Permanent makeup uddannelser

Bliv en del af eliten- lær af eliten

 

Akademiet er statsgodkendt og registeret hos DKF, som er et lovkrav for at kunne undervise lovligt i Danmark. Alle vores uddannelser lever op til de nye lovkrav om indhold, længde, og uddannelsesniveau. 

Swiss Color er vores samarbejdspartner med over 30års erfaring indenfor området. Swiss Color er Europas førende brand indenfor udstyr, pigmenter og uddannelser af højeste kvalitet. 

Vi tilbyder et bredt sortiment af uddannelser, indenfor hvert område, så man kan tilpasse sit studie efter ønske og behov.  Det er individuelt, hvad den enkelte ønsker, derfor har vi skræddersyet flere moduler, der kan sammensættes. 

Alle vores uddannelser opdateres løbende for, at opretholde et højt fagligt niveau. Vi har strenge krav til vores kursister og bestræber os altid på, at imødekommen forskellige niveauer af tegnefærdigheder hos den enkelte. Vores uddannelsesmateriale er uspecificeret ned til mindste detalje, som gør læringen lige til.  

Perfect Lips

Nyeste trend. Flere teknikker indenfor én uddannelse. Tag en uddannelse indenfor basis eller efteruddannelse/MasterClass

Perfect Brows

Nyeste trend. Flere teknikker indenfor én uddannelse. Tag en uddannelse indenfor basis eller efteruddannelse/Masterclass

Perfect Eyes

Nyeste trend. Flere teknikker indenfor én uddannelse. Tag en uddannelse indenfor Basis og efteruddannelse/MasterClass.

Bliv uddannet af landets førende underviser

Stella Simoné

Hvorfor vælge Stella Simoné

Professionelle
permanent makeup uddannelser

Går du og drømmen om at blive din egen chef ? Har du måske et ønske om, at tilbyde eller opdaterer din håndværk indenfor permanent makeup ?

Uanset baggrund og niveau, så har vi uddannelsen til dig. Alle uddannelser skræddersyes til den enkeltes behov og ønsker. 

Er du klar på, at komme på dit livsrejse på en fed uddannelse i vores fælles team. Bliv din helt egen unikke version og vis det igennem ben-hårdt arbejde og et smukt efter spurgt håndværk. 

På uddannelserne lærer du de mest efterspurgte og smukke resultater indenfor permanent makeup. Vi er altid på forkant med nutidens trend og teknikker og viderefører dem, så de stemmer overnes med vores værdisæt. Det ska være smukt, naturligt og holdbart. Derfor læner vi og op af konceptet “Less is more”

Høj faglig viden
100%
Kvalitet & profesionalisme
100%
Naturtro permanent makeup
100%
Unikke tekniske færdigheder & læringsform
100%

Find din indre kreative side frem

er du klar til at komme på din livsrejse ?

Hvad kan du forvente ?

Hvad kan du forvente på vores uddannelser ?

På vores uddannelser lærer vi dig de mest efterspurgte og smukke resultater indenfor permanent makeup. Vi er altid på forkant med nyeste trend og teknikker og viderefører dem så de stemmer overens med vores værdisæt. Det skal være smukt, naturligt og holdbart. Derfor læner vi os op af konceptet ”less is more”.

Vores kernekompetencer er et naturligt og naturtro håndværk også over tid. Når du starter din uddannelse hos op oplæres du bla. i farveteori, pigmenter og deres påvirkning på huden. Dette faktum kan være alfa omega i et smukt resultat. Du lærer bla. Hvorfor valg af pigmenter har en indflydelse på dit resultat og hvorfor vi anbefaler branded, Swiss Color.  

Shape

VI KENDER BRANCHEN

MERE END 10 ÅRS ERFARING

Permanent makeup skal være attraktivt, naturligt og autentisk - også selvom der går 1-2 år.

Af, Stella Simoné
International Swiss Color Træner

Vision & mission

Din drøm- min succes. 

Min vision er at videreformidle viden til at udruste dig i branche og gøre dig til en PRO- artist. 

Missionen er at uddanne professionelle og løfte niveauet indenfor permanent makeup i Danmark. 

Den nye lovgivning

Udover uddannelsen hos mig skal du på det lovpligte hygijne og fagkursus. Dette er to lovpligte kursuser uanset din baggrund.  Under uddannelsen vil der være fastlagte datoer, som du kan booke dig ind på. 

Hvad betyder det for dig ?

At du for landets mest opdateret uddannelse, indhold, teknikker baggrundsviden og løbende vil opleve at niveauet i løbet af uddannelsen i takt med strømmen indenfor PMU på verdensplan

Om Stella Simone

Stella Simoné, er certificeret international Swiss Color Master Træner med over 60 marsters fra ind og udland. Hun er samtidig den primær drivkraft, innovative og kreative udvikler indenfor alle behandlinger, og uddannelser i academiet. Stella Simoné, er kendt ved navn i flere verdensdele og har skrevet i internationale permanent makeup magasiner. 

Stella Simoné har haft en stor passion indenfor skønhed de sidste 20 år og er bekendt med fortiden og nutidens trend. Hendes kreative evner startede i barndommen med tegninger og portrætter. Ungdommen blev til uddannelse indenfor kost og træning, hvor hun efterfølgende studerede Finans og Internationalt salg og marketings management. Disse egenskaber sammen med hendes store passion for permanent makeup har været med til, at skabe den platform, som forretningen er bygget på den dag i dag.

Rejsen startede i Spanien, hvorefter den udviklede sig til Danmark, hvor forretningen er etableret i dag. Stella Simoné har siden 2014 arbejdet på daglig basis som permanent makeup artist. Udover at leverer et kunstnerisk håndværk, der konstant er i udvikling, så følger en personlige udvikling med blandet med en del erfaring. Både som permanent makeup artist, men også som selvstændig- ikke mindst det at drive en stor passion, hendes hjertebarn, academiet og være mor til 3 børn på samme tid.

 Hvis Stella Simoné skulle beskrive sig selv på det personlige plan med 3 ord, så er det autentisk, empatisk, og positiv.

Hendes passion for kvalitet ledte hende til Swiss Color i 2018. Swiss Color står for kvalitet og har Slogan ”Beauty That Last”. Swiss Colors. Intet mindre end flotte farver i huden også over tid der lever op til REACH lovgivningen. Swiss Color tilbyder kvalitetsudstyr, der er CE godkendt og et høj kvalificerede uddannelsesniveau. 

MODULER BASIS UDDANNELSE

Modul 1

Hygiejne og fagkursus 20 timer. (fremmøde )

Modul 2

Grunlæggende viden og teori. 15 timer (fremmøde)

Modul 3

Permanent Makeup Art 15 timer. (fremmøde)

Modul 4

Master hands/praktisk 28 timer. (fremmøde)

MODUL 5

Praktisk modeller 68 timer. (fremmøde)

MODUL 6

Teori og praktisk eksamen 14 timer (fremmøde)

MODULER EFTERUDDANNELSE

MODUL 4

Master hands/praktisk 28 timer. (fremmøde)

MODUL 5

Praktisk modeller 68 timer. (fremmøde)

MODUL 6

Teori og praktisk eksamen 14 timer (fremmøde)

Masterclass

MASTERCLASS

1 dag

MASTERCLASS

2-5 dage

Priser

Prisen afhænger af din erfaring og ønsker. Basis uddannelsen er på 160 timer, som er lovligtig som ny artist. Har du en uddannelse, men ønsker at arbejde med et nyt område fx. fra bryn til læber, så er det lovpligtige krav 110 timers uddannelse. Har du en uddannelse indenfor et område, som du gerne vil arbejde viderer ,med eller ønsker du en medicinsk uddannelse, så er der ingen lovkrav. 

Basis uddannelse

Til dig som er helt ny indenfor området. Prisen er ikke inklusiv hygiejne og fagkursus
DK 39
000 ex. moms
  • Alt du skal vide for at blive en professionel artist
  • Branding og markedsføring

Pro Efteruddannelse

Til dig der har en uddannelse, men ikke indenfor det ønskede område
DK 29
000,- Ex. moms
  • Alt du skal vide for at blive en professionel artist
  • Branding og markedsføring

Pro Masterclass

Til dig der har en uddannelse indenfor området, men som ønsker at videreudvikle dig
Fra 7
000,- Ex. moms
  • Alt du skal vide for at blive en professionel artist
  • Branding og markedsføring