Bryn pigmentering

 

 

 

 

Er du træt af ujævne bryn? Bryn der har mistet deres intensitet ? Drømme du om at spare tid om morgenen og/eller se frisk ud hele året rundt uanset om du er i sol, snevejr eller i vand ?

Ønsker du at give dit ansigtsudtryk mere liv og farve ?

Stella Simone er specialist på området. Hun guider dig til den metode og farve, der passer bedst til dig ud fra æstetik, faglighed erfaring.

Stella Ligger stor vægt på faglighed, rådgivning , vejledning og tillid.

Hos mig er du i trykke professionelle hænder. Din drøm er min succes.

Info PMU bryn

Permanente bryn er for alle aldre, køn og mængde af hårvækst. Behandlingen  kan anvendes til alle typer der fx. mangler form, fylde, ved asymmetri eller efter sygdom og ulykke. Stella Simoné anbefaler forskellige metoderne helt individuelt ud fra hver enkeltes udgangspunkt, ønske og hudtype.

Da vi alle er individuelle i koglestrukturen, ansigt, brynform, brynstørrelse, brynmængde , hudtype osv. kan vi aldrig sammenligne os med andre. Dvs. At vi aldrig kan få et bryn, en anden har, samt vil man heller ikke kunne fx. sammenligne sig med andre i antal behandlinger det måtte kræve for, at få et jævnt resultat, samt holdbarhed på sigt. Alle brynmetoder  bliver skræddersyet efter kunsteriske færdigheder tilpasset den enkelte, derfor vil du heller ikke kunne få en andens bryn i form, størrelse og udseende. Det der skiller os mest ad er livsstil og hudtype.

Ud fra kunsteriske færdigheder opmåles, og pigmenteres et unikt håndværk. Mit unikke håndværk kan ses på detaljerne, som der altid kræses om.

Stella simonés lidenskab er perfektionismen hvilket tager tid.

Alle behandlinger er altid detaljeret ned til mindste detalje med informativ viden på området. 

 Læs gerne om de forskellige metoder,  under de nedenstående 3 kategorier, inden du beslutter dig for, at bestille en tid hos os. Det er samtidig værd at vide, at de fleste skal have 3 behandlinger med 4-14 ugers mellemrum mellem hver i opstarts behandlinger. Vi kan aldrig forudsige, hvordan huden reagerer eller antal behandlinger. 

Ingen metoder vil kunne erstatte en kraftig aftensmakeup. Selve farvelægningen i huden med vores teknikker og farver vil resultatmæssigt altid blive naturligt. Vi kan altid “efterligne” en let dagsmakeup, som kan spare dig tid i hverdagen. Man vil her have et udgangspunkt at tegne efter, hvis man ønsker sin “makeup” skal være kraftig. I de fleste tilfælde ønsker de fleste et let naturlig resultatet, hvor de ser “naturlige” ud uden makeup og herved selv farvelægger ekstra farve med makeup efter behov til hver dag og fest. 

Man må gerne have gjort sig nogle tanker omkring den metode man ønsker sig. Det endlige valg bliver besluttet på behandllingsdagen. Her gennemgår vi hele processen, forløbet og finder i samspil med dig den rette metode, der passer til din hudtype og ønske.

Ombre Brows

Ombre Brows, kan laves på et utal af måder.  Alt fra Valg af placering af farve, intensitet, valg af farve og nål kan have stor indflydelse på det endelige resultat. 

Vi tilbyder teknikerne, Nano Ombre Brows, Nano Fashion Ombre Brows, Soft Ombre brows og powder brows. Der er en del misforståelse omkring disse teknikker. Ofte forbinder mange denne metode med en sort streg og et bryn, der er placeret oppe i panden. Dette er ikke korrekt. Hvis denne metode laves med korrekt dybde og teknik, er det muligt, at skabe et let pudderet look, som næsten kan være usynlig.

Her hos os bliver disse bryn lavet med et ”soft” pudderet finish, som heler helt naturligt. Resultatet bliver langt mere naturligt end, hvad man selv kan lave med sit almindelig makeup.

Hvis man ønsker et mere markeret og tætfarvet bryn, med skarpe kanter kan man med fordel ønske Fashion brows, så brynet ser mere optegnet ud. 

OBS. Vi kan dog aldrig erstatte en kraftig aften makeup, da disponering af farve ned i huden og makeup ikke har samme kraftighed efter heling af brynet. Samtidig ligger det mere til vores kunsteriske færdigheder at lave alt permanent makeup, så det ikke kan ses med det blottede øje. Man vil derfor stadig skulle tegne sine bryn op, hvis man ønsker et kraftigt look. Fordelen er dog, at man vil have en reel form at tegne op efter, hvilket spare en del tid om morgenen. 

Metoden henvender sig til alle slags hudtyper, og som den eneste metode, hvis du har sensitiv, grov og urenhud, samt alle type bryn uanset hårmængde og udseende. 

Nano Hairstroke

Nano hairstroke/Nanoblading, er en metode, hvor man anvender en professionel maskine med små nano nåle på størrelse med et microblad, der er specialfremstillede til at pigmentere den øverste del af huden.

Resultatet minder om det samme som microblading, bare meget mere naturligt. Nano hairstorke henvender sig til flere hudtyper, samt er den mere skånsom end hårstrå lavet med et microblad. Envidere ligger farven sig meget mere let i huden og vil ofte se mere naturligt ud end microblading metoden efter heling (specielt over tid).

Denne metode er vores fortrukne indenfor hårstrå. Vi var de første i Danmark der præsentere og anvendte denne “teknik” til Nano hairstorke og Ombre brows i 2017. Nye moduler kaldt nano nåle kom til Europa i 2018 og den bølge var vi med på via vores internationale academy, som altid holder os opdateret på innovative løsninger med speciale i det naturlige håndværk. Metoden er for normal, til fedtet hudtyper med lidt eller tildens til urenheder. Har man en sensitiv hudype med eller uden grov- hudtruktur med synlige pore, så anbefaler vi ofte Ombre brows.

Antal disponeret hår og design, afhænger af den individuelle hårvækst og det endelige udtryk.

Selve designet i hårgroteringen bestemmes først ud af den “normale” grotering og herefter ønske.

Har man fra naturensside en del hår, så vil denne metode se mere naturlig ud. Jeg vejleder altid til bedste metode til den enkelte. 

Combo Brows/hybrid

Combo Brows, denne metode er en kombination af både hårstrå og shading. Den henvender sig ofte til dem, der næsten ingen eller slet intet bryn har. Med Combo brows er det muligt, at dækker manglende “huller” og ujævnheder, der måtte være i ens naturlige bryn og flettede brynet mere sammen til et naturligt finish. 

Man kan siger, at denne er en mellemting mellen Nat hairstroke og ombre brows. 

Metoden henvender sig til normale, til tørre og tendens til fedtet hudtyper, samt alle typer bryn, men specielt til dem med intet, delvis ingen eller meget lidt bryn, som ønsker et hårstrå-bryn.  

 

Priser

1 beh…………………………………..4000,-

1 beh. (obligatorisk)…………….1999,-

3 beh………………………………….1500,-

Årlig Opfyldning 

9-18 måneder………………………2399,-

19-24 måneder…………………….2699,-

2 år og frem……………………..fra 3000,-