis), hvor pigmentet/ farven disponeres ned i. Nogle oplever en let smerte og andre en lidt større. Dette er meget forskelligt og individuelt. Det er derfor vigtig, at man er forberedt- har spist og fået væske inden behandlingen.

Efter behandlingen:

Skal du forvente at det område, hvor der er blevet pigmenteret/farvelagt vil være rødt og hævet i nogle timer. Du kan sagtens køre bil og/eller tage direkte på arbejde efterfølgende. Dog er der forbehold som bla. sved, sol, vand, sauna og svømmehal, som man skal holde sig væk fra i 7-10 dage. Dette gælder ved alle behandlinger. Det er samme procedure hver gang du kommer til en behandling.

Selve helingsprocessen:

Vare typisk fra 7-10 dage. Der vil i løbet af denne tid dannes sårskorpe på huden, der gradvist vil forsvinde. Det er derfor vigtigt i disse dage, at overholde aftercare -instrukserne, da 70% af det endelige resultat, afhænger af dit forløb bagefter og hvorvidt du overholder retningslinjerne. Du får udleveret alle informationer efter endt behandling. 

Hele permanent makeup proceduren: 

Man skal i gennemsnit, altid regne med mindst 2-3 behandlinger i alt, før et resultat ses som færdigt. Antal behandlinger varier fra hudtype, genetik, livsstil heriblandt hormonelle forandringer, solforbrug, medicinforbrug osv. Der kan her være enkelte hudtyper, der skal have flere. Dette ses som en sjældent risici.

De fleste behandlinger kan forgå med 4 – 14 ugers mellemrum for, at opnå det bedste resultat. Det er derfor vigtig, at man kommer til sine efterfølgende touch up´s i dette tidsrum, da det ellers kan betyde flere behandlinger i sidste ende, før et pænt og jævnt resultat opnås.

Nogle hudtyper vil kræve flere behandlinger, hvilket betyder at selve hudtypen har svært ved, at holde på pigmentet/farven. Derfor kan der desværre ikke gives nogen garantier for, at pigmentet forbliver i huden eller, hvor mange behandlinger der skal til og hvor længe holdbarhedsperioden er. Vi kan derfor ikke holdes ansvarlig for manglende pleje, mangelene efterbehandlinger, ukorrekte oplysninger ift. medicin og heldbredstilstande.

Det er ligeledes ikke muligt, at forudsige, hvordan huden vil reagere, og det endelige resultatet, da der arbejdes i levende hud. Du skal derfor være indforstået med, at det er på eget “ansvar” og reklamationer er derfor ikke mulige.  Det er dog meget sjældent, at resultatet ikke kan blive tilfredsstillende.

Efterfølgende holdbarhed:

Ønsker du at fremme holdbarheden af din nye permanent behandling er der nogle ting du kan gøre:

·       Brug altid solcreme med højt faktor på dit permanente område.

·       Brug aldrig cremer, kosmetisk behandling, peelinger med og uden laser, ansigtsrens og andre kosmetolog behandlinger på det pigmenterede område. Dette skal forgå 2 cm. fra pigmentet.

Vigtig information

Mest spurgte spørgsmål

Én behandling er aldrig nok. Som udgangspunkt skal man igennemsnit regne med 2-3 behandlinger i alt med 4-10 ugers mellemrum, før et behandlingsforløb betragtes som færdig. 

 

Nogle hudtyper har svære ved, at optage farve. Dette ses ved, at der skal flere end de gennemsnitlige 3 behandlinger til, før farven holder ved. Disse hudtyper er sjældne, men de ses engang indimellem. Dette er en helt normal procedure. I værste tilfælde, kan der ske fuldstændig udstødelse af pigmentet dvs. At huden ikke lagre farven og videre behandlinger fortages ikke. Der ydes ingen tilbagebetaling for de behandlinger, der er fortaget, dette anses for at være en yderst sjældent risiko.  

Det er meget normalt, at brynene vil være ujævne, mangle farve hist og pist efter 1. behandling. De har højest sandsynligt heller ikke holdt farve samme sted på begge sider efter heling, hvilket kan syne som asymmetri. Samtidig kan farven ændre sig fra meget utydelig farve i huden, til mere mættet farve efter 14-21 dage. Dette skyldes, at det er ny tynd hud, der er ved at dannes. Det ændrer sig gradvist efterhånden, som huden heler og genopbygges. Man kan derfor ikke regne med den endelige farve ved alle typer behandlinger, før end på 30 dag.

Når man kommer til 2 behandling, kan man trygt regne med at vi, som behandlere retter alle de små ujævnheder til.

Når der refereres til, at permanent makeup holder op til 5 år, er det en sandhed med modifikationer.

Det er korrekt, at der hos nogle kan sidde rester af pigment. Man man kommer altså ikke udenom, at skulle genopfriske sit permanente makeup. Anbefalingen lyder på Colorboost/opfyldning af bryn én gang imellem 1-2 år gennemsnit for, at opretholde et flot resultat i form og farve. Læber er ofte én gang hver 2-3 år, mens eyeliner kan varierer fra 1-7 år. 

 

OBS: Det man skal regne med i forhold til holdbarhed og dette gælder ved alle typer behandlinger, indenfor permanent makeup er, at hudtype, livsstil, sol-eksponering, medicin, hudbehandlinger, produktforbrug, stressniveau, hormonbalance etc. Har indflydelse på længden af holdbarheden. Nogle skal derfor have en årlig opfyldning før 1 år (dog sjældent). 

 

Bliver form eller farve “træls” betyder det, at det er tid til en opfyldning. Får du ikke din opfyldning i tide, kan det betyde 2 årlige opfyldninger med kort mellemrum, da der er forsvundet for meget farve til, at kunne dække området på 1 behandling.

 

Nogle hudtyper vil samtidig udskyde dele eller hele farven ved den årlige opfyldning, selvom deres opfyldningsperiode er overholdt. Dette er uden for vores hænder. Vi kan aldrig forudsige, hvordan levende væv, hormonelle forandringer, stressniveau osv. har indflydelse på kroppen. Det kan i nogle tilfælde betyde 2 årlige opfyldninger med kort mellemrum for at jævne farven . I visse tilfælde kan man ikke lave brynene helt ens i optagelse af farve. I sjældent tilfælde, kan der ske total udstødelse af farven. 

 

Her anses et resultet med mindre optagelse af farve, som værende tilfredstillende, udfra den hudtype man nu har, da det ikke er muligt at tvinge huden til at optage farve. Fordelen er, at man har en from at tegne sit makeup efter. 

Vi har erfaret, at jo flere årlig opfyldninger man får hos os, jo mere kan vi mætte huden på problematiske områder. Dog er der aldrig nogen garantier. Alle ekstra behandlinger er på egen regning.

Jo mere naturligt look, jo ringere holdbarhed desværre. Dette skyldes, at man disponerer langt mindre farve ned i huden. Fordi farven disponeres meget fint og så overfladisk som overhovedet muligt i huden, vil det også forsvinde langt hurtigere. Dette er samtidig også gældende ved valg af lyse farver. 

 

Nej, desværre. Det er ikke alle hudtyper, der er velegnet til denne metode. Ikke alle få et godt resultat og heler pæne og synlige hårstrå op. De hudtyper, hvor vi ikke anbefaler denne metode er, grove, sensitive og nogle gange fedtet. Vi kan i nogle tilfælde gøre et forsøg, hvis ønsket er stort. Bliver resultatet ikke tilfredstillende kan man skifte til en let og naturlig udgange af Ombre Brows. 

 

Farvebrand og indhold af pigmenter sammen med genetik, hudtype og behandlerens teknik har betydning for, hvordan dit permanent makeup vil fade igennem tiden. Organiske bryn farver kan ikke hele røde over tid, de vil hele mere kolde og miste deres varme. Organiske pigmenter har typiske en lang levetid, mens pigmenter lavet på mineraler ofte hele varmere over tid og forsvinder hurtigere, hvilken et pigment du skal vælge gennemgår vi til din konsultation. Forsvinder den ønskede farve i huden eller er den ikke som ønsket længere, så er det tid til din årlige opfyldning/Colorboost. 

 

 

Vi bestræber os altid på, at skabe den mest naturlige udgave af dig dvs. At både, bryn, læber og eyeliner, bliver lagt og skræddersyet efter dine konturer, så de fader naturligt over tid til dit naturlige træk i ansigtet.  

 

I nogle tilfælde, ligger ens naturlige bryn, udenfor de naturlige konturer. Her prøver vi stadig, at bibeholde så meget af dit naturlige bryn som muligt. I nogle tilfælde er vi nødsaget til at tage lidt af halen af eller. Hvis der sidder bryn på øjenlåget, selvfølgelig med din accept.

 

Nogle har et ønske om en mørkere farve af læber, bryn og større eyeliner. Her vil fadingen være lidt mere synlig overtid, end hvis vi fulgte din egen placering og brugte en lys farve. I samspil med dig, finder vi ud af om du ønsker det ene eller andet. 

 

Det er vigtigt at vide, at de pigmenter, vi anvendes i klinikken til, at farvelægge huden, har en levetid. De er lavet til, at forsvinde over tid, hvis den korrekte teknik og dybde anvendes. 

Ønsker man ikke længere sin permanent makeup, så fravælger man sin årlige opfyldning. Herefter vil området fade gradvist over tid- generelt er brynet væk indenfor et par år. Hos nogle hudtyper forsvinder farven hurtigere end andre. Man skal dog være indstillet på, at der kan være synlige farverester i huden over en periode. Dette er et ufrivilligt faktum, som ikke kan fravælges- er man ikke indforstået med dette, så anbefaler vi ikke, at få permanent makeup. 

 

Vi anvender Swiss Colors pigmenter, som fader utrolig flot over tid, uden at se klattet ud, blive røde, grønne, eller stærke mørke pletter i huden. Hos nogle hudtyper kan man dog ikke undgå, at farverne mister deres varme eller heler varmere over tid. 

 

Vores læbefarver fader også utrolig flot i en neutrale farve, uden klatter eller se misfarvet ud. De fader gradvist mere synligt fra huden. 

Vores eyeliner farver, fader også mindre og mindre synlig over tid uden at skifte farve. 

Hvis du vil være sikker på en flot fading, så vælg altid en behandler, der anvender Swiss Colors pigmenter/farver. 

 

Nej, ikke alle er kandidater for permanent makeup. (læs emnet om ”hvornår er man ikke kandidat til, at få permanent makeup”). Har du en af de oplyste tilstande, så bedes du kontakte Stella Simoné og får en afklaring på, om du kan få permanent makeup og evt. Risici ved dette.

Selvom man ikke har nogle af de beskrevne tilstande, vil vil i nogle specifikke tilfælde vælge at takke nej, til at behandle. 

 

Vi henviser til, at læse om de forskelige metoder ved at trykke sig ind på den behandling du ønsker her på siden, inden du booker en tid til en behandling. Vi tager først højde for ønske, når vi ses på behandlingsdagen. Her har vi en konsultation. For at kunne få hairstroke bryn med en flot heling i hudenkræves det, at du har den rette hudtype og evt. hår-mængde til den ønskede metode brynmetode. Ønsker du en konsultation inden din behandlingsdag for at være sikker på, hvilken en metode der henvender sig bedst til dig, så kontakt os gerne for en aftale.

 

Det er desværre ikke altid muligt, at få den metode man ønsker sig indenfor bryn. Men vi kan i nogle tilfælde prøve den ønskede metode og her skifte over til en anden, hvis resultatet ikke bliver som forventet. 

Er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at tage kontakt, så guider vi dig. 

 

Ja, det koster penge, at holde sit permanent makeup ved lige. Det fleste skal have en årlig opfyldning mellem 1-2 år. Nogle kan gå længere og andre oftere.  Det kan komme bag på nogen, at permanent makeup skal holdes ved lige. Permanent makeup er kun en semi-permanent makeup behandling, som ligges i det øverste hudlag og som gradvist vil forsvinde, i takt med at huden fornyer sig ca. Hver 30 dag, hver måned hele året.

Ligesom ved alle andre kosmetiske behandlinger skal disse type behandlinger også holdes ved lige.

 

Når behandlingen er slut, og vi har udført vores arbejde, så er det dig der skal passe og pleje dine bryn, efter de retningslinjer du har fået af din behandler. 70% af resultatet afhænger af om du følger aftercaren. Du får udleveret aftercare instrukser efter din behandling.

 

Det er yderst vigtigt, at du overholder vores retningslinjer. Overholder du din aftercare til punkt og prikke, er der en meget større sandsynlighed for, at du vil hele pænt og bevare så meget af farven som muligt, hvilket kan spare dig for flere unødvendige touch ups, som koster penge. Samtidig er der ingen garanti for holdbarhed eller resultat, da der arbejdes i leverede hud, hvilket vi som behandler ikke har nogen indflydelse på.

Vi har vores helt egen unikke aftercare instrukser, som er baseret på evidens og erfaringer. Vi anbefaler at du følger vores instrukser uafhængig af andre fortællinger. 

 

Uddannelse

Ønsker du at arbejde med permanent makeup ?

Vi er lige her til at hjælpe dig

Kontakt

Send os en sms eller ring til os.

Adresse

Gl.Landevej 66. Nr. 15 ( i kælderen)

Åbningstider

Åben efter aftale

Kontakt

Phone: 60 52 51 53
Email: info@stellasimone.dk